Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μαράκι, πολύ γέλασα μ' αυτό που λέει ο μικρός, ότι τα σκυλάκια είναι κακά και ότι πρέπει η αστυνομία να τα βάλει φυλακή :P Μάλλον πρέπει να του πείτε ότι, όπως και με τους ανθρώπους, έτσι υπάρχουν και καλά και κακά σκυλιά και ότι πρέπει να προσέχει να μην πλησιάζει τα κακά. Κάποτε είχα δει μία εκπομπή που έλεγε πώς πρέπει να προσεγγίζουμε τα σκυλιά, ότι πρέπει από μακρυά να χαμηλώνεις κάπως (να γονατίζεις, ας πούμε) και να τους προτάσσεις την παλάμη και ότι άμα αυτά έρθουν και σε πλησιάσουν με φιλικές διαθέσεις καλώς, αν γρυλλίζουν ή δείχνουν εχθρικά να απομακρύνεσαι, γιατί ειδικά με τα αδέσποτα σκυλιά πολλά από αυτά μπορεί να έχουν πολύ κακές εμπειρίες από ανθρώπους και να είναι επιθετικά και απρόβλεπτα.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....

Anat να ζησει το μωρο της φιλης σου....

Για το τριτο υπερηχο doppler κοριτσια εγω τον ειχα κανει στη μικρη μου.Ουσιαστικα μετρανε τη ροη του αιματος απο τις ομφαλικες αρτηριες για να δουνε αν τρεφεται καλα το παιδι και να δουνε την αναπτυξη του.Εμενα ο γιατρος βεβαια επειδη εχει καλο υπερηχο το κανει αυτο σε καθε εξεταση και ετσι ειπαμε τωρα αφου ετσι και αλλιως το κανουμε να μην παμε εξω να πληρωνουμε και 150ε.Απλα θα παω 2 φορες μεσα στο μηνα για να δει καλητερα την αναπτυξη.Οπως και το καρδιοτοκογραφημα που κανουμε καθε εβδομαδα οταν μπουμε στο μηνα μας (καπως λεγεται αλλα δεν θυμαμαι) ευτυχως ο γιατρος μου εχει το μηχανημα και το κανουμε στο ιατρειο του.

Καλημέρα! Λες για αυτο να μην το είχα κάνει κ εγώ το ντοπλερ? Κάτι θυμάμαι μου λεγε ο ντοκ τότε αλλά πάνε τόσα χρόνια, λίγο και μια αμνησία που έχω τον τελευταίο καιρό...:P

Κορίτσια αύριο βραδυ έχουμε ραντεβού με το γιατρό, δε θυμάμαι αμα σας το είπα αλλά ... ανυπομονώωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαράκι, πολύ γέλασα μ' αυτό που λέει ο μικρός, ότι τα σκυλάκια είναι κακά και ότι πρέπει η αστυνομία να τα βάλει φυλακή :P Μάλλον πρέπει να του πείτε ότι, όπως και με τους ανθρώπους, έτσι υπάρχουν και καλά και κακά σκυλιά και ότι πρέπει να προσέχει να μην πλησιάζει τα κακά. Κάποτε είχα δει μία εκπομπή που έλεγε πώς πρέπει να προσεγγίζουμε τα σκυλιά, ότι πρέπει από μακρυά να χαμηλώνεις κάπως (να γονατίζεις, ας πούμε) και να τους προτάσσεις την παλάμη και ότι άμα αυτά έρθουν και σε πλησιάσουν με φιλικές διαθέσεις καλώς, αν γρυλλίζουν ή δείχνουν εχθρικά να απομακρύνεσαι, γιατί ειδικά με τα αδέσποτα σκυλιά πολλά από αυτά μπορεί να έχουν πολύ κακές εμπειρίες από ανθρώπους και να είναι επιθετικά και απρόβλεπτα.

Αυτό ακριβώς του είπαμε! Γιατι μετα μας έλεγε και κάτι του τύπου με δαγκωσε γιατι δε με αγαπούσε και κάτι τέτοια οπότε τον βάλαμε κάτω και του εξηγήσαμε οτι δεν μπορούμε όλοι να ταιριάζουμε με όλους και όπως υπάρχουν καλοι και κακοί ανθρωποι έτσι είναι και με τα σκυλάκια.. Και ξερετε τι μου έκανε εντύπωση.. το πρωι είχε κάτσει και έπεζε με τα αυτοκινητάκια του και ονολογούσε αυτά που του είπαμε χθες..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Μπράβο ο μικρός! Δεν πιστεύω να ξεχώριζε και τα αυτοκινητάκια σε καλά και κακά :P Με το καλό η αυριανή εξέταση Μαράκι!

Βρε κορίτσια, να σας πω τι έχω πάθει... δεν ξέρω αν θυμόσαστε που τόσο καιρό σας έλεγα ότι έχω άσθμα, βρογχίτιδα και ότι από τότε που έμεινα έγκυος είμαι συνέχεια με το sumbicort στο χέρι. Τώρα που έλειψα λίγες μέρες για το Πάσχα ήμουν μια χαρά και με το που γύρισα πάλι τα ίδια και συνειδητοποίησα ότι δεν αποκλείται να φταίει ο γατούλης μας! Γιατί στις διακοπές ο γατούλης δεν έμπαινε στο δωμάτιο που κοιμόμασταν και κοιμόμουνα μια χαρά, ενώ με το που γύρισα σπίτι και ξάπλωσα στο υπνοδωμάτιό μας, που ο γατούλης το έχει για βασίλειό του, ξανάρχισε η δύσπνοια. Να σημειώσω εδώ ότι το γατούλη τον αγαπάμε σαν κανονικό μέλος της οικογένειας και δεν υπάρχει περίπτωση να τον διώξουμε ή να τον δώσουμε αλλού. Χτες το βράδυ προσπαθήσαμε να τον αποκλείσουμε από το υπνοδωμάτιο τουλάχιστον και όλη νύχτα γρατζούνιζε την πόρτα και κλαψούριζε... Και έτσι κι αλλιώς πρέπει να τον αποκλείσουμε σιγά - σιγά γιατί δε μπορεί να είναι στο ίδιο δωμάτιο που θα είναι και το μωρό, στην αρχή τουλάχιστον. Έχει καμία γατάκι και έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα;

tt18a28c.aspx

Λοιπόν κορίτσια έχουμε κοριτσάρα περίπου 4 κιλά και 55 εκ μια χαρά πήγαν όλα λεπτομέρειες θα σας γράψω μόλις τη δω.....

Συγκινήθηκα πάρα πολύ χθες το είχα στο μυαλό μου όλη μέρα!!!!!

Λοιπόν κορίτσια έχουμε κοριτσάρα περίπου 4 κιλά και 55 εκ μια χαρά πήγαν όλα λεπτομέρειες θα σας γράψω μόλις τη δω.....

Συγκινήθηκα πάρα πολύ χθες το είχα στο μυαλό μου όλη μέρα!!!!!

4 κιλα????μπραβο μια κοριτσαρα!!!!!!!!!!

να σας ζησει!!!!!!

και στα δικα μας κοριτσια :P:p:p

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Μιλινακι και γω εχω δυο γατουλες!την μια την ειχα στο δωματιο αλλα πριν κανα διμηνο την εβγαλα,και προς εκπληξη μου δεν εκανε φασαρια για να μπει!

δεν εχω κανενα σκοπο να διωξω τα κατοικιδια μου,για τον απλουστατο λογο οτι δεν εχουν τιποτα,μια χαρα εβμολιασμενα και καθαρα ειναι!τιποτα δεν θα παθουν τα μωρακια μας!!

φυσικα τον πρωτο καιρο προσοχη αλλα οχι σε υστερικο βαθμο!!

NkOFp3.png

Έτσι όπως τα λες είναι, Χριστίνα. Κι εμάς ο γατούλης μας είναι καθαρός και υγιέστατος, του έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις, ούτε τοξόπλασμα έχει ούτε τίποτα. Άλλωστε, τον έχουμε από 3 εβδομάδων και δεν βγαίνει καν από το σπίτι για να κολλήσει τίποτα, αφού τα πατουσάκια του είναι βελούδινα, ούτε καν χώμα δεν έχει πατήσει! Αλλά είναι φοβερά αγαπησιάρης και χαδιάρης και όλη την ώρα τρίβεται στα πόδια μας. Ο κτηνίατρος μας είπε να προσέχουμε στην αρχή γιατί ο πραγματικός κίνδυνος είναι, επειδή ο γάτος είναι τόσο αγαπησιάρης, να πάει να χωθεί στην κούνια του μωρού για να κοιμηθούνε αγκαλίτσα και ότι μπορεί το μωρό να μη μπορεί να κουνηθεί και να πάθει ασφυξία. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να τον απομακρύνουμε από το υπνοδωμάτιο (θα βάλουμε και μια πόρτα με σίτα στο διάδρομο για να του ανακόψουμε την πρόσβαση) και να τον έχουμε υπό συνεχή επιτήρηση. Αλλά έλα που κλαίει σπαρακτικά ο καϋμενούλης όταν του κλείνουμε την πόρτα και μέχρι τώρα πάντα τον λυπάμαι και του ανοίγω...

tt18a28c.aspx

Καλημέρα!!

Ζουνίτσα με το καλό ο υπέρηχος σήμερα!! Να μας πεις νέα, ε;

Μαράκι όλα καλά θα πάνε με το μικρό! Θα το ξεχάσει σιγά σιγά και θα τα αγαπήσει πάλι τα σκυλάκια!

Ανατ να σας ζήσει το κοριτσάκι!! Άντε και στα δικά μας!!!

Ιωάννα, νομίζω ότι στον 7ο μπαίνουμε μόλις κλείσει η 27η εβδομάδα, άρα έχεις ήδη μπει στο τρίτο τρίμηνο! Εμείς μπήκαμε χθες και μου φαίνεται τόσο περίεργο... Σήμερα μου παραχώρησαν και θέση στο super!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Έτσι όπως τα λες είναι, Χριστίνα. Κι εμάς ο γατούλης μας είναι καθαρός και υγιέστατος, του έχουμε κάνει όλες τις εξετάσεις, ούτε τοξόπλασμα έχει ούτε τίποτα. Άλλωστε, τον έχουμε από 3 εβδομάδων και δεν βγαίνει καν από το σπίτι για να κολλήσει τίποτα, αφού τα πατουσάκια του είναι βελούδινα, ούτε καν χώμα δεν έχει πατήσει! Αλλά είναι φοβερά αγαπησιάρης και χαδιάρης και όλη την ώρα τρίβεται στα πόδια μας. Ο κτηνίατρος μας είπε να προσέχουμε στην αρχή γιατί ο πραγματικός κίνδυνος είναι, επειδή ο γάτος είναι τόσο αγαπησιάρης, να πάει να χωθεί στην κούνια του μωρού για να κοιμηθούνε αγκαλίτσα και ότι μπορεί το μωρό να μη μπορεί να κουνηθεί και να πάθει ασφυξία. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να τον απομακρύνουμε από το υπνοδωμάτιο (θα βάλουμε και μια πόρτα με σίτα στο διάδρομο για να του ανακόψουμε την πρόσβαση) και να τον έχουμε υπό συνεχή επιτήρηση. Αλλά έλα που κλαίει σπαρακτικά ο καϋμενούλης όταν του κλείνουμε την πόρτα και μέχρι τώρα πάντα τον λυπάμαι και του ανοίγω...

αχ μωρε ο γλυκουλης !!!!!!εμενα ειναι θηλυκα οποτε δεν ειναι και τοσο χαιδιαρες!ασε που δεν ανεβαινουν σε κρεβατια και καναπες!

θα μαθει ομως θα δεις,μην ανησυχεις!

και μας ετσι σπιτογατες ειναι, μονο στο μπαλκονι βγαινουν και δεν πανε πουθενα,δεν μπορουν δηλαδη!

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...