Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Χριστίνα, πώς τις κατάφερες τις γάτες να μην ανεβαίνουν σε τραπέζια και καναπέδες; Εμάς ο δικός μας δεν καταλαβαίνει τίποτα, ανεβαίνει παντού... τι τον διώχνουμε με το σεσουάρ, τι κουδουνίζοντας κλειδιά (στην αρχή τα φοβότανε, τώρα τα συνήθισε κι αυτά), μέχρι και με κόρνα ποδηλάτου προσπαθήσαμε να τον μάθουμε να μην ανεβαίνει αλλά αποτέλεσμα μηδέν! Άμα βάλει κάτι στο μυαλό του, τελείωσε!

Το μπαλκόνι σου είναι ψηλά; Δεν υπάρχει φόβος να πέσουν οι γάτες; Εμείς τον καϋμένο ούτε στο μπαλκόνι δεν τον αφήνουμε να βγει, φοβόμαστε μην πάει να κυνηγήσει καμιά μυγούλα και πέσει.

tt18a28c.aspx

Milinaki δεν αποκλείεται να είναι ο γατούλης.. Δεν έχει να κάνει με το αν είναι καθαρός εμβολιασμένος κτλ είναι οτι εσύ μπορεί να έχεις αλλεργία στο τριχωμα της γάτας γενικά! Οπότε απλά προσπάθησε να τον περιορίσεις στο υπόλοιπο σπίτι ωστε να κοιμάσαι καλύτερα και να μαθαίνει σιγά σιγα οτι θα έρθει και νέο μέλος στην οικογένεια! Εμείς είχαμε ενα σκυλαρο πτιμπουλ και με το που γεννησα του κόψαμε όλες τις ανέσεις και τα κομφορ που είχε εως τότε, και την έβλεπα οτι είχε στενοχωτηθεί μετά.. αν το χαμε κάνει πιο νωρίς, θα ήταν καλύτερα για όλους!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Δίκιο έχεις, Μαράκι. Ο κτηνίατρος μας είπε τουλάχιστον ένα μήνα πριν τον ερχομό του μωρού να του κόψουμε την πρόσβαση στο δωμάτιο, για να μη συνδυάσει τα δύο γεγονότα και αναπτύξει εχθρική στάση προς το μωρό. Τι να γίνει, θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα όσο κι αν κλαίει, πού θα πάει, θα το συνηθίσει ο καϋμενούλης... Το πιτμπουλ σας τώρα τα πάει καλά με τον μικρό;

tt18a28c.aspx

καλημερα νεφελη!!!!!!!!!

δεν ειναι ωραιο να σου δινουν την θεση τους?αχαχαχαχα πλακα εχει

παλια το εκανα εγω,τωρα το κανουν σε μενα!!

Κι εγώ το έκανα πάντα, αλλά όσο είμαι εγώ έγκυος ποτέ δε φιλοτιμήθηκε κανένας! Μάλλον σήμερα άρχισε να φαίνεται η κοιλιά μου περισσότερο... ;)

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς δυστυχώς κάναμε το λάθος και της τα κόψαμε όλα ξαφνικά μαχαίρι με το που γυρισα από το μαιευτηριο και έτσι δεν τα φέρνουμε σε επαφή.. μας έχουν πει και όσοι κτηνιατροι έχουμε ρωτήσει οτι γενικά τα πιτμπουλ είναι κτητικά σκυλιά, οπότε από τη στιγμη που έγινα ετσι τα πραγματα καλύτερα να είναι χωρια.. και έτσι κάναμε.. δυο φορες μόνο την έχει χαιδεψει ο μικρός και της κρατούσαμε εμείς το κεφάλι φαντάσου, αλλά εδειξε να το χάρηκε πολύ η καημενούλα. Παρόλαυτα, επειδή όπως είδαμε το ακκό δεν αργει να γίνει, πλέον δεν τα φερνουμε σε επαφή. Αλλά αν γύρναγα το χρόνο πίσω, σίγουρα θα ενεργούσαμε διαφορετικά..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Κι εμένα μου δώσανε θέση κανά - δυο φορές στον ηλεκτρικό και στο σούπερ μάρκετ αλλά άλλες φορές όχι - αφού αναρωτιέμαι, λέτε να με βλέπουν απλώς για χοντρή;

Κορίτσια, μόλις συνειδητοποίησα τι ώρα έχει πάει... σας αφήνω να πάω να μαγειρέψω τίποτα! Τα λέμε το απογευματάκι!

tt18a28c.aspx

Χριστίνα, πώς τις κατάφερες τις γάτες να μην ανεβαίνουν σε τραπέζια και καναπέδες; Εμάς ο δικός μας δεν καταλαβαίνει τίποτα, ανεβαίνει παντού... τι τον διώχνουμε με το σεσουάρ, τι κουδουνίζοντας κλειδιά (στην αρχή τα φοβότανε, τώρα τα συνήθισε κι αυτά), μέχρι και με κόρνα ποδηλάτου προσπαθήσαμε να τον μάθουμε να μην ανεβαίνει αλλά αποτέλεσμα μηδέν! Άμα βάλει κάτι στο μυαλό του, τελείωσε!

Το μπαλκόνι σου είναι ψηλά; Δεν υπάρχει φόβος να πέσουν οι γάτες; Εμείς τον καϋμένο ούτε στο μπαλκόνι δεν τον αφήνουμε να βγει, φοβόμαστε μην πάει να κυνηγήσει καμιά μυγούλα και πέσει.

τις ειχα μαθει απο μικρες Μιλινακι μου,δεν λεω καποιες φορες ανεβαινουν, αλλα αμα εχουν το κρεβατακι τους, το προτειμουν!το συγκεκριμενο μπαλκονι το εχουμε περιφραξει....χχχιχχιχιχιχ ουτε παιδια να ηταν,στο μεγαλο μπαλκονι βγαινουν μονο οταν ειμαστε και μεις!

NkOFp3.png

Μαράκι, κρίμα είναι για την πιτμπουλίνα σας. Πρώτα η ασφάλεια του μικρού, δεν το συζητάμε, αλλά ρωτήστε τον κτηνίατρο αν μπορείτε να κάνετε κάτι για να εξοικειώσετε την πιτμπουλίνα με το παιδάκι χωρίς να υπάρχει κίνδυνος. Άλλωστε και για τα παδιά λένε ότι ψυχικά τους κάνει πάρα πολύ καλό η επαφή με τα κατοικίδια.

Αυτά προς το παρόν, κορίτσια, θα επανέλθω το απόγευμα!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα νεφελη!!!!!!!!!

δεν ειναι ωραιο να σου δινουν την θεση τους?αχαχαχαχα πλακα εχει

παλια το εκανα εγω,τωρα το κανουν σε μενα!!

Πάντως κορίτσια τώρα κατάλαβα την αξία του να παραχωρείς τη θέση σου με μια έγκυο... μια γυναίκα που μπορεί να πονάνε η μέση και τα γόνατά της, να ζαλίζεται, να έχει μόλις κάνει εμετό, να θέλει επειγόντως να πάει στην τουαλέτα... και λίγα λέω!!

Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν είχα ιδεα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ;)

Αν ποτέ δω έγκυο να της φέρονται απαξιωτικά θα ξεσπαθώσω! Και έβαλα τον άντρα μου να υποσχεθεί ότι κάθε φορά που βλέπει έγκυο θα φροντίζει να τη βοηθάνε και να της δίνουν προτεραιότητα!

Floreta, καλά τα λες! Αλλά μου έχει τύχει και μένα μερικές φορές να βλέπω κάποια και να λέω τώρα είναι έγκυος ή δεν είναι... καλά όταν είναι ολοφάνερο αλλά αλλιώς λες κάτσε μην προσβάλλω και τη γυναίκα!

Χριστίνα, με τι περιφράξατε το μπαλκόνι σας; Πες καμιά ιδέα γιατί θέλουμε κι εμείς να περιφράξουμε το μπαλκόνι για το γατούλη και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

tt18a28c.aspx

Πάντως κορίτσια τώρα κατάλαβα την αξία του να παραχωρείς τη θέση σου με μια έγκυο... μια γυναίκα που μπορεί να πονάνε η μέση και τα γόνατά της, να ζαλίζεται, να έχει μόλις κάνει εμετό, να θέλει επειγόντως να πάει στην τουαλέτα... και λίγα λέω!!

Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και δεν είχα ιδεα πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ;)

Αν ποτέ δω έγκυο να της φέρονται απαξιωτικά θα ξεσπαθώσω! Και έβαλα τον άντρα μου να υποσχεθεί ότι κάθε φορά που βλέπει έγκυο θα φροντίζει να τη βοηθάνε και να της δίνουν προτεραιότητα!

και ειδικα στα μεσα μεταφορας πρεπει να δινουν την θεση σε μια εγκυο,και απο θεμα ασφαλειας..καλυτερα να καθετε!!

ααα καλα και γω μη δω κανα γαιδουρι 20χρονο να καθεται και καμια εγκυο ορθια εξαλλη θα γινω!

NkOFp3.png

Floreta, καλά τα λες! Αλλά μου έχει τύχει και μένα μερικές φορές να βλέπω κάποια και να λέω τώρα είναι έγκυος ή δεν είναι... καλά όταν είναι ολοφάνερο αλλά αλλιώς λες κάτσε μην προσβάλλω και τη γυναίκα!

Χριστίνα, με τι περιφράξατε το μπαλκόνι σας; Πες καμιά ιδέα γιατί θέλουμε κι εμείς να περιφράξουμε το μπαλκόνι για το γατούλη και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

Μιλινακι με τετοιο το περιφραξαμε https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BC%CE%B1+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B7+%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85&hl=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Rd6LUfnDBoLJ4ASBjIHgBg&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1400&bih=746#imgrc=VSG1TF-3_7BBaM%3A%3Bz_5RKvyFjhTtRM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.leontaki.gr%252Fprd_images%252F1452LV2NM.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.leontaki.gr%252Fproduct_detail.jsp%253FprdId%253D036%2526extLang%253D%3B542%3B500

επειδη το μπαλκονι αυτο δεν ειναι το κεντρικο,εσυ αν θες να περιφραξεις το κεντρικο μπαλκονι μπορεις να το κανεις με κατι πιο ομορφο οπως καμια καλαμωτη για παραδειγμα!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...