Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα!!!:):)

Ωραια μερα σημερα για καφεδάκι:):):)

Ιωαννάκι μια και ειπες για κουνουπιέρα να ρωτησω αυτο που μπαινει στην μπριζα για να διωχνει τα κουνουπια κανει να το χρησιμοποιουμε τωρα αλλα και μετα με το μωράκι???

Λοσιον αποθητικα κουνουπιων επιτρέπετε???

Καλημέρες σε όλες!!!!!! αν κ δεν νομίζω οτι είναι πολλές εδώ, ώρα για βόλτες.......:D

Μάγδα εγώ δεν είχα βάλει τέτοια συσκευή κ ειδικά τόσο νωρίς θεωρώ οτι δεν είναι κ οτι καλύτερο. τις λοσιόν δε με τπτ τόσο νωρίς!!!!!! εγώ έβαζα αυτά τα αυτοκολητάκια CR8 που τα ζουπάς κ βγαίνει άρωμα σιτρονέλας. τα κολλούσα επάνω στην κούνια αλλά όχι κοντα στο κεφάλι, κάπου στην μέση. άλλωστε λένε οτι καλύπτουν 1 μέτρο περίπου. αυτά τα έβαζα κ το καλοκαίρι επάνω στα ρούχα της στην βόλτα. υπάρχει κ κρέμα crilen αλλά κ αυτήν όχι τόσο νωρίς, κ αυτήν εγώ την έβαλα περίπου στον χρόνο. όλα αυτά με οδηγίες της παιδιάτρου.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!!!Μαγδα δεν κανει η συσκευη που μπαινει στη πριζα ρωτησα το γυναικολογο μου προσφατα γοιατι εγω εχω θεμα με τα κουνουπια κ ειδικα εδω που μενω μου ειπε μονο οτι μπορω να βαλω κατι σπρει που ειναι ειδικα για εγκυους απ το φαρμακειο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

εμενα ενας φαρμακοποιος μου είπε για το σπρει της απιβιτα για εγγυους οτι δεν πειραζουν η αληθεια το εβαζα και πριν κι επειδη εχω ενα θεματακι με τις μυρωδιες των αντικουνουπικων με πιανει αλλεργικο βηχας ηταν το μονο που δε με πειραζε

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις!!! θα παω να αγορασω απο το φαρμακειο!!

Πηγα να παρω μια ματια απο καροτσια, σκεφτομαι να παρω μονο καροτσι γιατι πορτ μπεμπε για το αυτοκινητο θα μου δωσει ο αδερφος μου. Δεν ενθουσιάστικα, δεν εχω ιδεα τι να παρω και τι να κοιταξω!!!! Της chicco δεν μου αρεσε το χρωμα και τις peg perego μου ηρθε λιγο ακριβο 420 χωρις την τσαντα!!!! Πειτε καμια αλλη καλή μαρκα γιατι με βλεπω να παιρνω peg perego!!! τι πρεπει να κοιταμε??? εγω το μονο που ηξερα να ρωτησω ειναι να κλεινει ευκολα και να μπορω να κοιταω εγω το μωρο!!!!

ΑΑΑ!!! και σαν χρωμα μου εδειξαν πολύ μαυρο ή σκουρο, γιατι??? για να μην λερωνετε??? Εγω θελω πιο φωτεινο!!!!:)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

όχι κορίτσι μου πολύ σκούρο κ προς θεού όχι μαύρο!!!!!!! (προσωπική άποψη)

το πολύ σκούρο φαίνεται αμέσως όταν θα λερωθει κ μαύρο στο μωράκι...???? εεε όχι. εγώ είχα πάρει της περέγκο το μπεζ με καφέ σχεδιάκια στην κουκούλα, τέλειο δεν φαίνεται τπτ. κ δεν ξεθωριάζει το χρώμα.

τώρα το τι να προσέχεις, να στρίβει εύκολα, να το βάζεις-βγάζεις εύκολα από το αυτοκίνητο (βάρος κ ευκολία στο κλείσιμο), σταθερότητα στο δρόμο... δεν θυμάμαι τώρα κάτι άλλο. τσάντα μην πάρεις της εταιρείας, πανάκριβες χωρίς λόγο. ωραία σαν σετ, αλλά μικρές. εγώ είχα πάρει μία πολύ ωραία από λητώ, τεράστια, κ πολύ οικονομική σε σχέση με της περέγκο. φαντάσου θερμός μεγάλο, 2 μπιμπερό, μετρητής γάλατος, ρούχα, πάνες, μωρομάντηλα, παιχνιδάκια, ποδιές, σελτεδάκι (είχε κ δικό της).... σούπερ σου λέω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μιλινάκι πολύ ωραία η φωτογραφία!

Μάγδα εμείς μάλλον θα πάρουμε το Trilogy της Inglesina που με έκπτωση πάει λίγο κάτω από 400 ευρώ! Ακριβούτσικο αλλά φαίνεται πολύ πρακτικό, πολύ σταθερό, πολύ ελαφρύ, είναι αντιστρέψιμο και βγαίνει σε ωραία ανοιχτά χρωματάκια!!

Εμείς σήμερα πήγαμε στο Motherbaby στο Περιστέρι και μας έκαναν δώρο ένα μαξιλάρι θηλασμού! Πήρα σελτεδάκια και λαβέτες, αλλά μάλλον είναι λίγα και θα χρειαστεί να ξαναπάρω... Από πάνες αγκαλιάς, οι χασέ είναι πιο λεπτές και οι φανελένιες οι πιο χοντρές; Είναι χρήσιμες; Πόσα να πάρω;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

όχι κορίτσι μου πολύ σκούρο κ προς θεού όχι μαύρο!!!!!!! (προσωπική άποψη)

το πολύ σκούρο φαίνεται αμέσως όταν θα λερωθει κ μαύρο στο μωράκι...???? εεε όχι. εγώ είχα πάρει της περέγκο το μπεζ με καφέ σχεδιάκια στην κουκούλα, τέλειο δεν φαίνεται τπτ. κ δεν ξεθωριάζει το χρώμα.

τώρα το τι να προσέχεις, να στρίβει εύκολα, να το βάζεις-βγάζεις εύκολα από το αυτοκίνητο (βάρος κ ευκολία στο κλείσιμο), σταθερότητα στο δρόμο... δεν θυμάμαι τώρα κάτι άλλο. τσάντα μην πάρεις της εταιρείας, πανάκριβες χωρίς λόγο. ωραία σαν σετ, αλλά μικρές. εγώ είχα πάρει μία πολύ ωραία από λητώ, τεράστια, κ πολύ οικονομική σε σχέση με της περέγκο. φαντάσου θερμός μεγάλο, 2 μπιμπερό, μετρητής γάλατος, ρούχα, πάνες, μωρομάντηλα, παιχνιδάκια, ποδιές, σελτεδάκι (είχε κ δικό της).... σούπερ σου λέω.

Απο τα περεγκο εμενα μου αρεσε ενα κοκκινο και του αντρα μου ενα πρασινο!!! Τωρα την επομενη φορα θα το κανω και μια βολτα να δω πως παει και πως κλεινει!!!

Μιλινάκι πολύ ωραία η φωτογραφία!

Μάγδα εμείς μάλλον θα πάρουμε το Trilogy της Inglesina που με έκπτωση πάει λίγο κάτω από 400 ευρώ! Ακριβούτσικο αλλά φαίνεται πολύ πρακτικό, πολύ σταθερό, πολύ ελαφρύ, είναι αντιστρέψιμο και βγαίνει σε ωραία ανοιχτά χρωματάκια!!

Εμείς σήμερα πήγαμε στο Motherbaby στο Περιστέρι και μας έκαναν δώρο ένα μαξιλάρι θηλασμού! Πήρα σελτεδάκια και λαβέτες, αλλά μάλλον είναι λίγα και θα χρειαστεί να ξαναπάρω... Από πάνες αγκαλιάς, οι χασέ είναι πιο λεπτές και οι φανελένιες οι πιο χοντρές; Είναι χρήσιμες; Πόσα να πάρω;

Πολυ μου αρεσε της Ινγλεσινα θελω να το δω απο κοντα μου αρεσε το μπεζ ανοιχτο!!!! (Αν λερωνει θα το πλενω;):):)) αληθεια 400 το καροτσι με την τσαντα και να αντιστρεφετε???(δεν με ενδιαφερει καλαθουνα και καθισματακι αυτοκινητου)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...