Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σιγουρα τη δωρεα τωρα για τα αλλα θα ρωτησουμε κιολας αχ πολυ καλος! μου είπε πως θα κανω πολυ καλα που θα θηλασω και να μη σκεφτομαι τιποτα να γεννησω με το καλο και τα αλλα να τα αφησω πα΄νω του και για τα χρηματα να μην το χω εννοια θα ναι πολυ λιγα κι οταν εχω! πωπω αισθανθηκα τοσο ωραια!

κορίτσια μου καλημέρα!!!!! τι κάνετε??? δεν σας έγραψα καθόλου το σ/κ γιατί ήμουν πολύ τσαντισμένη με το παιχνίδι ποδοσφαίρου Αστέρας-Ολυμπιακός.

τα βλαστοκύταρα εγώ θα τα κάνω δωρεά, όπως ήθελα κ στην προηγούμενη αλλά δεν μπόρεσα. σην δημόσια τράπεζα. έχει λίγο τρέξιμο γιατί πρέπει ασυ να πας να πάρεις τα κουτιά, αλλά δεν πειράζει.

κατά τα υπόλοιπα τπτ, τα ίδια. επίσης σήμερα θυμήθηκα κ κάτι άλλο για την λίστα. sudocrem για τα συγκάματα. θα σας χρειαστεί οπωσδήποτε!!!!

αυτά...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εμείς πήγαμε παίδων, κόψαμε τα ράμματα και ο μικρός ήθελε οπωσδήποτε να πάει παιδικό, έχει μια βδομάδα να πάει και του χε λείψει.. οπότε τον πήγα να παίξει να ξεδώσει!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

κορίτσια μου καλημέρα!!!!! τι κάνετε??? δεν σας έγραψα καθόλου το σ/κ γιατί ήμουν πολύ τσαντισμένη με το παιχνίδι ποδοσφαίρου Αστέρας-Ολυμπιακός.

τα βλαστοκύταρα εγώ θα τα κάνω δωρεά, όπως ήθελα κ στην προηγούμενη αλλά δεν μπόρεσα. σην δημόσια τράπεζα. έχει λίγο τρέξιμο γιατί πρέπει ασυ να πας να πάρεις τα κουτιά, αλλά δεν πειράζει.

κατά τα υπόλοιπα τπτ, τα ίδια. επίσης σήμερα θυμήθηκα κ κάτι άλλο για την λίστα. sudocrem για τα συγκάματα. θα σας χρειαστεί οπωσδήποτε!!!!

αυτά...

Καλημέρα!! Εγώ θα πάω μέσα στον Ιούνιο στην ενημέρωση που κάνουν, να πάρω στη δημόσια τράπεζα, θα πάρω και το κουτάκι μου να το έχω έτοιμο και όταν με το καλό γεννήσουμε θα τρέξει ο άντρας μου! Ευτυχώς είναι κοντά στο σπίτι μας! Χιχιχιχ!!! Να σε ρωτήσω για την κρέμα που λες, λένε ότι είναι για όταν συγκαεί το μωρό και όχι για καθημερινή χρήση. Εσύ τι λες;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ναι, βέβαια δεν θα περιμένεις να συγκαεί για να βάλεις. όταν δεις οτι έχει κοκκινίσει το πωπουδάκι ή το πουλάκι του, βάζεις μία στρώση, όχι πολύ για να αναπνέει κ το δέρμα. φαντάσου εγώ στην Αγγελική την χρησιμοποιώ ακόμη. κ επειδή είναι λίγη η ποσότητα που βάζεις, δεν τελειώνει. τον πρώτο χρόνο την έβγαλα με δειγματάκια, μετά αγόρασα την μεγάλη συσκευασία κ τώρα είναι στην μέση

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εμείς πήγαμε παίδων, κόψαμε τα ράμματα και ο μικρός ήθελε οπωσδήποτε να πάει παιδικό, έχει μια βδομάδα να πάει και του χε λείψει.. οπότε τον πήγα να παίξει να ξεδώσει!

Μπράβο το μικρούλι! Καλά είναι τώρα;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

ναι, βέβαια δεν θα περιμένεις να συγκαεί για να βάλεις. όταν δεις οτι έχει κοκκινίσει το πωπουδάκι ή το πουλάκι του, βάζεις μία στρώση, όχι πολύ για να αναπνέει κ το δέρμα. φαντάσου εγώ στην Αγγελική την χρησιμοποιώ ακόμη. κ επειδή είναι λίγη η ποσότητα που βάζεις, δεν τελειώνει. τον πρώτο χρόνο την έβγαλα με δειγματάκια, μετά αγόρασα την μεγάλη συσκευασία κ τώρα είναι στην μέση

Δηλαδή εσύ βάζεις κάθε μέρα; Έχω κι εγώ αρκετά δειγματάκια.. ;)

Σκεφτόμουν να πάρω μια άλλη π.χ. weleda ή frezyderm για καθημερινή χρήση και τη sudocrem για όταν βλέπω ότι κοκκινίζει. Τι λες;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

όχι δεν την χρησιμοποιώ κάθε μέρα, μόνο όταν βλέπω οτι εχει ερεθιστεί λιγάκι. κ μέχρι το επόμενο άλλαγμα είναι όλα οκ. μια φορά που είχε συγκαεί πολύ, το απόγευμα έγινε κ μέχρι το άλλο απόγευμα ήταν όλα όκ. έχω δι=οκιμάσει κ άλλες μάρκες αλλά αυτή είναι πάρα πολύ καλή. δεν την αλλάζω με τπτ.

Μαράκι σιδερένιος κ το τελευταίο να είναι!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Η παιδίατρος της ξαδέρφης μου της είχε πει ότι είναι η κορυφαία κρέμα αλλά επειδή είναι αρκετά δυνατή καλό θα ήταν σε κάθε άλλαγμα να χρησιμοποιεί μια πιο απλή. Γι' αυτό σε ρωτάω... Κανονικά κάθε φορά που αλλάζεις πάνα δε βάζεις κρεμούλα; Μηπως λέω βλακείες;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κορίτσια μου ευχαριστω! Δεν την άφησε ο μικρός να του ξεπλύνει την πληγούλα και μου πε η γιατρός να τη καθαρίσουμε εμείς με φυσιολογικό ορο και να τον κάνω εγω μπανάκι με νεράκι μόνο(γιατι δε θυμαμαι αν σας είπα, γεμισε σπυράκια από πάνω εως τα μπουτάκια-μάλλον από την αντιβιωση, ξυπνησε σήμερα κατακοκκινος). Ψυχολογικά σκίζει πάντως ακμαιότατος!! Μια πολύ καλη κρεμούλα που χρησιμοποιούμε εμείς είναι η sebamed για τα συγκάματα. Την αγοράζω από το φαρμακείο, από τις άλλες τις ''ευρειας'' η sudocrem είναι όντως πάρα πολύ καλή! Εδω καμιά κοκκινίλα μπορεί να κάνει σε κάποιο σημείο του σώματος και το βαζω λίγη κ περνάει αμέσως!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...