Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Ωραια λίστα!!!!Απο εβδομαδα λεω να παω να παρω καποια πραγματάκια:):)

Για την κοιλια νομιζω θα με φατε όλες εχω 86!!! Εχω παρει μόνο 3 κιλά απο την διατροφη για το σακχαρο που κάνω δεν πήρα κιλά!!!

Ιωάννα μαλλον θα σε πει λίγο να περιορισεις τα γλυκά!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

α επίσης η ζυγαρια τι χρειαζεται; δεν θα χει ο παιδιατρος;

Ναι αλλά καλό είναι να μετράμε κ εμείς τον πρώτο καιρό αν και πόσο πέρνει το μωράκι.. ειδικά για τις μανούλες που θηλάζουν ή για μωράκια που γεννηθηκαν με σχετικά μικρό βαρος, καλό είναι να ξέρουν οι γονείς, κ όχι να περιμένουν την επίσκεψη στον παιδίατρο ;)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Ε καποια πραγματα θα τα περιορισουμε γιατι δεν ειναι μονο τα γλυκα,ειναι και το ψωμι!!!Τρωω πολυ ψωμι!!!Και επειδη το μαυρο δεν το μπορω καλητερα λιγοτερο ασπρο....

εγω περισσοτερο σοκολατοειδη σε ολες τις μορφες!

αααχχχ τι ωραία ξεκινήσατε να μιλάτε για τις γέννες σας!!!!! τι καλά....!!!!!

λοιπόν. εγώ τη ζυγαριά την θεωρώ περιττό γιατί στο τέλος θα τρελαθείτε. θα το μετράτε κάθε μέρα.

τον υπνόσακο όχι από την αρχή. εγώ έβαλα στον χρόνο.

ενδοεπικοινωνία όχι με κάμερα (αν κ μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό). μια φίλη μου δεν ξεκολλούσε από τον πομπό.

θα θυνηθώ κ άλλα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ααααα επίσης θερμαντήρα δεν πήρα ποτέ, είχε έναν η αδερφή μου που μου έδωσε, κ μέχρι να μου ζεστάνει το γάλα, μου είχε σπάσει τα νευρα. κ από την άλλη δεν με ένοιζε να μαθαίνει να πίνει κ το γάλα λίγο πιο κρύο, με βοήθησε μετά κ στα φαγητά της. ενώ της αδερφής μου τα θέλαν όλα ζεστα.

κ αυτό που είπε το Μαράκι για το νερό, είναι σωστό. κ εγώ έτσι έκανα. έβραζα μια μεγάλη ποσότητα νερού για να αποστειρωθεί κ το έβαζα στο θερμός κ έτσι όλη νύχτα είχα ζεστό νερό για το γάλα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Όντως ναι θερμαντήρα δεν πήραμε ούτε εμείς.. και μάλιστα τώρα το γάλα το θελει κρύο (το χειμώνα ίσα ισα να σπασει την κρυάδα του ψυγειου) και τα φαγητά αν είνα από ψυγείο, το ίδιο, αλλιώς από την κατσαρόλα, σε θερμοκρασία δεωματιου..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Επίσης,ζυγαριά εμένα μου είχε χαρίσει μια κοπέλα τη δική της. Δεν τη χρησιμοποίησα ποτέ, όμως μια κοπέλα εδώ πιο πάνω το μωράκι της είχε θεμα κ της είχε πει η γιατρός πρέπει να πέρνει (δε θυμάμαι πόσο) καθε εβδομάδα.. και έτσι τη χρειαστηκε γατι δεν γινότανε κάθε βδομάδα να τρέχει στη γιατρο για μετρησεις. Γενικά ναι, δε χρειάζονται υστερίες, όμως υπάρχουν οριμένες περιπτώσεις που δεν γίνεται κ αλλιώς!!! Κορίτσια να σας πω κ κάτι άλλο ασχετο που έμαθα χθες κ έγινα έξαλλη?

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...