Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

κορίτσια μου καλημέρα!!!!!

Χαρά συγνώμη που δεν σου έγραψα εχτές.... αχ τι πέρασες!!! ο μεγαλύτερος μου φόβος!!!! κοριτσάκι μου αφου είστε κ οι 2 καλά, όλα οκ.

Νεφέλη στο έγραψα κ εχτές και το λέω πάντα..... 10 άτομα να ρωτήσεις-10γνώμες θα πάρεις. εγώ όλα αυτά που χρησιμοποιώ είναι σύμφωνα με τις απόψεις της παιδιάτρου μου (όσο αφορά τα προϊόντα). δέχομαι οτι κάθε γιατρός προωθεί τα πράγματα που θέλει, αλλά τουλαχιστον αυτά ξέρει. εγώ την παιδίατρο την έχω ευαγγέλιο.... μέχι κ για το πότε θα της έπερνα παπούτσια, την ρώτησα. ακόμα κ τώρα την συμβουλεύτηκα στο τι ρούχα θα φορέσω στο μωρό μιας κ θα έχει ζέστη μεν, όχι για κοντομάνικα δε.

μην αγοράσεις ακόμα τπτ κ πήγαινε να βρεις γιατρό. θα ζητήσεις να σου φτιάξει λίστα. όπως κ λίστα φαρμακείου (αργότερα ίσως). κ αυτό της το είχα ζητήσει όταν πήγαμε διακοπές. η καθέμία θα σου λέμε τα δικά μας πιστευω κ αυτά που χρησιμοποιεί. υπομονή κ καλό ψάξιμο!!!!!

(χωρίς παρεξήγηση προς τις υπόλοιπες κοπέλες...)

Φλώρα και Λίνα καλή επιτυχία στην καμπύλη σας. εμένα πάντως μου είχε αρέσει τότε αυτό που ήπια, κ είχα πάει τόσο προκατειλήμένη...... τα έχουν βελτιώσει τώρα πια.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

επίσης είπα οτι εγώ το σφουγγάρι το χρησιμοποιούσα όχι για να τρίψω το παιδί (σιγά, δεν είμαι κ τρελή) απλά για να ρίχνω ποσότητα νερού επάνω του (λίγο-λίγο εννοώ) κ για καμία άλλη χρήση. δεν είναι από τα απαραίτητα, απλά εμένα με βόλευε.

η επίσης εγώ μπατονέτες δεν χρησιμοποιώ ούτε κ τώρα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα ζουνίτσα!!!

Κοιτούσα μπανιερακια και μου ειπαν για μπανιερακι που εχει ραγες και καθετε πάνω στην μπανιερα (όταν ειναι μακρόστενη) για να μην σκιβουμε πολύ!!!! τι γναμη εχετε??? μερικες μαλιστα μπανιερες εχουν μεσα και εσοχες!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κ εγώ τέτοιο είχα, αν έχεις μπανιέρα είναι πολύ βολικό. εμείς τώρα έχουμε ντουζιέρα οπότε μάλλον θα πάρουμε μπανιερίτσα με βάση, γιατί αν ξανακάνω καισαρική, θα ξανασκύψω σε κανα 2μηνο... χαχαχαχαχ είναι πολύ καλό πάντως αυτό, κ αν έχει μέσα κ θήκη που βάζεις το μωρό όταν είναι νεογέννητο, ακόμα καλύτερα. ούτως ή άλλως μέχρι να πέσει ο αφαλός θα το πλένεις στα χέρια σου. μετά θα μπορείς να το βάζεις εκεί κ στηρίζεται για να μην γλιστράει

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου καλημέρα... είναι στο μέσον της καμπύλης ζαχάρου... περιμένω να με τρυπήσουν μια ακόμη φορά και τελειώνω!!

Πεινααωωωωω!!!

Δεν έχω φάει τίποτα και μου είπαν και να μην πιω νερό και έχω ψοφήσει... Δεν κοιμήθηκα και καλά και είμαι ένα ζόμπι :D

Θα παω μετά να τσακίσω καμιά ζαμπονοκασεροσπανακοτυρόπιτα και ένα καπουτσίνο περιποιημένο να στανιάρω!! χιχιχι

Η γλυκόζη δεν ήταν τοσο χάλια... σα λεμονάδα χωρίς ανθρακικό και με πολληηηη ζάχαρη :shock: Δυσκολεύτηκα λίγο να την κατεβάσω γιατί με ξελίγωσε!

Αλλά τελειώνουμε ωσονούπω!

Μαγδούλα ρουχαλάκια ακούω; Λιώνωωω!! Καλοφόρετα να είναι!

φιλακια, τα λέμε αργότερα!

καλημερα κοριτσια!!

δεν σας εχω διαβασει καθολου!

τι κανετε?πως ειναι τα μωρακια μας?

εμεις πηγαμε γιατρο χθες,μια χαρα τον βρηκε τον μπεμπη μας,μεγαλωνει αψογα!!!

εχουμε και την καμπυλη να κανουμε .....μου ειπε μεχρι την αλλη εβδομαδα να την εχω κανει.....πφφφφφφφ

NkOFp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες!

Επιτέλους κατάφερα και μετρήθηκα. Η κοιλίτσα μου είναι 95 εκατοστά (έχω ύψος 175...) αν και ποτέ δεν είχα μέση 60...πάντα γύρω στο 70 ήμουν οπότε μάλλον δεν είναι και πολύ μεγάλη ε? Βέβαια στον πρώτο μου είχα τέτοια κοιλιά όταν πήγα να γεννήσω............................

Κατά τα άλλα πήραμε μια τρομάρα την Κυριακή...όλη δική μας. Έφαγα μία βούτα στα 4 τελευταία σκαλιά του σπιτιού μας (μάρμαρο)...με τον ποπό τα κατέβηκα. Κορίτσια τι λαχτάρα ήταν αυτή??? Ευτυχώς δεν είδα αίμα μετά και το μωρό το νιώθω κανονικά όπως πριν...αλλά η ουρίτσα μου τα είδε όλα και τώρα αν κάτσω στην ίδια θέση καμια ωρίτσα..όταν σηκωθώ δεν μπορώ τα πρώτα 5 λεπτά να πατήσω στο δεξί μου πόδι. Ήταν να το πάθω κι αυτό.

πω πω Χαρα λαχταρησες μωρε!!!!!παλι καλα δεν ηταν τιποτα σοβαρα Παναγια μου!!!!!!

NkOFp3.png

Μαρακι λεβεντης ο μικρος δεν χαμαπριαζει τιποτα!!!!τελεια!!!!!

Νεφελ λιγο υπομονη με την διατροφη τι να κανουμε θα περασει λιγο εμεινε!

και μενα κοριτσια μου εκοψε τα αλατια.......αχχχχχχ ανοστα θα τα τρωω τωρα μπλιαχ!!

αλλα ολα για το μωρακι μας,δεν πειραζει!!!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Μάγδα με γεια τα ρουχαλάκια σας!! Κι εγώ αυτή τη μπανιέρα σκέφτομαι! Κάνει περίπου 80-90 ευρω μου είπαν αλλά λογικά βολεύει πολύ!

Ζουνίτσα έχεις απόλυτο δίκιο! Απλά τα συζητάμε, κουβέντα να γίνεται...

Φλορέτα υπομονή! Σκέψου την τεράστια ζαμπονοκασεροσπανακοτυρόπιτα που θα φας μετά!!!

Χριστίνα μια χαρά το μπεμπάκι σας! Άντε να κάνεις κι εσύ την καμπύλη να ξενοιάσεις!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερα κοριτσια.......

xara μου ευτυχως δεν ηταν τιποτα,η ουριτσα κανει πολυ πονο υπομονη....

zounitsa θα συμφωνησω οτι για ολα καλο ειναι να ρωταμε το παιδιατρο μας.Εγω του εχω απολυτη εμπιστοσυνη και με συμβουλευει για πολλα.Απο το πως να το ντυνω μεχρι πως να συμπεριφερομαι απεναντι της σε καποιες καταστασεις.

Κοριτσια χτες πηγαμε στο γιατρο,ο μικρουλης μας ειναι μια χαρα,αναπτυσεται σωστα.Καναμε παλι εξεταση για τον πλακουντα και εχει ανεβει οποτε ολα καλα.Οσο για την καμπυλη ειναι καλη αλλα προληπτικα μου ειπε να κανω καμια μετρηση με το μηχανημα ζαχαρου.Εχω απο τη προηγουμενη εγκυμοσυνη αλλα δεν εχω ταινιες οποτε θα πρεπει να ψαξω γιατι ειναι ακριβες.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ζουνίτσα έχεις απόλυτο δίκιο! Απλά τα συζητάμε, κουβέντα να γίνεται...

εννοείται κουβέντα να γίνεται, αλλά τελικά όσο ρωτάς, αλλα τόσα σου απαντάνε και τελικά μπερδευεσαι περισσότερο.....

κ εγώ ρωτάω ακόμα πως να αντιμετωπίσω καταστάσεις μαζί της κ επίσης (το έχω ξαναπεί) την έβαζα κ έλεγε στον άντρα μου αυτά που ήθελα γιατί του μεταδίδανε υπερβολές κ τρελενόταν. οπότε την έβαζα κ του έλεγε πράγματα για να τα ξεκαθαρίσει κ να ηρεμήσει. γιατί άλλο να στα λέει ο γιατρός κ άλλο η μάνα του παιδιού, αυτή δεν ξέρει....:D:D:D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια.......

zounitsa θα συμφωνησω οτι για ολα καλο ειναι να ρωταμε το παιδιατρο μας.Εγω του εχω απολυτη εμπιστοσυνη και με συμβουλευει για πολλα.Απο το πως να το ντυνω μεχρι πως να συμπεριφερομαι απεναντι της σε καποιες καταστασεις.

Κοριτσια χτες πηγαμε στο γιατρο,ο μικρουλης μας ειναι μια χαρα,αναπτυσεται σωστα.Καναμε παλι εξεταση για τον πλακουντα και εχει ανεβει οποτε ολα καλα.Οσο για την καμπυλη ειναι καλη αλλα προληπτικα μου ειπε να κανω καμια μετρηση με το μηχανημα ζαχαρου.Εχω απο τη προηγουμενη εγκυμοσυνη αλλα δεν εχω ταινιες οποτε θα πρεπει να ψαξω γιατι ειναι ακριβες.

μπράβο Ιωάννα!!! μια χαρά κ ο πλακούντας. παρατήρησα οτι τα παιδιά μας ΄κ τα δύο είναι πολύ κοντά στης ηλικίες....:tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα κοριτσια.......

Μπράβο Ιωάννα!! :P

εννοείται κουβέντα να γίνεται, αλλά τελικά όσο ρωτάς, αλλα τόσα σου απαντάνε και τελικά μπερδευεσαι περισσότερο.....

κ εγώ ρωτάω ακόμα πως να αντιμετωπίσω καταστάσεις μαζί της κ επίσης (το έχω ξαναπεί) την έβαζα κ έλεγε στον άντρα μου αυτά που ήθελα γιατί του μεταδίδανε υπερβολές κ τρελενόταν. οπότε την έβαζα κ του έλεγε πράγματα για να τα ξεκαθαρίσει κ να ηρεμήσει. γιατί άλλο να στα λέει ο γιατρός κ άλλο η μάνα του παιδιού, αυτή δεν ξέρει....:D:D:D

Και η τελευταία συμβουλή πολύ χρήσιμη!!! :tongue:

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...