Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά κοριτσούδια μου Χριστός Ανέστη!!!!

Μαράκι καταλαβαίνω ότι πάθατε μεγάλη λαχτάρα!

περαστικά σας λοιπόν!

Ζουνίτσα υπομονή ως την Πέμπτη και όλα θα πάνε καλά!!!

Φλορέτα και εγώ κουράστηκα πάρα πολύ έφαγα τρελά και τώρα νιώθω πτώμα αλλά πέρασα τέλεια το ίδιο και εσύ νομίζω ;)

Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!! Διαβάζω ωραία νέα από β' επιπέδου, καλά αποτελέσματα σε όσες έχουν και τις επόμενες μέρες... Μαράκι περαστικά στο μικρό σας! Εμείς γυρίσαμε χθες κομμάτια... Ξεπατωθήκαμε στις δουλειές 5 μέρες, οι άλλοι δηλαδή γιατί εγώ απλά έδινα εντολές και εκνευριζόμουν που δε με άφηναν ούτε νερό να βάλω μόνη μου!!! Κατά τα άλλα πολύ φαί, με μπουκώνανε συνέχεια με τσουρέκια και κουλουράκια, άντε να δούμε πότε θα κάνω την καμπύλη ζαχάρου...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Μαζεύτηκε το παρεάκι! Ωραία! Ζουνίτσα όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη, εφόσον το μωράκι σας αναπτύσεται καλά, έτσι δεν είναι? μόνο μια μικη ταλαιωρία θα περάσετε μέχρι να φτασει το αυριο! Τα κορίτσια που έφαγαν πολύ ποσο μα πόσο τα καταλαβαίνω!!! Κ εγωμια πό τα ίδια, με μπουκώσανε καλά καλά (άλλο που δεν ήθελα κ εγω) κ τωρα δεν ανεβαινω καν στη ζυγαριά... είπα να προσέξω λίγο αυτές τις μέρες κ μετα να κάνω απολογισμό κιλών! χαχα! για την ιστορία, οι ιδιοκτητες του σκύλου παρεξηγηθηκαν γιατι μου επέμεναν πως ο σκυλος δεν δαγκωσε το παιδι(γιατι τον δαγκωσε και τον εριξε κάτω τον μικρό, αυτοί επεμεναν πως ετρεχαν αίματα επειδη επεσε με το μετωπο στο πατωμα) και πως δεν χρειαζεται να πάμε στο γιατρο να μην κάνω σαν υστερική και κάνω το παιδι μαμούχαλο και εγώ τους είπα οτι αν δεν το δει γιατρός δεν μπορω να είμαι σιγουρη για τιποτα. Ε και τελικά δεν πήραν καν να μαθουν τι έγινε, αν είναι καλά το παιδι κτλ.. μόνο ένα τυπικό τηλεφωνημα τη Δευτερα γιατι γιορταζανε ο μπαμπάς κ αντρας μου.. αυτα!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Μαράκι μου φίλοι σας είναι??? ή καλύτερα ήταν.... χαχαχαχαχααααα τι αναίσθητος κόσμος υπάρχει Θεέ μου!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ.....

ναι μια χαρά αναπτύσσεται, ειναι 440γρ, καλά για την εβδομάδα μας μου είπε κ τα νεφρά που μας ενδιφέρουν σ'αυτή την περίπτωση είναι καλά. μένει να δούμε καρδια που δεν την είδαμε καθόλου κ που κ αυτή είναι σ'αυτά που επηρεάζονται μ'αυτό το πράγμα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια....

Καταρχην Μαρακι περαστικα για το γιοκα σου.Τι να πω για τη συμπεριφορα των ανθρωπων....Για μενα απαραδεκτοι.Αλλα αυτο με τους σκυλους που τα αφηνουν ελευθερα ενω γυρω υπαρχουν παιδια δεν το καταλαβαινω.Δεν ξερεις πως το ζωο θα αντιδρασει γιάυτο καλο ειναι να ειμαστε αρκετα προσεκτικοι.Θα συμφωνησω οτι δεν φταιτε εσεις σε τιποτα αλλα καταλαβαινω πως αισθανεσαι,υπομονη θα περασει και αυτο!!!

zounitsa αφου το μωρακι αναπτυσεται σωστα μην ανησυχεις,αντε να ερθει η αυριανη μερα για να ηρεμησεις τελειως.....

Κατα τα αλλα παει και η καμπυλη ζαχαρου.Μια αηδια ηταν,μου εφερε και μια αναγουλα και ζαλη αλλα ευτυχως τελειωσε.Αυριο τα αποτελεσματα.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Ioanna καλά αποτελέσματα! Μια αηδία όντως είναι η καμπύλη, εμείς έχουμε ραντεβου η Πέμπτη η Παρασκευη με τον ντοκ, οπου και μας γραψει να πάμε. Ζουνίτσα μια μερούλα και κάτι λίγο έμεινε, εσύ είσαι και αισιοδοξος ανθρωπος οπότε θα είναι όλα καλά! Οι ιδιοκτητες του σκύλου είναι φιλοι των γονιών μου και είπαμε φετος να πάμε κ εμείς επειδη έχουν μεγάλο εξοχικο να παίξει το παιδι να ευχαριστηθει.. ξυνό του το βγάλαμε του καημένου του μικρού. Δεν μπορώ να μη κατηγορώ τον εαυτό μου, οκ αυτοί έχουν πετρια με τα σκυλιά τους, ςμςίς στόμα δεν έχουμε? ούτε που το σκεφτηκαμε πως θα γίνει κάτι δεν ξερω πως φερθηκαμε ετσι, Τελοσπάντων τωρα σημασία έχει που τη γλυτωσαμε μονο με δυο ραματα και αντιβιωση. Βρε κορίτσια να σας ρωτησω, εξετασεις για κυστική ινωση κάνατε εσείς? όλο θεω να ρωτησω τον γιατρό μου κ όλο το ξεχνάω..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

ευχαριστώ βρε Ιωάννα!!! καλά αποτελέσματα. απλά με πιάνει το παράπονο να μην μπορώ να απολαύσω καμία εγκυμοσύνη. δεν είναι τραγικά τα πράγματα, απλά κάτι οι ορμόνες, κάτι τα προβλήματα στις εγκυμοσύνες, κάτι που ακούς το γιατρό να λέει οτι πρέπει να σας δει καρδιολόγος, ε δεν θέλει κ πολύ. ήταν απόλυτα καθησυχαστικός και μου είπε να μην διαβάσω τπτ στο ιντερνετ (φυσικά κ δεν τον άκουσα). απλά θέλει κ αυτός να είναι καλυμένος από όλες τις πλευρές....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαράκι μην μπαίνεις σ'αυτή τη διαδικασία. μόνο εσείς δεν φταίτε!!!!!! τέλος καλό, όλα καλά. εγώ κυστική έκανα πριν την αυχενική, συνήθως την κάνουν μαζί με την αυχενική. αν της είχες κάνει ποτέ, δεν χρειάζεται επανάληψη.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα!!!

Μαράκι περαστικά σας, τι παθατε και αντι να σας πανε αμεσως στο νοσοκομειο σκεφτηκαν να το κουκουλοσουν γιατι σκυλι που εχει δαγκωσει θεωρητε επικυνδινο!!!

Ζουζουνιτσα υπομονη άλλες 2 μέρες!!!!

Ιωάννα εγω μετα τα τσουρεκια που εφαγα μετρησα σημερα το ζαχαρο και το ξεπερασα το οριο που μου εδωσε ο γιατρος θα το παρακολουθησω σημερα και αυριο θα τον παρω τηλ εαν ξαναπερασω το 130 μετα το φαγητο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι δεν ξερω καν τι ειναι η κυστικη ινωση.....Τι ειναι????

Σε καταλαβαινω zounitsa μου εμενα στη προηγουμενη εγκυμοσυνη μου βγηκε λιγο την πρωτη φορα το ζαχαρο και μπηκα στο internet και με επιασε η καρδια μου με αυτα που διαβαζα.Τελικα δεν ηταν τιποτα!!!!Θα δεις στο τελος τιποτα δεν θα ειναι και θα την απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

έχετε δίκιο πρέπει να προσπαθήσουμε να το ξεχασουμε. απλά τον βλέπουμε μεσα στα μπεταντιν και λέμε κοιτα τι κάναμε. Τελοσπάντων. Σας ευχαριστω όλες για τα περαστικά! Ζουνίτσα αυτό με το ιντερνετ το κάνω κ εγω. μην ψιλλιαστω οτι κάτι συμβαίνει τσουουουκ κατευθείαν ιντερνετ. μια φορά είχα βγαλει κατι σημάδια στο δερμα και είχα βγαλει και πορισμα μέσω ιντερνετ πως έπαθα ψωρίαση. Τελικά η δερματολόγος μου έδωσε μια κρέμα (μίξη ενυδατικής και κατι άλλο) και μου πε να μην ξαναδιαβασω στο ιντερνετ! Οπότε πρέπει να τα αποφεύγουμε αυτά, ειδικά σε ευαισθητες και ειδικές καταστάσεις όπως η εγκυμοσύνη. Μόνο αγχος προκαλούν, σκέψου οτι όλα θα είναι καλά και από αυριο θα απολαύσεις την υπόλοιη εγκυμοσύνη σου!! Απλά όπως είπες και οι γιατροί θελουν να είναι καλυμμένοι από όλες τις πλευρες..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Ζουνίτσα και εγω που ειχα λιγο αυξημενη αυχενικη μου ελεγε ο γιατρος οτι όλα ειναι καλά αλλα εγω με αυτα που διαβαζα ειχα κατα αγχωθει τελικα όλα ηταν καλά όπως έλεγε ο γιατρος!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κ εγω το έχω απορία, από οτι καταλαβα είναι μια παθηση του ναπνευστικού? δεν ξερω κιόλας, δεν θυμάμαι αν είχα κάνει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και συνέχεια ξεχνάω να ρωτησω τον γιατρό μου. Χθες με ρωτησε μια κοπέλα αν έχω κάνει εξετάσεις για κυστική και το ξαναθυμήθηκα!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Ιωάννα η κυσική ίνωση είναι εξέταση που αφορά μια κληρονομική νόσος που επηρεάζει διάφορα ζωτικά όργανα στο ένβρυο. αν είναι φορέας η μαμά τότε το κάνει κ ο μπαμπάς. αν όχι τότε δεν τρέχει τπτ. τα 2 τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κ γι'αυτό κατά κάποιο τρόπο πάνε να την κάνουν υποχρεωτική.

εννοείται οτι στο ιντερνετ διάβασα φόρουμ από το parents με κοπέλες που είχαν το ίδιο πρόβλημα κ ήταν απόλυτα καθυσηχαστικές. αλλά είπαμε λίγο το ένα λίγο το άλλο..... θα πάρω τα επάνω μου, που θα πάει!!!!! σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...