Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

zounitsa ναι 3 μηνες διαφορα εχουν οι κορες μας και τωρα περιμενουμε και οι 2 το γιο....Εμενα η δικια μου εχει ερωτα μεγαλο με το μπαμπα της,ειδικα τωρα που εγω δεν μπορω να τη κανω μπανιο ή να παιζω οπως παλια μαζι της.Η δικια σου?

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Εμενα ευτυχως επειδη ερχεται παντα μαζι μου στο παιδιατρο ακουει αυτα που λεει.Ποτε δεν επηρεαζεται απο τους εξω οσο και να θελουν να μας αλλαξουν καποια πραγματα.Αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι ο καθε γονεας μεγαλωνει οπως θελει και θεωρει αυτος σωστο και ας ειναι λαθος για καποιους.Θα κανει και λαθη και θα μαθει απο αυτα!!!!Το να λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του και να προσπαθεις και να τον πεισεις σηλαδη με εκνευριζει απιστευτα.Ας πουμε εγω στην αρχη με τη μικρη μου ημουν υπερ προστατευτικη (και ειμαι δηλ) αλλα ετσι ειμαι εγω,δεν μπορει κανενας να με κρινει......Αυτο μην αφηνεται....Κανενας να μην σας κρινει,εσεις ξερετε καλητερα σαν μαμαδες,κανενας αλλος......

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

zounitsa ναι 3 μηνες διαφορα εχουν οι κορες μας και τωρα περιμενουμε και οι 2 το γιο....Εμενα η δικια μου εχει ερωτα μεγαλο με το μπαμπα της,ειδικα τωρα που εγω δεν μπορω να τη κανω μπανιο ή να παιζω οπως παλια μαζι της.Η δικια σου?

αν η κόρη μου γεννιόταν στο μήνα της κανονικά, θα είχαν ένα μήνα διαφορά όπως τώρα κ τα δευτερα....:tongue::tongue:

κ εμένα έχει κόλλημα με τον μπαμπάτης αλλά όλα αυτά (μπάνιο, γάλα, ύπνο κλπ) θέλει μαμά!!! περνάμε την φάση "μαμουλόν". βέβαια είμαστε πολύ δεμένες μεταξύ μας κ μάλλον αρχίζει κ της βγαίνει ανασφάλεια να το πω, ζήλεια να το πω... που ξέρει για το μωρό, κ κολλάει περισσότερο επάνω μου. με κάνει κ κάτι τρελές αγκαλιές τελευταία.....:oops::oops: έρωτας τρελός!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εμενα ευτυχως επειδη ερχεται παντα μαζι μου στο παιδιατρο ακουει αυτα που λεει.Ποτε δεν επηρεαζεται απο τους εξω οσο και να θελουν να μας αλλαξουν καποια πραγματα.Αυτο που δεν καταλαβαινουν ειναι οτι ο καθε γονεας μεγαλωνει οπως θελει και θεωρει αυτος σωστο και ας ειναι λαθος για καποιους.Θα κανει και λαθη και θα μαθει απο αυτα!!!!Το να λεει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του και να προσπαθεις και να τον πεισεις σηλαδη με εκνευριζει απιστευτα.Ας πουμε εγω στην αρχη με τη μικρη μου ημουν υπερ προστατευτικη (και ειμαι δηλ) αλλα ετσι ειμαι εγω,δεν μπορει κανενας να με κρινει......Αυτο μην αφηνεται....Κανενας να μην σας κρινει,εσεις ξερετε καλητερα σαν μαμαδες,κανενας αλλος......

παιδί μου εμένα του την έπεφταν η πεθερά μου κ η αδερφή του γιατί πχ κάνουμε το μωρό κάθε μέρα μπάνιο, θα κρυώσει.... :shock::shock:

να το φασκιώσουμε, γιατί κρυώνει :shock::shock::shock:

να πιάσω με παραμάνα τα ριχτάρια στον καναπέ γιατί θα τα τραβήξει κ θα πάθει τπτ...(πρόωρο μωρό 2 μηνών..):shock::shock::shock:

κρυώνει να το σκεπάσετε με 2η κουβέρτα..... (βελουτέ φορμάκι, φανελάκι κοντομάνικο, σκεπασμένο με φλις κουβέρτα μέσα στο σπίτι):shock::shock::shock:

κ άλλα τέτοια.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

αν η κόρη μου γεννιόταν στο μήνα της κανονικά, θα είχαν ένα μήνα διαφορά όπως τώρα κ τα δευτερα....:tongue::tongue:

κ εμένα έχει κόλλημα με τον μπαμπάτης αλλά όλα αυτά (μπάνιο, γάλα, ύπνο κλπ) θέλει μαμά!!! περνάμε την φάση "μαμουλόν". βέβαια είμαστε πολύ δεμένες μεταξύ μας κ μάλλον αρχίζει κ της βγαίνει ανασφάλεια να το πω, ζήλεια να το πω... που ξέρει για το μωρό, κ κολλάει περισσότερο επάνω μου. με κάνει κ κάτι τρελές αγκαλιές τελευταία.....:oops::oops: έρωτας τρελός!!!!!

Αχ αυτες οι αγκαλιες και τα φιλια σε λιωνουν!!!:tongue::tongue::tongue:

Αλλα λογω πλακουντα μου απαγορευσε ο γιατρος να τη σηκωνω οποτε μπανια και κυνηγητα τα κανει ο μπαμπας.Στην αρχη δεν ηθελε γιατι ειχε συνηθησει να τα κανει ολα με εμενα αλλα στη πορεια το δεχτηκε και τωρα αμα τη ρωτας ποιος θελει να σε κανει μπανιο λεει ο μπαμπας.Οσο για το μωρο μεχρι τωρα δεν εχει δειξει ανασφαλεια,το ανττιθετο θα ελεγα,περιμενει και συνεχεια μιλαει για αυτο.....Θα δειξει.....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

παιδί μου εμένα του την έπεφταν η πεθερά μου κ η αδερφή του γιατί πχ κάνουμε το μωρό κάθε μέρα μπάνιο, θα κρυώσει.... :shock::shock:

να το φασκιώσουμε, γιατί κρυώνει :shock::shock::shock:

να πιάσω με παραμάνα τα ριχτάρια στον καναπέ γιατί θα τα τραβήξει κ θα πάθει τπτ...(πρόωρο μωρό 2 μηνών..):shock::shock::shock:

κρυώνει να το σκεπάσετε με 2η κουβέρτα..... (βελουτέ φορμάκι, φανελάκι κοντομάνικο, σκεπασμένο με φλις κουβέρτα μέσα στο σπίτι):shock::shock::shock:

κ άλλα τέτοια.....

Α εμενα το αντιθετο...Μου ελεγαν οτι ειμαι υπερπροστατευτικη,οτι το ντυνω πολυ,να το βγαζω στο κρυο γιατι ετσι μαθαινει το παιδι,να του δινω απο ολα να τρωει ακομα και κανενα γλυκο ενω ο γιατρος μου ελεγε οχι γλυκα.Εγω ειχα λιγο με τη μαμα μου θεμα αλλα πιο πολυ με τη πεθερα μου...:confused:

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

ναι μωρέ, κάνε λίγο υπομονή κ μετά δεν θα ξέρεις πιο να πρωτοπαίρνεις.....

κ εμένα δεν ζηλεύει με την κακή έννοια να μου κάνει διάφορες σκηνές, απλά έχει κολλήσει πάρα πολύ επάνω μου. υπάρχουν στιγμές που δεν θέλει καθόλου τον μπαμπά της....!!!!! βέβαια κ ο άντρας μου λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. φάσεις είναι κ αλλάζουν!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Α εμενα το αντιθετο...Μου ελεγαν οτι ειμαι υπερπροστατευτικη,οτι το ντυνω πολυ,να το βγαζω στο κρυο γιατι ετσι μαθαινει το παιδι,να του δινω απο ολα να τρωει ακομα και κανενα γλυκο ενω ο γιατρος μου ελεγε οχι γλυκα.Εγω ειχα λιγο με τη μαμα μου θεμα αλλα πιο πολυ με τη πεθερα μου...:confused:

εγώ είχα την αδερφή μου "οδηγό" που είχε μάθει από γαιτρό της Αθήνας τέτοια πράγματα και είναι κ ψύχραιμος άνθρωπος, οπότε δεν άκουγα κανέναν άλλο. αφου κ η γιατρός μου, είχε πάθει πλάκα με την αδερφή μου.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλη την παρέα και από μας!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τα περαστικά! Προσπαθώ να περπατάω γιατί αλλιώς πιάνομαι και δεν μπορώ να σηκωθώ απ' την καρέκλα.

nefel, φυσιολογικότατα μας γέννησε και τους 8 η μαμά μου...χεχεχε...ελπίζω να κάθεσαι μην πέσεις και από την καρέκλα!!! Ο πρώτος της ήταν μόνο 3,5 κιλά, οι 5 ήταν πάνω από 4κιλά και οι 2 πάνω από 5 κιλά. Εμένα με πήραν 2 εβδομάδες νωρίτερα (βγήκα 4 κιλά) γιατί θα γινόμουν κ εγώ τεράστια. Και να φανταστείς σε καμία εγκυμοσύνη της δεν είχε ούτε ζάχαρο ούτε τίποτ' άλλο. Ήταν απλά μεγάλο το σκαρί.................

Όσο για την σύριγγα και τον φυσιολογικό ορό το κάνω κι εγώ (με αμπούλες φ.ο. βασικά) όμως πολλοί παιδίατροι συνηστούν να τις ρουφλας κιόλας μετά τις μυξούλες γιατί αλλιώς τις σπρώχνεις προς τα μέσα και μπορεί να οδηγήσουν σε οτίτιδες κλπ.

nefeli, το πρώτο σου είναι? Συνήθως λένε το πρώτο δεν βγαίνει πολύυυυ μεγάλο. Ε τώρα 3,5 - 4 κιλά δεν το λες και γίγαντα....χιχι...

Όχι δεν εννοώ την φουσκίτσα, αυτό που λέω είναι ακριβώς το ίδιο σύστημα με της otrisalin που ρουφάς εσύ τις μυξούλες, με την διαφορά πως δεν πετάς τα ανταλλακτικά με το σφουγγαράκι αλλά το ξεβιδώνεις και το ξεπλένεις με νεράκι. Μακροπρόθεσμα βγαίνει πολύ πιο οικονομικό και δεν ξεμένεις ποτέ από ανταλλακτικά :wink:

floreta μου, άντε πάει και η καμπύλη ζαχάρου...λίγη υπομονή! Να με δω κι εμένα αύριο που θα την κάνω...θα πάρω και άδεια από τη δουλειά...να και κάτι καλό. Με την παιδίατρό μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όμως την διαλέξαμε κυρίως γιατί μένει 2 τετράγωνα πιο κάτω από μας. Θέλαμε να έρχεται σπίτι για τα πρώτα εμβόλια και να την έχουμε και δίπλα. Έχει Ιατρείο στο Ρετζίκι. Αν δεν σας πέφτει πολύ μακριά πες μου να σου δώσω όνομα.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Χαρά μου υπομονή, πονάει πολύ αυτό το πράγμα....

κ εγώ το otrisalin το χρησιμοποιούσα μόνο για μύξες. για καθημερινή χρήση έβαζα φυσιολογικό ορό, μετά φτερνιζόταν κ έβγαζε ένα βουνό ακαθαρσίες... που τις είχε όλες αυτές??? χαχαα

8?????!!!!!!!!! ζωή να έχετε κ η μαμά σας επίσης!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Άντε παει τελειωσε και η καμπύλη!! :D

Έφαγα, ήπια και τον καφέ μου, και τώρα.. είμαι έτοιμη για ύπνο!! Πλάκα κάνω, απλά δεν κοιμήθηκα καλά και νυστάζω!

Χαρά εμείς μένουμε κοντά στο praktiker, περιοχή Πυλαία-Θέρμη. Οπότε το ιατρείο σίγουρα δε μας βολεύει. Σ΄ευχαριστώ πολύ όμως.

Κι εμείς κάποιον να έρχεται σπίτι ψάχνουμε, γιατί με 2 μωρά δε γίνεται αλλιώς ;)

μπράβο Φλώρα!!! καλά αποτελέσματα τώρα. 'οντως ο γιατρός τους πρώτους μήνες κ ειδικά ους χειμωνιάτικους με τόσες ιώσεις, πρέπει να μπορεί να έρχετε σπίτι. στο ιατρείο πας καλά κ φεύγεις με ίωση με τόσα παιδιά που είναι μέσα. πόσο μάλλον με σχολεία και χειμώνα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...