Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ναι Νεφέλη μου δεν πειράζει κάτω από την ομπρέλα αλλά με μέτρο.

Ιωάννα σίγουρα δεν θα εννοούσε αυτό αφού δεν γίνεται εδώ σου είπε. σιγά σιγά θα έρθει κ εδώ, τα παιδιά μας θα το κάνουν :wink:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά και με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!

Μόλις γύρισα από τις πασχαλινές διακοπούλες και σήμερα έκανα και τη β΄ επιπέδου - όλα καλά, ο μπεμπάκος 500 γραμμάρια και υγιέστατος! Τώρα όλη η οικογένεια ψάχνει να βρει σε ποιον μοιάζει (πάντως μάλλον όχι σε μένα γιατί δεν αναγνωρίζω κανένα δικό μου χαρακτηριστικό...)

Καλά αποτελέσματα στη Zounitsa και σε όλες όσες είναι να κάνουν εξετάσεις!

Κάποια κοπέλα ρώτησε για την κυστική ίνωση, κι εγώ και ο άντρας μου κάναμε εξέταση γι' αυτό στον προγεννητικό έλεγχο, μαζί με τις εξετάσεις για τη μεσογειακή αναιμία.

Βλέπω ότι η συζήτηση αρχίζει να κινείται σε καλοκαιρινό κλίμα, για θαλασσούλα και μπανάκια, τι ωραία... Βρε κορίτσια, όμως, υπάρχει στην Αττική καθαρή θάλασσα; Ξέρετε πουθενά να έχει καθαρά και ζεστά νερά; Όσο για την ηλιοθεραπεία νομίζω ότι δεν επιτρέπεται τις ώρες που καίει ο ήλιος και έτσι κι αλλιώς πρέπει να βάζουμε μπόλικο αντιηλιακό.

Καλώς σας βρήκα, λοιπόν, και καλό καλοκαίρι!

tt18a28c.aspx

Μιλινάκι μπράβο κορίτσι μου για τα αποτελέσματα..... άρα κ εμένα που ειναι 440γρ είναι καλά, γιατί προς στιγμήν κάπως ήμουν όταν το άκουσα.... μου άρεσε όπως το έθεσες "καλό καλοκαίρι"!!!!!!!

σ'αευχαριστώ για την ευχή σου. μέχρι το αύριο...... υπομονή!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Zounitsa, μια χαρά είναι τα 440 γραμμάρια - γιατί, σου φάνηκε λίγο ή πολύ;

Μαράκι, τώρα διάβασα και την ιστορία με το σκύλο - βρε τι πάθατε γιορτινές μέρες! Αλλά δε φταίτε εσείς, πού να το φανταστείτε. Περαστικά στον Κωστή!

Για τον υπέρηχο γ' επιπέδου μάλλον πρέπει να είναι το "wellbeing scan" που γίνεται στις 32 εβδομάδες, το οποίο απ' ό,τι διαβάζω από πολλούς γιατρούς δεν θεωρείται υποχρεωτικό σε όλες τις περιπτώσεις - βλ.http://www.fetalmedicine.com/fmc/ultrasound/wellbeing-scan/

tt18a28c.aspx

τι να σας πω βρε κοριτσια δεν ξερω ο γιατρος μου παντως ειναι πολυ ψειρας κ ηταν πολλα χρονια στο εξωτερικο κ θεωρει οτι ειναι απαραιτητος κ ο τριτος επιπεδου εγω θα το κανω παντως.μΜιλινακι μια χαρα το μωρακι σου μπραβο οσο για τα γραμμαρια που ανησυχει η Ζουνιτσα κ μενα η μπεμπα ειναι 503

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Εμένα πάντως δε θα με χάλαγε καθόλου άλλη μια ευκαιρία να δω το μωράκι στον υπέρηχο! Όσο για τα γραμμάρια, ένα βιβλίο που έχω "η εγκυμοσύνη σας μέρα με τη μέρα" λέει ότι στην 22η εβδομάδα το έμβρυο ζυγίζει κατά προσέγγιση 350 γραμμάρια. Αλλά και πάλι, νομίζω ότι όλα αυτά είναι πολύ στο περίπου και ότι το σημαντικό είναι το μωράκι να παίρνει βάρος. Άλλωστε, υπάρχουν μωράκια που γεννιούνται 2,5 κιλά και άλλα 4 και βάλε και όλα φυσιολογικά είναι.

tt18a28c.aspx

ναι μωρέ, θεωρούσα οτι είναι λίγο το βάρος του. φανταστείτε οτι έχω 2 βιβλία εγκυμοσύνης που τα διάβαζα κ τα 2 παλιά, τώρα ούτε που τα έχω ανοίξει...

Ιωάννα άλλος ένας υπέρυχος, αλλη μια ευκαιρία να δεις το μπεμπάκι.

τα λέμε πάλι αύριο βράδυ, φιλάκια πολλά!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ για όσες δεν τα είπαμε χθες ναι ταλαιπωρήθηκε ο μικρός κ εμείς μαζί του αλλά τωρα είναι καλύτερα και τη Δευτερα θα κόψει και τα ράμματα, αν δεν του αφήσει και σημάδι, τότε θα είναι όλα καλά!! Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά σας! Ζουνίτσα έφτασε η μεγάλη μέρα? Αντε αντε καλά αποτελέσματα και μετα θα ηρεμήσεις κ εσύ.. Σχετικά με το ντοπλερ που λέγατε, στον Κωστη δεν είχα κάνει, δεν ξέρω αν θα κάνουμε τώρα.. Και όσο για το γ επιπέδου πρώτη φορά το ακούω!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα κι από μένα!

Anat, να ζήσει το μωράκι της φίλης σου! Αγοράκι ή κοριτσάκι; Η φίλη σου καλά είναι, πήγαν όλα καλά;

Μαράκι, με το καλό να βγάλει τα ράμματα ο μικρός, ελπίζω να μην του μείνει καμία φοβία με τα σκυλιά!

tt18a28c.aspx

Anat να σας ζήσει το μωράκι!!! Πες μας αγοράκι κοριτσάκι? Είχε εύκολη γέννα η φίλη σας? Είναι καλά τωρα? Μilinaki μου σε ευχαριστω, ελπίζω να μην του μείνει κάτι, τη μια μας λέει οτι τα αγαπάει τα σκυλάκια, την άλλη οτι είναι κακά και να έρθει η αστυνομία να τα κλείσει φυλακή! Θα δείξει, ελπίζω οτι θα το ξεχάσει με τον καιρο!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημερα κοριτσια....

Anat να ζησει το μωρο της φιλης σου....

Για το τριτο υπερηχο doppler κοριτσια εγω τον ειχα κανει στη μικρη μου.Ουσιαστικα μετρανε τη ροη του αιματος απο τις ομφαλικες αρτηριες για να δουνε αν τρεφεται καλα το παιδι και να δουνε την αναπτυξη του.Εμενα ο γιατρος βεβαια επειδη εχει καλο υπερηχο το κανει αυτο σε καθε εξεταση και ετσι ειπαμε τωρα αφου ετσι και αλλιως το κανουμε να μην παμε εξω να πληρωνουμε και 150ε.Απλα θα παω 2 φορες μεσα στο μηνα για να δει καλητερα την αναπτυξη.Οπως και το καρδιοτοκογραφημα που κανουμε καθε εβδομαδα οταν μπουμε στο μηνα μας (καπως λεγεται αλλα δεν θυμαμαι) ευτυχως ο γιατρος μου εχει το μηχανημα και το κανουμε στο ιατρειο του.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...