Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Την Κυριακή το τραπέζι ήταν ρεφενε.Ήμασταν 5 οικογενειες,(η οικογενεια που έχει το σπίτι που πήγαμε, εμείς, οι γονείς μου, οι θειοι μου και άλλο ένα ζευγαρι). Η οικογενεια που έχει το σπίτι αγόρασε το αρνι και τα κοκορέτσια καθώς και 3 μπουκάλια μεγάλα κοκα κολες, 10 κουτακια μπύρες και μια σπραιτ. Εμείς κάναμε τις σαλάτες και τα τζατζικια και οι γονείς μου πήραν γλυκά. Όταν έγινε το σκηνικό με το παιδί, εμείς φυγαμε άρον αρον και έτσι πλήρωσε ο πατέρας μου και για εμάς.. πόσο λέτε ρε κορίτσια του ζήτησε? 50 ευρω το ζευγαρι δηλ ο μπαμπάς μου του έδω σε 100 ευρω. Ζητησε αυτός ο ανθρωπος δηλ 200 ευρώ (γιατι την οικογενεια του δεν τη βαζει ποτε στα εξοδα, άλλη ιστορια αυτη) για ένα αρνι, 10 μπυρες 4 αναψυκτικα και ενα κοκορετσι.. Δεν το βρισκετε μεγάλο το ποσο? ή κανω λάθος?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

ναι ο ανθρωπος προφανως το χρεωσε σαν ταβερνα εβαλε και φπα χιχιχιιχχιχιιχ ακου 200! εννοειται είναι πολλα κανονικα επρεπε να σας φερει τις αποδειξεις και να πει τοσα δια τοσα τοσα και γιατι αυτος δεν πληρωσε δε φαγαν; και το αρνι που περισεψε; ποιος το κρατησε; αστα! νταξει είπαμε ρεφενε οχι να βγαλεις και κερδος!

Διαφημίσεις

ναι ο ανθρωπος προφανως το χρεωσε σαν ταβερνα εβαλε και φπα χιχιχιιχχιχιιχ ακου 200! εννοειται είναι πολλα κανονικα επρεπε να σας φερει τις αποδειξεις και να πει τοσα δια τοσα τοσα και γιατι αυτος δεν πληρωσε δε φαγαν; και το αρνι που περισεψε; ποιος το κρατησε; αστα! νταξει είπαμε ρεφενε οχι να βγαλεις και κερδος!

Το αρνι δεν ήταν και κανένα τεράστιο μη φανταστείτε.. ότι περισεψε το κρατησε εννοείται αυτός..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Μα σκεψου ενα αρνι κοκορετσια και αναψυκτικα 200 ευρω; με τοσα σου ψωνιζω για ενα σπίτι τα φαγητα ενος μήνα μη τρελαθουμε!

Όντως κ εγω αυτο σκέφτηκα. Το κοκορέτσι ήταν μια σούβλα και μια σουβλα το αρνι 4 αναψυκτικά και 10 μπυρες (τα μέτρησα αλήθεια γιατι μου έκανε εντυπωση μου φανηκαν λίγα εννοώ όταν έχει ενα τραπέζι τζατζικια και κρεατα, τραβιούνται τα ατιμα τα αναψυκτικά) από το λιντλ. Όχι οτι έχω κάτι με τα προιοντα του λιντλ, πολλές φορες πέρνω από εκει αναψυκτικά, απλά το αναφερω γιατι είναι πιο φτηνα. 200 ευρω?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

λοιπόν παω για δουλιτσες παντως το αρνι είχε 6 ευρω το κιλο φετος!

αντε καλές δουλειές!!!

ορίστε, βλακεία είπα.....

από την άλλη εγώ ξέρω οτι ρεφενέ είναι οτι βάζουμε όλοι πράγματα κ οκ. οχι οτι πληρώνουμε κιόλας....

Κ εγω δεν είμαι καλή στους υπολογισμούς.. αλλά με σόκαρε το ρημαδο κατοσταευρο! Θα πηγαίναμε στα βλάχικα και θα σκάγαμε στο φαι!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...