Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Αυτό ρε παιδιά το έχω διαβάσει και αλλού και όσο και να το σκέφτομαι δεν καταλαβαίνω ποιό το νόημα. Αφού το παιδί άμα δεν πιεί το γάλα του την ώρα που το θέλει θα σκάσει στο κλάμα μέχρι να του το δώσεις. Αν δεν χορτάσει θα κλαίει ή αν κοιμηθεί θα ξυπνήσει αμέσως μόλις ξαναπεινάσει... Λίγη κοινή λογική και λίγη προσοχή χρειάζεται ίσα για να ξέρουμε ότι το παιδί όντως πινει γάλα, η ακριβής ποσότητα τι σημασία έχει; Εξάλλου θα φανεί στη βδομάδα πάνω, αν το παιδί δεν βάζει βάρος με το θηλασμό... τότε ναι, να κοιτάξουμε μήπως δεν τρώει ή πόσα μλ τρώει κάθε φορά. Αλλοιώς είναι σκότωμα, είναι τριπλάσια κουραση για τη μαμά αλλά και για όλη την οικογένεια.

ακριβώς αυτό..... μόλις πήγαμε στο 1ο μας ραντεβού στην μονάδα περίπου 15 μέρες μετά, ζύγισαν το παιδί, είδαν οτι έχει πάρει βάρος και δεν έδωσαν καμία σημασία σάυτά που είχα σημειώσει.

κορίτσια είμαι χάλια από το μεσημέρι, μάλλον περνάω ψιλογαστρεντερίτιδα, έχω βγάλει τα σωθικά μου, έχω κ ψιλοδοιάρροια.... ευτυχώς πάρκαρα την μικρή στην πεθερά μου κ είμαι μόνο μου. μπλιάξξξξξξξ

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ απο εμένα!! Είμαι καινούργια στο forum σήμερα έκανα την εγγραφή κ έχω άπειρες απορίες για τον θηλασμό!! Γέννησα τον μπεμπάκο πρίν απο δυο μήνες κ προσπαθω να τον θηλάσω χωρίς να τα καταφέρνω με μεγάλη επιτυχία. Κάνω τα πάντα, θηλασμό, αντλήσεις κ συμπλήρωμα. Με έχουν κουράσει όλα αυτά μαζί κ θέλω ή να θηλάσω αποκλειστικά ή να του δίνω μόνο σκονόγαλα!!! Όταν όμως τον θηλάζω δεν φαίνεται να χορταίνει αφού δεν το παίρνει ποτέ ο ύπνος, ή του δίνω επιπλέον δικό μου που έχω αντλήσει η συμπλήρωμα ή κάποιες φορές του δίνω μόνο μπιμπερό από το δικό μου για να ξέρω πόσο έχει πιει και να είμαι σίγουρη ότι έχει χορτάσει!!! Θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς είμαι μπερδεμένη κ απελπισμένη!!!

0IVCp2.png?kx5YUDaN

0dbwp3.png

wV1Np2.png

Σοφακι καλησπερα λοιπον κατ αρχην θα σου πρωτινα να μπεις στο σαιτ μητρικος θηλασμος και να επικοινωνησεις μαζι τους ειναι ειδικοι επιστημοες και σιγουρα θα βοηθησουν η θα σε κατευθυνουν πρακτικα αν μπορεις δηλωσε και συμμετοχη στο πολυ καλο σμιναριο που κανουν για να ρωτησεις απο κοντα την συμβουλο μην απελπιζεσαι αν χρειαστει επικοινωνησε με τηλ και πες τους πως θες αμεση βοηθεια ο παιδιατρος σου τι λεει;

Καλησπέρα κ απο εμένα!! Είμαι καινούργια στο forum σήμερα έκανα την εγγραφή κ έχω άπειρες απορίες για τον θηλασμό!! Γέννησα τον μπεμπάκο πρίν απο δυο μήνες κ προσπαθω να τον θηλάσω χωρίς να τα καταφέρνω με μεγάλη επιτυχία. Κάνω τα πάντα, θηλασμό, αντλήσεις κ συμπλήρωμα. Με έχουν κουράσει όλα αυτά μαζί κ θέλω ή να θηλάσω αποκλειστικά ή να του δίνω μόνο σκονόγαλα!!! Όταν όμως τον θηλάζω δεν φαίνεται να χορταίνει αφού δεν το παίρνει ποτέ ο ύπνος, ή του δίνω επιπλέον δικό μου που έχω αντλήσει η συμπλήρωμα ή κάποιες φορές του δίνω μόνο μπιμπερό από το δικό μου για να ξέρω πόσο έχει πιει και να είμαι σίγουρη ότι έχει χορτάσει!!! Θα ήθελα την βοήθεια σας καθώς είμαι μπερδεμένη κ απελπισμένη!!!

μπες στο facebook στην ομαδα απανταχου θηλαζουσες, ομαδα εθελοντων και υποστηρικτων μητρικου θηλασμου πατρας κ εκει θα σε κατευθυνουμε. Σε μια ομαδα στο facebook εχεις αμεση βοηθεια ενω απο φορουμ θα χεις μεγαλη καθυστερηση κ δε θα βγει ακρη

b5vNp2.png

6SMBp2.png

μπες στο facebook στην ομαδα απανταχου θηλαζουσες, ομαδα εθελοντων και υποστηρικτων μητρικου θηλασμου πατρας κ εκει θα σε κατευθυνουμε. Σε μια ομαδα στο facebook εχεις αμεση βοηθεια ενω απο φορουμ θα χεις μεγαλη καθυστερηση κ δε θα βγει ακρη

σταματα τις αντλησεις, κ το συμπληρωμα κ βαζε ολη μερα το μωρο στο στηθος, σε 3 μερες θα χει ρυθμισει την παραγωγη σου κ θα ηρεμησετε. Θα κλαιει γτ προφανως δε θα του φτανει αφου εχεις μειωσει την παραγωγη σου με το συμπληρωμα. Ποσο συμπληρωμα δινεις, αν δινεις πολυ μειωνε σταδιακα. Αν συνεχισεις ετσι , στο μεγαλο αλμα που κανουν στον 3ο μηνα δε θα χεις αρκετο γαλα κ θα διακοψετε. Στο 2ο μηνα θα πρεπε να ναι ολα ευκολα, μην απελπζεσαι. Μην περιμενεις ενα μωρο που θηλαζει να κανει 3ωρα υπνου. 1μισι - 2ωρες θα κοιμαται το πολυ. Σε ποια πολη εισαι να σε φερω σε επαφη με καποια μαια ή συμβουλο θηλασμου;;;;

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

σταματα τις αντλησεις, κ το συμπληρωμα κ βαζε ολη μερα το μωρο στο στηθος, σε 3 μερες θα χει ρυθμισει την παραγωγη σου κ θα ηρεμησετε. Θα κλαιει γτ προφανως δε θα του φτανει αφου εχεις μειωσει την παραγωγη σου με το συμπληρωμα. Ποσο συμπληρωμα δινεις, αν δινεις πολυ μειωνε σταδιακα. Αν συνεχισεις ετσι , στο μεγαλο αλμα που κανουν στον 3ο μηνα δε θα χεις αρκετο γαλα κ θα διακοψετε. Στο 2ο μηνα θα πρεπε να ναι ολα ευκολα, μην απελπζεσαι. Μην περιμενεις ενα μωρο που θηλαζει να κανει 3ωρα υπνου. 1μισι - 2ωρες θα κοιμαται το πολυ. Σε ποια πολη εισαι να σε φερω σε επαφη με καποια μαια ή συμβουλο θηλασμου;;;;

α αν θες επισης στειλε μου με πμ ενα τηλεφωνο σου να επικοινωνησω μαζι σου , πιστευω οτι μπορώ να σε βοηθήσω

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Το μόνο που μπορώ αν προσθέσω στα παραπάνω που έιπαν τα κορίτσια και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη, είναι να βάζεις τον μικρό όποτε θέλει στο στήθος για να αυξηθεί η παραγωγή σου σε γάλα. Ακόμα και αν αυτός κλαίει όλη την ώρα, θα τον βάζεις όλη την ώρα, αυτό ακριβώς είναι που λένε "μαραθώνιοι θηλασμοί" και το παθαίνουμε όλες κάθε φορά που τα μικρά περνάνε άλμα ανάπτυξης. ΜΠορείς να εναλλάσεις το στήθος, αν δείχνει ότι άδειασε το ένα να τον βάζεις κατευθείαν στο άλλο και όσο πιει... Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο, και μόνο που ενδιαφέρεσαι πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις...

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!Και ναι λοιπον εχουμε ΕΝΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΓΙΟΚΑ!!!Η β επιπεδου πηγε τελεια!!!Ο μπεμπακος ειναι μια χαρα κι οι γονεις του τρισευτυχισμενοι!!!Ειναι 600 γρ(θρεφταρι-αλλα μου παν οτι ειναι κανονικο)και το μοριο του ειναι 2.95 cm!!απιστευτο?πολυ εχουμε γελασει!!Το καλυτερο σας το αφησα για το τελος..Το πιστευετε ή οχι στο 4d το μωρο ΓΕΛΑΕΙ!!!Παιδια ερωτευτηκα,δε μπορω να το εξηγησω αλλα τα ειδα ολα οταν το δα να γελαει!!!Εχουμε ελαχιστες πιθανοτητες για προωρο τοκετο και ο τραχηλος μας μια χαρα!!Η θεση του μωρου εχει φτασει περιπου 3 δαχτυλα πανω απο τον αφαλο,αν και δεν ειχα καταλαβει τπτ!!!μονο χαμηλα το αισθανομαι ακομα!!!ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας συνελθω τωρα...

Ξεκιναω κι εγω αυριο μαγνησιο οχι για συσπασεις αλλα για κραμπες.Αυτο που ξυπνας και πονας!!!

Απο τωρα λοιπον και στο εξης ξεκινανε ...τα ΨΩΝΙΑ!!!!!!

Καλο σας βραδυ κοριτσακια και κοιλιτσες!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?Λινα τελεια τα νεα σου!!!!!!!!!!!!μια χαρα ειναι ο γιοκας σου!!!!!!!αντε τωρα βουρ για ψωνια!!!!!!!!!αντε μονο εγω κ η ζουνιτα μειναμε για β επιπεδου?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ξερει καμια σας που γινονται τα σεμιναρια του μαδερκεαρ κσι ποτε;

Καλημέρα!

Αν δεν κάνω λάθος, γίνονται στα καταστήματα απογευματινές ώρες. Καλό είναι να βρεις ένα κατάστημα που να είναι κοντά σου και να ρωτήσεις εκεί, γιατί νομίζω ότι δεν είναι το ίδιο για το καθένα.

καλημέρες!!!! αχχχ κορίτσια μου σήμερα είμαι καλύτερα μετά από ένα μαραθώνιο ξεκούρασης και ύπνου!!!! χωρίς την μικρή.....

Σοφάκι να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!! πήρες συμβουλές από τα κορίτσια, ο παιδίατρος δεν σε έχει βοηθήσει???? εγώ επίσης θα σου έλεγα αν ο γιατρός σου έχει μαία, να την πάρεις τηλ. βοηθάνε πολύ κ αυτές. υπομονή, θα τα καταφέρεις!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?Λινα τελεια τα νεα σου!!!!!!!!!!!!μια χαρα ειναι ο γιοκας σου!!!!!!!αντε τωρα βουρ για ψωνια!!!!!!!!!αντε μονο εγω κ η ζουνιτα μειναμε για β επιπεδου?

ναι κοριτσάκι μου μόνο εμείς μείναμε..... αλλά όχι για πολύ ακόμα, πλησιάζουν οι μέρες!!!:tongue::tongue:

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!Και ναι λοιπον εχουμε ΕΝΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΓΙΟΚΑ!!!Η β επιπεδου πηγε τελεια!!!Ο μπεμπακος ειναι μια χαρα κι οι γονεις του τρισευτυχισμενοι!!!Ειναι 600 γρ(θρεφταρι-αλλα μου παν οτι ειναι κανονικο)και το μοριο του ειναι 2.95 cm!!απιστευτο?πολυ εχουμε γελασει!!Το καλυτερο σας το αφησα για το τελος..Το πιστευετε ή οχι στο 4d το μωρο ΓΕΛΑΕΙ!!!Παιδια ερωτευτηκα,δε μπορω να το εξηγησω αλλα τα ειδα ολα οταν το δα να γελαει!!!Εχουμε ελαχιστες πιθανοτητες για προωρο τοκετο και ο τραχηλος μας μια χαρα!!Η θεση του μωρου εχει φτασει περιπου 3 δαχτυλα πανω απο τον αφαλο,αν και δεν ειχα καταλαβει τπτ!!!μονο χαμηλα το αισθανομαι ακομα!!!ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας συνελθω τωρα...

Ξεκιναω κι εγω αυριο μαγνησιο οχι για συσπασεις αλλα για κραμπες.Αυτο που ξυπνας και πονας!!!

Απο τωρα λοιπον και στο εξης ξεκινανε ...τα ΨΩΝΙΑ!!!!!!

Καλο σας βραδυ κοριτσακια και κοιλιτσες!!!

μπράβο Λίνα, σούπερ!!!!!!! χαμογελαστή μαμά, χαμογελαστό μωρό!!!! αχ τι καλά!!!!! να ρωτήσω γιατί πρόωρο τοκετό??? λόγω θέσης??? πάντως όλα καλά κ αυτό έχει σημασία!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...