Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

επεστρεψα πετυχα καμια μεσα η φυγατε όλες; ουφ αν ειναι δυνατον λαχανιασα με μιση ωρα περπάτημα χελωνας η παπιας; ασε το σκεφτομουν στο δρομο το πολυ που πλήρωσε ο τυπος θα ταν 80 ευρω και εβγαλε κερδος 120 συν το φαι του τσαμπα όμορφα λοιπόν του χρονου θα νοικιασω κι εγω το χωρο μου για συνεστιασεις χιχιχιχιχιχιχιχχιχιι!

Ζουνίτσα μια χαρά λοιπόν όλα!! Μπορεί να σας ταλαιπώρησε λίγο ο μικρός αλλά αφού όλα είναι καλά χαλάλι του!!

Μιλινάκι πολύ ωραία η λίστα αγορών! Εμείς ξεκινήσαμε χθες παραγγέλνοντας την κούνια!

Ιωάννα μια χαρά η καμπύλη σου! Την άλλη Πέμπτη περιμένω κι εγώ τα δικά μου αποτελέσματα!!

Μαράκι αρκετά ζήτησε ο "φίλος" σας αλλά όχι εξωφρενικά! Εμείς πληρώσαμε 100 ευρώ για να αγοράσουμε ένα αρνί, οπότε υπολόγισε να είχαν άλλα 50 ευρώ τα υπόλοιπα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλά ήμουν απλά άυπνη! Λες να επηρεαστεί το αποτέλεσμα; Βασικά ήμουν πολύ χαρούμενη γιατί μετά είχα κανονίσει ψώνια και καφέ οπότε δεν καταλάβαινα ούτε νύστα, ούτε κούραση....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλα δε νομιζω να χει τρελη διαφορα εμενα πάλι ο καλος μου για να μην αγχωθω την ωρα που μου επειρναν αιμα επειδη φοβαμαι τις βελόνες μου λεγε αστεια πρωτη φορα που γελαγα ενω μου περναν αίμα! οσο για το αλλο 50 ευρω ενα κοκορετσι 6 μπυρες και 3 αναψυκτικα ουτε σε γκουρμε εστιατοριο δεν κανουν καλα εσεις πόσα κιλα αρνι πήρατε;

Σίγουρα πάντως περισσεύουν 50 στην τσέπη κάποιου... Εμείς, μην το ψάχνεις! Είναι λίγο της υπερβολής στα μέρη του άντρα μου και κάθε οικογένεια έχει το δικό της αρνί κι επειδή εμείς φέτος γιορτάζαμε το καινούργιο σπίτι και το μωρό βάλαμε ένα αρνί εμείς κι ένα κατσίκι ο πεθερός μου! Το δικό μας ήταν ή 12 ή 14 κιλά!!!!! Κανίβαλοι!!!!!! Φαντάσου τι θα γίνει του χρόνου που θα έχουμε και τη βάφτιση λογικά το Πάσχα...

Να σε ρωτήσω, έχεις πάρει ρούχα εγκυμοσύνης;

Χθες που πήγα στα Prenatal για την κούνια, έδωσα τα στοιχεία μου να πάω στο σεμινάριο που έχει στις 20/05! Θα σας πω εντυπώσεις...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

οχι δεν εχω παρει καθόλου ρουχα εγκυμοσυνης γιατι τα περισσοτερα καλοκαιρινα μου είναι φουστανακια αμπιρ και μου κανουν μια χαρα κι ουτε νομιζω να χρειαστω εγω λεω να πάω μονο στον ανωδυνο και πουθενα αλλου

8 άτομα περίπου 20 κιλά κρέας! Καλό; Ευτυχώς ταλαιπωρήθηκαν πολύ με το ράψιμο και το ψήσιμο και κατάλαβαν ότι υπερβάλλουν, οπότε του χρόνου θα έχουμε ένα! Πού θα πας για ανώδυνο; Πήγα το πρωί H&M και είπα να δοκιμάσω ένα τζινάκι για να το συνδυάσω με τα μπλουζάκια μου και με έπιασε ασφυξία!!!! Αλήθεια, προσπάθησα πάρα πολύ να αγαπήσω ένα ρούχο εγκυμοσύνης αλλά δεν τα κατάφερα! Πάλι ψώνισα από τα κανονικά, μεγαλύτερο νούμερο, πήρα ένα τζιν σορτσάκι κι ένα μπλουζάκι πολύ καλοκαιρινά!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Σιγά μην το φάγαμε! Λίγο φάγαμε, αρκετό είναι στην κατάψυξη και πολύ πετάχτηκε! Είναι δυνατόν να φας τόσο κρέας ή να τρως επί μια εβδομάδα μόνο αρνι;

Εγώ λέω να πάω σε όλα τα σεμινάρια που γίνονται, να ανοίξω λίγο τα μάτια μου γιατί ακούω για πολλές νέες μανούλες (δυστυχώς φίλες που δεν ακούνε...) που καταπίνουν αμάσητο ό,τι τους σερβίρει ο παιδίατρος! Για ανώδυνο έχω κλείσει στο Έλενα αλλά ίσως το ακυρώσω για να πάω στο Λητώ, δεν έχω αποφασίσει ακόμα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...