Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μαράκι, για τα βλαστοκύτταρα αν θες ρώτα το γιατρό την επόμενη φορά με ποιο σκεπτικό επέλεξε την ιδιωτική φύλαξη και πες μας!

Θα προσπαθησω να το θυμηθω και να τον ρωτήσω.. Α και κάτι άλλο που θυμήθηκα, επειδη τον ρωτησα για την κυστική ινωση που λέγαμε, μου γραψε αν θέλω να πάω να κάνω ένα πακετακι που λέγεται το μικρό πακέτο κάπως έτσι και κοστιζει 80 ευρω. Αλλά τωρα που το σκέφτομαι, θα περάσω από βδομάδα να μου γραψει το μεγάλο το κανονικό, που κοστίζει 180 γιατι είναι να μη μου μπει η ιδέα στο κεφάλι εμένα, μετα το σκέφτομαι όλη μα όλη την ώρα...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Σ΄αυτό συμφωνώ με αυτό που λέει ένα βιβλίο που έχω, ότι σε αυτά τα πράγματα χρειάζεται ευελιξία: ότι μπορούμε να ζητήσουμε rooming in αλλά αν δούμε ότι δε μας βγαίνει στην πορεία, γιατί π.χ. είμαστε εξαντλημένες από τον τοκετό και δεν μπορούμε να φροντίσουμε σωστά το μωράκι χωρίς ξεκούραση ή γιατί είναι τόσο πολλοί οι επισκέπτες που καταντάει χειρότερα για το μωρό να είναι δίπλα μας, ότι πρέπει να σταματήσουμε το rooming in χωρίς τύψεις. Γιατί ό,τι κάνουμε χωρίς να νοιώθουμε καλά γι' αυτό το νοιώθει και το μωράκι και δεν είναι σωστό στις πρώτες του ώρες να "εισπράττει" την - αθέλητη - δυσαρέσκεια της μαμάς.

tt18a28c.aspx

Έχω πάρει κι ένα βιβλίο για το θηλασμό που λέει ότι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στο μωρό μας και η καλύτερη επένδυση για την υγεία του είναι ένα μονόκλινο δωμάτιο, ώστε να μπορεί να θηλάζει απερίσπαστα... αλλά είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στο κόστος!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια και χρονια πολλα για τις μελλουσες μανουλες κι εγω ρεα θα γεννησω γεννησε η νυφη μου τον αυγουστο κι ηταν πολυ ευχαριστημενη αλλα κι εγω που το ειδα καλο μου φανηκε και σχετικα φτηνο για τα βλαστοκυταρα το σκεφτομαι αλλα μονο αν είναι δωρεαν γιατι δεν περισευουν για το ρουμινγκ ιν είμαι βεβαιη το θελω 24 ωρες και σε τρικλινο από οτι ειχα δει στο ρεα είναι καπως αυστηρη με τα επισκεπτηρια αυτα

Milinaki δεν το έχω κάνει, θα το θυμόταν ο γιατρός.. Έχω τον ίδιο από την πρώτη εγκυμοσύνη. Αυτό που μας είπε είναι πως συνήθως τα μωράκια που έχουν πιο σκουρο-γκρι εντερο στον υπέρηχο, έχουν πιθανότητες να έχουν κυστική, αλλά αυτο δε σημαίνει πως κάθε μωράκι με πιο σκούρο εντερο έχει κάτι.. Και από την άλλη, οτι ένα μωράκι που ''περνάει'' με άριστα όλα τα τεστ των υπερηχων και των εξετάσεων ,πολύ δυσκολα θα έχει κάτι. Αλλά άμα σου μπει η ιδέα.. Καλά όντως μονόκλινο θα ήταν ιδανικό από πολλές σκοπιές (μόνο τη νύχτα δε θα μου άρεσε να μην έχω έναν ανθρωπο να ανταλλαξω δυο κουβεντες) αλλά το κόστος δεν το συζητάω είναι απαγορευτικό για εμένα τουλάχιστον.. ξεφεύγει πάρα πολύ από αυτά που μπορούμε να διαθέσουμε..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

οσο για τη κυστικη ινωση σκεφτομαι κι εγω να ρωτησω τη γραφει ο εοππυ;

όχι δεν γράφεται.. Εμένα μου δωσε ένα χαρτί με το όνομα της εξετασης και ένα κεντρο που κάνει αυτη την εξέταση και είναι σχετκά πιο οικονομικό από τα άλλα..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα, sangreluna!

Εγώ έκανα την εξέταση για την κυστική ίνωση αλλά πραγματικά δε θυμάμαι αν τα πλήρωσα εγώ ή αν τα κάλυπτε το ταμείο. Πάει και αρκετός καιρός από τότε.

Κι η κουμπάρα μου που γέννησε στο Ρέα στην καφετέρια την είδαμε οπότε ίσως όντως να είναι κάπως πιο αυστηροί στο επισκεπτήριο. Θα ήθελα όμως να πάω να δω πώς είναι τα δωμάτια και γενικότερα οι χώροι - πάει να τους πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω μια ξενάγηση ή θα γελάνε μαζί μου; Εντάξει, εμπιστεύομαι την κρίση του γιατρού αλλά θέλω να σχηματίσω κι εγώ άποψη!

Πάντως για το Ρέα έχω να πω ότι κάποια στιγμή, πριν μείνω έγκυος, που έπρεπε να κάνω μια υστεροσαλπιγγογραφία, ήταν οι μόνοι που μου κλείσανε αμέσως ραντεβού τη συγκεκριμένη μέρα που έπρεπε, όταν τους είπα ότι ο γιατρός είχε ζητήσει να γίνει η εξέταση συγκεκριμένη μέρα του κύκλου. Όπου αλλού είχα πάρει τηλέφωνο μου λέγανε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και θέλανε να μου κλείσουνε ραντεβού για ένα μήνα μετά.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

milinaki βασικα νομιζω πως και έτσι να πας και να τους πεις γεια σας θα ήθελα να δω τους χωρους και τα δωματια δε θα στο αρνηθούν! Στην τελική, λεφτα θα πάρουν!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

εγω εχω μπει και μες στο δωματιο σε ωρες επισκεπτηριου και μ αρεσε πραγματικα πολυ δε θυμιζει νοσοκομειο και αυτο για μενα μετραει η νυφη μου παντως θηλασε κανονικα και εχω κανει εκει δυο υπερηχους και είναι πολυ ανθρωποι και με κατανοηση όχι στυγνοι τυπικοι επαγγελματιες. Εχω παέι και ιασω και αττικο το ρεα είναι μακραν καλυτερο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...