Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημέρα γκαστρούλες!!!!!! πως είστε σήμερα???

Φλώρα κ Νεφέλη περιμένω εντυπώσεις από τα ρούχα.

δεν περιμένω κ πολλές παρουσίες σήμερα.

Έφτασα στη μέση σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Zounitsa μου καλημέρα...

Τα ρούχα φαίνονται πολύ καλής ποιότητας και μπαίνουν και σε στεγνωτήριο κανονικά... αλλά λέω να μην τα πλύνω από τώρα γιατί είναι κάπως νωρίς και θέλω να τα έχω φρέσκα όταν θα πλησιάζει ο καιρός...

Νεφέλη μήπως τα έπλυνες εσυ;

Καλημέρα!!!!

Εχω ξυπνησει απο τα χαραματα:):):)

Βιβη χρονια πολλα στη μικρή!!!! Πολύχρονη:):)

Χαρα πολύ παιχνιδιαρα η δικιά σου;):)

Ιωαννάκι περαστικα για το δοντι!!!!Και συγχαρητηρια για την κλοτσια:):)

Νεφέλη και Φλορέτα μεγια τα πραγματάκια!!!! Μετα το Πασχα θα δω και εγω:):)

Εμεις πηγαμε στο γιατρό μας μας ειδε την μπεμπουλα, ειναι σιγουρα μπεμπουλα μας τα εδειξε τα κάλη της!!!! Με ζουλιξε λιγο να δει καρδουλα και κεφαλακι, μας ειπε πως ειναι καλά η μικρουλα και μεγαλώνει κανονικά, τελικα ΠΗΤ εχω 3 Σεπ συμφωνα με την περιοδό μου και η μικρη ειναι 410 γρ!!!!:):):) Και ο τραχηλος 3,4!!!

Αλλα σημερα ξυπνησα σαν πιασμενη με ποναει δεξια κατω, διπλα στο ισχυο, μπορει να ειναι εντερο ή ουροδοχο κυστη καπου εκει παιζει μπαλα και η μικρη!!! ελπιζω να περασει μεχρι αυριο γιατι οταν σηκωνομαι το πρωτο λεπτο με τραβαει και πονάω!!!! Οταν ξαπλωνω ειμαι καλά!!!

Σημερα θα παω βολτιτσα!!!! Εχει τελεια μερα:):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα! Τέλεια μέρα 'σημερα!!! Εμείς ετοιμαζόμαστε για καφεδάκι κ φαγητό εξω, ο μικρός μας την έδωσε την παραγγελιά πεωι πρωί " Θέλω να με πάτε ταβέρνα!!!" Καλά να περάστε! Από αύριο περιμένω κίνηση στο καφέ!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!! Ελπίζω να είστε ολες καλά και να λιάζετε τις κοιλίτσες σας!!!!

Τα ρουχαλάκια είναι ωραία, καλή ποιότητα για καθημερινή χρήση, αλλά είδα χθες κάτι ρουχαλάκια σε alouette και mamas & papas "άλλη" ποιότητα!! Εκεί βέβαια σου βγαίνει 5-6 ευρώ το κάθε κορμάκι, οπότε θα πάρουμε και λίγα από αυτά για να είναι τα "καλά" μας!!! Δεν τα έπλυνα ακόμα... Είναι πάρα πολύ νωρίς! Κατά τον Ιούλιο θα αρχίσω να πλένω, να σιδερώνω και να τακτοποιώ ντουλάπες. Α, καταλήξαμε σε κούνια, καροτσάκι και καθισματάκι αυτοκινήτου, αλλά θα τα παραγείλουμε μετά το Πάσχα! Φιλιά σε μωράκια και κοιλίτσες!! Τα λέμε αύριο αναλυτικά...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!εγω κατεβασα καλοκαιρινα εφτιαξα κ τις ντουλαπες.πολυ ζεστη!!!!!!!!!!!!!σημερα εκανα εξετασεις αιματος κ ο χρονος προθρομβινης ειναι παλι οριακα,μου πε ο γιατρος να μην ανησυχω κ θα τα πουμε απο κοντα την πεμπτη που εχουμε κ β επιπεδου εγω ομως στεναχωριεμαι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Magda ναι έχουμε κατεβάσει εδώ κ 2 εβδομάδες καλοκαιρινά γιατι ζεστένομαι πάαααρα πολύ! Στον μικρό βάζω λεπτά ανοιξιάτικα μπλουζάκια και ελαφρια παντελονάκια.. Ioannaki μου αφού ο γιατρός σου είναι χαλαρός, γιατι στενοχωριέσαι? Όλα καλά θα είναι, αυτοί ξερουν καλύτερα! Αν κάτι τον ανησυχούσε θα στο έλεγε!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

καλημέρα κορίτσια!!!!! εμείς καλά, περάσαμε πολύ ωραία εχτές.

εγώ από ντουλάπες τώρα αρχίζω να αλλάζω της Αγγελικής, σε αργούς ρυθμούς. φανταστείτε οτι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα ανάβαμε καλοριφέρ το βραδάκι για να σπάσει το κρύο.

όπως σας είπα δεν πάμε την Πέμπτη για β επιπέδου, αλλά μπορεί να πάμε για ψώνια. θα δούμε. για β επιπέδου θα πάμε την Τρίτη του πάσχα, χάνουμε την πρωτομαγια. τεσπα.

Ιωαννάκι γιατί αγχώνεσαι αφού σου είπε ο ντόκτορ οτι οκ?? χαλάρωσε κα θα δεις την Πέμπτη. υπομονή!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημέρα κορίτσια!!!!! εμείς καλά, περάσαμε πολύ ωραία εχτές.

εγώ από ντουλάπες τώρα αρχίζω να αλλάζω της Αγγελικής, σε αργούς ρυθμούς. φανταστείτε οτι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα ανάβαμε καλοριφέρ το βραδάκι για να σπάσει το κρύο.

όπως σας είπα δεν πάμε την Πέμπτη για β επιπέδου, αλλά μπορεί να πάμε για ψώνια. θα δούμε. για β επιπέδου θα πάμε την Τρίτη του πάσχα, χάνουμε την πρωτομαγια. τεσπα.

Ιωαννάκι γιατί αγχώνεσαι αφού σου είπε ο ντόκτορ οτι οκ?? χαλάρωσε κα θα δεις την Πέμπτη. υπομονή!!!

Καλημέρα! Χάνετε την Πρωτομαγιά αλλά θα δείτε το μωράκι :D μετά μπορείτε να πάτε βολτίτσα! Εμείς σίγουρα θα πάμε στο Πανηγύρι που γίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.. είναι έθιμο πλέον!! :P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημέρα! Χάνετε την Πρωτομαγιά αλλά θα δείτε το μωράκι :D μετά μπορείτε να πάτε βολτίτσα! Εμείς σίγουρα θα πάμε στο Πανηγύρι που γίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.. είναι έθιμο πλέον!! :P

ναι μωρέ εννοείται οτι θα δούμε το μωράκι μας, απλά θα ήταν κ μια ευκαιρία να πάμε και μια βόλτα με τη μικρή οικογενειακώς. μωρέ καλά να είναι, δεν πειράζει..... πανυγήρι εε?? ωραία θα είναι....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ναι είναι πολύ ωραία, αν και σπάνε κάπως τα νεύρα μου με τόσο κόσμο! Αλλά εντάξει είναι πολύ μεγάλο πανηγύρι, χαζεύουμε πίνουμε καφεδάκι..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...