Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Δεν σας έχω διαβάσει, μόλις γυρίσαμε από παιδων, ο μικρός το πρωι ηταν κόκκιος σαν ντοματα από το κεφαλι ως τα μπουτάκια και πήγαμε αρον αρον να τον δούνε. Τελικά μας δώσανε σιρόπι αταραξ για 10 μέρες.. Πήρε ηδη την πρώτη δοση ελπίζω να μα ςπιάσει γιατι έχει και πολύ φαγούρα..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Χαρά μου περαστικά σου, φαντάζομαι λαχτάρα που θα πήρες! Είσαι καλύτερα τωρα ετσι? Λίνα, Floreta καλή αποτελέσματα με την καμπύλη, εγω θα πάω την παρασκευή να κάνω το πακετάκι εξετάσεων που μου εγραψε ο ντοκ! Ζουνιτσα συμφωνω, η καθεμία μας προτείνει τα δικά της, αυτα ποιυ τη βόλεψαν και της φάνηκαν χρήσιμα! Καλό είναι να τα λέμε μεταξύ μας και να ανταλλασουμε απόψεις και εμπειρίες, αλλά ακόμα καλύτερο να συμβουλευόμαστε τον παιδίατρο για οτιδήποτε!

Συγγνωμη αν ξεχνάω κάποια κοπέλα, είμαι τόοοσο ζαλισμένη από την βαβούρα του παιδων και την ενταση της τελευταίας εβδομάδας! Σας φιλώ, τα λέμε αργότερα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Χαρά μου τι λες τώρα?????:shock::shock::shock:

8 παιδιά μπράβο στη μαμά σου....

Περαστικά σου κιόλας..... και εγώ την Μ Παρασκευή έπαθα διάστρεμμα ευτυχώς δεν έπεσα αλλά το αριστερό μου πόδι μελάνιασε και έγινε τούμπανο....

Μάλλον σιγά σιγά αλλάζει το κέντρο βάρους και η αστάθεια είναι πρόβλημα!!!

Όσον αφορά στο θέμα που είχατε χθες για την κρέμα για το σύγκαμα μπορεί παιδί να μην έχω ακόμα αλλά για την κρεμούλα έχω άποψη... λοιπόν η baby cream της frezyderm είναι από τις καλύτερες επιλογές πρόληψης και περιποίησης του βρεφικού δέρματος περιέχει πολυ χαμηλό ποσοστό ψευδαργύρου που αυτό είναι το ζητούμενο έχει πολύ ωραία υφή ωραίο άρωμα και ξεβγάζεται πολύ εύκολα με νεράκι. Τώρα αν χρησιμοποιουμε μια μικρή ποσότητα σε κάθε άλλαγμα

το παιδί δε θα συγκαεί (δε ξεχνάμε ότι επειδή η κρέμα δεν είναι στόκος με το μωρομάντηλο η το νεράκι φεύγει γι αυτό βάζουμε σε κάθε άλλαγμα) σε περίπτωση που συγκαεί πολύ τότε χρησιμοποιούμε sudocream σε πολύ περιορισμένη χρήση!!!!

Γεια σας κορίτσια! Δεν σας έχω διαβάσει, μόλις γυρίσαμε από παιδων, ο μικρός το πρωι ηταν κόκκιος σαν ντοματα από το κεφαλι ως τα μπουτάκια και πήγαμε αρον αρον να τον δούνε. Τελικά μας δώσανε σιρόπι αταραξ για 10 μέρες.. Πήρε ηδη την πρώτη δοση ελπίζω να μα ςπιάσει γιατι έχει και πολύ φαγούρα..

Αχ βρε μαράκι περαστικά σας....

Σας είπανε από τι μπορεί να είναι?????? Πήρε καμιά αντιβίωση?

Αχ βρε μαράκι περαστικά σας....

Σας είπανε από τι μπορεί να είναι?????? Πήρε καμιά αντιβίωση?

Έπερνε 8 μέρες αντιβιωση λόγω της περιπέτειας που είχαμε με το σκύλο, και μου πε η γιατρός που τον εξέτασε οτι είναι από αυτό.. Τωρα κοιμήθηκε και βλέπω πιο ''άσπρα'' τα μαγουλάκια του, ελπίζω να τον πιάσει αυτο το σιρόπι που μας δωσανε και να ναι το τελευταίο που πέρνει γιατι τόσες μερες με ενα φαρμακο στο στομα τον έχουμε.. Τι κάνεις εσυ? έκανε ς καμπύλη ζαχάρου? τελευταία και καταιδρωμένη με βλέπω να πηγαίνω την Παρασκευή!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Έπερνε 8 μέρες αντιβιωση λόγω της περιπέτειας που είχαμε με το σκύλο, και μου πε η γιατρός που τον εξέτασε οτι είναι από αυτό.. Τωρα κοιμήθηκε και βλέπω πιο ''άσπρα'' τα μαγουλάκια του, ελπίζω να τον πιάσει αυτο το σιρόπι που μας δωσανε και να ναι το τελευταίο που πέρνει γιατι τόσες μερες με ενα φαρμακο στο στομα τον έχουμε.. Τι κάνεις εσυ? έκανε ς καμπύλη ζαχάρου? τελευταία και καταιδρωμένη με βλέπω να πηγαίνω την Παρασκευή!

Είναι πολύ γνωστή αντίδραση κάποιων αντιβιώσεων όμως πιστεύω θα τον πιάσει το atarax! Περαστικά σας ξανά λοιπόν... Να ξέρεις ότι το πιο πιθανό είναι να έχει λίγη υπνηλία από το σιροπάκι μην ανησυχήσεις!

Σήμερα έπρεπε να την κάνω όμως από χθες είμαι με χάλια στομάχι όποτε ειπα να την αποφύγω σήμερα:oops: μου έχει δώσει και τη μεγάλη με 100ml γλυκόζης και αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι! Κατά τ άλλα μαζεύω πράγματα για τη μετακόμιση και όλα μου φαίνονται βουνό....

Είναι πολύ γνωστή αντίδραση κάποιων αντιβιώσεων όμως πιστεύω θα τον πιάσει το atarax! Περαστικά σας ξανά λοιπόν... Να ξέρεις ότι το πιο πιθανό είναι να έχει λίγη υπνηλία από το σιροπάκι μην ανησυχήσεις!

Σήμερα έπρεπε να την κάνω όμως από χθες είμαι με χάλια στομάχι όποτε ειπα να την αποφύγω σήμερα:oops: μου έχει δώσει και τη μεγάλη με 100ml γλυκόζης και αηδιάζω μόνο που το σκέφτομαι! Κατά τ άλλα μαζεύω πράγματα για τη μετακόμιση και όλα μου φαίνονται βουνό....

Αχ καλά που μου το πες για την υπνηλία γιατι θα ψαχνόμουν.. Περαστικα..έχεις κάτι στυλ ιωσούλα η έτυχε? Μετακομίζετε? Αντε αντε με το καλό το καινούριο σας σπίτι! Υπομονη και με μετρο τις δουλειές ε?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μαρακι περαστικα σας.εγω καμπυλη θα κανω 15 ιουνιου περιπου.κοριτσια απο κρεμουλες στη κοιλια τι βαζετε?δε με νοιαζει τοσο για τις ραγαδες απλα παντα εβαζα κρεμα σωματος κ ειδικα το καλοκαιρι αλλα δε θελω να παω να σκασω ενα καρο λεφτα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Μαράκι περαστικά και πάλι! Το καημένο το παιδάκι ταλαιπωρείται από το Πάσχα... Άντε να γίνετε σύντομα!

Ιωαννάκι εγώ στην κοιλιά βάζω αμυγδαλέλαιο. Ενυδατώνει, δεν κολλάει και είναι πάμφθηνο!!!

Κορίτσια, με πήραν στο σεμινάριο του Μητρικός Θηλασμός την Κυριακή 19/05! Θα πάει καμια άλλη να είμαστε παρέα;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Αντε βρε νεφελακι επιτελους πολυ χαρηκα το ηθελες τόσο πολυ θα δεις είναι τρομερα ενδιαφερον ετοιμασε πολλες ερωτησεις και κανε χωρο στο αυτοκινητο για τη σακαουλα που θα σας δωσουν! τι καλα!

Διαφημίσεις

Μαράκι περαστικά και πάλι! Το καημένο το παιδάκι ταλαιπωρείται από το Πάσχα... Άντε να γίνετε σύντομα!

Ιωαννάκι εγώ στην κοιλιά βάζω αμυγδαλέλαιο. Ενυδατώνει, δεν κολλάει και είναι πάμφθηνο!!!

Κορίτσια, με πήραν στο σεμινάριο του Μητρικός Θηλασμός την Κυριακή 19/05! Θα πάει καμια άλλη να είμαστε παρέα;

εστειλα και γω Νεφελη αλλα δεν με εχουν παρει :confused:

Μαρακι περαστικα στον μικρο,πολυ ταλαιπωρηθηκε το καημενος!!

NkOFp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα κι απο μενα!!!Ευχαριστουμε για τις ευχες σας στα καλα αποτελεσματα!!Τον φαγαμε και το γαιδαρο της καμπυλης,οντως το γλυκοζουμι δεν ηταν τοσο τραγικο,αλλα στην περιπτωση μου με πονεσε η μοσχαρα...πως τα καταφερε η πρωτη βελονα να τσουξει,η δευτερη να πονεσει και τη τριτη να την κανει ακριβως στο ιδιο σημειο της πρωτης φλεβας ενας Θεος ξερει!!Εμενα ευτυχως περασαν ευκολα οι ωρες,ειχαμε παει μαζι με το καλο μου αντρακι που ειχαμε ρεπο κι ετσι τουλαχιστον δεν ημουν μονη!!Ειλικρινα σας μιλαω,στο ανοιξε κλεισε το χερι ακομη ποναει...:evil:

Ολη ομως η ταλαιπωρια εληξε πολυ ομορφα μιας και καναμε τη παραγγελια της κουνιας και του καροτσιου μας επιτελους,ψωνισαμε μπανακι-αλλαξιερα-μαρσιππο-ζιπουνακια-καποια σελτεδακια και μερικες πανες αγκαλιας-προικουλα-στρωμα και μπιμπελοοοοοο dr brown,δεν πηραμε τον θερμαντηρα γιατι μπερδευτηκαμε!!!!Εχει και το δικο του αλλα κανει και της NUC...Αργησαμε αλλα του δωσαμε και καταλαβε!!!Τοση ταλαιπωρια επρεπε να δικαιωθει.....Τωρα δε βλεπω την ωρα να αρχισει να στηνεται το παιδικο..Εχω κολλησει στα χρωματα!!Σκεφτομαστε να βαλουμε 2 χρωματα κι εχω καταληξει στο ενα που θα ναι το φυστικι,το αλλο?Σημειωση την κουνια την πηραμε ζαχαρι με μπλε αρκουδο ...

κ εγω αμυγδαλελαιο βαζω απλα ελεγα να βαζω κ καμια κρεμα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...