Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Νεφέλη να σε ρωτήσω, είναι κοντά στην πλατεία Μπουρναζίου???

Σχετικά κοντά ναι!

Πολυ μου αρεσε της Ινγλεσινα θελω να το δω απο κοντα μου αρεσε το μπεζ ανοιχτο!!!! (Αν λερωνει θα το πλενω;):):)) αληθεια 400 το καροτσι με την τσαντα και να αντιστρεφετε???(δεν με ενδιαφερει καλαθουνα και καθισματακι αυτοκινητου)

Κι εγώ το μπεζ λέω. Το πήραν οι κουμπάροι μου, άλλο καρότσι αλλά αυτό το χρώμα, και δε λερώνει καθόλου!!! Απλά να ξέρεις ότι σε αυτό το χρώμα η εταιρία έχει έλλειψη και θα βγάλει καινούργια μετά τον Αύγουστο! Στο Intrenet το βρίσκω 386 (όχι αυτό το χρώμα...), στα μαγαζιά 429! Στην τιμή είναι ποδόσακος και αδιάβροχο, όχι τσάντα! Εγώ λέω να πάρω άσχετη τσάντα όχι ασορτί με το καρότσι!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εμείς χθες βολτάραμε στα πανηγυρια, ξετρελάθηκε ο μικρός! Τα νεότερα μας από γιατρό: Η μπεμπα είναι 808 γραμμαρια, ζωρουλα ζωηρούλα, μου εγραψς την καμπύλη ζαχαρου και κάτι άλλες εξετάσεις και ραντεβου πάλι σε 4 εβδομάδες! Ρώτησα και για τη φυλαξη βλαστοκυταρων στο ΡΕΑ λοιπόν κοσ΄τιζει 220 ευρα η φυλαξη μόνο αίματος (αν θυμάμαι καλά) ενώ 750 η φυλαξη αίματος και κάτι ακόμα. Δεν θυμάμαι τι, ήταν κ αργά όταν μας τα λεγε οπότε καταλαβαίνετε..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες, μέλλουσες και νυν!

Μαράκι, μια χαρά η μπουμπού! Ελπίζω να γλεντήσατε οικογενειακώς στα πανηγύρια (να έριξε καμιά στροφούλα και η μπέμπα...) Στο Ρέα θα γεννήσεις; Εκεί γεννήθηκε και ο μικρός; Αν ναι, έμεινες ευχαριστημένη; Για τα βλαστοκύτταρα εγώ σκέφτομαι την τράπεζα της Ακαδημίας Αθηνών - αν θυμάμαι καλά (γιατί είχα μπει στο site τους πριν πολύ καιρό) είναι δωρεάν και τα βλαστοκύτταρα δεν φυλάσσονται ειδικά για σένα αλλά για οποιονδήποτε έχει ανάγκη (οπότε και αντιστρόφως μπορείς να πάρεις από οποιονδήποτε άλλο δότη με τον οποίο υπάρχει συμβατότητα). Βλ. http://hcbb.bioacademy.gr/

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα milinaki! Εμμμ στο πανηγυρι της Πρωτομαγιας που γίνεται στη Νέα Φιλαδελφεια είχαμε πάει, δεν πήρε το ματι μου χορούς.. Πάντως το βραδυ κάνεμε μια βόλτα στοΕλληνικό και γινόταν ένα Ποντιακό πανηγυρι, εκεί όντως άκουσα .. χορούς και πανηγύρια!! Όχι τον Κωστή τον γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ από το οποίο δεν έμεινα και πολυ ευχαριστημένη από την εξυπηρετηση και την καθαριότητα (όμως για να είμαι δικαιη, ο ανισθησιολόγος που μου έκανε την επισκληρίδιο, είχε πολύ ''ελαφρυ'' χέρι, και ήταν πολύ γλυκός,) οπότε είπαμε τωρα για το ΡΕΑ σαν πιο καινούριο, και πιο κοντά μας, συν οτι πριν κανεναν διμηνο ο ντοκ μου ξεγεννησε τη γυναίκα του εκεί, παρόλο που μπορούσε να την πάει και σε οποιοδηποτε άλλο ιδιωτικό, οπότε λέω κάτι θα ξέρει για να πήγανε ΡΕΑ! Ξερεις τι με προβληματίζει με την τραπεζα βλαστοκυταρων αυτη που λές? Θα υπάρχει συμβατο μοσχευμα αν -κούφια η ώρα που το ακούει- συμβεί κάτι και το χρειαστούμε? Ενω από τα δικά σου, ξέρεις οτι είναι συμβατά..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Κι εγώ προβληματίζομαι για τα βλαστοκύτταρα αλλά 1. δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στο πόσο σωστά λειτουργούν οι διάφορες ιδιωτικές εταιρείες (και άλλωστε ποιός μας εγγυάται ότι, ως ιδιωτικές επιχειρήσεις, δε θα έχουν π.χ. κλείσει όταν τα δικά μας παιδιά, χτύπα ξύλο, ενδεχομένως χρειαστούν τα βλαστοκύτταρα; ) και 2. μου αρέσει η ιδέα ότι τα βλαστοκύτταρα - που εύχομαι να μην τα χρειαστούν ποτέ τα δικά μου παιδιά στην πράξη - μπορεί να ωφελήσουν κάποιο άλλο παιδάκι που να έχει πραγματική ανάγκη τώρα.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Δες κι αυτό: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100053_27/05/2007_228576

Κι εμείς πάντως δεν έχουμε καταλήξει. Στο επόμενο ραντεβού θα ρωτήσουμε και το γιατρό τη γνώμη του.

Εμείς τη γνωμη του την ξέρουμε ήδη, τα κρατησε ιδιωτικά..οπότε και αυτό παίζει το ρόλο του στην τελική μας απόφαση!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Κι εμείς για το Ρέα λέμε γιατί φαίνεται να το προτιμάει ο γιατρός μας τελικά. Απ' όσο είδα λίγο τις τιμές, το οικονομικό δίκλινο κοστίζει περίπου όσο το τρίκλινο σε άλλα μαιευτήρια (όσο π.χ. στο Μητέρα), οπότε μάλλον για εκεί μας βλέπω. Μακάρι να μπορούσαμε για μονόκλινο αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό... Για rooming in, λέμε, για να θηλάσει το μωράκι. Απ' ό,τι έχω καταλάβει για το rooming in ιδανικό είναι το μονόκλινο, το δίκλινο κάπως παλεύεται, το τρίκλινο όμως με τη φασαρία και όλους τους επισκέπτες που θα έρχονται μάλλον δεν είναι ό,τι καλύτερο. Τώρα από εντυπώσεις η κουμπάρα μου γέννησε εκεί τον Οκτώβριο και σε γενικές γραμμές έμεινε πολύ ευχαριστημένη, ιδίως από τις μαίες και το νοσηλευτικό προσωπικό, και δεν είχε κανένα πρόβλημα με το θηλασμό - ο μπέμπης της έμεινε για λίγο στην εντατική (αυτή για τις ελαφριές περιπτώσεις) και μπόρεσε να τον θηλάσει και για τις ώρες που δεν επιτρεπόταν το επισκεπτήριο έδινε μητρικό γάλα και του το δίνανε με μπιμπερό. Αλλά έχω ακουστά και για κανα-δυο περιπτώσεις που γέννησαν μερικούς μήνες νωρύτερα και είχαν πρόβλημα με το θηλασμό, δεν είχαν rooming in και - κατά τα λεγόμενά τους - αργούσαν να τους φέρουν τα μωρά και όταν τα φέρνανε φαινόντουσαν χορτάτα. Από μια άλλη κοπέλα άκουσα ότι στην εντατική δεν επιτρέπανε το μητρικό γάλα, αλλά η κουμπάρα μου είχε την αντίθετη εμπειρία, οπότε έχω αμφιβολίες για αυτό. Μήπως καμιά κοπέλα έχει εμπειρία από το Ρέα να μας πει;

Εσύ Μαράκι για τι δωμάτιο λες;

tt18a28c.aspx

Έχοντας την εμπειρία του τρικλινου στην πρωτη γέννα, έχω να πω οτι ήταν αρκετα κουραστικό τις ώρες του επισκεπτηρίου, το οποίο δεν τηρούσε κανένας.. δηλαδή σε ένα δωματιο κατασκευασμένο να χωράει 2 κρεβάτια, είχαν χωσει ένα 3ο να δημιουργηθεί το οικονομικό τρικλινο, και φταναμε να είμαστε 10 12 ατομα σαν σαρδελες ο ένας πάνω στον άλλο. Εγω δεν είχα κόσμο παρα μόνο τις ωρες του επισκεπτηρίου, γιατι γενικά το χα απαγορέψει σε όλους για πολλούς λόγους. Αν και τωρα που το σκέφτομαι, καλύτερα να μην είχα ούτε και στο επισκεπτηριο κόσμο. Οπότε από αυτη την άποψη σκεφτομαστε το δικλινο. Μεγάλη διαφορα στην τιμή όντως δεν υπάρχει ειδικά στον φ.τ. Κοιτάξτε και αυτό :

http://www.genna.gr/pinakes-me-kostos-toketou-se-oles-tis-klinikes/

Όσο για το rooming in είμαι 50-50.. από τη μία έχεις το μωρό μαζί σου, ξέρεις τα χουγια του και τα''ωράρια του'' όσο μπορείς δηλ να τα ξέρεις μέσα σε 3 μέρες ππου μενουμε εκεί, από ην άλλη ο αντρας μου μου λέει άσε τα rooming in και ξεκουράσου, γιατι μετα συνεχεια θα τρέχουμε ετσι κ αλλιώς..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...