Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κοριτσια SOS!!ειναι 05:30 το χω ξαγρυπνησει γιατι δυστυχως με κολλησε ο αντρας μου!!δε μπορω ν καταπιω, ποναω ,κ οταν τα καταφερνω αισθανομαι τη σιχαμενη γλιτσα!!δεν ηθελα ν κρυωσω ρε γαμωτο!!!!αντε τωρα μ αυτο το ανοσοποιητικο ν παρεις τα πανω σου!!σιγουρα ξανατυχε σε καποια!!τι σας ειχε πει ο γιατρος κ τι σας αφησε ν παιρνετε;;αν δε σηκωσεις πυρετο εχει θεμα το μωρο;;καλημερουδια....

καλημερα περαστικα σου!!!!!!!!!εγω οταν κρυωσα ο γιατρος μου πε να παιρνω μονο ενα ντεπον τη μερα επινα πολλα ζεστα κ ετρωγα σουπιτσες.παρε τηλ τον γιατρο σου κ ρωτα τον

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Κοριτσια SOS!!ειναι 05:30 το χω ξαγρυπνησει γιατι δυστυχως με κολλησε ο αντρας μου!!δε μπορω ν καταπιω, ποναω ,κ οταν τα καταφερνω αισθανομαι τη σιχαμενη γλιτσα!!δεν ηθελα ν κρυωσω ρε γαμωτο!!!!αντε τωρα μ αυτο το ανοσοποιητικο ν παρεις τα πανω σου!!σιγουρα ξανατυχε σε καποια!!τι σας ειχε πει ο γιατρος κ τι σας αφησε ν παιρνετε;;αν δε σηκωσεις πυρετο εχει θεμα το μωρο;;καλημερουδια....
Δε ξερω αν το κανουν ολοι..αυτη οταν τη ρωτησα μου απαντησε εγω ελεγχω κ τον τραχηλο!!ειχε παει πριν ενα μηνα σε αλλον η κολλητη μου κ εκανες κ εκεινος!!!μη πας μονη σου!!αν δεν θες να ναι μεσα στον κολπικο απλα πες της το απο πριν ν παει γ λιγο εξω!!δε θα εχει προβλημα,πιστεψε με!!οσο γ τογελιο του μωρου,δεν τις περιμενα τις εκφρασεις απο τοσο νωρις κ γι αυτο εχω χαζεψει!!το motherbaby ειναι πρατηριο με βρεφικα στο περιστερι κ εχει πολυυ καλες τιμες!!αξιζει ν πας!αν πηγαινεις γ πρωτη φορα σου κανουν δωρο κ το μαξιλαρι θηλασμου χωρις ν αγορασεις κατι υποχρεωτικα!εγω ειχα παρει μονο τη θηκη του μαξιλαριου στα 10?!!στη προηγουμενη σελιδα νομιζω καποιο κοριτσι εχει βαλει το link τους!!

καλημέρες κοριτσάρες!!!!! εγώ είμαι μια χαρά σήμερα, ευτυχώς!!!!!

Λίνα θα μπορούσες να μου στείλεις την διευθυνση στο Περιστέρι γιατί μάλλον θα είμαι εκεί την άλλη Πέμπτη.

εγώ δεν είχα κάνει κολπικό στη β επιπέδου... αλλά αλλάζουν τα πράγματα. έβλεπαν τον τράχηλοαπό τον υπέρηχο. πάρε ντεπονάκι κ ρώτα το γιατρό σου. μόνο αν ανεβάσεις πολύ υψηλό πηρετο ενοχλει το μωρό. δλδ πάνω από 38,5. περαστικούλια!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα συνεγκυούλες

Χθες πήγαμε στο γιατρό και η μικρή έχει φτάσει στα 760γρ την απολαύσαμε να κάνει τούμπες!!!! Αχ θέλω να την πάρω αγκαλιά.....:P:p:p:p

Λίνα μου ωραίος ο γιόκας..... άντε με το καλό. Κορίτσι σε εμένα όταν ήμουν με ίωση ο γιατρός μου είπε ότι αν ο πυρετός φτάσει 38 να τον πάρω!

Floreta μου τι γλυκούλα η γιαγιά!!!!!

Καλημέρα συνεγκυούλες

Χθες πήγαμε στο γιατρό και η μικρή έχει φτάσει στα 760γρ την απολαύσαμε να κάνει τούμπες!!!! Αχ θέλω να την πάρω αγκαλιά.....:P:p:p:p

Λίνα μου ωραίος ο γιόκας..... άντε με το καλό. Κορίτσι σε εμένα όταν ήμουν με ίωση ο γιατρός μου είπε ότι αν ο πυρετός φτάσει 38 να τον πάρω!

Floreta μου τι γλυκούλα η γιαγιά!!!!!

αχου τι ωραια αντε λιγο μας εμεινε να παρουμε τα μωρα μας αγκαλια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημέεερεεεες!!!!

Τι μου κάνετε εγκυούλες μου σήμερα? Για μπείτε να δώσετε το παρόν με τα καλά σας νέα!

Λίνα μου, μια από τα ίδια κ εγώ...περαστικά μας!!! Ακόμα πυρετό δεν έκανα όμως από προχτές έχω συνάχι, λίγο βήχα αλλά το χειρότερο ο λαιμός μου είναι χάλια...και σήμερα βούλωσαν και τα αυτιά μου. Σήμερα έχουμε ραντεβού στη γιατρό να δούμε την μπουμπού και θα την ρωτήσω και για το κρύωμα......

Εμένα κορίτσια στην β' επιπέδου δεν με εξέτασαν κολπικά...ούτε στον πρώτο μου ούτε τώρα...

Δε μου λέτε...έχουν αρχίσει καθόλου να πρίζονται τα πόδια σας???Εγώ το βράδυ τα βλέπω λίγο πιο πρισμένα απ' το συνηθισμένο...το πρωί είναι οκ...τι να πω...σήμερα έκανα και την καθιερωμένη γενική αίματος και ούρων και θα δείξει αλλά μου φαίνεται λίγο νωρίς για πριξίματα.

Σε 5 μέρες μπαίνω στον 7οοοοοοοοοοοο.......!!!!!!!!! Άντε κοντεύουμε......!!!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Αννα τι καλά!!!!!! τούμπες εεεε??? ζογκλεράκι!!!! χαχαχαχαααα

Χαρά περαστικά σου κ εσένα. εγώ πρήξιμο δεν έχω, αλλά μια μέρα φόρεσα τα μπαλαρινάκια μου κ με κόψανε. ντάξει μωρέ δεν το λες κ νωρίς, είσαι ένα τσακ από τον έβδομο, εδώ αρχίζουν όλα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημερα μανουλες......

Για οσες ενδιαφερονται το site του motherbaby ειναι http://www.motherbaby.gr/services.php?lang=1

Εγω απο εκει ψωνησα της κορης μου πολλα πραγματα.Εχει καλες τιμες αλλα εγω εμεινα και πολυ ευχαριστημενη απο τη ποιοτητα.Και τωρα θα παω εκει.Εχει προσφορα 8 φορμακια+2 δωρο και τα εχει με 3,99ε.

Στη β επιπεδου δεν εκανα κολπικο υπερηχο αλλα ο γιατρος μετρησε τον τραχηλο για να δει τις πιθανοτητες για πρωορο.Οσο πιο μεγαλος τραχηλος τοσο μικροτερες πιθανοτητες!!!Κολπικο εκανα μετα τη β επιπεδου με το γυναικολογο μου για να δουμε τον πλακουντα που στη β επιπεδου ηταν χαμηλος.Απο τον κολπικο μετριεται καλητερα και μου ειπε ο γιατρος και ο τραχηλος μετριεται καλητερα...

Floreta η προγιαγια ειναι απλα αγγελος.Να ειναι η καλα η γυναικα......Και η μικρη μου εχει προπαππουδες και η χαρα που κανουν οταν τη βλεπουν αστα...Λενε το παιδι του παιδιου μου 2 φορες παιδι μου (αν και δε συμφωνω αλλα τλπ),για τους προππαπουδες 3 φορες????χαχαχαχα

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Πω πω κοριτσια το tickeraki μου γραφει 98 μερες................!!!!!!!!!!

Κοριτσια πεσαμε σε διψηφιο αριθμο ημερων......

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ημερολογιακα 1 μαιου γινομαι 7 μηνων (με πητ 1/8).Αλλα 28 εβδομαδες μπαινεις στο τριτο τριμηνο.......Ενω 1 μαιου θα ειμαι 26+6...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Καλημερα!!!!1 Μαι μπαινω στον 6ο αν δεν κανω λάθως!!!!!:)

Εγω ξαπλωνω γιατι τα υγρα συνεχιζουν, η μπεμπα χτυπαει(το ζουζουνι μου:-)) αυριο θα παω στο γιατρο να δω την μπεμπα και να δει τραχηλο και αμνιακο!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κουκλίτσες μου! Είστε καλά; Σας διάβασα αλλά έχω πολύ λίγο χρόνο γιατί είχα μάθημα μέχρι πριν λίγο και σε λίγο πρέπει να ξαναφύγω...

Λίνα μου περαστικά σου!!! Ντεπονάκι, σουπίτσες, τσαγάκια και υπομονή! Η ανάρρωση είναι πιο αργή στις έγκυες... όπως σου είπε η zountisa (νομίζω) μόνο ο ψηλός πυρετός πειράζει!

Χαρα εγω έχω βγάλει τον περασμένο μήνα με κάτι παπούτσια που μου ήταν κάπως μεγάλα (μισό νούμερο) πριν μείνω έγκυος :rolleyes: Χτες πήγα να φορέσω ένα άλλο ζευγάρι αλλά ήταν αρκετά ζόρικο... άρα τα ποδαράκια έχουν πρηστεί! Ευτυχώς δηλαδή που είχα τα μεγάλα παπούτσια...

Παραγγείλαμε κρεββατάκια με το δώρο της προγιαγιάς! Πήραμε προεφηβικά... Μου έφυγε ένα βάρος, γιατί ζορίζομαι λόγω μεγάλης κοιλιάς :D

Βρε κορίτσια, ψάχνουμε καρότσι τις τελευταίες μέρες και σκέφτομαι... έτσι όπως παρκάρουν όλοι στις πόλεις, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα! Δε θα χωράμε να περάσουμε από πουθενά! Έχω κάτι αυτοκόλλητα "Είμαι γαίδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω", μου φαίνεται θα τα επιστρατεύσω :D:D:D

Καλημερα μανουλες......

Για οσες ενδιαφερονται το site του motherbaby ειναι http://www.motherbaby.gr/services.php?lang=1

Εγω απο εκει ψωνησα της κορης μου πολλα πραγματα.Εχει καλες τιμες αλλα εγω εμεινα και πολυ ευχαριστημενη απο τη ποιοτητα.Και τωρα θα παω εκει.Εχει προσφορα 8 φορμακια+2 δωρο και τα εχει με 3,99ε.

βρε Ιωάννα να σε ρωτήσω κάτι?? καθότι βλαχάκι από επαρχία, πως μπορούμε να πάμε εκεί?? υπάρχει κοντά μετρό ή ηλεκτρικός?? θα έρθει να με πάρει η κουμπάρα μου από το παλατάκι και πρέπει να ξέρω περίπου πως θα κινηθούμε. αν είναι πολύ μακριά να μην το επιχειρήσω καθόλου. αν πάμε με ταξί είναι κοντά?? sorry για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά είδα αρκετά πράγματα που μου άρεσαν.:oops:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γειά σας κουκλίτσες μου! Είστε καλά; Σας διάβασα αλλά έχω πολύ λίγο χρόνο γιατί είχα μάθημα μέχρι πριν λίγο και σε λίγο πρέπει να ξαναφύγω...

Λίνα μου περαστικά σου!!! Ντεπονάκι, σουπίτσες, τσαγάκια και υπομονή! Η ανάρρωση είναι πιο αργή στις έγκυες... όπως σου είπε η zountisa (νομίζω) μόνο ο ψηλός πυρετός πειράζει!

Χαρα εγω έχω βγάλει τον περασμένο μήνα με κάτι παπούτσια που μου ήταν κάπως μεγάλα (μισό νούμερο) πριν μείνω έγκυος :rolleyes: Χτες πήγα να φορέσω ένα άλλο ζευγάρι αλλά ήταν αρκετά ζόρικο... άρα τα ποδαράκια έχουν πρηστεί! Ευτυχώς δηλαδή που είχα τα μεγάλα παπούτσια...

Παραγγείλαμε κρεββατάκια με το δώρο της προγιαγιάς! Πήραμε προεφηβικά... Μου έφυγε ένα βάρος, γιατί ζορίζομαι λόγω μεγάλης κοιλιάς :D

Βρε κορίτσια, ψάχνουμε καρότσι τις τελευταίες μέρες και σκέφτομαι... έτσι όπως παρκάρουν όλοι στις πόλεις, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα! Δε θα χωράμε να περάσουμε από πουθενά! Έχω κάτι αυτοκόλλητα "Είμαι γαίδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω", μου φαίνεται θα τα επιστρατεύσω :D:D:D

μεγεια και καλορίζικα!!!! με το καλό να δεχτούν τα μωράκια σας!!!!

αυτό με το καρότσι πικρή ιστορία.... εδώ στην επαρχία και ζοριζόμαστε, φαντάσου εκεί και διπλό...!!!! αλλά τι να κάνεις??:evil::evil::evil:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Έστω και αργά μπήκα να γράψω ένα μηνυματάκι, να μη μου βάλετε απουσία για τη μέρα!

Ωχ, περαστικά Λίνα μου! Μην ανησυχείς, το μωρό δεν παθαίνει τίποτα. Στο λέω εγώ που από τότε που έμεινα έγκυος μόνιμα συναχωμένη είμαι (κι όταν δεν είμαι συναχωμένη έχω αλλεργία... μαύρο χάλι!) Αν έχεις πυρετό πάνω από 38 νομίζω πρέπει να ειδοποιήσεις το γιατρό, κατά τα λοιπά ξεκούραση, πολλά υγρά, χυμό πορτοκάλι και σουπίτσες. Από φάρμακα εγώ έχω πάρει τα πάντα, και αντιβίωση και εισπνεόμενα με κορτιζόνη και αντισταμινικά και ντεπόν αλλά πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού, μην κάνεις πειράματα μόνη σου. Το μόνο για το οποίο δε ρώτησα το γιατρό αλλά το έκανα επειδή μου φάνηκε ακίνδυνο και έκανε θαύματα για τον πονόλαιμο ήταν συχνές γαργάρες με χλιαρό αλατόνερο (όπως επίσης κάνει θαύματα και το ζεστό - όχι καυτό - τσαγάκι ή και έστω νερό, αν δε θες να πιεις τσάι, με μέλι και λεμόνι - το μέλι μαλακώνει το λαιμό και το λεμόνι έχει αντισηπτικές ιδιότητες). Υπομονή και περαστικά και πάλι!

Καλημέρα συνεγκυούλες

Μπράβο η κοράκλα! Με το καλό να την έχεις στην αγκαλίτσα σου!

Δε μου λέτε...έχουν αρχίσει καθόλου να πρίζονται τα πόδια σας???Εγώ το βράδυ τα βλέπω λίγο πιο πρισμένα απ' το συνηθισμένο...το πρωί είναι οκ...τι να πω...σήμερα έκανα και την καθιερωμένη γενική αίματος και ούρων και θα δείξει αλλά μου φαίνεται λίγο νωρίς για πριξίματα.

Σε 5 μέρες μπαίνω στον 7οοοοοοοοοοοο.......!!!!!!!!! Άντε κοντεύουμε......!!!!!!

Ευτυχώς δεν έχω παρατηρήσει πρηξίματα αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ευτυχώς που έρχεται καλοκαιράκι και θα φοράμε ανοιχτά πεδιλάκια!

Λενε το παιδι του παιδιου μου 2 φορες παιδι μου (αν και δε συμφωνω αλλα τλπ),για τους προππαπουδες 3 φορες????χαχαχαχα

Ένας γνωστός μου μου έλεγε πρόσφατα ότι είπε την παροιμία αυτή σε ένα συνάδελφό του αμερικάνο και ότι δεν μπορούσε να το χωνέψει. Έλεγε δε μπορεί, κάτι άλλο θα εννοεί η παροιμία! Τελείως διαφορετική νοοτροπία! Ως λαός μπορεί να έχουμε αρκετά στραβά αλλά από πλευράς οικογενειακών δεσμών οι έλληνες παππούδες και γιαγιάδες και προπαππούδες και προγιαγιάδες δεν παίζονται!

Καλημερα!!!!1 Μαι μπαινω στον 6ο αν δεν κανω λάθως!!!!!:)

Εγω ξαπλωνω γιατι τα υγρα συνεχιζουν, η μπεμπα χτυπαει(το ζουζουνι μου:-)) αυριο θα παω στο γιατρο να δω την μπεμπα και να δει τραχηλο και αμνιακο!!!!!

Περαστικά, Μάγδα, και όλα να πάνε καλά αύριο στην εξέταση!

Με 'γεια τα κρεββατάκια! Όσο για τα αυτοκόλλητα, αν σου περισεύει κανένα στείλε και προς τα 'δω... έχουμε κάτι απίστευτους γείτονες που παρκάρουν όπου να'ναι, ούτε ράμπες σέβονται ούτε τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας και κάθε φορά μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι!

tt18a28c.aspx

βρε Ιωάννα να σε ρωτήσω κάτι?? καθότι βλαχάκι από επαρχία, πως μπορούμε να πάμε εκεί?? υπάρχει κοντά μετρό ή ηλεκτρικός?? θα έρθει να με πάρει η κουμπάρα μου από το παλατάκι και πρέπει να ξέρω περίπου πως θα κινηθούμε. αν είναι πολύ μακριά να μην το επιχειρήσω καθόλου. αν πάμε με ταξί είναι κοντά?? sorry για τον καταιγισμό ερωτήσεων, αλλά είδα αρκετά πράγματα που μου άρεσαν.:oops:

Αχ zounitsa μιλας σε αλλο βλαχακι απο επερχια....:oops::oops:

6χρονια εχω στην Αθηνα και εχω μαθει μονο τις γυρω μου περιοχες.Ας ειναι καλα ο αντρουλης μου που σαν Αθηναιος τα ξερει αλλα παμε με αυτοκινητο.Για μενα καλητερα παρε τους τηλ να ρωτησεις,ειναι πολυ ευγενικοι και μεχρι απο επαρχια τους παιρνουν για να ρωτησουν.Αυτο το ξερω γιατι θυμαμαι πως τη μερα που ειχαμε παει ενα ζευγαρι απο επαρχια ψωνιζε και αυτο.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...