Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλα εγω εχω παει στο θηλασμο και στην περιποιηση βρεφους εχω και τη νυφη μου που γεννησε κατι μηνες πριν αρκετα ενημερωμενη οποτε λεω να το αφησω ετσι μαθηματα περιποιησης κανουν και μεσα στο ρεα οποτε θα πάω οταν θα χω και το αντικειμενο της πρακτικης χιχιχχιχιχιχι! κριμα μωρε τοσο κρεας εμις περνουμε πολυ λιγο και συνηθως το κανουμε γεμιστο στο φουρνο! φετος πήραμε 6 κιλα και πάλι εμεινε!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αυτό ελπίζω κι εγώ... Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο θηλασμός είναι το μόνο που με τρομάζει και θέλω να ενημερωθώ όσο γίνεται καλύτερα! Στο Λητώ είναι νομίζω 4 μέρες και το προτιμώ από το Έλενα για να δω λίγο και τους χώρους, να γνωρίσω τις μαίες κλπ. Σκέψου ότι δεν άχω αξιωθεί ούτε τηλέφωνο να πάρω...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

εντωμεταξυ η παραπληροφορηση για το θηλασμο παει συννεφο ακουω τρελα πραματα και απλα κλεινω τα αυτια μου α οχι δε λεω το ρεα το χουμε μαθει κι από μεσα κι απ εξω πηγα εκει για τους υπερηχους κι οταν γεννησε η νυφη μου είχα δει και τα λοιπα εμενα μου είπαν πεντε μερες αρχες ιουνιου στο λητω πληρωνεις;

Σου λέω δεν έχω ρωτήσει τίποτα! Ανοργάνωτη τελείως!!! Φαντάζομαι πως αν γεννήσεις εκεί δεν πληρώνεις... Αλλιώς στο Έλενα είναι 20 ευρώ για τις 4 μέρες και ένα έξτρα μάθημα (άλλα 5 ευρώ) για το θηλασμό. Από παραπληροφόρηση άλλο τίποτα, όχι μόνο στο θηλασμό, σε όλα! Ο καθένας λέει τα δικά του, ακόμα και οι γιατροί δε συμφωνούν μεταξύ τους! Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να ακούσουμε μερικούς (τους πιο αξιόπιστους, πλην μαμάς-πεθεράς-γειτόνισσας) και να κρατήσουμε ό,τι μας ταιριάζει!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Αυτο το αρχισα να θηλαζω και ξαφνικα ανεβασα πυρετο! εβγαζα λιγο ή αραιο γαλα και το παιδι δεν τρεφονταν σωστα! παει κι ερχεται! στο θηλασμο μας είπαν πως το 99% των εγγυων μπορουν να θηλασουν κανονικοτατα! επισης μας ειπαν πως αν ο παιδιατρος μας δεν υποστηριζει το θηλασμο... να αλλαξουμε παιδιατρο! εσυ εχεις δει καθόλου για παιδιατρο;

Διαφημίσεις

κορίτσια μου καλημέρα!!!!!!!!

ραντεβού είχαμε στις 4:30 και τελειώσαμε στις 11:00 το βράδυ!!!!!!!!!

:shock::shock::shock: αχ βρε Ζουνίτσα τί ταλαιπωρία ήταν αυτή!!! Τουλάχιστον τέλος καλό, όλα καλά!

Milinaki ευχαριστούμε πολύ για τη λίστα.. κι εγώ άσχετη είμαι οπότε μη περιμένετε από εμένα σχόλια! Απλά κάποια πράγματα (πχ ρηλαξ) λέω να μην τα πάρω εξαρχής! Βλέποντας και κάνοντας....

Anat καλό κουράγιο με την μετακόμιση... μήπως τώρα που χάλασε και το ψυγείο να την επισπεύσετε;; ;)

ωχ ανάτ..... υπομονή βρε κοριτσάκι μου!!! πάντα κάτι θα συμβεί όταν έχεις τόοοοοοοσα πράγματα να κάνεις....

θέλετε για πλάκα να μετρήσουμε τις κοιλιές μας???? το είχαμε κάνει κ στο προηγούμενο καφέ. εμένα είναι 1,03 στο ύψος του αφαλού.

Ζουνίτσα κάτσε να φέρω μεζούρα και ποιός με πιάνει!!! θα σας πω με την πρώτη ευκαιρία! χιχιχι!

ιωαννακι καλημερα αντε και περιμενα απότελεσματα καμπύλης μονο γω είχα εμενα στο 60 ήταν 122 και τρομαξα γιατι νομιζα πως είναι πολύ αλλα μετα μου είπε μια χαρα είσαι και είμαι από οτι βλέπω αλλα η μαυρη αληθεια εχω τσακισει τα γλυκα κι αυτο σημαινει πως εχω παρα πολλες ανοχες στο ζαχαρο παροτι η μανα μου εχει και δεν το κληρονομησα ουτε αυτο ούτε το θυροειδη που ειχε φαγωθει πως θα χω σιγουρα επειδη εχει και αυτη αααααααχ αντε πια μονο ο ογκος των ερυθρων είναι οριακα προς τα πανω αλλά θα τον ρωτησω από κοντα! αυτα εσυ γλυκα τρως;

Τυχερούλα είσαι φιλενάδα!! Φτου φτου! Μπάβο!

Χαρούλα, Ιωαννούλα, Μαγδούλα και Νεφελούκο μου γειά σας!!

Μαράκι μου μήπως για το ζέσταμα του μπιμπερό είναι καλό να πάρουμε έναν θερμαντήρα μπιμπερό; Εμείς ειδικά που θα έχουμε και 2, ίσως βολεύει!

Πάντως τα χρήματα πολλά ρε συ... έβγαλε και κέρδος μου φαίνεται!

από την άλλη εγώ ξέρω οτι ρεφενέ είναι οτι βάζουμε όλοι πράγματα κ οκ. οχι οτι πληρώνουμε κιόλας....

ε ναι ρε γτμ, κι εγώ αυτό ξέρω... το άλλο μου φαίνεται λίγο "κάπως"

... πάντως δεν ταιριάζει στην ελληνική νοοτροπία καθόλου!

Κορίτσια πήρα 2 φουστανάκια εγκυμοσύνης καθημερινά!! Μούρλια!!! Μοιάζω με γιουβαρλάκι λέμεεεε!

κορίτσια τη μέτρησα την κοιλούμπα μου.. 107 εκατοστά! Και είχα και πολύ αδύνατη μέση πριν μείνω έγκυος! Και στην πλάτη δεν έχω λίπος, ψιλοκοκκαλιάρα είναι!

Υπογραφή:

το γιουβαρλάκι του καφέ

:D:D:D

Όταν θέλεις βρίσκεις τον τρόπο, οπότε και στο θηλασμό κάπως έτσι πιστεύω ότι πάει, εκτός από ειδικές περιπτώσεις... Το πιο σημαντικό είναι να έχεις υποστήριξη και σωστή καθοδήγηση και συμφωνώ απόλυτα ότι αν ο παιδίατρος αρχίσει τις μ@$^&*ες θα αλλάξω παιδίατρο!! Δεν έχω ψάξει ακόμα... Θέλω να είναι πολύ κοντά στο σπίτι και συμβεβλημένος με το ταμείο μου οπότε δε θα έχω και πολλές επιλογές! Εσύ;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...