Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημερούδιαααα!!!

Ξερει καμια σας που γινονται τα σεμιναρια του μαδερκεαρ κσι ποτε;

Yes sir! Πήρα τηλ. προχτες και δήλωσα κιόλας! Τα σεμινάρια γίνονται Τετάρτη παρα Τετάρτη και είναι εναλλάξ μια για το θηλασμό και μια για τον ανώδωνο τοκετο! Πρέπει να πάρεις τηλ. να δηλώσεις συμμετοχή! Τουλάχιστον έτσι είναι εδώ Θεσσαλονίκη...

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!Και ναι λοιπον εχουμε ΕΝΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΓΙΟΚΑ!!!Η β επιπεδου πηγε τελεια!!!Ο μπεμπακος ειναι μια χαρα κι οι γονεις του τρισευτυχισμενοι!!!Ειναι 600 γρ(θρεφταρι-αλλα μου παν οτι ειναι κανονικο)και το μοριο του ειναι 2.95 cm!!απιστευτο?πολυ εχουμε γελασει!!Το καλυτερο σας το αφησα για το τελος..Το πιστευετε ή οχι στο 4d το μωρο ΓΕΛΑΕΙ!!!Παιδια ερωτευτηκα,δε μπορω να το εξηγησω αλλα τα ειδα ολα οταν το δα να γελαει!!!Εχουμε ελαχιστες πιθανοτητες για προωρο τοκετο και ο τραχηλος μας μια χαρα!!Η θεση του μωρου εχει φτασει περιπου 3 δαχτυλα πανω απο τον αφαλο,αν και δεν ειχα καταλαβει τπτ!!!μονο χαμηλα το αισθανομαι ακομα!!!ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας συνελθω τωρα...

Ξεκιναω κι εγω αυριο μαγνησιο οχι για συσπασεις αλλα για κραμπες.Αυτο που ξυπνας και πονας!!!

Απο τωρα λοιπον και στο εξης ξεκινανε ...τα ΨΩΝΙΑ!!!!!!

Καλο σας βραδυ κοριτσακια και κοιλιτσες!!!

Συγχαρητήρια κοπελιαααα!! Με το καλό, με το καλό :D:D:D

Το μόριο πολύ δυνατό το βλέπω....χοχοχχο!

Κι εγώ βλέπω τον γιό μου που χασμουριέται στο 4D κάθε μέρα και ΛΙΩΝΩΩΩ!

Διαφημίσεις

Ζουνίτσα Καλημέρα, τα κορίτσια μου απάντησαν αμέσως!! Ο γυναικολόγος μου δεν έχει μαία και ο παιδίατρος είναι υπέρ του θηλασμού, όμως το μόνο που μου έχει πει είναι να τον βάζω 20 λεπτά στο κάθε στήθος. Όταν λέω ότι δεν κοιμάται εννοώ ότι με τον θηλασμό δεν τον παίρνει καθόλου ο ύπνος όχι ότι κοιμάται λίγο!! Για αυτό έκανα τις αντλήσεις για να ξέρω πόσο τρώει..απλά τώρα έχω κουραστεί κ είμαι στο όριο να τα παρατήσω!!

0IVCp2.png?kx5YUDaN

0dbwp3.png

wV1Np2.png

καλημεραααα!!!!

Λινα υπεροχος ο γιοκας σου,μεγαλο μωρακι!!μπραβο!!!!!

ποιες αλλες ειναι γαι β επιπεδου??

Σοφακι εγω δεν μπορω να σε βοηθησω με τον θημασμο,δεν εχω καμια εμπειρια!

να το χαιρεσαι το παιδακι σου,και μπραβο σου που το παλευεις τοσο με τον θηλασμο!

NkOFp3.png

Ζουνίτσα Καλημέρα, τα κορίτσια μου απάντησαν αμέσως!! Ο γυναικολόγος μου δεν έχει μαία και ο παιδίατρος είναι υπέρ του θηλασμού, όμως το μόνο που μου έχει πει είναι να τον βάζω 20 λεπτά στο κάθε στήθος. Όταν λέω ότι δεν κοιμάται εννοώ ότι με τον θηλασμό δεν τον παίρνει καθόλου ο ύπνος όχι ότι κοιμάται λίγο!! Για αυτό έκανα τις αντλήσεις για να ξέρω πόσο τρώει..απλά τώρα έχω κουραστεί κ είμαι στο όριο να τα παρατήσω!!

μωρέ Σοφάκι, πάρε τηλ εκεί που σου είπαν τα κορίτσια, πολέμησέ το αφού το θες πολύ. μην το παρατήσεις. εμένα η παιδίατρος που έχω, έρχεται κ σου δείχνει τρόπους, στάσεις θηλασμου, τα πάντα. είναι λογικό να έχεις κουραστεί, το έχω ζήσει. από την άλλη επειδή είναι κ ψυχοφθόρο, αν νιώθεις οτι δεν έχεις άλλες δυνάμεις, μην καταπιεστείς γιατί θα σου γυρίσει μπουμερανγκ. κ οι 2 μήνες μια χαρά είναι. κ εγώ τόσο μπόρεσα. υπομονή κ ότι κ να αποφασίσεις ένα να ξέρεις: μια χαρά τα έχεις καταφέρει!!!!!!!:tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Σοφάκι ούτε εγώ ξέρω να σε βοηθήσω με το θηλασμό, αλλά από όσα έχω διαβάσει, όσες κοπέλες δυσκολεύτηκαν πολύ κάποια στιγμή και βρήκαν τον κατάλληλο άνθρωπο να τις καθοδηγήσει τα κατάφεραν τελικά! Μην το βάζεις κάτω!! Μπες εκεί που σου είπαν τα κορίτσια, βρες καμια σύμβουλο θηλασμού στην περιοχή σου και δώσε άλλη μια ευκαιρία...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Λίνα συγχαρητήρια για το γιόκαααααα!!!!! ΑΝτε να αρχίσεις τα ψώνια τώρα! Θρεφτάρι ε? Ζουνίτσα μου περαστικά σου! Είναι αυτές οι γαστρεντερίτιδες πολύ πολύ ασχημο μανίκι.. μπλιαχ!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Εγω ειχα διαβασει τοσα για το θηλασμο που δε με ενοιαζε κατι αλλο, ουτε η γεννα, ουτε τιποτα, μονο να θηλασω. Ο αντρας μου απολυτα ενημερωμενος κ αυτος απο μενα σε ολα αναλυτικα. Γεννηθηκε το μωρο, απο πανω ο αντρας μου κ ο μπαμπας μου να με βοηθανε κ να κλαινε απο συγκινηση που θηλαζε το μωρο. Η μαμα μου, πωπω τι περνας παιδακι μου, χαρα στο κουραγιο σου εγω ουτε να το ακουω δε θελω να λέει. Χαχα!!!!! Τεσπα. γυρισαμε σπιτι κ αρχισαν τα προβληματα, το παιδι ουρλιαζε κ εγω εκλαιγα κ χτυπιομουν χειροτερα απο το παιδι. Το στηθος ειχε πρηστει πολυ κ οι σχεδον επιπεδες θηλες μου ειχαν γινει επιπεδες εντελως. Τι να πιασει το παιδι. 2 μερες κρατησε αυτο κ στο τελος λεω του αντρα μου φερε γαλα, δεν ειχαμε σπιτι, ουτε μπιμπερο, εκλαιγα εγω, οτι κ αλλες οικογενειες δε θηλασαν κ μια χαρα ειναι κ εχουν τις ισσοροπιες τους. Μου λεει ηρεμησε κ δωσε μια ευκαιρια μεχρι αποψε το βραδυ να ρθει η μαια. Ηρθε η μαια, ειχα αρχη μαστιτιδας στη μια πλευρα κ πετρωμα στην αλλη κ ριγη. Εκατσε 2 ωρες, το παιδι κοιμοταν, ασχοληθηκε με το στηθος μου, μου δειξε πως να του κανω μασαζ, γτ ηταν τεραστιο κ δε μπορουσα να το διαχειριστω. Κ οταν ξυπνησε το παιδακι μου θηλασε ηρεμα κ ολα πηγαν καλα για ενα χρονο. Που θελω να καταλήξω;;;; ποσο ευκολο ειναι να το χασεις αν δεν εχεις υποστηρικτες, αν δεν εχεις συμπαρασταση;;; αν εχεις τη σκονη σπιτι κ τους πεθερογονεις να λενε ελα μωρε, δωσε σκονη τι θα παθει; το γιατρο να σου λεει παρε χαπακι; Εγω ειχα βριε παιδιατρο φαν του θηλασμου, απο πριν, ειχα τηλεφωνο μαιας ευκαιρο κ απολυτα ενημερωμενο περιβαλλον. Ουτε το χρονο, ουτε την ψυχραιμια, ουτε τις γνωσεις εχεις οταν προκυψουν τα δυσκολα. Κ οι δυσκολιες προκυπτουν οταν γυρνας σπιτι που ερχεται το πολυ το γαλα. Ζαχαρη περασαμε ενα χρονο, ποσοι αρρωστοι μπηκαν στο σπιτι, ποσες φορες αρρωστησα εγω, σε τι παιδοτοπους πήγαμε το παιδι δεν αρρωστησε ποτε. 15 μηνων εκανε πρωτη φορα πυρετουλι κ μιλαμε οτι οτι ιωση περναει μεχρι να την κατλαβουμε εχει γινει καλα. Ξερετε τι ειναι να εχεις αρρωστο παιδι μηνων;;; να κλαιει κ εσυ να πηγαινεις πανω κατω ολη νυχτα μ ενα μωρο; να νοσηλευεσαι σε νοσοκομεια;;; κ μη μου πετε κ της ταδε το παιδι θηλαζε κ ολο αρρωσταινε γτ δεν ξερετε ποσο χειροτερα ξθα αρρωσταινε αν δε θηλαζε. Αφηστε που απο το χρονο που αποθηλασα κ πινει αντιαλλεργικο γαλα δινουμε 160 ευρω το μηνα σε γαλα, το οποιο ειναι τοσο απαισιο που για να το νοστιμιζουν εχει ενα σωρο σιροπια μέσα. Ενημερωθείτε απο πριν, το 80% των μαμαδων θέλουν να θηλάσουν, πόσες όμως τα κατφερνουν;;; δεν είναι κρίμα να μη μπορεις να καταφερεις κατι που θέλεις πολύ επειδη δεν ενημερωθηκες;;;; κανονικα βεβαια επρεπε να ειχαμε υποστηριξη απο τους επαγγελματιες υγειας, αλλα αφου δεν την εχουμε βγαζουμε μονες μας τα ματια μας

Καλημέρα! Αρχικά να τονίσω οτι είμαι υπέρ του θηλασμού ή τουλάχιστον υπέρ της προσπάθειας να θηλάσει η μαμά το μωρό της όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό που θέλω να προσθέσω και να διαφοροποιηθώ είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν θα σας πω για της τάδε το παιδί, θα σας πω για εμένα, τόσο από την πλευρα της κόρης που δε θηλασε ΚΑΘΟΛΟΥ όσο από την πλευρα της μάνας που θήασε ελάχιστα το γιο της. Λοιπόν, εγώ δεν θήλασα ούτε μια μερα, η μαμά μου δεν τα κατάφερε να με θηλάσει. Είμαι παιδί λοιπόν του γάλακτος σκόνης. Δεν έχω περάσει καμία παιδική ασθένεια, δεν αρρώστησα πολλές φορές μικρή-σχεδόν καθόλου- και η μόνη περίοδος της ζωής μου που είμαι σχετικά ευάλωτη είναι τώρα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου. Και αυτό δηλ οτι κολλάω σχετικά εύκολα, όμως γενικά είμαι μια χαρά και το χρόνο αντε να αρρωστήσω μια φορά.

Από την πλευρά της μάνας που θήλασε ελάχιστα λοιπόν( γιατί έκανα πάρα πολλά λάθη που δε θα κάνω τώρα) Το γιο μου τον θηλασα δυο μήνες, όχι αποκλειστικά, καθώς είχα συνολικά 60 ml ανά τριωρο με το ζορι. Ο μικρός μου αρρωστησε πρώτη φορά 13 μηνών έκανε αμυγδαλίτιδα. Αυτό. Από τότε μια δυο φορές θα κάνει κανένα πυρετούλι, η θα τρέξει η μύτη του. Φέτος πρώτη χρονιά στον παιδικό ακούω άλλες μανάδες α ο πρώτος χρόνος στον παιδικό είναι πεταμένα λεφτά, μια μέρα θα πηγαίνει 3 θα είναι άρρωστο κτλ, ε εμάς καμία σχέση. Νορμάλ πράγματα.

Ξανατονίζω, δεν υποστηριζω μη θηλάστε μην προσπαθείτε, εγω θα προσπάθήσω πάρα πάρα πολύ αυτη τη φορά να τα καταφέρω, αλλά ας μην τρομοκρατούμε τις πρωτομανούλες, δεν έγινε και κάτι αν τελικά για τον οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρον να θηλάσουν! Μαναδες είμαστε όλες, και οι θηλάζουσες, και οι μη...Και σαφώς θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας!!!

Αυτά και σορθ για το σεντόνι!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μαράκι έχεις απόλυτο δίκιο, όσο μπορεί η καθεμία και αν μπορεί!!!!!! όσο καταπιεζόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις, χειρότερα τα κάνουμε..... καραδοκεί κ η επιλόχεια που από κάτι τέτοια ξεκινάει... "δεν είμαι καλή μάνα επειδή δεν μπορεσα να θηλάσω, δεν είμαι καλή μάνα επειδή γεννησα με καισαρική, δεν είμαι καλή μανα γιατι, γιατί, γιατί...." όταν προσπαθείς για κάτι είσαι η καλύτερη, τα καταφέρεις δεν τα καταφέρεις!!!!!!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μαράκι έχεις απόλυτο δίκιο, όσο μπορεί η καθεμία και αν μπορεί!!!!!! όσο καταπιεζόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις, χειρότερα τα κάνουμε..... καραδοκεί κ η επιλόχεια που από κάτι τέτοια ξεκινάει... "δεν είμαι καλή μάνα επειδή δεν μπορεσα να θηλάσω, δεν είμαι καλή μάνα επειδή γεννησα με καισαρική, δεν είμαι καλή μανα γιατι, γιατί, γιατί...." όταν προσπαθείς για κάτι είσαι η καλύτερη, τα καταφέρεις δεν τα καταφέρεις!!!!!!!!!!!

Αυτό ακριβώς.. πόσες φορές έκλαιγα γιατι δεν τα καταφερα να θηλάσω και ένιωθα αχρηστη και έλεγα οτι δεν αξίζω εγώ για μάνα.. Σαφώς και θα προσπαθήσουμε! Όμως δεν έγινε και κάτι αν δεν τα καταφέρουμε! Άν και όσο μπορεί η καθεμία μας..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Το να σου καθορίζει κάποιος γιατρός το πόση ώρα θα κάνει αν φάει ένα μωρό...το θεωρώ μεγάλη βλακεία. Εσένα σου παίρνει κανένας το πιάτο από μπροστά σου άμα χαζεύεις ή μιλάς και δεν τρως γρήγορα; Στην αρχή και μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός έχει μεγάλη σημασία να βάζεις το παιδί σε κάθε γεύμα και στα δύο στήθη, απλά και μόνο για να πάρει το μήνυμα ο εγκέφαλος ότι "Εδώ είμαστε, πρέπει και από τις δύο μεριές να βγάλουμε γάλα... ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑΑΑΑ". Μετά, αφού εδραιωθεί, το παιδί πρέπει να αδειάζει σε κάθε γεύμα το κάθε στήθος, αφενός για τον ίδιο λόγο που είπα πιο πάνω, αφετέρου για να πάρει το παιδί το παχύ γάλα που ακολουθεί από το αρχικό, σαν νερό που είναι για να ξεδιψάσει. Εγώ σταμάτησα να μετράω χρόνο σε κάθε στήθος περίπου στο εικοσαήμερο αν θυμάμαι καλά. Έβλεπα το μωρό που γλάρωνε κάποια στιγμή, το άλλαζα για να ξυπνήσει λίγο και το έβαζα στο άλλο στήθος μέχρι να σταματήσει να τρώει. Και δεν κοιμότανε πάντα τρώγοντας, όσο μεγαλώνει νυστάζει λ΄γότερο, δεν είναι ανάγκη να ξεραθεί στον ύπνο τρώγοντας κάθε φορά!!

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Διαφημίσεις

Αυτό ακριβώς.. πόσες φορές έκλαιγα γιατι δεν τα καταφερα να θηλάσω και ένιωθα αχρηστη και έλεγα οτι δεν αξίζω εγώ για μάνα.. Σαφώς και θα προσπαθήσουμε! Όμως δεν έγινε και κάτι αν δεν τα καταφέρουμε! Άν και όσο μπορεί η καθεμία μας..

εννοείται οτι δεν έγινε κ κάτι..... εγώ όταν τους είπα οτι θα κόψω το θηλασμό στους 2 μήνες, προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη, αλλά είχα πάρει τις αποφάσεις μου. κ να σας πω το λόγο??? ο 1ος ήταν γιατί πια δεν έιχα γάλα (30μλ όλη την ημέρα) και ο 2ος ήταν οτι ήθελα να βάψω τα μαλλιά μου να αισθανθώ κ λίγο κλύτερα μετά από όσα πέρασα!!!!! θα μου πείτε είναι λόγος αυτός??? για εμένα που έχω άσπρα μαλλιά και τα είχα αφήσει 3 μήνες, ναι είναι. ήμουν κλεισμένη μέσα μόνη μου, ήμουν κ στα μαύρα μου τα χάλια.. εεε έπρεπε να κάνω κάτι για να αρχίσω να νιώθω καλύτερα. είμαι η καλύτερη μάνα για εμένα και ας μου κάποιος το αντίθετο!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

εννοείται οτι δεν έγινε κ κάτι..... εγώ όταν τους είπα οτι θα κόψω το θηλασμό στους 2 μήνες, προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη, αλλά είχα πάρει τις αποφάσεις μου. κ να σας πω το λόγο??? ο 1ος ήταν γιατί πια δεν έιχα γάλα (30μλ όλη την ημέρα) και ο 2ος ήταν οτι ήθελα να βάψω τα μαλλιά μου να αισθανθώ κ λίγο κλύτερα μετά από όσα πέρασα!!!!! θα μου πείτε είναι λόγος αυτός??? για εμένα που έχω άσπρα μαλλιά και τα είχα αφήσει 3 μήνες, ναι είναι. ήμουν κλεισμένη μέσα μόνη μου, ήμουν κ στα μαύρα μου τα χάλια.. εεε έπρεπε να κάνω κάτι για να αρχίσω να νιώθω καλύτερα. είμαι η καλύτερη μάνα για εμένα και ας μου κάποιος το αντίθετο!!!!

Nai zounitsa μου ακριβώς. Γιατί ευτυχισμένη και υγιής μαμα = ευτυχισμένο μωρό!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Μαράκι και zounitsa πόσο συμφωνώ μαζί σας!!!

Κι εγώ και η αδερφή μου δε θηλάσαμε ούτε σταγόνα από τη μαμά μας, γιατί ενώ ήθελε, δεν είχε γάλα... Μια χαρά παιδιά γίναμε, και από άποψη υγείας και από άποψη νοητική. Σοβαρές αρρώστιες δεν είχαμε ποτέ, παρέες είχαμε, παίρναμε αριστεία στο σχολείο, και όλα τα καλά τα πετύχαμε στη ζωή μας ως παιδιά και ως έφηβες!

Θαυμάζω πάρα πολύ τις κοπέλες που τα καταφέρνουν, και φυσικά θα προσπαθήσω κι εγώ να θηλάσω τα μωρά μου (γράφτηκα και σε σεμινάριο θηλασμού), αλλά λέω ότι αν δεν τα καταφέρω δε θα το τραβήξω και πολύ μακρυά το σκοινί.... είναι αυτό που λέει το Μαράκι, ευτυχισμένη μαμα = ευτυχισμένο μωρό!

Αχ βρε κορίσια πόσο συγκινήθηκα... πήρε τηλέφωνο η γιαγιά του άντρα μου (δηλαδή η προγιαγιά των μωρών!) και είπε ότι θα μας πάρει δώρο τα παιδικά κρεββατάκια....:D:D:D:D:D

ε τώρα τι να πω... κι αυτή στη σύνταξη είναι και δεν της περισσεύουν αλλά θέλει να πάρει τόσο μεγάλο δώρο στα δισέγγονά της... παιδιά έχω συγκινηθεί πολύ!! Την αγαπώ πάρα πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...