Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

χτες που είδα την ανηψουλα στο αλαγμα της εβαζε φριζυντερμ! αυτη με τα καρτουν απ εξω χωρις να ειχε συγκαει αλλη ειναι για αλλαγη πανας και αλλη για τα συγκαματα νομιζω αμα συγκαει βαζεις από την αλλη οχι παντα

Διαφημίσεις

Η παιδίατρος της ξαδέρφης μου της είχε πει ότι είναι η κορυφαία κρέμα αλλά επειδή είναι αρκετά δυνατή καλό θα ήταν σε κάθε άλλαγμα να χρησιμοποιεί μια πιο απλή. Γι' αυτό σε ρωτάω... Κανονικά κάθε φορά που αλλάζεις πάνα δε βάζεις κρεμούλα; Μηπως λέω βλακείες;

Δεν είναι απαραίτητο σε κάθε άλλαγμα! Μόλις δεις οτι το μωράκι πάει να κοκκινίσει, του βαζεις λίγο! Τουλάχιστον εμείς αυτό καναμε.. αλλά είναι και στο δέρμα του παιδιού άλλα μωρακια συγκαιγονται με το παραμικρό άλλα όχι!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

όχι, ούτε εγώ της έβαζα σε κάθε άλλαγμα. καλό είναι μετά από το πλύσιμο με νεράκι κ σαπούνι (που θα κάνεις ούτως ή άλλως σε κα΄θε αλλαγή πάνας γαιτί κάνουν συνέχεια κακά τους) να αφήνεις το δερματάκι να αναπνέει. δεν χρειάζεται πολλές κρέμες. είναι ευαισθητούλια.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

χτες που είδα την ανηψουλα στο αλαγμα της εβαζε φριζυντερμ! αυτη με τα καρτουν απ εξω χωρις να ειχε συγκαει αλλη ειναι για αλλαγη πανας και αλλη για τα συγκαματα νομιζω αμα συγκαει βαζεις από την αλλη οχι παντα

Έτσι έχω καταλάβει κι εγώ! Ας μας πουν οι πιο έμπειρες αν ισχύει... Αν είναι έτσι θα πάρω (δηλαδή θα ανοίξω τα δειγματάκια) sudocrem και θα ρωτήσω στο φαρμακείο για weleda ή frezyderm!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες!

Επιτέλους κατάφερα και μετρήθηκα. Η κοιλίτσα μου είναι 95 εκατοστά (έχω ύψος 175...) αν και ποτέ δεν είχα μέση 60...πάντα γύρω στο 70 ήμουν οπότε μάλλον δεν είναι και πολύ μεγάλη ε? Βέβαια στον πρώτο μου είχα τέτοια κοιλιά όταν πήγα να γεννήσω............................

Κατά τα άλλα πήραμε μια τρομάρα την Κυριακή...όλη δική μας. Έφαγα μία βούτα στα 4 τελευταία σκαλιά του σπιτιού μας (μάρμαρο)...με τον ποπό τα κατέβηκα. Κορίτσια τι λαχτάρα ήταν αυτή??? Ευτυχώς δεν είδα αίμα μετά και το μωρό το νιώθω κανονικά όπως πριν...αλλά η ουρίτσα μου τα είδε όλα και τώρα αν κάτσω στην ίδια θέση καμια ωρίτσα..όταν σηκωθώ δεν μπορώ τα πρώτα 5 λεπτά να πατήσω στο δεξί μου πόδι. Ήταν να το πάθω κι αυτό.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Γεια σας!!!! Βγήκαν σήμερα τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου. με 50 γραμ γλυκόζης μετα απο μια ωρα 135 με όριο το 140. Ο γιατρος ειπε προσοχη τα γλυκά. Είναι κ το μωρό μεγάλο κ ανησυχώ. Ηδη είμαι σε διατροφη εδώ κ ένα μήνα αλλα η διατροφή για ζάχαρο είναι πολύ χειρότερη ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω. Άντε να γεννήσω να φάω σαν άνθρωπος!!!! Τη διατροφη την εκανα σε διατροφολόγο μόνη μου κ προληπτικά. Κ πάει καλά, εδω κ ένα μήνα έχω χάσει ένα κιλό κ φυσικά δεν έχω πάρει τίποτα. είμαι στα +9. Αν συνεχίσω έτσι δε θα ξεπεράσω τα 12-13. Στην κόρη μου είχα πάρει 18. Αλλά δεν είναι τα κιλά το θέμα, απλά με τρομάζει το μεγάλο μωρό. Κ η κόρη μου 3.910 γεννήθηκε.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Nefeli μου σ' ευχαριστώ πολύ! Όπως το λες...η λαχτάρα ήταν περισσότερο.

Κατάφερα να ρίξω μια ματιά στην ωραιότατη και κατατοπιστικότατη λίστα που μας ανάρτησε το millinaki.

Τα σχόλιά μου είναι τα εξής :

Άκρως απαραίτητα θεωρώ τα 2,8,9,10,11,16,17,21,23-41

Να πω πως εμένα με βόλεψε πολύ η αλλαξιέρα-μπανιέρα!

Όσο για σουτιέν και μπλουζάκια θηλασμού μπορείτε να βολευτείτε ίσως και μ'αυτά που έχετε (δλδ σουτιέν εγκυμοσύνης χωρίς μπαλένα και μπλουάκια απλά με κουμπάκια μπροστά....αν έχετε φυσικά).

Ο υπνόσακος με βόλεψε πάρα πολύ όμως μιλάμε για τον χειμώνα μόνο...οπότε έχουμε χρόνο.

Αυτό που θεωρώ άκρως απαραίτητο-πρακτικό-σωτήριο είναι μαζί με τις αμπούλες φυσιολογικού ορού να πάρετε και έναν αποφρακτήρα μύτης (είναι εκείνο το πραγματάκι με το οποίο ρουφάς τις μυξούλες του μωρού) και μάλιστα εκείνο που το πλένεις για την επόμενη χρήση...ΟΧΙ εκείνο με τα ανταλλακτικά γιατί θα σας βγει ο κούκος αηδόνι (τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα).

Τέλος, περιττές θεωρώ τις γάζες και όλα τα συναφή που προσπαθούν να μας πουλήσουν οι πωλήτριες για τον αφαλό του μωρού. Πέρα από βαμβακάκι και λίγο πεταντίν εμένα δεν μου χρειάστηκε τίποτ' άλλο.

Έχω να προσθέσω τα εξής :

1. Θερμόμετρο

2. Κουνουπιέρες (για κούνια, πορτ-μπεμπέ, ρηλάξ, πάρκο κ.ο.κ.)

3. tobrex (είναι σταγόνες για τα μάτια γιατί συνήθως τα μωράκια κάνουν πολλές τσίμπλες αλλά είναι καλό και για αλλεργίες στα ματάκια κλπ. αν έχετε παιδίατρο ρωτήστε τον!) κάνει 2-3 ευρώ οπότε και να μην το χρησιμοποιήσετε δεν στοιχίζει πολύ.

4. 1 κουτί σκόνη γάλα για παν ενδεχόμενο (και να το θηλάσετε το μωράκι σας αποκλειστικά για 1 χρόνο...του το δίνετε μετά...χαμένο δεν πάει)

5. Βουρτσάκι για τα μπιμπερό.

6. Λαδάκι για την νινίδα (είναι η ξηροδερμία που κάνουν στο κεφαλάκι τα βρέφη)

7. Μπόλικο Βαμβάκι (στην αρχή δεν συνηστάται να χρησιμοποιούμε μωρομάντυλα αλλά να πλένουμε το μωράκι μετά τα κακά ή να το σκουπίζουμε με βρεγμένο βαμβάκι)

8. Γαντάκια για τον πρώτο καιρό γιατί τα νυχάκια είναι σαν κοπίδια και πληγώνονται τα μωράκια (κάποια στο προανέφερε....θα ήθελα να το τονίσω κ εγώ)

9. 1 κουτί μάρανθο (τσαγάκι που βοηθάει στους κολικούς)

10. Υπνοσφηνάκι (είναι το μαξιλαράκι που στηρίζει το μωρό σε πλάγια θέση για τον ύπνο ούτως ώστε αν κάνει εμετό να μην τα καταπιεί). Βέβαια κάποιοι το θεωρούν περιττό...αλλά εμένα με βόλεψε πάρα πολύ.

Αυτά μέχρι στιγμής...αν σκεφτώ κάτι ακόμα θα το συμπληρώσω. Α! Και εννοείται πως όλ'αυτά είναι δική μου άποψη σε συνδιασμό με του δικού μου παιδίατρου...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...