Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

εγω κατι εχω στο νου μου θα περασω να τον δω καποια στιγμη να τα πουμε λοιπόν ουτε εγω εχω μεζουρα μετρησα την παλαμη μου και με βαση αυτη μετρηθηκα απ ότι βλεπω είμ αι αρκετα κοντα!

Διαφημίσεις

Δηλαδή του χρόνου τέτοιες μέρες θα γιορτάζουμε κι εμείς σαν μανούλες; Νομίζω ότι δε θα το πιστέψω ποτε....

Λοιπόν, με το μέτρο η κοιλουμπίτσα μου στο ύψος του αφαλού είναι 90εκ!!! (Κάποτε η μέση μου ήταν 60....)

Φεγγαρένια νομίζω ότι τελικά στην πράξη θα κριθεί ο γιατρός... Ε, ξέχασα και το τρίτο κριτήριο, να είναι γυναίκα! Λες να μη βρω τελικά;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μόλις έψαξα τον κατάλογο με τους συμβεβλημένους παιδιάτρους και δεν υπάρχει κανένας στις γύρω περιοχές! Οπότε πρέπει να βγω στη γύρα να ρωτήσω 3 που βρήκα στη γειτονιά ή αυτή που πήγαινε η αδερφή μου αλλά είναι μακριά...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

οχι νταξει εδω εχουμε μπολικους συμβεβλημενους κοινως βρωμαει ο τοπος αλλο που χω ακουσει ενω λεει συνταγογραφει ο γιατρος για την επισκεψη καθε φορα σκανε 60αρια πες με τρελη αλλα το θεωρω απαραδεκτο!

Διαφημίσεις

Δεν κοίταξα μέσω εοππυ, αλλά μάλλον το μωρό θα το ασφαλίσω εγώ και όχι ο άντρας μου οπότε οι επιλογές μας είναι περιορισμένες... Το εξηντάρι νομίζω είναι για όταν έρχεται ο γιατρός στο σπίτι. Κι εγώ υπερβολικό το θεωρώ αλλά δεν ξέρω αν θα μπαίνω τελικά στη διαδικασία να πηγαίνω το μωρό στο ιατρείο, ειδικά τον πρώτο καιρό...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ναι και επεσα σε κουβεντα γνωστον που δεν τους περισευουν να λένε 40 χωρις απόδειξη οχι οχι εμενα 50 χωρις απόδειξη με απόδειξη 60!!!!!! ελα ντε εν τω μεταξυ όλοι το χουν για απολυτως φυσικο που θα παω να μου ζυγισουν το παιδι να πουν δυο κουβεντες και θα τους σκασω 50 αρι για ενα τεταρτο αλλα ειναι συμβλ και τα φαρμακα θα μου τα γραψει θα τρελαθουμε εντελως;

Εγώ εκνευρίζομαι και με την ατάκα "Με ή χωρίς απόδειξη"!!!! Εκείνη τη στιγμή θα πεις χωρίς, να γλιτώσεις έστω και 10 ευρώ αλλά να σε δω μετά, όταν θα σου έρθει η εφορία τετραψήφια επειδή ο κύριος δεν έχει δηλώσει ούτε τα μισά... Η κουμπάρα μου έχει έναν που παίρνει 60 με επίσκεψη στο σπίτι, μετράει το παιδί και τέλος! Το μωράκι πλαντάζει στο κλάμα 3 μήνες τώρα και δε μπορεί να τους πει τι φταίει! Αλλά οι γονείς εκεί, εμπιστοσύνη στο γιατρό γιατί "Τι να σου κάνει μωρέ κι αυτός; Ψάχνοντας πάει..." Ναι, αν δεν τον πλήρωνα συμφωνώ να ψάχνουμε μαζί αλλά με 60 ευρώ τη φορά απαιτώ να μου δίνει λύσεις πριν καν προκύψει το πρόβλημα! Μήπως παραείμαι απαιτητική τώρα που το ξανασκέφτομαι;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Ε οχι βρε κοπελια δεν είμαστε απαιτητικες λογικες ειμαστε γιατι εγω δε μπορω να το μετρησω σπίτι δηλαδη αγραμματη είμαι και κατσε εγω είχα παιδιατρο στο ικα δεν ειχαμε πληρωσει ποτε ουτε ενα ευρω και ηταν εκει ανα πάσα στιγμη και μια χαρα μεγαλωσα τωρα δηλαδη τι αλαξε τα παιδια ειναι πιο εξελιγμενα μοντελα; εμενα κατι μου είπαν για 20 ευρω σε αυτον που θελω να παω που παρεπιπτοντως τον ηξερα από ασχετη φαση οχι σαν παιδιατρο και είναι ενας ακομα λογος αλλα πρωτα θα περασει από οντισιον βεβαια!

Συμφωνώ!! Κι εγώ σε συμβεβλημένο γιατρό πήγαινα και ποτέ δεν πλήρωσαν οι γονείς μου! Άσε που τώρα έχουμε τόσες πηγές πληροφοριών, δεν είναι μόνο ο γιατρός... 20 ευρώ είναι μια χαρά!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Συμφωνώ!! Κι εγώ σε συμβεβλημένο γιατρό πήγαινα και ποτέ δεν πλήρωσαν οι γονείς μου! Άσε που τώρα έχουμε τόσες πηγές πληροφοριών, δεν είναι μόνο ο γιατρός... 20 ευρώ είναι μια χαρά!

ναι και όλοι το βρηκαν δεν ειναι νεαρος και δεν δινει αυτοκολητακια και δεν εχει παιχνιδια στο ιατρειο συγνωμη γιατρο θελω οχι παιδοτοπο! μακαρι να μου τα πει καλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...