Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ετσι είναι, μας κακοφαίνεται, αλλά φαντάσου κ εμένα που έμεινα 6 μήνες κλεισμένη σε ένα σπίτι με ένα μωρό κ μια ρουτινα κ εκεί που έλεγα θα έρθει να πούμε καμιά κουβέντα, τπτ, ήταν κουρασμένος κ βαριόταν. εκεί είπα οτι θα τα βροντήξω όλα, αλλά μετά έφτασε Μάιος (από τον Νοέμβρη η μόνη έξοδος που είχα ήταν το σουπερμαρκετ) και άρχισα να βγαινώ κ να μην μαζεύομαι στο σπίτι (κυριολεκτικα) και εκεί ηρεμήσαμε όλοι.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

ετσι είναι, μας κακοφαίνεται, αλλά φαντάσου κ εμένα που έμεινα 6 μήνες κλεισμένη σε ένα σπίτι με ένα μωρό κ μια ρουτινα κ εκεί που έλεγα θα έρθει να πούμε καμιά κουβέντα, τπτ, ήταν κουρασμένος κ βαριόταν. εκεί είπα οτι θα τα βροντήξω όλα, αλλά μετά έφτασε Μάιος (από τον Νοέμβρη η μόνη έξοδος που είχα ήταν το σουπερμαρκετ) και άρχισα να βγαινώ κ να μην μαζεύομαι στο σπίτι (κυριολεκτικα) και εκεί ηρεμήσαμε όλοι.

Είναι γεγονός, οι πρώτοι μήνες φέρνουν αναταραχές στη ζωη του ζευγαριού αλλά αν είναι δυνατη η σχεση που συνδεει το ζευγαρι όλα ξεπερνιούνται!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Έχετε δίκιο τελικά... Μου την έδινε τόσο πολύ που ανακετεύεται σε όλα που δεν είχα σκεφτεί πόσο θα με νευρίαζε αν δεν ανακατευόταν καθόλου!!! Είμαι κι εγώ περίπτωση... Χαχαχα!!! Έκανα και το beaute μου και γύρισα ανανεωμένη! Πάω να φτιάξω βαλιτσάκια τώρα...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Είναι γεγονός, οι πρώτοι μήνες φέρνουν αναταραχές στη ζωη του ζευγαριού αλλά αν είναι δυνατη η σχεση που συνδεει το ζευγαρι όλα ξεπερνιούνται!

έτσι είναι...!!!!!!!

Έχετε δίκιο τελικά... Μου την έδινε τόσο πολύ που ανακετεύεται σε όλα που δεν είχα σκεφτεί πόσο θα με νευρίαζε αν δεν ανακατευόταν καθόλου!!! Είμαι κι εγώ περίπτωση... Χαχαχα!!! Έκανα και το beaute μου και γύρισα ανανεωμένη! Πάω να φτιάξω βαλιτσάκια τώρα...

δεν είσαι εσύ η περιπτωση, όλες μας είμαστε που δεν ξέρουμε τελικά τι ακριβώς θέλουμε.....:oops::oops::oops::oops:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Floretta, πολύ γέλασα με το λόξυγκα του κάτω μπέμπη... αναρωτιέμαι τι να κάνει ο πάνω μπέμπης εκείνη την ώρα!

Νεφέλη, μη σκάς, όντως η εγκυμοσύνη φέρνει άγχος και νεύρα και στη μαμά και στο μπαμπά... ψυχραιμία! Είδες πάντως που με τη βολτούλα και το baute αισθάνθηκες αμέσως ανανεωμένη;

Για τα θήλαστρα σε ένα από τα σεμινάρια που είχα πάει είπανε ότι καλύτερα είναι να το πάρουμε αφού γεννηθεί το μωρό, για να δούμε τις ανάγκες που θα προκύψουν τότε. Π.χ. μία γυναίκα που θηλάζει αποκλειστικά αλλά θέλει το θήλαστρο για να αποθηκεύσει λίγο γάλα στο ψυγείο για μια ώρα ανάγκης μάλλον θα της αρκεί ένα χειροκίνητο, ενώ κάποια άλλη που δε μπορεί να θηλάσει για οποιοδήποτε λόγο αλλά θέλει να δώσει μητρικό γάλα στο παιδί μπορεί να χρειαστεί νοσοκομειακό. Απ' ό,τι κατάλαβα, μπορεί να μη χρειαστεί καν τον πρώτο καιρό και αν χρειαστεί νοικιάζεις ένα απ' το νοσοκομείο ή αγοράζεις ένα εκείνη την ώρα, οπότε εγώ λέω να την αφήσω αυτή την αγορά προς το παρόν.

Την υπόλοιπη λίστα δεν προλαβαίνω να την γράψω τώρα, δυστυχώς, υπόσχομαι όμως να τη γράψω μετά το Πάσχα. Για λίγες μέρες δε θα έχω υπολογιστή και internet, οπότε σας εύχομαι καλό Πάσχα! Να περάσετε τέλεια και τα λέμε από την άλλη εβδομάδα!

tt18a28c.aspx

Κορίτσια τις πρώτες 40 μερες καλό είναι να μη μπει καθόλου θήλαστρο στο στήθος. Μπερδεύει την παραγωγή κ αφήστε που κάποιες μπαίνουν στο τρυπάκι να δουν πόσο γάλα έχουν κ ανακαλύπτουν οτι έχουν σταγόνες κ εκεί σταματάνε το θηλασμό νομίζοντας οτι δεν έχουν γάλα. Εγώ χρησιμοποίησα θήλαστρο μετά το 6μηνο γτ ήθελα να βγάζω γάλα για να βάζω στις κρέμες της κ ναι την πρωτη εβδομαδα σταγόνες έβγαζα. Πρωτον το στηθπς θελει λιγο εξασκηση ωστε να βγαλει γαλα με το θηλαστρο, δευτερον με το θηλαστρο βγαινει πολυ λιγοτερο γαλα απο οτι εχουμε στην πραγματικότητα γτ δε μπορει να μμηθει τελεια τις θηλαστικες κινησεις του μωρού. Οπως κ να χει ενα καλο θήλαστρο για οικιακή χρήση κ άντληση 1-2 φορες τη μέρα ειναι το medela swing k κανει περιπου 160 ευρω. Πολυ ακριβο για να το αγορασεις αν δεν εισαι σιγουρη οτι θα το χρειαστεις. Απο κει κ πέρα αυτο το θηλαστρο πολυ συντομα θα σταματησει την παραγωγη σε μια μαμα που κανει συστηματικες αντλησεις γτ δουλευει πχ. Οποτε βλεπετε κ πραττεται αναλογα με τις αναγκες σας. Το νοσοκομειακο στοιχιζει κανα 40ευρω το μήνα κ ειναι η καλύτερη επιλογή. Αν μπορείτε βάλτε τη λίστα με τα απαραίτητα γτ σα δευτερομανούλα δεν εχω χρονο να ψαξω στο νετ για το τι χρειαζετααι κ επισης δεν τα καλοθυμαμαι κ θα φτιαξω τη βαλιτσα κατα προσεγγιση με τα μισα πραγματα να λείπουν. Πωπω στην κορη μου 7ο μηνα ηταν ετοιμη η βαλίτσα, τωρα χωρις βαλιτσα με βλέπω να γεννάω

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Floretta, πολύ γέλασα με το λόξυγκα του κάτω μπέμπη... αναρωτιέμαι τι να κάνει ο πάνω μπέμπης εκείνη την ώρα!

Νεφέλη, μη σκάς, όντως η εγκυμοσύνη φέρνει άγχος και νεύρα και στη μαμά και στο μπαμπά... ψυχραιμία! Είδες πάντως που με τη βολτούλα και το baute αισθάνθηκες αμέσως ανανεωμένη;

Για τα θήλαστρα σε ένα από τα σεμινάρια που είχα πάει είπανε ότι καλύτερα είναι να το πάρουμε αφού γεννηθεί το μωρό, για να δούμε τις ανάγκες που θα προκύψουν τότε. Π.χ. μία γυναίκα που θηλάζει αποκλειστικά αλλά θέλει το θήλαστρο για να αποθηκεύσει λίγο γάλα στο ψυγείο για μια ώρα ανάγκης μάλλον θα της αρκεί ένα χειροκίνητο, ενώ κάποια άλλη που δε μπορεί να θηλάσει για οποιοδήποτε λόγο αλλά θέλει να δώσει μητρικό γάλα στο παιδί μπορεί να χρειαστεί νοσοκομειακό. Απ' ό,τι κατάλαβα, μπορεί να μη χρειαστεί καν τον πρώτο καιρό και αν χρειαστεί νοικιάζεις ένα απ' το νοσοκομείο ή αγοράζεις ένα εκείνη την ώρα, οπότε εγώ λέω να την αφήσω αυτή την αγορά προς το παρόν.

Την υπόλοιπη λίστα δεν προλαβαίνω να την γράψω τώρα, δυστυχώς, υπόσχομαι όμως να τη γράψω μετά το Πάσχα. Για λίγες μέρες δε θα έχω υπολογιστή και internet, οπότε σας εύχομαι καλό Πάσχα! Να περάσετε τέλεια και τα λέμε από την άλλη εβδομάδα!

Καλά να περάσετε κοριτσάκι μου! Καλή Ανάσταση και σε περιμένουμε ανανεωμένη!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγώ σηκώθηκα πριν λιγο... Δε μπορώ να κοιμηθώ πια καλά... Για να βολευτώ παίρνω το μαξιλάρι αγκαλιά και το πρωί πονάει ο αυχένας μου αφού δεν ακουμπάει πουθενά όλη νύχτα... Έτσι, ξανακοιμάμαι ένα διωράκι μόλις φύγει ο άντρας μου! Χιχιχιχ!! Τώρα έχω στρώσει τις λίστες αγορών από 3 καταστήματα και φτιάχνω τη δική μου ολοκληρωμένη λίστα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...