Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Αχ βρε κορίσια πόσο συγκινήθηκα... πήρε τηλέφωνο η γιαγιά του άντρα μου (δηλαδή η προγιαγιά των μωρών!) και είπε ότι θα μας πάρει δώρο τα παιδικά κρεββατάκια....:D:D:D:D:D

ε τώρα τι να πω... κι αυτή στη σύνταξη είναι και δεν της περισσεύουν αλλά θέλει να πάρει τόσο μεγάλο δώρο στα δισέγγονά της... παιδιά έχω συγκινηθεί πολύ!! Την αγαπώ πάρα πολύ!

Πόσο καλή είναι.. Γερή να ναι να τα καμαρώνει τα δισεγγονα!! Μπράβο της! :P

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγω δε λεω οτι το μωρο που θηλαζει δεν αρρωσταινει κ οτι αυτα που πινουν φορμουλα αρρωσταινουν . Απλα μεσα σε ολα τα καλά γλιτώνεις κ πολλες αρρωστιες. ΠΡοφανως κ η κορη μου δεν ειναι φιλασθενο παιδι, ε αν δε θηλαζε θα χε αρρωστησει 2 φορες, ουτε αυτο ειναι τρομερο. Επισης τα παιδια που θηλαζουν ειναι πιο εξυπνα αλλα συγκριτικα με τα ιδια, οχι με τα διπλανα. Δλδ το ιδιο παιδι, του ανεβαζεις το δεικτη ευφιας του εως 7 μονάδες, συγκριτικα το δικ μου μπορει να χει 100 κ το διπλανο που δε θηλασε 120 δεν ξερω αν με πιάνεται. Είναι πολλά τα οφέλη του θηλασμού, περα απο τα προφανή. Κ δεν έχει να κάνει με καλή κ κακή μητέρα. Οσο για τα ενοχικα ολες τα περναμε ασχετως θηλασμού. Θεωρω καλο να ενημερωνομαστε οπως ενημερωνομαστε για τις κουνιες κ τα καροτσια κ επειτα να αποφασιζουμε, κ να μη βασιζομαστε στο οτι η μαμα μας δε μας θηλασε κ μια χαρα τα πηγαμε στη ζωή μας. Ο θηλασμος ειναι η φυσικη τροφη για τα παιδιά μας, ούτε τέλεια, ούτε υπερτροφή, ειναι αυτο που πρέπει να τρώνε. Οσο για το βαψιμο των μαλλιων, φυσικα κ επιτρεπεται, κ τα περισσοτερα φαρμακα κ αντιβιωσεις επιτρεπονται, κ το τσιγαρο επιτρεπεται κ ο καφες κ ολα. Μονο το ποτο απαγορευεται. Θηλασμος δε σημαινει σκλαβια. τωρα αν δεν καπνιζεις πχ ακομα καλυτερα αλλα δεν ειναι λογος αυτος να μη θηλασεις. Γτ νομιζετε οτι η αγελαδα δεν παιρνει αντιβιωσεις με τη σεσουλα; δεν τρωει οτι σκατοτροφη υπάρχει;;; Διαβάστε κ το βιβλίο του παπαβέντση "επιστροφή στο μητρικό θηλασμό" είναι απίθανο. κ στη σελιβα του μπορειτε να ενημερωθείτε

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Καλησπέρα, κορίτσια!

Είναι τόσο πολλά τα μηνύματα που δε θυμάμαι ποια έγραψε ακριβώς τι, οπότε σχολιάζω γενικώς.

Κατ΄αρχήν για το θηλασμό, κι εγώ είμαι γενικά υπέρ αλλά όπως σε όλα τα πράγματα, παν μέτρο άριστο! Και όπως είπε και η Θανούλα:

Αν δεν είμαστε εμείς καλά και από την κούραση ή τον πόνο ή το οτιδήποτε μας προκύπτει δεν έχουμε τη διάθεση ούτε να χαμογελάσουμε στο μωράκι μας... να τον χ.$#ω τον θηλασμό.

Τα μωράκια πάνω απ' όλα χρειάζονται υγιείς και χαρούμενους γονείς! Και δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Όπως ακριβώς δεν έχουμε όλοι την ίδια εμφάνιση και τον ίδιο χαρακτήρα, έτσι και άλλες γυναίκες έχουν περισσότερο ή λιγότερο γάλα, άλλες παθαίνουν μαστίτιδα και άλλες όχι, άλλα μωρά αρρωσταίνουν πιο συχνά και άλλα όχι και αυτό δε σημαίνει τίποτα, όλα φυσιολογικά είναι. Σε μια γυναίκα και στο μωρό της μπορεί να πηγαίνει ο θηλασμός, σε μια άλλη και σε ένα άλλο μωρό μπορεί όχι και τόσο. Σ΄αυτά τα πράγματα η προσπάθεια μετράει! Ωφέλιμος ο θηλασμός αλλά πιο ωφέλιμη μια μάνα που είναι καλά και είναι σε θέση να προσφέρει την αγάπη της και τη φροντίδα της στο μωρό, κι ας είναι και με το μπιμπερό, παρά να είναι μέσα στην κατάθλιψη και να μην έχει το κουράγιο ούτε να πάρει αγκαλιά το παιδί της.

Παρ' όλα αυτά, απ' ό,τι καταλαβαίνω, είναι πολύ πιο πιθανό μια μάνα να μπορέσει να θηλάσει χωρίς προβλήματα αν έχει την κατάλληλη ενημέρωση και την κατάλληλη στήριξη από ειδικούς και έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι ίσως να είναι χρήσιμος ένας παιδίατρος που να είναι και σύμβουλος θηλασμού. Γενικότερα μάλλον είναι χρήσιμος ένας παιδίατρος που πέρα από τα καθαρά ιατρικά θέματα να μπορεί να σου δώσει συμβουλές και σε διάφορα καθημερινά θέματα που έχουν να κάνουν με τη φροντίδα του μωρού, από το τι ρουχαλάκια πρέπει να φοράει μέχρι πώς πρέπει να κάνει μπάνιο κ.ο.κ. Επειδή είμαι σε αναζήτηση ενός τέτοιου παιδιάτρου, αν έχετε κάποιον καλό υπόψη στην Αθήνα - και κατά προτίμηση στο κέντρο ή προς τα βόρεια - στείλτε μου κανένα π.μ.!

Floretta, με συγκίνησε και μένα η προγιαγιά! Να'ναι καλά η γυναίκα και να χαρεί τα δισεγγονάκια της!

tt18a28c.aspx

Για δείτε και αυτό: http://www.eimaimama.gr/2013/04/agapiti-mellousa-gia-prwti-fora-mama.html - νομίζω ότι είναι επίκαιρο για τη συζήτησή μας. Είναι επιστολή στη μέλλουσα για πρώτη φορά μαμά αλλά αυτά που λέει ισχύουν και για τη μέλλουσα και για δεύτερη, τρίτη κ.ο.κ. φορά μανούλα.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίσια πόσο συγκινήθηκα... πήρε τηλέφωνο η γιαγιά του άντρα μου (δηλαδή η προγιαγιά των μωρών!) και είπε ότι θα μας πάρει δώρο τα παιδικά κρεββατάκια....:D:D:D:D:D

ε τώρα τι να πω... κι αυτή στη σύνταξη είναι και δεν της περισσεύουν αλλά θέλει να πάρει τόσο μεγάλο δώρο στα δισέγγονά της... παιδιά έχω συγκινηθεί πολύ!! Την αγαπώ πάρα πολύ!

Μπραβο η προγιαγιουλα,τι καλα....!!!!!!!!γλυκουλες προγιαγιουλες εκαναν τοσα για εμας και τωρα για τα δισεγγονα...!!!!!

τι γλυκια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Να σας πω εγώ ποιά θεωρώ κακιά μαμά; Αυτή που αδιαφορεί για τις ανάγκες του παιδιού της, δεν νοιάζεται αν έφαγε, αν κοιμήθηκε, αν είναι έστω και τυπικά καθαρό, με αλλαγμένη πάνα. Αυτή που δεν του χαμογελάει, δεν το σφίγκει στην αγκαλιά της και δεν τρέχει δίπλα του να δει τι θέλει όταν κλαίει ή όταν τη φωνάζει. Αυτή που κάνει διακρίσεις στα παιδιά της, επειδή.... δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν λόγο, αλλά είναι και το μόνο που έχω δει να συμβαίνει για ακατανόητους σε εμένα λόγους.

Και προφανώς δεν μιλάω για αυτήν που έχει κάποιο θέμα υγείας και πρέπει πρώτα να κοιτάξει τον εαυτό ητς για να επιβιώσει ή για να είναι καλά και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της (εδώ συμπεριλαμβάνω και την όποια μορφή κατάθλιψης), αλλά αυτήν που τα κάνει όλα αυτά συνειδητά, γιατί "δεν θέλει να δεσμευτεί"

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Να σας πω εγώ ποιά θεωρώ κακιά μαμά; Αυτή που αδιαφορεί για τις ανάγκες του παιδιού της, δεν νοιάζεται αν έφαγε, αν κοιμήθηκε, αν είναι έστω και τυπικά καθαρό, με αλλαγμένη πάνα. Αυτή που δεν του χαμογελάει, δεν το σφίγκει στην αγκαλιά της και δεν τρέχει δίπλα του να δει τι θέλει όταν κλαίει ή όταν τη φωνάζει. Αυτή που κάνει διακρίσεις στα παιδιά της, επειδή.... δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν λόγο, αλλά είναι και το μόνο που έχω δει να συμβαίνει για ακατανόητους σε εμένα λόγους.

Και προφανώς δεν μιλάω για αυτήν που έχει κάποιο θέμα υγείας και πρέπει πρώτα να κοιτάξει τον εαυτό ητς για να επιβιώσει ή για να είναι καλά και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της (εδώ συμπεριλαμβάνω και την όποια μορφή κατάθλιψης), αλλά αυτήν που τα κάνει όλα αυτά συνειδητά, γιατί "δεν θέλει να δεσμευτεί"

σωστά!!!!!!! κ ουκ ολίγα παραδείγματα έχουμε.....

Φλ'ωρα μου, ελληνική παραδοσιακή γιαγια!!!!!:oops::oops: τι καλή!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?Λινα τελεια τα νεα σου!!!!!!!!!!!!μια χαρα ειναι ο γιοκας σου!!!!!!!αντε τωρα βουρ για ψωνια!!!!!!!!!αντε μονο εγω κ η ζουνιτα μειναμε για β επιπεδου?

αντε με το καλο και με τα ποιο τελεια αποτελεσματα κοριτσια μου σας ευχομαι!!!

Διαφημίσεις

ναι κοριτσάκι μου μόνο εμείς μείναμε..... αλλά όχι για πολύ ακόμα, πλησιάζουν οι μέρες!!!:tongue::tongue:

μπράβο Λίνα, σούπερ!!!!!!! χαμογελαστή μαμά, χαμογελαστό μωρό!!!! αχ τι καλά!!!!! να ρωτήσω γιατί πρόωρο τοκετό??? λόγω θέσης??? πάντως όλα καλά κ αυτό έχει σημασία!!!!

Ακριβως λες και με ξερεις!!!Παντα με το χαμογελο!!Απλα ηταν ενα απο τα αγχη μου μηπως υπαρχει κατι που να δειξει η β επιπεδου κ φανει αν υπαρχει περιπτωση προωρου!!αναλογα τη θεση,το οποιοδηποτε ανοιγμα και τη κατασταση του τραχηλου καταλαβαινουν αν εχεις πιθανοτητες πριν τισ 34 εβδομαδες(βεβαια αυτο το βλεπει με κολπικο υπερηχο)!δε ξερω γιατι το χα αγχος,παντως η κατασταση του τραχηλου με καθυσηχασε!!ειναι μια χαρουλα και οι πιθανοτητες απειροελαχιστες ειπαν!ΟΥΦ!!!

Κοριτσακια καλησπερα!!!Τι ανθηση λογου ειναι καλε τουτη εδω???φτου φτου τα κοριτσια μου!!Ετσι να ανοιγουμε τα ''σωθικα'' μας!!Βλεπω το θεμα θηλασμου εχει παρει φωτια...Προσωπικη εμπειρια δεν εχω ακομη αλλα αυτο που αισθανομαι διαβαζοντας σας ειναι πως ΟΛΕΣ το θελουμε!!!Γιατι ειναι στη φυση μας!!Το κειμενο απο το eimaimama ειναι συγκλονιστικο!!!Καθε φορα που θα βρισκω τα σκουρα θα το ξαναδιαβαζω!!!Η φυση πανω απο ολα θα αποφασισει για τηνν καθεμια μας!!!Αν ειναι να θα τ καταφερουμε, εαν οχι θα χουμε προσπαθησει ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Οσο για τα ψωνια κυριες μου απο τη μια ενθουσιαστηκα απ την αλλη αγχωθηκα!!Ειναι τοσα αυτα που πρεπει να παρεις κ μπηκαμε στον 6ο χωρις να χω παρει τπτ!!!Γι αυτο σας ειπα βουρ!!!Μαλλον τα πιο βαρια (κουνια+καροτσι) θα τα παρουμε απο motherbaby!!Εχουμε καταληξει και για τα δυο!!Οσο για τα ψιλολογια,αυτα με ''αγχωνουν'' περισσοτερο!!!Να τα παρω σωστα,να τα παρω καλα να μη με πιασουν κοροιδο!!!

Floreta μου τη γιαγια τη βρισκω κατι παραπανω απο γλυκυτατη!!!Να ναι καλα κ υγιης να χαιρεται οοοοολα τα παιδακια της!!!

Σας ευχαριστουμε παααααααρα πολυ για τις ευχεςκαι τα καλα σας λογια και αναμενουμε να ανταποδωσουμε με τα επομενα αποτελεσματα σας!!!!!

ΥΣ:ΤΟ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Καλο σας βραδυ κοριτσακια κ αγορακια!!!

Πεσ' τα Θανούλα! Έχειος απόλυτο δίκιο!

Ακριβως λες και με ξερεις!!!Παντα με το χαμογελο!!Απλα ηταν ενα απο τα αγχη μου μηπως υπαρχει κατι που να δειξει η β επιπεδου κ φανει αν υπαρχει περιπτωση προωρου!!αναλογα τη θεση,το οποιοδηποτε ανοιγμα και τη κατασταση του τραχηλου καταλαβαινουν αν εχεις πιθανοτητες πριν τισ 34 εβδομαδες(βεβαια αυτο το βλεπει με κολπικο υπερηχο)!δε ξερω γιατι το χα αγχος,παντως η κατασταση του τραχηλου με καθυσηχασε!!ειναι μια χαρουλα και οι πιθανοτητες απειροελαχιστες ειπαν!ΟΥΦ!!!

Ουπς... ο έλεγχος β΄επιπέδου περιλαμβάνει και κολπικό υπέρηχο; Όχι τίποτα άλλο αλλά έχει εκδηλώσει και μια φίλη μου ενδιαφέρον να έρθει μαζί, αν είναι έτσι δε νομίζω ότι θα αισθάνομαι και τόσο άνετα :oops:

Κατά τα λοιπά, Λίνα, συγχαρητήρια για το μπέμπη σου! Διάβασα και το προηγούμενο post σου και συγκινήθηκα που έλεγες ότι χαμογελούσε το μωράκι... Παρεμπιπτόντως, ποιο είναι το motherbaby;

tt18a28c.aspx

Πεσ' τα Θανούλα! Έχειος απόλυτο δίκιο!

Ουπς... ο έλεγχος β΄επιπέδου περιλαμβάνει και κολπικό υπέρηχο; Όχι τίποτα άλλο αλλά έχει εκδηλώσει και μια φίλη μου ενδιαφέρον να έρθει μαζί, αν είναι έτσι δε νομίζω ότι θα αισθάνομαι και τόσο άνετα :oops:

Κατά τα λοιπά, Λίνα, συγχαρητήρια για το μπέμπη σου! Διάβασα και το προηγούμενο post σου και συγκινήθηκα που έλεγες ότι χαμογελούσε το μωράκι... Παρεμπιπτόντως, ποιο είναι το motherbaby;

Δε ξερω αν το κανουν ολοι..αυτη οταν τη ρωτησα μου απαντησε εγω ελεγχω κ τον τραχηλο!!ειχε παει πριν ενα μηνα σε αλλον η κολλητη μου κ εκανες κ εκεινος!!!μη πας μονη σου!!αν δεν θες να ναι μεσα στον κολπικο απλα πες της το απο πριν ν παει γ λιγο εξω!!δε θα εχει προβλημα,πιστεψε με!!οσο γ τογελιο του μωρου,δεν τις περιμενα τις εκφρασεις απο τοσο νωρις κ γι αυτο εχω χαζεψει!!το motherbaby ειναι πρατηριο με βρεφικα στο περιστερι κ εχει πολυυ καλες τιμες!!αξιζει ν πας!αν πηγαινεις γ πρωτη φορα σου κανουν δωρο κ το μαξιλαρι θηλασμου χωρις ν αγορασεις κατι υποχρεωτικα!εγω ειχα παρει μονο τη θηκη του μαξιλαριου στα 10?!!στη προηγουμενη σελιδα νομιζω καποιο κοριτσι εχει βαλει το link τους!!

Κοριτσια SOS!!ειναι 05:30 το χω ξαγρυπνησει γιατι δυστυχως με κολλησε ο αντρας μου!!δε μπορω ν καταπιω, ποναω ,κ οταν τα καταφερνω αισθανομαι τη σιχαμενη γλιτσα!!δεν ηθελα ν κρυωσω ρε γαμωτο!!!!αντε τωρα μ αυτο το ανοσοποιητικο ν παρεις τα πανω σου!!σιγουρα ξανατυχε σε καποια!!τι σας ειχε πει ο γιατρος κ τι σας αφησε ν παιρνετε;;αν δε σηκωσεις πυρετο εχει θεμα το μωρο;;καλημερουδια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...