Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μαράκι μην κατηγορείτε εσάς... Η κακιά στιγμή έρχεται ακόμα κι αν προσέχεις! Όσο για τους φίλους των γονιών σου, τι να πω... Απαράδεκτοι! Για κυστική ίνωση είχα κάνει κι εγώ μαζί με τον προγεννητικό. Αν έχεις κάνει κάποια στιγμή στη ζωή σου δε χρειάζεται να ξανακάνεις. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το αναπνευστικό αλλά λειτουργεί περίπου όπως η μεσογειακή αναιμία, δηλαδή αν μόνο ο ένας από τους δυο γονείς έχει κυστική δεν υπάρχει πρόβλημα ενώ να έχουν και οι δυο υπάρχει 25% πιθανότητα να γεννηθεί και το μωράκι με κυστική ινωση.

Ζουνίτσα λογικό να αγχώνεσαι, αλλά σκέψου ότι και ο γιατρός θέλει να είναι 100% σίγουρος γι' αυτό σας παραπέμπει και σε καρδιολόγο. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και αύριο να είσαι πανευτυχής και τελείως ήρεμη!

Ιωάννα την έκανες την καμπύλη αμέσως μετά τις κραιπάλες; Ηρωίδα είσαι! Εγώ έλεγα να πάω αύριο αλλά φοβάμαι να την κάνω με τόσο φαί.... Μήπως να το αφήσω για την άλλη εβδομάδα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!Χρονια Πολλα!!!

Μαρακι μεγαλη λαχταρα πηρατε μωρε πω πω, περαστικα στο παιδακι σου!

οσο για αυτους με τον σκυλο,τι να πω...ασχολιαστο!!

Ζουνιτσα μην στεναχωριεσαι κουκλα μου ολα μια χαρα θα ειναι με τον γιοκα σου!

NkOFp3.png

Καλημερα κοριτσια....

Καταρχην Μαρακι περαστικα για το γιοκα σου.Τι να πω για τη συμπεριφορα των ανθρωπων....Για μενα απαραδεκτοι.Αλλα αυτο με τους σκυλους που τα αφηνουν ελευθερα ενω γυρω υπαρχουν παιδια δεν το καταλαβαινω.Δεν ξερεις πως το ζωο θα αντιδρασει γιάυτο καλο ειναι να ειμαστε αρκετα προσεκτικοι.Θα συμφωνησω οτι δεν φταιτε εσεις σε τιποτα αλλα καταλαβαινω πως αισθανεσαι,υπομονη θα περασει και αυτο!!!

zounitsa αφου το μωρακι αναπτυσεται σωστα μην ανησυχεις,αντε να ερθει η αυριανη μερα για να ηρεμησεις τελειως.....

Κατα τα αλλα παει και η καμπυλη ζαχαρου.Μια αηδια ηταν,μου εφερε και μια αναγουλα και ζαλη αλλα ευτυχως τελειωσε.Αυριο τα αποτελεσματα.

ωχ εχουμε και την καμπυλη :rolleyes:

καλα αποτελεσματα ιωαννα!!

τι ειναι το ντομπλερ ζουνιτσα?

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε? Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη! Με υγεία! Πως περάσατε? Εμείς κορίτσια είχαμε τρεχάματα, την Κυριακή είχαμε πάει να ψησουμε σε ένα φιλικό ζευγαρι των γονιών μου στο εξοχικό τους και ένα από τα σκυλιά τους επιτέθηκε στον μικρό, τον δαγκωσε στο κεφάλι και ΕΥΤΥΧΩΣ τον πέτυχε στον Κρόταφο. λέεω ευτυχως γιατι λ΄γο πιο κάτω θα τον δαγκωνε στο μάτι. Πήγαμε για ράμματα και τώρα είμαστε με αντιβιωση και μπεταντιν...

ωχχχ! τι πάθατε Μαράκι μου!!! Περαστικά σας! Μάλλον ο σκύλος ζήλεψε, δεν εξηγείται διαφορετικά... κι εγώ είχα σκύλο και έχω μεγάλη αγάπη για τα σκυλιά αλλά μια φορά ένας με δάγκωσε στα καλά καθούμενα πολύ άσχημα και από τότε προσέχω πολύ!

Όσο για τη μετέπειτα συμπεριφορά των φίλων σας δεν έχω σχόλιο... απαράδεκτη!

zounitsa με το καλό η υπόλοιπη β επιπέδου! Ελπίζω να τελειωσει η ταλαιπωρία και να σας δείξει και τη φατσούλα του, θα δεις είναι πολύ ωραία, ειδικά το 4d ;) Και αφού τρέφεται καλά ο μπέμπης, μην ανησυχείς!

Ioanna καλά αποτελέσματα από την καμπύλη!

Εν τω μεταξύ βρε κορίτσια το ίντερνετ είναι δίκοπο μαχαίρι! Μου έχει κάνει κι εμένα πολύ κακό στην ψυχολογία μου στο παρελθόν (ειδικά όταν ταλαιπωρούμουν με ενδομητρίωση) και από τότε δεν τα παίρνω και πολύ σοβαρά...

Εγώ εξετάσεις κυστικής ίνωσης δεν έχω κάνει αλλά είχε κάνει ο άντρας μου πριν την εξωσωματική.. μετά δεν μας είπε κανείς τίποτα!

Α, και μια ερώτηση... σας είπαν οι γυναικολόγοι σας τίποτα σχετικά με το μπάνιο στη θάλασσα; Έχω μερικούς φίλους που έκαναν ήδη την πρώτη τους βουτιά και ψήνομαι κι εγώ :tongue::tongue:

φιλάκια σε όλες!

κοριτσια μου τι κανετε?Ζουνιτσα ολα καλα θα πανε θα δεις.η κυστικη ινωση συνηθως ειναι κληρονομικη.μου πε ο γιατρος μου οτι υπαρχει κ υπερηχος τριτου επιπεδου ο οποιος πρεπει να γινεται απλα δεν ειναι ιδιαιτερα γνωστος στην Ελλαδα

εσας σας ειπε κατι ο δικος σας?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

ο 3ος υπέρυχος είναι το ντόπλερ εδώ στην Ελλάδα (απ'όσο ξέρω). εκτός από την ανάπτυξη του μωρού κοιτάνε και τον λώρο, πως αιματώνεται, πως αναπτύσσεται όλα όσα έχουν απόμείνει εν ολίγοις.

κ εγώ για θάλασσα μου είχε πει ο doctor καθαρά νερά να είναι και όχι ηλιοθεραπεία.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Φεγγαρένια καλά αποτελέσματα! Κι εγώ πρέπει να την κάνω ή την Παρασκευή ή από Δευτέρα...

Φλορέτα αν έχει κάνει ο άντρας σου εξέταση και ήταν αρνητική, είστε μια χαρά. Γενικά κορίτσια καλό το internet αλλά θέλει πολύ καλό φιτράρισμα... Στην εγκυμοσύνη νομίζω ότι καλύτερο είναι να μην το ψάχνουμε πάρα πολύ και να εμπιστευόμαστε το γιατρό μας αλλιώς θα τρελαθούμε!

Θέλω κι εγώ να κάνω μπανάκια!!!!! Αλλά πού θα βρω καθαρά ζεστά νερά;; Ζουνίτσα, ηλιοθεραπεία κάτω από την ομπρέλα κάνει;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...