Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ανοίξατε μεγάλη συζήτηση... Εμείς θα γεννήσουμε στο Λητώ αφού εκεί είναι ο γιατρός μας. Δωμάτιο μάλλον για δικλινο ή μονόκλινο (ανάλογα την τιμή που θα μας δώσουν) και ακόμα συζητάμε για rooming-in. Εγώ το θέλω πάρα πολύ αλλά πρέπει να συνεννοηθώ με όλο το συγγενολόι ότι δε θα έχουμε επισκέψεις αν τελικά το κάνουμε... Όλα θα κριθούν στο dooopler που θα πάμε να το κάνουμε εκεί, για να κάνουμε και μια βόλτα στους χώρους και να πάρουμε τιμές! Όσο για τα βλαστοκύτταρα ψάξτε το λίγο... Στην ιδιωτική φύλαξη έχεις πρόσβαση ανά πάσα στιγμή ενώ στη δημόσια όχι, αλλά σε σοβαρές περιπτώσεις -μακριά από μας- τα δικά σου βλαστοκύτταρα είναι άχρηστα οπότε πάλι θα χρειαστεί να απευθυνθείς στη δημόσια τράπεζα. Εμείς είχαμε δει αυτό το βίντεο http://vimeo.com/23804657 και καταλήξαμε ότι θα τα δώσουμε στη δημόσια. Αυτά για την ώρα, πάω για καφέ με την κολλητή μου! Τα λέμε αύριο πρωί!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Ανοίξατε μεγάλη συζήτηση... Εμείς θα γεννήσουμε στο Λητώ αφού εκεί είναι ο γιατρός μας. Δωμάτιο μάλλον για δικλινο ή μονόκλινο (ανάλογα την τιμή που θα μας δώσουν) και ακόμα συζητάμε για rooming-in. Εγώ το θέλω πάρα πολύ αλλά πρέπει να συνεννοηθώ με όλο το συγγενολόι ότι δε θα έχουμε επισκέψεις αν τελικά το κάνουμε... Όλα θα κριθούν στο dooopler που θα πάμε να το κάνουμε εκεί, για να κάνουμε και μια βόλτα στους χώρους και να πάρουμε τιμές! Όσο για τα βλαστοκύτταρα ψάξτε το λίγο... Στην ιδιωτική φύλαξη έχεις πρόσβαση ανά πάσα στιγμή ενώ στη δημόσια όχι, αλλά σε σοβαρές περιπτώσεις -μακριά από μας- τα δικά σου βλαστοκύτταρα είναι άχρηστα οπότε πάλι θα χρειαστεί να απευθυνθείς στη δημόσια τράπεζα. Εμείς είχαμε δει αυτό το βίντεο http://vimeo.com/23804657 και καταλήξαμε ότι θα τα δώσουμε στη δημόσια. Αυτά για την ώρα, πάω για καφέ με την κολλητή μου! Τα λέμε αύριο πρωί!!

Θα συμφωνησω 100%!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γειά σας φιλενάδες!

Εμείς για βλαστοκύτταρα σποφασίσαμε σαφώς να τα δωρίσουμε σε δημόσια τράπεζα για πολλούς λόγους. Οι περισσότεροι αναφέρονται στο ντοκυμαντέρ αυτό:

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/chronologically/2009-2010/140-the-precious-cell

πραγματικά αξίζει να αφιερώσετε μια ώρα για να το δείτε. Εμείς συνδέσαμε το laptop με την τηλεόραση ένα βράδυ και το παρακολουθήσαμε μαζί με τον άντρα μου.

Ρωτήσαμε και δυο φίλους μας γιατρούς τι έκαναν αυτοί και τα δωρίσανε κι αυτοί, οπότε πειστήκαμε 100%.

φιλάκια πολλά και καλή Κυριακή! Αύριο τσαγκαροδευτέρα :evil::evil:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Φλορέτα όντως το ίδιο βίντεο λέμε! Πολύ κατατοπιστικό!!! Κι εμάς όσοι φίλοι ασχολούνται με το χώρο της υγείας μας λένε για δημόσια.

Μαράκι το έχω δει το link απλά εγώ δεν πάω μέσω εοππυ οπότε πρέπει να κάνω ξεχωριστές διαπραγματεύσεις για την τιμή... Ας ελπίσουμε να μην είναι απογοητευτική!

Έχω ένα σκασμό δουλειές να κάνω αυτή την εβδομάδα και βαριέμαι αφάνταστα....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

οκ καλα το σκεφτηκα οτι εισαι μεσω τραπεζας μαλιστα νεφελακι εμενα με πηραν τηλ για το πρεναταλ στο συνταγμα για εκει ψηνομαι η αγια παρασκευη μου πεφτει λιγο μακρια το πρεναταλ στο συνταγμα είανι δίπλα στο μετρο λεω να παω να ριξω και μια ματια εσυ δε ψηνεσαι για συνταγμα ε;

Πολύ θα το ήθελα ρε κορίτσι αλλά ξέρεις πώς είμαι με τα ΜΜΜ! Και μόνο στην ιδέα τρελαίνομαι! Οπότε δεν παίζει για Σύνταγμα... Σνιφ! Είχες ξαναπάει σε Prenatal; Λογικά θα είναι ωραία γιατί εκτός από τη μαία είναι και μια κοπέλα του καταστήματος που εξηγεί τι θα χρειαστούμε θεωρητικά και πώς λειτουργεί για να δούμε αν τελικά θα το χρειαστούμε!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

οχι δεν εχω ξαναπάει ηταν να παω αλλα συνεπεσε με το ηρα οταν πήγα στο μητρικο θηλασμο γυρισα πτωμα εντελως αλλα εκτος αυτου στις 20 θελουμε να παμε και σε μια συναυλία

Καλημερούδια κορίτσια καλή εβδομάδα....

Τα βλαστοκύταρρα ακόμα δε ξέρω τι θα τα κάνουμε το πιο πιθανόν είναι να τα δωρίσουμε! Θα ρωτήσω και το γιατρό μου και βλέπουμε. η φίλη μου πάντως τα κράτησε σε μια ιδιωτική τραπεζα με κόστος 900 ευρώ.

Όσον αφορά το rooming in θα συμφωνήσω απόλυτα με το Μαράκι ότι το πρώτο τριήμερο καλό είναι να ξεκουραστούμε λίγο γιατί μετά "αρχίζουν τα όργανα" χαχχαχαχα Πάντως η φίλη μου που το έχει rooming in έχει φάει πακέτο βέβαια δε ξεχνάμε ότι έκανε καισαρική!!!

Τα περισσότερα μαιευτήρια πλέον έχουν συμπεριλάβει στην τιμή τους και τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων οπότε το κόστος δεν είναι όσο παλιά! Εγώ βέβαια και πάλι είμαι υπέρ της δωρέας! Για το rooming-in εγώ το σκέφτομαι μόνο στο φυσιολογικό! Στην καισαρική και μόνο που θηλάζεις είναι δράμα όχι να έχεις να φροντίσεις κι ένα μωρό!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Οσο για τα βλαστοκυταρα μας είπαν πως η δωρεα ομφαλοπλακουντιακου αίματος είναι δωρεαν στην ακαδημια αθηνων κατι αλλο που δε θυμαμαι οχι αλλα να ρωτησω το γιατρο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...