Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Εγω προσπαθω να πείσω τον εαυτο μου να διαβάσω λίγο για να πάω καμιά βολτούλα το απόγευμα με τον χαζμπαντ αλλά μέχρι στιγμής χωρις επιτυχία..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγώ σηκώθηκα πριν λιγο... Δε μπορώ να κοιμηθώ πια καλά... Για να βολευτώ παίρνω το μαξιλάρι αγκαλιά και το πρωί πονάει ο αυχένας μου αφού δεν ακουμπάει πουθενά όλη νύχτα... Έτσι, ξανακοιμάμαι ένα διωράκι μόλις φύγει ο άντρας μου! Χιχιχιχ!! Τώρα έχω στρώσει τις λίστες αγορών από 3 καταστήματα και φτιάχνω τη δική μου ολοκληρωμένη λίστα!!

Μια χαρα σε βρισκω, πολύ οργάνωση! εμείς από οργάνωση δεεεν σκίζουμε.. λίστα νομίζω δε μπορώ να φτιάξω με τίποτα!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημερα κοριτσια.....Και εγω εδω !!!!

Nefeli μπραβο για την οργανωση σου.Εγω ακομα δεν εχω διαλεξει τα ρουχα που εχω απο τη μικρη μου και ειπαμε με τον αντρα μου να κανουμε και μια ερευνα αγορας πριν καταληξουμε.Αλλα ολα θα γινουν μετα το Πασχα και αφου εχουμε ξεστρωσει γιατι εχουμε μεινει πισω στις δουλειες του σπιτιου.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

καλά αυτό με τον ύπνο, μεγάλο σήριαλ πια. εγώ στάνταρ ξυπνάω μες στη νύχτα κ βλέπω τηλεόραση μεχρι να ξανακοιμηθώ.

εγώ με ψώνια ακόμα τπτ μέχρι να βρω τα παλιά μας, μετά το Πάσχα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

zounitsa και εσυ τα ιδια ε?Ειναι πολλες οι τσαντες με τα ρουχα της κορης μου.Ειπα θα κρατησω οτι ειναι για το αγορακι,μερικα θα τα κρατησω για την αδερφη μου ή την ξαδερφη μου μηπως κανουν κοριτσακι και μερικα ειπα θα δωσω σε καποιο ιδρυμα.Οπως και παιχνιδια επειδη εχει παρα πολλα θα δωσω σε ιδρυμα επισης.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Η λίστα των αγορών είναι 4 σελίδες Α4!!!!!! Με όλα βέβαια, ακόμα και αυτά που ίσως δε χρειαστώ... Θα την πάρω μαζί στο χωριό να σημειώσω ποια θα πάρουμε οπωσδήποτε και τα υπόλοιπα βλέποντας και κάνοντας... Με την οργάνωση το έχω πολύ δεν μπορώ να πω και οι λίστες είναι το αγαπημένο μου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εγω κορίτσια ξυπνάω πολλές φορες λόγω αλλεργίας! Εντωμεταξυ τωρα σκέφτηκα οτι τα εσωρουχα φορμακια του μικρού θα μπορεί να τα φορέσει και η μπέμπα.. οπότε πρέπει να κάτσω να τα βρω να τα πλύνω..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Όσα είναι σε καλή κατάσταση κρατήστε τα! Μπορεί να κάνετε και τρίτο παιδάκι ή να τα δώσετε αργότερα στα παιδάκια σας!!! Εμένα μου έδωσε η μαμά μου μια κούτα με ρουχαλάκια και σεντονάκια που είχε κρατήσει από όταν ήμουν εγώ μωρό και ήταν πολύ συγκινητικό να τα πλένω για να τα φορέσει το δικό μου το μωράκι... Βέβαια τότε τα ρούχα ήταν πολύ καλύτερης ποιότητας, τα σημερινά δεν ξέρω αν θα αντέξουν 25 χρόνια στη ντουλάπα! Επίσης, σκεφτείτε μήπως έχετε καμιά οικογένεια κοντά σας που τα έχει ανάγκη, πριν καταλήξετε στη λύση του ιδρύματος.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Nefeli θα κρατησω εννοειται καποια ρουχα που της εχουν ραψει προγιαγιαδες και καποιοι αλλοι συγγενεις για να τα δωσω στη κορη μου.Οπως επισης θα κρατησω σε περιπτωση που κανει κοριτσακι καποιος απο την οικογενεια μου αλλα ειναι τοσα πολλα που ριμα δεν ειναι..Εχω μια οικογενεια γειτονες που της εχω δωσει αρκετα ρουχαλακια αλλα πιστεψε με ειναι τοσα πολλα!!Γιατι και εμας μας εχουν δωσει πολλα ρουχα (να ειναι καλα η γυναικα).Καιε ετσι σκευτηκα την ιδεα του ιδρυματος.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

zounitsa και εσυ τα ιδια ε?Ειναι πολλες οι τσαντες με τα ρουχα της κορης μου.Ειπα θα κρατησω οτι ειναι για το αγορακι,μερικα θα τα κρατησω για την αδερφη μου ή την ξαδερφη μου μηπως κανουν κοριτσακι και μερικα ειπα θα δωσω σε καποιο ιδρυμα.Οπως και παιχνιδια επειδη εχει παρα πολλα θα δωσω σε ιδρυμα επισης.

δεν έχεις ιδέα...... είπα ανοιγω μαγαζί άνετα με όλες τις ηλικίες!!!! :shock::shock:

και εγώ τα έχω κρατήσει όλα γιατί έχω ξαδέρφη που θα τις στείλω τώρα ρούχα κ την κουμπάρα μου που προσπαθεί. επειδή όμως θα μείνει σύντομα έγκυος (θα κάνει ένα χειρουργείο τώρα οπότε..) θα πάνε σ'αυτήν.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Nefeli θα κρατησω εννοειται καποια ρουχα που της εχουν ραψει προγιαγιαδες και καποιοι αλλοι συγγενεις για να τα δωσω στη κορη μου.Οπως επισης θα κρατησω σε περιπτωση που κανει κοριτσακι καποιος απο την οικογενεια μου αλλα ειναι τοσα πολλα που ριμα δεν ειναι..Εχω μια οικογενεια γειτονες που της εχω δωσει αρκετα ρουχαλακια αλλα πιστεψε με ειναι τοσα πολλα!!Γιατι και εμας μας εχουν δωσει πολλα ρουχα (να ειναι καλα η γυναικα).Καιε ετσι σκευτηκα την ιδεα του ιδρυματος.

καλά θα κάνεις..... τα χρειάζονται περισσότερο απ'όλους!!!!! κ η αλήθεια είναι οτι εμεις έχουμε τόσα πολλά πια...!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ναι κορίτσια δώστε παντού! Συμφωνώ απόλυτα! Κι εγώ που κάνω εκκαθάριση στις ντουλάπες κάθε 6 μήνες βγάζω αυτά που δεν φοράμε και τα χαρίζω σε οικογένειες που ξέρω ότι τα χρειάζονται! Αλλωστε στη δική μας τη ντουλάπα απλά χώρο πιάνουν!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...