Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Πολύ χαίρομαι! Αν είναι μόνο για ένα μήνα, δεν αξίζει τον κόπο, θα του βάλω αυτά έτσι κι αλλιώς κορμάκια κοντομάνικα είναι, δε θα φαίνονται τόσο γιγάντια... Για τα υπόλοιπα κι εγώ σκέφτομαι να μην πάρω αρκετά πράγματα από την αρχή, αλλά να κάνω την έρευνά μου και ΑΝ χρειστεί να τα παραγγείλω τότε! Ποια η γνώμη σας για το θήλαστρο; Θέλω το swing της medela αλλά όχι και 180ευρώ!!!!! Το βρήκα στο amazon περίπου 120. Να το πάρω ή να δω αν θα μου χρειαστεί τελικά;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Γενικά ένα καλό θήλαστρο είναι ακριβό. Δες μήπως μπορείς να δανειστείς από κάποια γνωστή σου. Πάντως περίμενε, μπορεί να μη σου χρειαστεί. Εμένα δε μου χρειάστηκε από την αρχή. Περισσότερο όταν έπαθα μαστίτιδα μου χρειάστηκε, γιατί έπρεπε να βγάζω το γάλα γιατί πέτρωνε στο στήθος μου και το μωρό δεν έπινε τόσο πολύ. Αυτό έγινε όταν ήταν περίπου 4 μηνών (από τη ζέστη του Αυγούστου και τα μπάνια!). Μέχρι τότε είχα χρειαστεί στην αρχή μόνο, που μου είχε πληγώσει τις θηλές, μέχρι να μάθει πως να πιάνει, αλλά τότε δανείστηκα ένα από μια γνωστή μου.

Νεφέλη σκέψου ότι αρκετό όγκο πιάνει και η πάνα. Δε θα του είναι και πολύ άνετο τελικά το φορμάκι για 3 μηνών, μη νομίζεις.

βρε κορίτσια μου εγώ το θηλαστρο το είχα νοικιάσει από αντιπρόσωπο της Medela στην Αθήνα, μου το φέρανε σπίτι, μου κάνανε επιδειξη, τους είπα οτι μετά θα το πάρω Τρίπολη κ όσο το κρατήσω. δεν μου είχαν φέρει αντίρρηση σε τπτ. τους το έστειλα με κούριερ μετά από περίπου 3 μήνες. το μόνο που έπρεπε να αγοράσω ήταν τις βεντούζες που πάνε στο στήθος. κ εννοείται οτι θα τα αγόραζα κ μου έμειναν κ δικά μου. και είχα νοικιάσει πολύ καλό μοντελο, διπλής άντλησης. πάντως καλό θα ήταν να δεις αν το χρειαστείς πρώτα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Άρα καλά έκανα και δεν πήρα πιο μικρά κορμάκια! χιχιχι!!! Καμιά πρόταση για θήλαστρο;

εγώ ψηφίζω medela το είχα δοκιμάσει στο νοσοκομείο κ μ'αυτό συνέχισα. πραγματικά πολύ καλό

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Αυτό που είχες εσύ είναι το νοσοκομειακό που το έχουν μόνο για ενοικίαση και είναι για καθημερινή χρήση. Όντως είναι το καλύτερο από όσα έχω ακούσει! Εγώ λέω να αγοράσω ένα ηλεκτρικό για να το χρησιμοποιώ 1-2 φορές την εβδομάδα αν θέλω να λείψω από το σπίτι. Αν βέβαια προκύψει πρόβλημα και χρειαστεί συχνότερα, θα νοικιάσω κι εγώ νοσοκομειακό. Πάντως για medela είμαι κι εγώ, αλλά τρελή διαφορά στην τιμή Ελλάδα με Αγγλία!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημερούδια φιλενάδες!!!

τι μου κάνετε;

Να ευχηθώ σε όλες καλό μήνα :)

Όσες ετοιμάζεστε να φύγετε σε χωριά, γιαγιάδες και παππούδες, να περάσετε υπέροχα! Είναι το τελευταίο Πάσχα χωρίς τα μωρούλια μας!!!

Κι εγώ από tesco πήρα φανελάκια και κορμάκια (τελοσπάντων δεν ξέρω πως τα λένε, αυτά με το κοντό μανίκι και τα ποδαράκια ελεύθερα) για 0-3. Κάτι πολύ απλά είναι, μονόχρωμα και ριγέ. Και μετά πήρα και 2 σαλοπέτες πάλι απλές μαλακούτσικες γιατί λέω αν κρυώνουν θα τους τις βάζω πάνω από το κορμάκι :D

Εμένα βρε κορίτσια ο κάτω μπέμπης έχει λόξυγγα πολύ συχνά εδώ και 3 μέρες... τον πιάνει 6-7 φορές τη μέρα! Κάνει ρυθμικά χικ-χικ και κουνιέται και όλη η κοιλιά μου μαζί για κανά πεντάλεπτο! Τον έχω λυπηθεί τον κακομοίρη... μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι να τον ανακουφίσω, αλλά πως;

Διαφημίσεις

Εμένα βρε κορίτσια ο κάτω μπέμπης έχει λόξυγγα πολύ συχνά εδώ και 3 μέρες... τον πιάνει 6-7 φορές τη μέρα! Κάνει ρυθμικά χικ-χικ και κουνιέται και όλη η κοιλιά μου μαζί για κανά πεντάλεπτο! Τον έχω λυπηθεί τον κακομοίρη... μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι να τον ανακουφίσω, αλλά πως;

Κι εμένα το παθαίνει συχνά πυκνά κι έχει τόση πλάκα! Λες να υποφέρει το καημένο; Δεν το είχα σκεφτεί...

Κορίτσια, μόλις τσακώθηκα με τον άντρα μου... Του είπα ότι είμαι στα ίδια κιλά εδώ και 2 εβδομάδες και είμαι πολύ χαρούμενη που δεν παχαίνω άσκοπα κι εκείνος άρχισε τα "Γιατί όμως δεν παίρνεις κιλά;" και "Μήπως έχει πάθει κάτι το μωρό; Μήπως κινδυνεύει;" Δεν αντέχω τόση πίεση και άγχος καθημερινά και για όλα τα θέματα... Έχουμε ακόμα 3 μήνες και μετά μια ολόκληρη ζωή, τι θα κάνουμε;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Α, και για θήλαστρο κι εγώ θα δω πως θα παει και αν είναι θα πάρω μετά... όπως σας είπα δεν είμαι πολύ αισόδοξη ότι θα καταφέρω να θηλάσω 2 μαζί!

Ίσα ίσα εσένα μπορεί να σε βολέψει τελικά το θήλαστρο! Ακόμα κι αν δεν καταφέρεις να θηλάσεις, σίγουρα θα μπορείς να αντλείς και να τους δίνεις το δικό σου γάλα με το μπιμπερό!! Εσένα θα τα βγάλει τα λεφτά του το θήλαστρο και με το παραπάνω!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κι εμένα το παθαίνει συχνά πυκνά κι έχει τόση πλάκα! Λες να υποφέρει το καημένο; Δεν το είχα σκεφτεί...

Κορίτσια, μόλις τσακώθηκα με τον άντρα μου... Του είπα ότι είμαι στα ίδια κιλά εδώ και 2 εβδομάδες και είμαι πολύ χαρούμενη που δεν παχαίνω άσκοπα κι εκείνος άρχισε τα "Γιατί όμως δεν παίρνεις κιλά;" και "Μήπως έχει πάθει κάτι το μωρό; Μήπως κινδυνεύει;" Δεν αντέχω τόση πίεση και άγχος καθημερινά και για όλα τα θέματα... Έχουμε ακόμα 3 μήνες και μετά μια ολόκληρη ζωή, τι θα κάνουμε;

Νεφέλη μου welcome to the club!!!!!!! εχω ρίξει εγώ τσακωμούς με τον άντρα μου, σε σημείο που είπαμε να τα βροντήξουμε όλα κάτω, αλλά μετά από καιρό επικράτησε η λογική και το μωρό κ πολύ σιγά-σιγά ηρεμήσαμε. θα κάνεις υπομονή, θα κρατάς την ψυχραιμία σου και θα κάνεις συτό που θέλεις εσύ. και προπαντώς όλοι έξω από την οικογένεια σας!!!!!!!!!! να μην ξέρει κανέις τπτ. βάλτον να διαβάσει στο internet οτι όσο πιο λιγα κιλά πάρεις εσύ, τοσο πιο καλά θα είναι τα μωρά.......:rolleyes:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Σε αυτό συμφωνούμε: Ότι γίνεται μεταξύ μας δεν το μαθαίνουν ούτε φίλοι, ούτε γονείς! Γι΄αυτό τα λέω σε σας... Και στο ιντερνετ διαβάζει και ένα σκασμό βιβλία έχουμε στο σπίτι και ο γιατρός μας είπε ότι από κιλά είμαστε τέλεια αλλά εκείνος αγχώνεται!!! Έτσι μου ρχεται να πάω να καπνίσω πάλι....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Σε αυτό συμφωνούμε: Ότι γίνεται μεταξύ μας δεν το μαθαίνουν ούτε φίλοι, ούτε γονείς! Γι΄αυτό τα λέω σε σας... Και στο ιντερνετ διαβάζει και ένα σκασμό βιβλία έχουμε στο σπίτι και ο γιατρός μας είπε ότι από κιλά είμαστε τέλεια αλλά εκείνος αγχώνεται!!! Έτσι μου ρχεται να πάω να καπνίσω πάλι....

όχι κοριτσάκι μου!!!!!! ψυχραιμία!!!!!! κ εγώ με τα κορίτσια του καφέ τα έλεγα, μόνο. βάλε το γιατρό να του το πει. αυτό έκανα εγώ με την μικρή κ την παιδίατρο, μεγάλο κόλπο!!!! κ καλά να σου πει ο γιατρός "πρόσεξε λίγο με τα κιλά σου, μην πάρεις πολλά..." κλπ. αλλά να είναι μπροστά να τα ακούει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...