Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Το μόνο που με τρομάζει είναι ότι δεν είναι νεαρός, κυρίως για το θηλασμό... Βέβαια μπορεί ο άνθρωπος να είναι ανοιχτόμυαλος και να ταιριάξετε μια χαρά. Νομίζω ότι στην πράξη θα το δεις τελικά. Ξεκίνα από αυτόν που είναι και οικονομικός και αν δε σου αρέσει ψάχνεις για άλλον!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Χριστίνα! Ούτε εγώ... Στο ψάξιμο είμαστε! Θα ρωτήσω και ένα ζευγάρι που μένει απο κάτω με 2 μωράκια να μου πουν για τον δικό τους, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα μας κάνει... Εξαρτάται και από το χαρακτήρα του καθενός αν θα δέσει το γλυκό!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σου Χριστίνα! Ούτε εγώ... Στο ψάξιμο είμαστε! Θα ρωτήσω και ένα ζευγάρι που μένει απο κάτω με 2 μωράκια να μου πουν για τον δικό τους, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα μας κάνει... Εξαρτάται και από το χαρακτήρα του καθενός αν θα δέσει το γλυκό!

ναι δικιο εχεις,πρεπει τα βρισκεις με τον αλλον!δεν μπορω τις χαζομαρες,ξεκαθαρες λυσεις και κουβεντες για παιδι μιλαμε!

και γω ετσι ρωτοντας θα παω,και φυσικα οποιος δεν μου κανει εξω απο την πορτα!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Δικιά μας είσαι κι εσύ! Μ' αρέσει!!! Χιχιχι! Έχετε ξεκινήσει τίποτα ψώνια, ετοιμασίες στο σπίτι;

αχαααχαχαχα

εμ τι βρε Νεφελακι για το παιδι μας μιλαμε,δεν θα ακουμε τις αρλουμπες του καθενος, και δυστυχως υπαρχουν πολλοι εκει εξω!!

οχι ακομα,στο βλεφαρο ειμαστε,αλλα πρεπει να λαβουμε μετρα γρηγορα,σαν να περναει ο καιρος μου φαινεται!!

NkOFp3.png

Γεια σου γιουβαρλάκι!!! Χαχαχαχα!!! Νομίζω ότι για δίδυμα μια χαρά είναι η κοιλίτσα σου! Εγώ δεν έχω μεζούρα να μετρηθώ... Σνιφ! Να δοκιμάσω με το μέτρο;

Ούτε κι εγώ! τέντωσα μια κλωστή γυρώ την κοιλιά, την έκοψα, και μετά τη μέτρησα με το χάρακα ;)

xaxaxaxaxaaaa ωραία Φλώρα!!!! Μαγκάιβερ Νο 2..... πάντως δεν μπορείς να πεις, σ'εφτασα!!!!! 1,03 εγώ... χαχαχαχαααα

κορίτσια μην αγχώνεστε τόσο πολύ με τον θηλασμό, γιατί στο τέλος θα δείτε οτι δεν είναι δύσκολο. θα σας δείξουν κ στο νοσοκομείο. εννοείται να παρακολουθήσετε σεμινάρια, απλά μην πανικοβάλεστε.

κ για παιδίατρο η αλήθεια είναι οτι θα είναι ο πιο σημαντικός γιατρός στην ζωή σας απο εδώ κ πέρα...... ψάξτε το πολύ καλά.... κ μην διστάσετε να αλλάξετε αν δεν σας κάνει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Για ΄να φύγει το άγχος στις περισσότερες σχετικά με το θυλασμό: πιέστε απαλά με τον αντίχειρα και το δίπλα΄δάχτυλο τη θηλή... μη ζουπήξετε πολύ, πιέστε μόνο την άκρη τραβώντας αν θέλετε ελαφριά προς τα έξω. Αυτό που μένει στο δάχτυλό σας και κολλάει είναι γάλα. Αν δεν βγαίνει δοκιμάστε σε καμιά βδομάδα, εμείς στον ανώδυνο (και οι 10) στις αρχές του 8ου μήνα είχαμε όλες. Για να τελειώνουμε με την υστεριά του "αν έχω γάλα". Επίσης η μαία μας είπε ότι αν δεν είχαμε εκείνη την ώρα είναι εξαιρετικά σπάνιο να μην έχουμε όυτε μετά τη γέννα. Και μιλάω για μαία νοσοκομείου, που ξεγεννάει καθημερινά γυναίκες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: μην το παρακάνετε στο ζούπηγμα, μην τυχόν και ξεκινήσουν συσπάσεις, νομίζω ότι έχει κάποια σχέση...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Καλημέρα!!!:):)

Ωραια μερα σημερα για καφεδάκι:):):)

Ιωαννάκι μια και ειπες για κουνουπιέρα να ρωτησω αυτο που μπαινει στην μπριζα για να διωχνει τα κουνουπια κανει να το χρησιμοποιουμε τωρα αλλα και μετα με το μωράκι???

Λοσιον αποθητικα κουνουπιων επιτρέπετε???

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...