Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Anat, μάλλον το καινούριο σπίτι θέλει και καινούριο ψυγείο... το παλιό δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά, φαίνεται! Κουράγιο, τα έχουν αυτά οι μετακομίσεις!

Zounitsa, εμένα η κοιλίτσα μου είναι 92 εκατοστά περίπου - υποψιάζομαι ότι η Floreta θα μας φάει όλες λάχανο σ' αυτό το παιχνίδι!

Χριστίνα, ο γατούλης μας είναι χαδιάρης αλλά και ζωηρούλης - φαντάσου ότι τώρα που πήρα τη μεζούρα για να μετρήσω την κοιλίτσα έκανε με τα ποδαράκια του να την πιάσει, δε με άφηνε σε ησυχία!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.....

zounitsa μου μπραβο για τα αποτελεσματα..Πεισματαρης και μαγκας ο γιοκας σου απο τωρα!!!

milinaki πολυ καλη η λιστα..Αν και το μαρσιπο εμενα ο γιατρος μου το ειχε απαγορευσει εκτος αν θες μου ειχε πει στο super market για λιγο τοτε οκ αλλα οχι πολυ ωρα γιατι κανει κακο στη σπονδυληκη στηλη...

Χτες κοριτσια πηρα τα αποτελεσματα των αιματολογικων και της καμπυλης.Μιλησα με το γιατρο μου και μου ειπε ειναι οριακα αλλα προς τα κατω οποτε οκ.Με οριο 140 εμενα μετα τα 60' ηταν 135.Τη Δευτερα εχω ραντεβου να δουμε το μπεμπη...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Ζουνίτσα μου είδες όλα καλά πήγανε!! Μπραβο χαρηκα πάρα πολύ! Τωρα θα μπορέσεις να ηρενήσεις και να χαρείς το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου! Σχετικά με την παραχώρηση προτεραιότητας που λέτε, εγώ βλέπω μια ευαισθητοποίηση από τις ''μικρές'' ηλικίες δηλαδή, 20-40 χρονών βλεπεις νεους νέες και πιο ''ωριμους και ενδιαφερονται, ας πούμε εμένα οι συμφοιτητε΄ς μου με προσέχουν πάρα πολύ και είμαστε όλοι μεταξύ 23-35 χρονών. Και στο μετρο σχετικά προσφατα ήρθε ενα παληκαράκι με ρωτησε αν είμαι εγκυος και αμέσως προσφερθηκε να μου δώσει τη θέση του. Και βλέπεις από την άλλη κάτι ''κυριες'' και ''κυριους'' ενώ βλέπουν εγκυους σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν.. και δε λέω για γριούλες που δεν αντεχουν, για κυριες όμως 50 χρονών 55 ε δε μπορω τσαντιζομαι. Μιλινακι ευχαριστούμε για τη λίστα! θα τη διαβάσω αμέσως και θα συμπληρώσω αν έχω κάτι κ εγώ!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

ιωαννακι καλημερα αντε και περιμενα απότελεσματα καμπύλης μονο γω είχα εμενα στο 60 ήταν 122 και τρομαξα γιατι νομιζα πως είναι πολύ αλλα μετα μου είπε μια χαρα είσαι και είμαι από οτι βλέπω αλλα η μαυρη αληθεια εχω τσακισει τα γλυκα κι αυτο σημαινει πως εχω παρα πολλες ανοχες στο ζαχαρο παροτι η μανα μου εχει και δεν το κληρονομησα ουτε αυτο ούτε το θυροειδη που ειχε φαγωθει πως θα χω σιγουρα επειδη εχει και αυτη αααααααχ αντε πια μονο ο ογκος των ερυθρων είναι οριακα προς τα πανω αλλά θα τον ρωτησω από κοντα! αυτα εσυ γλυκα τρως;

Διαφημίσεις

Ιωαννα καλημέρα! Καλό δεν είναι αυτο? Εννοώ μας πειράζει αν είναι προς τα κάτω? Το οριακά προς τα πάνω δεν μας ανησυχει?

Ναι Μαρακι.Μου ειπε πως ειναι οκ.Βεβαια φανταζομαι θα μου πει να προσεχω αλλα αυτο το κανω ετσι και αλλιως.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

οσο για την παραχωρηση θεσης και πρωτερεοτητας με εχουν υποχρεωσει όλοι και παντου από δεκο και τραπεζες μεχρι μμμ δε μπορειται να φανταστειτε μεχρι και κατι γριουλες με το μπαστουνακι που φυσικα αρνουμαι τη θεση ειναι πολυ συγκηνιτικο!

σας ευχαριστώ κοίτσια μου!!!!! ναι ευτυχώς όλα καλά.

όσο για την προταιρεότητα, όντως η μέση ηλικία ειδικά από γυναίκες, είναι απαράδεκτη!!!!!!!

για την κοιλιά, ναι η Φλώρα θα μας φάει όλες.... χαααχααχαα

Ιωάννα μου νομίζω οτι είναι καλά να είσαι στα κάτω όρια.

WeDjp2.png

0hUop3.png

ιωαννακι καλημερα αντε και περιμενα απότελεσματα καμπύλης μονο γω είχα εμενα στο 60 ήταν 122 και τρομαξα γιατι νομιζα πως είναι πολύ αλλα μετα μου είπε μια χαρα είσαι και είμαι από οτι βλέπω αλλα η μαυρη αληθεια εχω τσακισει τα γλυκα κι αυτο σημαινει πως εχω παρα πολλες ανοχες στο ζαχαρο παροτι η μανα μου εχει και δεν το κληρονομησα ουτε αυτο ούτε το θυροειδη που ειχε φαγωθει πως θα χω σιγουρα επειδη εχει και αυτη αααααααχ αντε πια μονο ο ογκος των ερυθρων είναι οριακα προς τα πανω αλλά θα τον ρωτησω από κοντα! αυτα εσυ γλυκα τρως;

Με 122 μια χαρα εισαι....Εγω τρωω γλυκα αλλα τα τρωω σαν γευμα.Δηλαδη δεν θα φαω μετα το φαγητο αλλα αν πεινασω το απογευμα θα φαω το γλυκακι μου...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Κορίτσια μου καλημέρα και από μένα...πάντα τελευταία και καταϊδρωμένη!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!

Βλέπω τα περάσαμε ωραία με μπόλικο φαϊ όλες...έεεεετσι. Μαράκι μου περαστικά σας κοπέλα μου!!!

Συγχαρητήρια για τις β' επιπέδου όσες κάνατε αυτό το διάστημα! Ζουνίτσα, όλα καλά! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης τώρα!

Εμείς τα περάσαμε πολύ ωραία αλλά όπως είπατε κι εσείς κουράστηκα με τα πήγαινε-έλα και το πολύ φαϊ. Πρέπει να κάνω κι εγώ την καμπύλη τώρα...μάλλον από Δευτέρα. Στη ζυγαριά δεν ανεβαίνω με τίποτα ακόμα...ας κάνω λίγη αποτοξίνωση πρώτα από το Πάσχα και μετά...χιχιχι...ελπίζω και η καμπύλη να μην χτυπήσει κόκκινο.

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν πολύ καλή η λίστα!Αρχικά να πω οτι στο μαιευτηριο τα μωράκια τα φερνουν σε κάτι ''νυχτικάκια'' που είναι σαν φορεμα φανταστείτε και κλείνει από κάτω με κορδόνια, έτσι είναι τα ποδαράκια του κλεισμένα μέσα στο ''φορεματάκι'' και νιώθουν κατα κάποιο τρόπο οτι είναι μέσα στη μητρα. Τον πρώτο καιρό μας βολέψανε πάρα πολύ κοριτσια, εμείς είχαμε πάρει από τα ΗΡΑ για όποια ενδιαφερεται. Αλλλά βεβαια εγω είχα γεννησει χειμώνα, τ΄ωρα καλοκαιριάτικα δεν ξέρω κατα πόσο είναι χρησιμο.. Επίσης, για όσες δεν θηλάσουν τελικά, η θέλουν να δώσουν συμπλήρωμα τη νύχτα: Είχαμε πάρει ένα μεγάλο Θερμός από την κικο, έτσι αν πχ σηκωνόταν ο μικρός στις2 για γάλα,εβραζα νερό και έβαζα το μπιμπερό με το απαραίτητο νερό στο θερμός. Έτσι γυρω στις 5 που θα ξαναζηταγε, είχα έτοιμο νερο και έριχνα μόνο τη σκόνη μέσα..(και κέρδιαζα λίγα σωτηρια λεπτάκια ύπνου!!!) τέλος, υπνόσακο εννοούμε αυτό που είναι σαν φορμάκι παπλωματάκι με τα ποδαράκια μέσα? Αν ναι, εμείς χρησιμοποιησαμε πάρα πολύ από του 10 μήνες και μετα γιατι ο μικρός ξεσκεπαζόταν συνεχώς, οπότε με αυτό ήμασταν κομπλέ!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

ασε ιωαννακι κι ελεγα μια του κλεφτη δυο του κλεφτη ζαχαρο 71-74 στις γενικες ε στην καμπυλη θα το βρει χαμπαρι τιποτα αμα πάω τωρα και του πω τι γλυκα τρωω παρα τις συμβουλες του θα σκισει τα πτυχια του χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ αντε με το καλο να ξαναδειτε το μπεμπη εμεις την τεταρτη θα τον δεξιωθούμε τον κυριο!

Ααα επίσης ζουνίτσα εμένα είχε φέρει μια μεζούρα ένας συμφοιτητης μια μέρα κ μου είχε μετρήσει την κοιλιά αλλά δε θυμάμαι πόσο ήταν.. θα μετρηθώ όταν ανακαλύψω μετρο και θα σας γραψω κ εγω χαχαχα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...