Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.....

Χαθηκα αλλα δουλειες,πολλες δουλειες....Βγαζω τα καλοκαιρινα της μικρης προς το παρον και μετα το Πασχα τα δικα μας.Πολλα ρουχα !!!!!Μαγαζι θα ανοιγα με τοσα ρουχα.Ακομα και για το χειμωνα εχει παρα πολλα.Χρειαζομαι 2η ντουλαπα για τη κορη μου....

Κοριτσια να ρωτησω.....1/8 εχω πητ οποτε βαση αυτου αυριο μπαινω στον 7ο αλλα εγω ξερω οτι στην 28η εβδομαδα μπαινεις στον 7ο............Θελω τα φωτα σας γιατι μιλαμε για 10 μερες διαφορα!!

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημερα κοριτσια.....

Χαθηκα αλλα δουλειες,πολλες δουλειες....Βγαζω τα καλοκαιρινα της μικρης προς το παρον και μετα το Πασχα τα δικα μας.Πολλα ρουχα !!!!!Μαγαζι θα ανοιγα με τοσα ρουχα.Ακομα και για το χειμωνα εχει παρα πολλα.Χρειαζομαι 2η ντουλαπα για τη κορη μου....

Κοριτσια να ρωτησω.....1/8 εχω πητ οποτε βαση αυτου αυριο μπαινω στον 7ο αλλα εγω ξερω οτι στην 28η εβδομαδα μπαινεις στον 7ο............Θελω τα φωτα σας γιατι μιλαμε για 10 μερες διαφορα!!

΅

έλα να ανοίξουμε μαζί μαγαζι..... :D ευτυχώς εμένα θα πάνε στην ξαδέρφη μου όπως είναι.

μη δίνεις πολύ σημασία στους μήνες, με εβδομάδες είναι πιο σωστό.

WeDjp2.png

0hUop3.png

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

9ος μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

μπράβο σας!!!!!! σούπερ η μικρή, αλλά 4 ώρες...!!!!!!! :shock::shock: έτσι πρέπει να είναι, γυναίκα με όλη την σημασία της λέξης.....:P:p

Ναι το ζουζουνό μου όσο και να το ζουλιξε η γιατρος ειχε κατσει με το πωπο της επάνο στον τραχηλο μου και δεν αλλαζε θεση με τπτ!!!!:):)

Με το καλο και η δικια σου β επιπεδου!!! Θα το χαρεις το μωρακι:)

μπραβο τελεια

Ευχαριστω Ιωαννακι μου με το καλό και εσυ:):) Μετα το Πασχα δεν εχεις???

Καλημέρα κορίτσια! Πως είμαστε σήμερα? Μπράβο Μάγδα για τη β επιπέδου σας! Κυρία η μικρή αλλά και 4 ώρες.. σαν λιγάκι πεισματάρα?

Ιδια ο πατερας της!!!Πεισματάρα:):)

Καλημερα κοριτσια.....

Και εγω τα μπερδευω!!!Συμφωνα με τον πινακα μπηκα στον 6ο ενω ο γιατρος συμφωνα με την περιοδο μου ειπε οτι αλλαζω μηνα στις 3 Μαι.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

Δεν πιστεύω να μου βάλατε απουσία; Έλειψα λιγάκι αλλά να'μαι πάλι και σας έχω πολλά ενδιαφέροντα νέα!

Κατ' αρχήν, το σαββατοκύριακο που πέρασε πήγαμε με τον άντρα μου στην ημερίδα στο Αττικό νοσοκομείο για το θηλασμό και επιμορφωθήκαμε (πήραμε πτυχίο και οι δύο :P Βεβαίωση παρακολούθησης, δηλαδή, αλλά τώρα κάνω πλάκα στον αντρούλη μου ότι πλέον έχει και πιστοποίηση στην περιποίηση μωρών και είναι πανέτοιμος για μπαμπάς!) Το πιο εντυπωσιακό που άκουσα ήταν ότι πλέον δεν συνιστάται να δίνουμε στα μωρά μετά τον αποκλειστικό θηλασμό κρέμες ή πολτοποιημένα τρόφιμα (φρούτα κλπ) αλλά ότι από τους 6 μήνες και μετά, συμπληρωματικά με το θηλασμό, μπορούν να τρώνε κανονικά στερεά τροφή! Δηλαδή κομματάκια κανονικό φαγητό, να τα διαλέγουν, να τα παίρνουν με τα χεράκια τους, να τα μασουλάνε, να τα πετάνε, να λερώνονται και να κάνουν ένα μικρό χαμό με δυο λόγια αλλά είναι λέει σημαντικό βήμα στην ανάπτυξή τους! Μάλιστα, για του λόγου του αληθές δείξανε και μία διαφάνεια με ένα μωράκι που είχε αρπάξει ένα μπούτι κοτόπουλο και το τσιμπολογούσε...

Η επιμόρφωση συνεχίστηκε χτες με επίσκεψη στους κουμπάρους μας που έχουν έναν κούκλο γιο 6 μηνών περίπου (το μελλοντικό μας βαφτιστήρι, το πρόβλημά μας τώρα είναι πότε να προγραμματίσουμε τη βάφτιση μιας και επίκειται και η δική μου γέννα) και τα παιδιά μας κάνανε μία πλήρη λίστα με όλα όσα θα χρειαστούμε, με βάση και τη δική τους πείρα, για το μπέμπη, για να αρχίσουμε σιγά - σιγά τα ψώνια. Αν θέλετε μπορώ να σας γράψω τη λίστα για να πείτε και τη γνώμη σας και να τη συμπληρώσετε οι ήδη μανούλες, ώστε να προετοιμαζόμαστε σιγά - σιγά οι νέες στο club!

Κατά τα λοιπά έκανα εξετάσεις αίματος και βγήκαν καλές με εξαίρεση τον αιματοκρίτη (μην ανησυχείς, Ιωαννάκι, είναι πολύ σύνηθες στην εγκυμοσύνη, απλά θα χρειαστείς συμπλήρωμα σιδήρου). Πήγα και για ψώνια να πάρω κανένα καλοκαιρινό ρουχαλάκι και πήρα και ένα καταπληκτικό μπλουζάκι από το premaman που δίχνει ένα μωράκι μέσα σε μια καρδούλα στο σημείο της μπλούζας που πέφτει πάνω στην κοιλίτσα, να κλωτσάει και να σπρώχνει με τα χεράκια και τα ποδαράκια του!

Μετά από αυτά, βέβαια, είμαι τελείως ψόφια, οπότε πού όρεξη για δουλειές... Floretta διαβάζω για τις μπουγάδες που βάζεις και δε μπορώ παρά να υποκλιθώ... Υποκλίνομαι και στο σύζυγο που σιδερώνει... και στο Μαράκι που φτιάχνει κουλουράκια... τι λέτε, βρε παιδιά, εμάς μόνο μαμά και πεθερά τα κάνουν αυτά!

tt18a28c.aspx

Καλησπέρα, κορίτσια!

Δεν πιστεύω να μου βάλατε απουσία; Έλειψα λιγάκι αλλά να'μαι πάλι και σας έχω πολλά ενδιαφέροντα νέα!

Κατ' αρχήν, το σαββατοκύριακο που πέρασε πήγαμε με τον άντρα μου στην ημερίδα στο Αττικό νοσοκομείο για το θηλασμό και επιμορφωθήκαμε (πήραμε πτυχίο και οι δύο :P Βεβαίωση παρακολούθησης, δηλαδή, αλλά τώρα κάνω πλάκα στον αντρούλη μου ότι πλέον έχει και πιστοποίηση στην περιποίηση μωρών και είναι πανέτοιμος για μπαμπάς!) Το πιο εντυπωσιακό που άκουσα ήταν ότι πλέον δεν συνιστάται να δίνουμε στα μωρά μετά τον αποκλειστικό θηλασμό κρέμες ή πολτοποιημένα τρόφιμα (φρούτα κλπ) αλλά ότι από τους 6 μήνες και μετά, συμπληρωματικά με το θηλασμό, μπορούν να τρώνε κανονικά στερεά τροφή! Δηλαδή κομματάκια κανονικό φαγητό, να τα διαλέγουν, να τα παίρνουν με τα χεράκια τους, να τα μασουλάνε, να τα πετάνε, να λερώνονται και να κάνουν ένα μικρό χαμό με δυο λόγια αλλά είναι λέει σημαντικό βήμα στην ανάπτυξή τους! Μάλιστα, για του λόγου του αληθές δείξανε και μία διαφάνεια με ένα μωράκι που είχε αρπάξει ένα μπούτι κοτόπουλο και το τσιμπολογούσε...

Η επιμόρφωση συνεχίστηκε χτες με επίσκεψη στους κουμπάρους μας που έχουν έναν κούκλο γιο 6 μηνών περίπου (το μελλοντικό μας βαφτιστήρι, το πρόβλημά μας τώρα είναι πότε να προγραμματίσουμε τη βάφτιση μιας και επίκειται και η δική μου γέννα) και τα παιδιά μας κάνανε μία πλήρη λίστα με όλα όσα θα χρειαστούμε, με βάση και τη δική τους πείρα, για το μπέμπη, για να αρχίσουμε σιγά - σιγά τα ψώνια. Αν θέλετε μπορώ να σας γράψω τη λίστα για να πείτε και τη γνώμη σας και να τη συμπληρώσετε οι ήδη μανούλες, ώστε να προετοιμαζόμαστε σιγά - σιγά οι νέες στο club!

Κατά τα λοιπά έκανα εξετάσεις αίματος και βγήκαν καλές με εξαίρεση τον αιματοκρίτη (μην ανησυχείς, Ιωαννάκι, είναι πολύ σύνηθες στην εγκυμοσύνη, απλά θα χρειαστείς συμπλήρωμα σιδήρου). Πήγα και για ψώνια να πάρω κανένα καλοκαιρινό ρουχαλάκι και πήρα και ένα καταπληκτικό μπλουζάκι από το premaman που δίχνει ένα μωράκι μέσα σε μια καρδούλα στο σημείο της μπλούζας που πέφτει πάνω στην κοιλίτσα, να κλωτσάει και να σπρώχνει με τα χεράκια και τα ποδαράκια του!

Μετά από αυτά, βέβαια, είμαι τελείως ψόφια, οπότε πού όρεξη για δουλειές... Floretta διαβάζω για τις μπουγάδες που βάζεις και δε μπορώ παρά να υποκλιθώ... Υποκλίνομαι και στο σύζυγο που σιδερώνει... και στο Μαράκι που φτιάχνει κουλουράκια... τι λέτε, βρε παιδιά, εμάς μόνο μαμά και πεθερά τα κάνουν αυτά!

τι ωραια που θα ηταν εκει.κ βεβαια να βαλεις την λιστα αχ κ μενα κοριτσια η μοναδικη δουίτσα που αρεσει στον αντρα μου να κανει ειναι το σιδερο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννάκι, όντως αυτά τα σεμινάρια είναι πολύ ενδιαφέροντα αλλά υποψιάζομαι ότι η θεωρία από την πράξη θα απέχει αρκετά... πάντως, αν σε ενδιαφέρει νομίζω η Leche League οργανώνει συναντήσεις και διάφορες εκδηλώσεις για το θηλασμό και εκτός Αθήνας. Δεν ξέρω για Ορεστιάδα αλλά αν θες ρίχνε μια ματιά στο www.lllgreece.org , μπορεί να εντοπίσεις καμιά εκδήλωση κοντά σε σένα.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα!! Ξέρω ότι έχω πάρει πολλές απουσίες αλλά τα τρεχάματα της τελευταίας στιγμής δεν τελειώνουν με τίποτα... Αύριο φεύγουμε για χωριό και τρέχω να συμμαζέψω σπίτι και ρούχα που θα αφήσουμε πίσω, να φτιάξω βαλίτσες και να ψωνίσω για το καινούργιο σπίτι στο χωριό!!! Ευχάριστα μεν αλλά πολλή κούραση μέχρι το τέλος... Το Σ/Κ κάναμε κι εμείς τη γύρα μας στα μαγαζιά και καταλήξαμε σε κούνια, καροτσάκι και καθισματάκι τα οποία θα παραγγείλουμε μετά το Πάσχα. Προς το παρόν κάνω λίστες για τα υπόλοιπα αλλά τα ψώνια θα αργήσουν ακόμα... Σήμερα σπάσαμε την 100άρα που λέει και ο άντρας μου!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρες και καλό μήνα να έχουμε!!!!!!

Μιλινάκι να την βάλεις την λίστα να δούμε. ψώνια-βαλίτσες-χωριό.... τιο ωράια!!!!καλά να περάσετε και μετά το Πάσχα όλοι εδώ για μωροκουβεντούλες!!!!! καλά να περάσετε όλοι.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα σε όλο το καφέ!

Πήγαμε τη Δευτέρα στο γιατρό...ο μπεμπούλης είναι 830γρ!!!!! Θεριό κορίτσια!

Κατά τα λοιπά, σε όλες τις πρωτομανούλες μια φιλική συμβουλή...επειδή τα έξοδα για να εξοπλιστούμε είναι πολλά, αγοράστε μόνο αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα. Φυσικά και όλα έχουν κάποια χρησιμότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα. π.χ ένα λίκνο θα μπορούσε να βοηθήσει σε μια δύσκολη ώρα, αλλά για πόσο καιρό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί (είναι σχετικά μικρό)? Κατά την γνώμη μου είναι πλεονασμός. Όμως μπορεί κάποιες κοπέλες να το πήραν και να τους βόλεψε πολύ.

Εγώ ήμουν της λογικής να αγοράσω πράγματα που θα χρειαζόμουν για περισσότερο καιρό, γι'αυτό και επέλεξα κούνια σταθερή που μπορεί να γίνει και κρεβάτι μέχρι κάποια ηλικία, αφαιρώντας τα κάγκελα και μια ασορτί συρταριέρα και τίποτα άλλο. Προτίμησα ένα καρότσι στο οποίο προσαρμόζεται και το κάθισμα του αυτοκινήτου, πράγμα που με εξυπηρέτησε πολύ στο να μην κουβαλάω και την καλαθούνα του καροτσιού στο αυτοκίνητο. Πορτ-μπεμπέ δεν αγόρασα, δανείστηκα και δεν το μετάνιωσα γιατί το χρησιμοποίησα ελάχιστα και είναι εξαιρετικά μικρό οπότε είναι μόνο για λίγους μήνες. Θήλαστρο δεν είχα αγοράσει εξ'αρχής. Δεν ήξερα αν θα μου χρειαζόταν. Όταν τελικά χρειάστηκα πήγα και αγόρασα. Υγραντήρα επίσης αγόρασα αλλά αργότερα, όταν τον χρειάστηκα. Αυτό που βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο ήταν ο φορητός αποστειρωτήρας για πιπίλες, μια μικρούλα συσκευή με λάμπα uv που αποστειρώνει σε λίγα λεπτά την πιπίλα. Με ξελάσπωσε πολλές φορές που ήμουν εκτός σπιτιού. Μικρό κόστος και μεγάλη χρησιμότητα. Από ρουχαλάκια, για νεογέννητο (αυτά που λένε για 0 μηνών) δεν αγόρασα κανένα. Τα πήρα όλα από 3 μηνών και πάνω. Μου έφεραν και κάποια δώρα για νεογέννητο στο μαιευτήριο. Δε μπορείς να ξέρεις πόσο θα είναι το μωρό όταν θα γεννηθεί και μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που δε θα προλάβει τελικά να τα φορέσει τα πολύ μικρούλια. Επειδή εμείς γεννάμε Αύγουστο είναι προτιμότερο να έχουμε περισσότερα φανελάκια, παρά άλλα ρούχα. Θα έχει ζέστη, οπότε δε νομίζω ότι θα τους φοράμε κάτι παραπάνω. Πάρτε σίγουρα ένα ωραίο ρουχαλάκι για να βγείτε από το μαιευτήριο και τίποτα παραπάνω. Έτσι και αλλιώς τις πρώτες εβδομάδες δε θα το βγάζετε έξω το μωρό, πιθανότατα.

Αυτά κάποια λίγα που μπόρεσα να σκεφτώ στα γρήγορα...sorry για το σεντόνι!

Καλημέρα ζουνίτσα! Εννοείται ότι μόλις επιστρέψουμε έχουμε πολλές μωροσυζητήσεις να κάνουμε! Βιβή καλά τα λες αλλά ξεχνάς έναν παράγοντα: τους χαζομπαμπάδες!!!! Όσο λογικές και πρακτικές κι αν προσπαθούμε να είμαστε εμείς σε εκείνους δε μπορείς να βάλεις μυαλό! Ο δικός μου θέλει να αγοράσει ότι βλέπει μέσα στα μαγαζιά για το γιό του!!!! Χαχαχα!!! Δε θέλω να του λέω και συνέχεια όχι... Μια ερώτηση έχω... Πήρα τα κορμάκια από το τεσκο νούμερο 0-3, σκεπτόμενη κι εγώ ότι το νούμερο 0 είναι άχρηστο, αλλά μου φαίνονται μεγάλα για νεογέννητο! Είναι λέει για 6 κιλά και ύψος 62 εκ!!!!! Μήπως θα δείχνει γελοίος ο μικρούλης εκεί μέσα;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα σε όλο το καφέ!

Πήγαμε τη Δευτέρα στο γιατρό...ο μπεμπούλης είναι 830γρ!!!!! Θεριό κορίτσια!

Κατά τα λοιπά, σε όλες τις πρωτομανούλες μια φιλική συμβουλή...επειδή τα έξοδα για να εξοπλιστούμε είναι πολλά, αγοράστε μόνο αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα. Φυσικά και όλα έχουν κάποια χρησιμότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα. π.χ ένα λίκνο θα μπορούσε να βοηθήσει σε μια δύσκολη ώρα, αλλά για πόσο καιρό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί (είναι σχετικά μικρό)? Κατά την γνώμη μου είναι πλεονασμός. Όμως μπορεί κάποιες κοπέλες να το πήραν και να τους βόλεψε πολύ.

Εγώ ήμουν της λογικής να αγοράσω πράγματα που θα χρειαζόμουν για περισσότερο καιρό, γι'αυτό και επέλεξα κούνια σταθερή που μπορεί να γίνει και κρεβάτι μέχρι κάποια ηλικία, αφαιρώντας τα κάγκελα και μια ασορτί συρταριέρα και τίποτα άλλο. Προτίμησα ένα καρότσι στο οποίο προσαρμόζεται και το κάθισμα του αυτοκινήτου, πράγμα που με εξυπηρέτησε πολύ στο να μην κουβαλάω και την καλαθούνα του καροτσιού στο αυτοκίνητο. Πορτ-μπεμπέ δεν αγόρασα, δανείστηκα και δεν το μετάνιωσα γιατί το χρησιμοποίησα ελάχιστα και είναι εξαιρετικά μικρό οπότε είναι μόνο για λίγους μήνες. Θήλαστρο δεν είχα αγοράσει εξ'αρχής. Δεν ήξερα αν θα μου χρειαζόταν. Όταν τελικά χρειάστηκα πήγα και αγόρασα. Υγραντήρα επίσης αγόρασα αλλά αργότερα, όταν τον χρειάστηκα. Αυτό που βρήκα εξαιρετικά χρήσιμο ήταν ο φορητός αποστειρωτήρας για πιπίλες, μια μικρούλα συσκευή με λάμπα uv που αποστειρώνει σε λίγα λεπτά την πιπίλα. Με ξελάσπωσε πολλές φορές που ήμουν εκτός σπιτιού. Μικρό κόστος και μεγάλη χρησιμότητα. Από ρουχαλάκια, για νεογέννητο (αυτά που λένε για 0 μηνών) δεν αγόρασα κανένα. Τα πήρα όλα από 3 μηνών και πάνω. Μου έφεραν και κάποια δώρα για νεογέννητο στο μαιευτήριο. Δε μπορείς να ξέρεις πόσο θα είναι το μωρό όταν θα γεννηθεί και μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που δε θα προλάβει τελικά να τα φορέσει τα πολύ μικρούλια. Επειδή εμείς γεννάμε Αύγουστο είναι προτιμότερο να έχουμε περισσότερα φανελάκια, παρά άλλα ρούχα. Θα έχει ζέστη, οπότε δε νομίζω ότι θα τους φοράμε κάτι παραπάνω. Πάρτε σίγουρα ένα ωραίο ρουχαλάκι για να βγείτε από το μαιευτήριο και τίποτα παραπάνω. Έτσι και αλλιώς τις πρώτες εβδομάδες δε θα το βγάζετε έξω το μωρό, πιθανότατα.

Αυτά κάποια λίγα που μπόρεσα να σκεφτώ στα γρήγορα...sorry για το σεντόνι!

έχεις απόλυτο δίκιο, απλά κάθε φορά τρελένεσαι λιγουλάκι κ τα θες όλα..... εγώ έχω παρα πολλά πράγματα (κούνιες-καρότσια-ρουχαλάκια...) από παλιά και άλλα παιδιά, αλλά κατιτις θα το αγοράσω.... πάντως όντως πρέπει να πέρνουμε πράγματα που θα τα χρησιμοπιοούμε για πολύ καιρό. αυτον τον αποστειρωτή τον έχω κ εγώ, πράγματι πολύ καλός, αλλά μου έτρωγε τις μπαταρίες.

Καλημέρα ζουνίτσα! Εννοείται ότι μόλις επιστρέψουμε έχουμε πολλές μωροσυζητήσεις να κάνουμε! Βιβή καλά τα λες αλλά ξεχνάς έναν παράγοντα: τους χαζομπαμπάδες!!!! Όσο λογικές και πρακτικές κι αν προσπαθούμε να είμαστε εμείς σε εκείνους δε μπορείς να βάλεις μυαλό! Ο δικός μου θέλει να αγοράσει ότι βλέπει μέσα στα μαγαζιά για το γιό του!!!! Χαχαχα!!! Δε θέλω να του λέω και συνέχεια όχι... Μια ερώτηση έχω... Πήρα τα κορμάκια από το τεσκο νούμερο 0-3, σκεπτόμενη κι εγώ ότι το νούμερο 0 είναι άχρηστο, αλλά μου φαίνονται μεγάλα για νεογέννητο! Είναι λέει για 6 κιλά και ύψος 62 εκ!!!!! Μήπως θα δείχνει γελοίος ο μικρούλης εκεί μέσα;

όχι, μωρέ γιατί παίρμ=νουν αμέσως βάρος κ ύψος. άσε που θα μπουν κ λίγο στο πλύσιμο-στεγνωτήριο αν τα βάλεις. όντως τα 0 έιναι λίγο άχρηστα, για κανά μήνα θα είναι, κ τα αγόρια να ξέρεις αναπτύσονται πιο γρήγορα από τα κορίτσια.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...