Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μωρέ το ξέρω, πες του-εξήγησέ του οτι δεν είσαι σε θέση να αγχώνεσαι παραπάνω κ αυτός είναι που ΠΡΕΠΕΙ να σε κρατάει ήρεμη. έχεις όλα οσα βασανίζουν έναν άνθρωπο μες στο μυαλό σου αλλά έχεις και μια ζωή μέσα σου που εισαι υπευθυνη γι'αυτήν και αυτό από μόνο του είναι ένα πολύ μεγάλο άγχος (μαζί με όλα τα άλλα). και εγώ τα λέω αυτά μέρα παρά μέρα που πάντα κάτι θα βρει κ θα μου πει οτι τον πειράζει επάνω μου ή γενικώς κ αρχίζει την μουρμούρα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Τα ίδια του λέω κι εγώ... Προς στιγμήν το καταλαβαίνει, τα βρίσκουμε και την επόμενη πάλι τα ίδια... Τώρα εντάξει, τα βρήκαμε πάλι, αλλά αύριο; Φοβάμαι μήπως γίνει πιο έντονο όταν έρθει και το μωρό... Αν και μου εξήγησε ότι τώρα αγχώνεται γιατί δεν ξέρει τι γίνεται, δεν το νιώθει ο ίδιος, δεν έχει εκείνος την ευθύνη, ενώ μετά που θα είναι κοινό και για τους δυο θα είναι καλύτερα! Για να δούμε...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Νεφέλη μου οι μπαμπάδες είναι ταυτόχρονα τόσο "εξω" και τόσο "μέσα" ταυτόχρονα στην υπόθεση της εγκυμοσύνης... από τη μια ανησυχούν πολύ για εμάς και τα μωρά αλλά από την άλλη δεν ξέρουν πως μπορούν να βοηθήσουν, ούτε γνωρίζουν τόσα όσο εμείς επι του θέματος και στο τέλος καταλήγουν να λένε σπασμωδικά πράγματα και να φέρονται περίεργα...

Εγώ πριν κανά μήνα που είχα λίγο αίμα (που πραγματικά ήταν ελάχιστο και μόνο για μια μέρα) τα είχα πάρει μαζί του... Γιατί κάθε φορά που πήγαινα τουαλέτα απαιτούσε να έρθει μαζί μου μέσα για να δει το χαρτί που σκουπίζόμουν, αν έχει αίμα :shock::shock::shock: έλεος δηλαδή, ούτε να κατουρήσουμε σαν άνθρωποι; λες και αν του έλεγα εγώ μετά αν έχω αίμα ή όχι, θα του έλεγα ψέμματα...

Μην τσατίζεσαι σου λέω, δεν ξέρουν τι να κάνουν και αγχώνονται για όλους τους λάθος λόγους!

Καλημέρα!!!

Διάβασα σε ενα βιβλιο οτι ο λοξυγκας ειναι καλό γιατι το μωρακι εξασκει τα πνευμονια του !!!!!

Οσο για τους πατεραδες ανησυχουν και ολα τους φαινονται περίεργα!!!! Υπομονή!!!

Εμενα η μικρη ειναι ακομη κατω και με πιεζει σε τραχηλο και ουροδοχο, αφου ξαπλωνω μπας και ανεβει αλλα τπτ αυτη!!!! αληθεια ποτε ανεβαίνουν πάνω από τον αφαλό???? Εγω την νιωθω μεσα στην λεκάνη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα!!! Τι κάνετε κοιλίτσες και μωράκια? Ουφ εγώ από το πρωι είμαι στα μαγαζιά και έχω σκάσει στη από τη ζέστη. Υποτιθεται βγηκα να κάνω μια ερευνα αγοράς για τη μπεμπα-ναι καλά! Τελικά πήρα ένα σκασμό ρουχα του Κωστή γιατι από τα πεισινα του κάνουν ελάχιστα, ψωνισα για το βαφτηστηρι μου και την κουμπάρα μου και... τίποτα στη μπέμπα. Κορίτσια ζεστάθηκα τόσο πολύ που δεν άντεξα, και σκέφτομαι να πάω παρασκευη που δε δουλεύει και ο αντρας μου να πάμε παρέα! Αυτά τα νεότερα! Βρε κορίτσια μην θυμώνετε με τους άντρες σας, είναι όπως είπε και η Floreta ταυτόχρονα μέσα και έξω από τα πράγματα! Φαντάζεστε να μην ασχολούνταν καθόλου? Πχ εγώ όταν είχα γεννήσει και μας φέρναν το μωρό στο μαιευτήριο μου το βουτούσε από τα χέρια πριν καλά καλά το πιάσω (και μου έκανε και υποδείξεις με ύφος ξερόλα :shock: ) και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι, αλλά καλύτερα έτσι παρά να ήταν αδιάφορος..

Magda μου εννοείς καμιά 10 σετάκια των εφτα που έχουν ή καμια δεκαριά σκέτα? Πιστευω οτι τον πρώτο καιρό μόνο τέτοια θα φοράμε στα μωράκια δεδομένου οτι θα είναι κατακαλόκαιρο, σκέψου και πόσο συχνά λερώνονται ιδρώνουν οπότε τα δεκα μου φαίνονται λίγα-τα 70 πολλά! Κατι ενδιάμεσο, θα σου φέρουν και δωράκια στο μαιευτήριο..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Ουπς!!! εννοούσα 10 κοντομανικα φανελάκια απο μεσα και 10 ρουχαλάκια απο πανω, αλλα μαλλον ειναι λιγα, σωστά???? Δεν βαζετε μια λιστα να δουμε τι πρεπει να περνουμε σιγά σιγά!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

γύρισα από την βόλτα-καφεδάκι με τον συζυγο. μωρέ δίκιο έχετε οτι καλύτερα να συμμετέχουν παρά να είναι αδιάφοροι, απλά μερικές φορές είναι εκνευριστικά συμμετέχοντες....... κ εμένα όταν είχαμε γυρίσει σπίτι μας με την μικρή, για ένα μήνα τρελή βοήθεια, μετά τπτ.... εντάξει είχε την δουλεια στο μαγαζί κ στο γήπεδο που ξαφνικά έπεσαν όλα επάνω του, αλλά από την άλλη ήθελα κ εγώ παρέα κ "φροντίδα". γι'αυτό ψυχραιμία, υπομονή και κουράγιο!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ουπς!!! εννοούσα 10 κοντομανικα φανελάκια απο μεσα και 10 ρουχαλάκια απο πανω, αλλα μαλλον ειναι λιγα, σωστά???? Δεν βαζετε μια λιστα να δουμε τι πρεπει να περνουμε σιγά σιγά!!!!!

10 είναι λίγα γιατί θα αλλάζεις ένα την ημέρα, τουλάχιστον!! βάλε κάτι γουλίτσες, κάτι να λερωθεί... κ από την άλλη θα δεχτείς κ δωράκια που μπορεις να τα αλλάξεις με ζιπουνάκια (έτσι λέγονται τα φανελάκια). ή να ζητήσεις να σου πάρουν τέτοια.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Το γιο μου τον γεννησα χειμώνα οπότε είχα αγοράσει εντελώς διαφορετικά ρούχα..(απλά στην πορεία ανακάλυψα οτι τα μωράκια λερώνονται πολύ περισσότερο από οτι νομίζουμεη εγω είχα σκάλωμα και του άλλαζα συνέχεια ρούχα ήθελα να είναι συνέχεια καθαρός και όχι ιδρωμένος βρεγμένος κτλ) Ωστόσο όπως το βλέπω τώρα, θα πάρουμε πολλά αμανικα και κοντομάνικα εσωρουχα φορμάκια δηλ τα κορμάκια που είπε και η Floreta άλλωστε αρχικά δεν θα βγαίνουμε και έξω! Θα της πάρουμε και κανένα ρουχάκι πιο καλό έτσι για τη βόλτα μήπως και τύχει τίποτα και χρειαστει να πάμε κάπου, γενικά όμως πολλά κορμάκια! κάποια 0-3 και 3-6 για αρχή..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

γύρισα από την βόλτα-καφεδάκι με τον συζυγο. μωρέ δίκιο έχετε οτι καλύτερα να συμμετέχουν παρά να είναι αδιάφοροι, απλά μερικές φορές είναι εκνευριστικά συμμετέχοντες....... κ εμένα όταν είχαμε γυρίσει σπίτι μας με την μικρή, για ένα μήνα τρελή βοήθεια, μετά τπτ.... εντάξει είχε την δουλεια στο μαγαζί κ στο γήπεδο που ξαφνικά έπεσαν όλα επάνω του, αλλά από την άλλη ήθελα κ εγώ παρέα κ "φροντίδα". γι'αυτό ψυχραιμία, υπομονή και κουράγιο!!!!!!!!

ΚΑφεδάκι?? Τέλεια!!! Αυτό ακριβώς, μετά κ εμένα κάποια στιγμή που είχε πολύ δουλειά κάπως μας παραμέλησε και μου κακοφαινόταν..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...