Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

nefel μου, μην αγχώνεσαι κοπέλα μου. Αφού ο γιατρός σου σου είπε απλά να προσέχεις τα γλυκά δεν σημαίνει να μην τρως καθόλου. Επίσης είσαι και μέσα στα όρια. Μπράβο για την διατροφή πάντως. Όσο για το μεγάλο μωρό... η μαμά μου ποτέ δεν είχε ζάχαρο κύησης και έκανε 2 παιδιά πάνω από 5 κιλά... Πιστεύω πως παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Γιατί να σε τρομάζουν τα μεγάλα μωρα? Ένα μεγάλο μωρό έχει και λιγότερες πιθανότητες για ίκτερο...για δες το θετικά....:wink:

Εγώ λέω στη γιατρό μου πάντα για τα γιγαντάκια που γέννησε η μαμά μου και μου λέει πως κατά πάσα πιθανότητα θα έχω κι εγώ μεγάλα μωρά!!!!!!!! Αύριο μάλλον θα κάνω κι εγώ την καμπύλη ζαχάρου...άντε να δούμε!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

nefel μου, μην αγχώνεσαι κοπέλα μου. Αφού ο γιατρός σου σου είπε απλά να προσέχεις τα γλυκά δεν σημαίνει να μην τρως καθόλου. Επίσης είσαι και μέσα στα όρια. Μπράβο για την διατροφή πάντως. Όσο για το μεγάλο μωρό... η μαμά μου ποτέ δεν είχε ζάχαρο κύησης και έκανε 2 παιδιά πάνω από 5 κιλά... Πιστεύω πως παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Γιατί να σε τρομάζουν τα μεγάλα μωρα? Ένα μεγάλο μωρό έχει και λιγότερες πιθανότητες για ίκτερο...για δες το θετικά....:wink:

Εγώ λέω στη γιατρό μου πάντα για τα γιγαντάκια που γέννησε η μαμά μου και μου λέει πως κατά πάσα πιθανότητα θα έχω κι εγώ μεγάλα μωρά!!!!!!!! Αύριο μάλλον θα κάνω κι εγώ την καμπύλη ζαχάρου...άντε να δούμε!

Φυσιολογικά σας γέννησε η μαμά σου;;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Nefel νομίζω ότι από κιλά είσαι μια χαρά! Κι εγώ στα +8 είμαι και μάλιστα μια εβδομάδα μικρότερη... Διατροφή πώς και έκανες; Χαρά κι εμείς βγήκαμε μεγάλα μωράκια σχετικά 3800 εγώ και 4200 ο αδερφός μου, ο δε άντρας μου πάνω από 5. Λογικά κι ο μπέμπης θα βγει πάνω από 3,5!!!! Εγώ περιμένω την Πέμπτη τα αποτελέσματα από όλες τις εξετάσεις που έκανα και φοβάμαι λίγο... Δε θέλω να χρειαστεί να κάνω δίαιτα!!! Επίσης, για τον αποφρακτήρα μύτης που λες εννοείς τη φουσκίτσα; Έχω διαβάσει ότι κάνει ωτίτιδες και ότι καλύτερο είναι να πάρεις της Otrisalin, μάλλον με τα ανταλλακτικά! Ας με διαφωτίσει κάποια!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Nefel νομίζω ότι από κιλά είσαι μια χαρά! Κι εγώ στα +8 είμαι και μάλιστα μια εβδομάδα μικρότερη... Διατροφή πώς και έκανες; Χαρά κι εμείς βγήκαμε μεγάλα μωράκια σχετικά 3800 εγώ και 4200 ο αδερφός μου, ο δε άντρας μου πάνω από 5. Λογικά κι ο μπέμπης θα βγει πάνω από 3,5!!!! Εγώ περιμένω την Πέμπτη τα αποτελέσματα από όλες τις εξετάσεις που έκανα και φοβάμαι λίγο... Δε θέλω να χρειαστεί να κάνω δίαιτα!!! Επίσης, για τον αποφρακτήρα μύτης που λες εννοείς τη φουσκίτσα; Έχω διαβάσει ότι κάνει ωτίτιδες και ότι καλύτερο είναι να πάρεις της Otrisalin, μάλλον με τα ανταλλακτικά! Ας με διαφωτίσει κάποια!!

ναι καλύτερα είναι otrisalin. κ πιο πρακτικά. θερμόμετρο επίσης κ για το μπάνιο του μωρού. για την θερμοκρασία του νερού. κ σφουγγάρι για όσες χρησιμοποιήσουν, μόνο το φυσικό. εγώ το χρησιμοποιούσα για να ρίξω νεράκι πάνω στο κεφαλάκι του για να ξεβγάλω τις σαπουνάδες.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κοριτσια μου καλησπερα και χρονια πολλα!!!Ελπιζω οολες να μου ειστε καλα!!Χαθηκα για λιγο αλλα σας διαβαζα εννοειται...

Χαρα περαστικα σου κοριτσι μου!Τον ξερω πολυ καλα αυτον τον πονο στην ουρα.Φανταζομαι την τρομαρα σου!!

Μαράκι8 και σε σας περαστκα και να ναι το τελευταιο,πραγματικα!!!

Εμεις ειμαστε μια χαρουλα μεγαλωνουμε κ φουσκωνουμε!Αυριο εχουμε κι εμεις την καμπυλη ζαχαρου και ουτε που θελω να το σκεφτομαι!Εμας μας εγραψε των 75,παιζει ρολο?

Επισης διαβαζω που σε καποια κοριτσια σας εχουν ψιλουπολογισει το μελλοντικο βαρος του μωρου στη γεννα),εμας οχι ακομη ρε γαμωτο...παιζει ρολο που ειμαστε στην 25η εβδομαδα,μηπως ειναι νωρις?Μερα με τη μερα παντως,κι οσο μεγαλωνει, ευχαριστιεμαι που το νιωθω ολο και περισσοτερο και ολο και πιο εντονα το γλυκουλη μου!!!!!!Στα εκατοστα καλα κραταμε, αν συγκρινω,στα 96,αλλα στα κιλα.....+9 στην 25 εβδομαδα.....κι ηθελα συνολο 12-13???ΚΑΛΟ ΕΕΕ???Και να πεις οτι ξεσκιζομαι? κ λιγα και τα γλυκα!!!

Τεσπα,σας φιλω γλυκα και σας καληνυχτω!!!!

γειά σας κορίτσια μου...

Χαρά φθηνά τη γλύτωσες... περαστικά!

Μαράκι ελπίζω ο μικρούλης να είναι καλύτερα, αν και απ΄ότι κατάλαβα δεν έχει ανάγκη ;)

Αύριο έχω καμπύλη ζαχάρου κι εγώ.. μπλιαχχχ αφήστε που θα χάσω όλο το πρωινό...

Χαρά είστε ευχαριστημένοι από τον παιδίατρό σας; Αν ναι, μου στέλνεις το όνομά του;

γειά σας κορίτσια μου...

Χαρά φθηνά τη γλύτωσες... περαστικά!

Μαράκι ελπίζω ο μικρούλης να είναι καλύτερα, αν και απ΄ότι κατάλαβα δεν έχει ανάγκη ;)

Αύριο έχω καμπύλη ζαχάρου κι εγώ.. μπλιαχχχ αφήστε που θα χάσω όλο το πρωινό...

Χαρά είστε ευχαριστημένοι από τον παιδίατρό σας; Αν ναι, μου στέλνεις το όνομά του;

Floreta μου καλησπερα!σου ειπαν τι μπορεις να κανεις για να μη πιεις σκετο το γλυκοζουμι κι ανακατευτεις?το κολπο με το λεμονι,εμενα μου το προτεινε η γιατρος εφοσον δεν επηρεαζει την εξεταση κ πιστευω πως θα ναι υποφερτο!!

Διαφημίσεις

καλέ τις τις θέλετε τις φούσκες κ τα οτρισαλιν;;; 20 μηνων το παιδι ποτε δε βάλαμε τέτοια, ενεσουλες δεκαρες, θα πάρετε κ σε συνάχι πολλές φορές τη μέρα θα γεμιζετε τη συριγγα χωρις την ενεση κ θα βαζετε στη μυτουλα του παιδιου σε περιπτωση συναχιού. Τα άλλα είναι βλακείες, σφουγγάρι εγω δεν της βάζω σιγά τι να τρίψω; με το χερι την κάνω. Δεν ξερω αν ακνω καλα η ασχημα. Θερμομετρο θέλετε, γάζες εγω πιστευω οτι χρειαζονται αποστειρωμενες για τον αφαλο, το βαμβακι αφηνει χνουδια κ φυσιολογικο ορό. , μπατονέτες θέλετε επισης, μπουκαλια , χαμομηλια, θηλαστρα , πιπίλες, σκονογαλα, βοτανα κτλ οσες θελουν να θηλασουν ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ που σημαινει οτι εχουν πολλες πιθανοτητες να το κάνουν τελικά δε χρειάζεται να πάρουν. Εγώ ποτέ δεν πήρα. Κ αν χρειαστει σε ενα εφημερευον φαρμακειο θα βρειτε τα πάντα. Καλύτερα να μην τα εχετε σπίτι γτ ειναι πρόκληση κ επίσης είναι κ λεφτά. Παω να δω τις λιστες που βαλατε να θυμηθω κ επιστρεφω

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Α για κρεμες, σαπουνια, σαμπουαν, εμεις βαζαμε οτι βρηκα πιο αγνο απο το φαρμακειο με τα λιγοτερα συστατικα, ενα της a-derma που ηταν αφρολουτρο σμαπουαν, ειχε πολυ ποσοτητα, απλικατερ, που βολευε πολύ κ φαινοταν απαλό κ κρεμα φρεζυντερμ. Μετα καταλήξαμε στα weleda έιναι τέλεια κ τα παραγγελναμε απο αμαζον κ ηταν πολυ φτηνά. Με τη sudocream διαφωνω, πολυ στοκος κ βαρια. κ κεραλοιφη μπορειτε να βαζετε. Επισης παρτε κ ενα λαδακι για μασαζακι. α κ αν θηλασετε ουτε αποστειρωτη δε χρειαζεται να πάρετε φυσικά.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες!

Επιτέλους κατάφερα και μετρήθηκα. Η κοιλίτσα μου είναι 95 εκατοστά (έχω ύψος 175...) αν και ποτέ δεν είχα μέση 60...πάντα γύρω στο 70 ήμουν οπότε μάλλον δεν είναι και πολύ μεγάλη ε? Βέβαια στον πρώτο μου είχα τέτοια κοιλιά όταν πήγα να γεννήσω............................

Κατά τα άλλα πήραμε μια τρομάρα την Κυριακή...όλη δική μας. Έφαγα μία βούτα στα 4 τελευταία σκαλιά του σπιτιού μας (μάρμαρο)...με τον ποπό τα κατέβηκα. Κορίτσια τι λαχτάρα ήταν αυτή??? Ευτυχώς δεν είδα αίμα μετά και το μωρό το νιώθω κανονικά όπως πριν...αλλά η ουρίτσα μου τα είδε όλα και τώρα αν κάτσω στην ίδια θέση καμια ωρίτσα..όταν σηκωθώ δεν μπορώ τα πρώτα 5 λεπτά να πατήσω στο δεξί μου πόδι. Ήταν να το πάθω κι αυτό.

καλημερα κοριτσακι περαστικα σου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέρα! Φλορετάκι υπομονή με την καμπύλη... Καλά αποτελέσματα!! Τελικά κορίτσια καταλήγω ότι η καθεμιά ακολούθησε το δικό της δρόμο και άκρη δε βγάζω!!! Το καλύτερο θα ήταν να μην αγοράσω τίποτα (από τα φαρμακείου εννοώ) και να περιμένω να δω τι θα χρειαστώ και αν, αλλά δε θέλω να τρέχω τον άντρα μου μέσα στο κατακαλόκαιρο να ψάχνει φαρμακεία!! Έχω φτιάξει μια λίστα με όλα όσα λέτε αλλά φοβάμαι μην τα πάρω όλα και τελικά τα πετάξω... Μάλλον πρέπει να βρω άμεσα παιδίατρο να με συμβουλέψει και σε αυτό! Πετάγομαι για μερικές δουλίτσες και επανέρχομαι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Χαρά περαστικά σου!!!!

Νεφελ κανε υπομονη γιατι η διατροφη για το σακχαρο είναι δυσκολη ενα τσουρέκι εφαγα και 1 ωρα μετα το φαγητο πηγε 140 με όριο το 130!!! Με μαλωσαν παλι!!!!!

Λίνα και Φλορετα καλή επιτυχία με την καμπύλη!!! Εμενα μου εδωσαν και ηπια γλυκοζη με γευση πορτοκάλι καλή ηταν:):)

Οσο για τα πραγματα σκεφτομαι να ξεκινησω και εγω με τα βασικα, τωρα πια ειναι αυτα??? προσπαθω να τα γραφω σε ενα χαρτι!!! Εχθες αγορασα μια βερμούδα απο τα H&M και ένα πουκαμισάκι!!:):) Και πήρα ενα σκουφακι με φανελάκι και καλτσακια για την μπέμπα που γραφουν BORN 2013(λες και θα το ξεχασω ποτε!!!!) γιατι μεγαλωσε πηγαμε στον γιατρός και είμαστε 710 ολοκληρα γρ.

Τα πρωτα πραγματακια της μπεμπας τα βλεπω και λιώνω!!!:):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...