Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Nefeli μου σε αυτο μπορω να σου πω πως εμενα μου εχουν βγει πολυ καλα ολα τα ρουχα που πηρα απο το motherbaby.

xara μπραβο σου γιατι περιπου αυτα επαθα και εγω και ξερω ποσο επηραζει και τη ψυχολογια αλλα και τι πονο κανει αυτο το ζουληγμα με το χερι (να τρεχουν τα δακρυα).Εγω ματωσα 1 εβδομαδα αφου βγηκα απο το μαιευτηριο και με το θηλαστρο εγιναν χειροτερα οποτε 2-3 μερες μεχρι να επουλωθουν οι πληγες το εβγαζα με το χερι.Τελικα θηλασα 3 μηνες οχι αποκλειστικα αλλα το παλεψα και ειμαι περηφανη για τον εαυτο μου και για τη μικρη που πηρε απο το γαλα μου αυτα που επρεπε.Θα συμφωνησω επισης οτι αν δεν θηλασεις δεν σημαινει οτι εισαι αποτυχημενη μητερα αρκει να το εχεις προσπαθησει.Και να σας πω και κατι ολες οι γυναικες πλεον ξερουν τα οφελη του θηλασμου γιατι ολοι φροντιζουν να μας τα πουν αλλα δεν θα κρινω ποτε και μια γυναικα που δεν θηλασε.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσιααα!!!

Σήμερα είμαι πολύ καλά, σηκώθηκα από το κρεββάτι στις 10!!! Οπότε παρόλο που ξύπνησα για τουαλέτα 2 φορές ενδιάμεσα, επιτέλους νιώθω πιο ξεκούραστη....

Τα καρότσια είναι στο http://www.pramworld.co.uk/

Προσοχή, έχει και έξοδα αποστολής 45 λίρες για Ελλάδα.

Το μαγνήσιο εγώ νόμιζα το δίνουν για τις κράμπες... γιατί εγώ κάποιες φορές που ξέχασα να το πάρω, με έπιαναν φοβερές κράμπες στα πόδια τη μέση της νύχτας και ξυπνούσα από τον πόνο..

Για το θηλασμό που λέτε, εγώ πολύ θα το ήθελα να θηλάσω, αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρω με δύο μωρά.... θα πάω πάντως στο σεμινάριο του Mothercare, γιατί έστω και για λίγες μέρες να τα καταφέρω, κέρδος θα είναι ;)

Εν τω μεταξύ μια φίλη που έχει φτάσει ο γιός της 3 ετών μου έφερε μια βαλίτσα μωρουδιακά... και ζαλίστηκα :shock::shock: ήταν τόσα πολλά και τόσο μικρά!!! χιχιχιχι! Είμαι σίγουρη ότι δεν θα ξέρω ποιό να πρωτοβάλω, άσε που δε θα θυμάμαι τί έχω... χοχοχο!

σας στέλνω πολλά φιλιά, πάω να συνεχίσω διδακτορικό!

Ευχαριστούμε! Ανατ με το καλό να παραγγείλετε κι εσείς! Χαρά καλά έκανες και ανέφερες την ιστορία σου! Εγώ πιστεύω ότι με τη σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση όλες μπορούμε να θηλάσουμε, άλλες πιο πολύ άλλες λιγότερο. Σημασία έχει η προσπάθεια αν και ασυναίσθητα νομίζω ότι προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τα πρότυπα που θέτει η κοινωνία... Κι εγώ θέλω να θηλάσω αν και είναι στιγμές που φοβάμαι πως δεν τα καταφέρω... Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται το πιο δύσκολο στην όλη διαδικασία...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Χαρά, μπράβο σου, χίλια μπράβο σου για την υπομονή σου. Η δικιά μου ιαστορία με τον θηλασμόείναιη εξής: έβαλα το μωρό στο στήθος, έπιασε τη θηλή, ήπιε το γάλα του και ...αυτό ήταν. Τόσο απλά. Το γράφω και το τονίζω γιατί θέλω να πω ότι δεν είναι απαραίτητο να πάει κάτι δύσκολα, υπάρχουν περιπτώσεις πολύ συνηθισμένες (εγώ, η αδερφή μου, η κολητή μου στην Αθήνα) που θηλάσαμε τόσο απλά. Η κολητή μου εδώ... δεν έπιανε το μωρό τη μία θηλή τις πρώτες δύο μέρες, μετά την έπιασε και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Και παρ' ότι θήλασα για περιπου 10 μήνες, και εγώ φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει και δεν θα μπορέσω να θηλάσω το δεύτερο. Δεν είστε μόνες λοιπόν...

Α, για να ξέρουμε μερικές φορές ότι πρέπει να υπάρχουν και όρια σε αυτά που κάνουμε για το παιδί μας: αφού πέρασαν περίπου 9,5 μήνες αποκλειστικού θηλασμού τα είχα δει όλα με τα ξενύχτια και την περίοδο κάθε 20 μέρες. Μιλούσα με μια φίλη μου που επίσης θήλασε πολύ καιρό, και μου είπε ότι ο γιατρός της είπε τα ακόλουθα: Το να πάρει το παιδί το πρωτόγαλα, είναι σαφώς καλύτερα από το να πάρει ξένο γάλα κατευθείαν. Το να το θηλάσεις μία βδομάδα είναι καλύτερα από το καθόλου, 40 μέρες καλύτερα από τη βδομάδα, 3 μήνες καλύτερα από τις σαράντα μέρες και πάει λέγοντας...Όμως ποτέ μην ξεχνάς ότι η αεροσυνοδός για να σώσει τους επιβάτες πρέπει πρώτα να σώσει τον εαυτό της. Αν δεν είμαστε εμείς καλά και από την κούραση ή τον πόνο ή το οτιδήποτε μας προκύπτει δεν έχουμε τη διάθεση ούτε να χαμογελάσουμε στο μωράκι μας... να τον χ.$#ω τον θηλασμό.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

anat θα συμφωνήσω για τα frezyderm...έχουν απίστευτη μυρωδιά..(εγώ έτσι τα επιλέγω...χιχιχι..).

Ιωάννα μου...τα πέρασες και ξέρεις...εγώ πια δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να ρωτήσω μια νέα μητέρα αν θηλάζει ή όχι...με ενοχλούσε πολύ αυτή η ερώτηση γιατί είχα περάσει από γολγοθά για να τα καταφέρω. Μπράβο και σε σένα...με όλ' αυτά που πέρασες 3 μήνες είναι 3 μήνες!!!

Floreta μου, έτσι είναι...όσο τα καταφέρεις με το θηλασμό...δεν θέλει άγχος. Πάντως θα σου χρειαστεί η βαλιτσούλα με τα μωρουδιακά...είναι και 2 οπότε να ναι καλά η κοπέλα! Πολύ καλό το site...τα ίδια καρότσια που βλέπεις εδώ στα μαγαζιά σε πολύ χαμηλότερη τιμή...σούπερ!

Νεφελάκι, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες...ξέρω κοπέλες που τα κατάφεραν πολύ εύκολα...παίζουν πολλά πράγματα το ρόλο τους στον θηλασμό. Εσύ θα κάνεις την προσπάθειά σου και από κει και πέρα όσο μπορέσεις! Εδώ θα είμαστε ελπίζω και τότε να τα λέμε και να δίνουμε κουράγιο η μία στην άλλη :wink:

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Α, για να ξέρουμε μερικές φορές ότι πρέπει να υπάρχουν και όρια σε αυτά που κάνουμε για το παιδί μας: αφού πέρασαν περίπου 9,5 μήνες αποκλειστικού θηλασμού τα είχα δει όλα με τα ξενύχτια και την περίοδο κάθε 20 μέρες. Μιλούσα με μια φίλη μου που επίσης θήλασε πολύ καιρό, και μου είπε ότι ο γιατρός της είπε τα ακόλουθα: Το να πάρει το παιδί το πρωτόγαλα, είναι σαφώς καλύτερα από το να πάρει ξένο γάλα κατευθείαν. Το να το θηλάσεις μία βδομάδα είναι καλύτερα από το καθόλου, 40 μέρες καλύτερα από τη βδομάδα, 3 μήνες καλύτερα από τις σαράντα μέρες και πάει λέγοντας...Όμως ποτέ μην ξεχνάς ότι η αεροσυνοδός για να σώσει τους επιβάτες πρέπει πρώτα να σώσει τον εαυτό της. Αν δεν είμαστε εμείς καλά και από την κούραση ή τον πόνο ή το οτιδήποτε μας προκύπτει δεν έχουμε τη διάθεση ούτε να χαμογελάσουμε στο μωράκι μας... να τον χ.$#ω τον θηλασμό.

thanoula όπως τα λες ακριβώς!!!!!!!!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

κορίτσια και εγώ θηλασα με θηλαστρο 2 μήνες κ είμαι πολύ περήφανη γι'αυτό!!!!! τις πρωτες μέρες το έβγαζα κ το έχυνα λόγω της αντιβίωσης που είχα πάρει. μετά το πήγαινα στην μονάδα κ της το έδιναν. όταν πήγαμε σπίτι συνέχισα με θηλαστρο (μέγα λάθος μου) γιατί μου είχαν πει να σημειώνω πόσα μλ πίνει. ε στους 2 μήνες κουράστκα, είχε μειωθεί κιόλας το γάλα μου κ το έκοψα.

πάντως πιο κουραστικό για εμένα ήταν αποστείρωση, βράσιμο νερού, σωστή θερμκρασία γάλατος κλπ.... ενώ στο στήθος όπου κ να είσαι θηλάζεις. στο ξένο κουβαλάς ένα σωρό πράγματα.

πάντως μην φοβάστε οτι δεν θα τα καταφέρετε, με λίγη βοήθεια από τις μαίες κ μετά από τον παιδίατρο, όλα καλά θα πάνε.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Έχεις δίκιο Χαρά! Θα το παλέψουμε και ότι καταφέρουμε... Το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ θα είμαστε όλες να αλληλοϋποστηριζόμαστε!! ;) Σας χαιρετώ, θα τα πούμε πάλι το απόγευμα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

κορίτσια και εγώ θηλασα με θηλαστρο 2 μήνες κ είμαι πολύ περήφανη γι'αυτό!!!!! τις πρωτες μέρες το έβγαζα κ το έχυνα λόγω της αντιβίωσης που είχα πάρει. μετά το πήγαινα στην μονάδα κ της το έδιναν. όταν πήγαμε σπίτι συνέχισα με θηλαστρο (μέγα λάθος μου) γιατί μου είχαν πει να σημειώνω πόσα μλ πίνει. ε στους 2 μήνες κουράστκα, είχε μειωθεί κιόλας το γάλα μου κ το έκοψα.

πάντως πιο κουραστικό για εμένα ήταν αποστείρωση, βράσιμο νερού, σωστή θερμκρασία γάλατος κλπ.... ενώ στο στήθος όπου κ να είσαι θηλάζεις. στο ξένο κουβαλάς ένα σωρό πράγματα.

πάντως μην φοβάστε οτι δεν θα τα καταφέρετε, με λίγη βοήθεια από τις μαίες κ μετά από τον παιδίατρο, όλα καλά θα πάνε.

Αυτό ρε παιδιά το έχω διαβάσει και αλλού και όσο και να το σκέφτομαι δεν καταλαβαίνω ποιό το νόημα. Αφού το παιδί άμα δεν πιεί το γάλα του την ώρα που το θέλει θα σκάσει στο κλάμα μέχρι να του το δώσεις. Αν δεν χορτάσει θα κλαίει ή αν κοιμηθεί θα ξυπνήσει αμέσως μόλις ξαναπεινάσει... Λίγη κοινή λογική και λίγη προσοχή χρειάζεται ίσα για να ξέρουμε ότι το παιδί όντως πινει γάλα, η ακριβής ποσότητα τι σημασία έχει; Εξάλλου θα φανεί στη βδομάδα πάνω, αν το παιδί δεν βάζει βάρος με το θηλασμό... τότε ναι, να κοιτάξουμε μήπως δεν τρώει ή πόσα μλ τρώει κάθε φορά. Αλλοιώς είναι σκότωμα, είναι τριπλάσια κουραση για τη μαμά αλλά και για όλη την οικογένεια.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

κοριτσια τι κανετε?αυτο που ειπατε για την φαγουρα το ειχα παθει κ εγω το πρωτο τριμηνο πηγα στο γιατρο κ μου δωσε το fissan mama για να πλενομαι ακομα κ τωρα το χρησιμοποιω κ ολα οκ.εγω παιρνω σιδηρο το legofer κ ασβεστιο το mega calcium sandoz ειναι αναβραζον κ εχει ευχαριστει γευση ενω στην αρχη μου χε δωσει ενα μασωμενο που μου φερνε αναγουλα.εμενα μου δωσε η κουμπαρα μου μωριουδιακα κ οο κ ο3 νουμερο σχεδον αφορετα.σημερα θα παω να δω ν αγορασουμε μια ντουλαπα για ν αρχισουμε να κανουμε ψωνια σιγα σιγα να τα πλενω κ να τα βαζω εκει.για αρχη μου ειπαν ολες οσες ρωτησα οτι το μωρο πρεπει να κοιμαται η σε λικνο η σε καλαθουνα κ οχι στο κρεββατακι εσεις τι λετε?την παρασκευη που ειχχα παει στο γιατρο του ειπα οτι ποναει η μεση μου αν ειναι να μου δωσει μαγνησιο κ μου πε οχι απλα να κανω περπατημα νσ μαην κανω πολλες δουλειες(πραγμα δυσκολο γιατι η μαμα μου ειναι στο νησι ενω η πεθερα μου που ειναι κοντα ειναι στο κοσμο της οποτε τα κανω ολα μονη μου αλλα με βοηθαει πολυ κ ο αντρουλης μου)

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Γεια σου Ιωαννάκι! Μην το παρακάνεις κ εσύ με τις δουλειές.. σιγα σιγά! Εμείς το μωράκι από την αρχη στο κρεβατάκι του το βάλαμε.. Το μόνο οτι το λυπόμουν ήταν τόσο μικρούλης και το κρεβάτι φανταζε τεράστιο με τον Κωστη μέσα σε αυτό!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

κοριτσια τι κανετε?αυτο που ειπατε για την φαγουρα το ειχα παθει κ εγω το πρωτο τριμηνο πηγα στο γιατρο κ μου δωσε το fissan mama για να πλενομαι ακομα κ τωρα το χρησιμοποιω κ ολα οκ.εγω παιρνω σιδηρο το legofer κ ασβεστιο το mega calcium sandoz ειναι αναβραζον κ εχει ευχαριστει γευση ενω στην αρχη μου χε δωσει ενα μασωμενο που μου φερνε αναγουλα.εμενα μου δωσε η κουμπαρα μου μωριουδιακα κ οο κ ο3 νουμερο σχεδον αφορετα.σημερα θα παω να δω ν αγορασουμε μια ντουλαπα για ν αρχισουμε να κανουμε ψωνια σιγα σιγα να τα πλενω κ να τα βαζω εκει.για αρχη μου ειπαν ολες οσες ρωτησα οτι το μωρο πρεπει να κοιμαται η σε λικνο η σε καλαθουνα κ οχι στο κρεββατακι εσεις τι λετε?την παρασκευη που ειχχα παει στο γιατρο του ειπα οτι ποναει η μεση μου αν ειναι να μου δωσει μαγνησιο κ μου πε οχι απλα να κανω περπατημα νσ μαην κανω πολλες δουλειες(πραγμα δυσκολο γιατι η μαμα μου ειναι στο νησι ενω η πεθερα μου που ειναι κοντα ειναι στο κοσμο της οποτε τα κανω ολα μονη μου αλλα με βοηθαει πολυ κ ο αντρουλης μου)

Ιωαννάκι μου δε είσαι η μόνη χωρίς τη μαμά σου κοντά.... αλά αφού σε βοηθάει ο αντρούλης σου είσαι βασίλισσα!!!!!! Φαντάσου και το άλλο να είχες την πεθερά σου όλη μέρα μέσα στα πόδια σου:rolleyes: Μην υπερβάλλεις όμως με τις δουλείες, κάνε λίγη προπόνηση στην ελαφριά ακαταστασία γιατί μετά τον ερχομό των μωρών ο χρόνος θα περιοριστεί υπερβολικά!!!!

Αν το κρεβατάκι της μικρής χωράει στο δωμάτιο σας δε καταλαβαίνω το λόγο γιατί να μη το βάλεις βέβαια σ αυτό που λέει το Μαράκι έχει δίκιο. Επιπλέον είδα κάπου στο Ιντερνετ ότι σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις κατευθείαν το κρεβατάκι πρέπει να προσέξεις να βάλεις το μωρό η κάτω κάτω στο κρεβατάκι ή να το βάλεις κάθετα για να μη μετακινηθεί και κουκουλωθεί από την κουβερτούλα η το πάπλωμα!

Κορίτσια, σκοτοδίνες έχετε; Ξαφνικά μαυρίζει ο τόπος... Ευτυχώς κρατάει δευτερόλεπτα αλλα...

Thanoula εγώ προσωπικά δεν έχω σκοτοδίνες και ζαλάδες άλλα διάβασα στο βιβλίο ότι είναι χαρακτηριστικές του 5 μήνα!

Εγω ειχα διαβασει τοσα για το θηλασμο που δε με ενοιαζε κατι αλλο, ουτε η γεννα, ουτε τιποτα, μονο να θηλασω. Ο αντρας μου απολυτα ενημερωμενος κ αυτος απο μενα σε ολα αναλυτικα. Γεννηθηκε το μωρο, απο πανω ο αντρας μου κ ο μπαμπας μου να με βοηθανε κ να κλαινε απο συγκινηση που θηλαζε το μωρο. Η μαμα μου, πωπω τι περνας παιδακι μου, χαρα στο κουραγιο σου εγω ουτε να το ακουω δε θελω να λέει. Χαχα!!!!! Τεσπα. γυρισαμε σπιτι κ αρχισαν τα προβληματα, το παιδι ουρλιαζε κ εγω εκλαιγα κ χτυπιομουν χειροτερα απο το παιδι. Το στηθος ειχε πρηστει πολυ κ οι σχεδον επιπεδες θηλες μου ειχαν γινει επιπεδες εντελως. Τι να πιασει το παιδι. 2 μερες κρατησε αυτο κ στο τελος λεω του αντρα μου φερε γαλα, δεν ειχαμε σπιτι, ουτε μπιμπερο, εκλαιγα εγω, οτι κ αλλες οικογενειες δε θηλασαν κ μια χαρα ειναι κ εχουν τις ισσοροπιες τους. Μου λεει ηρεμησε κ δωσε μια ευκαιρια μεχρι αποψε το βραδυ να ρθει η μαια. Ηρθε η μαια, ειχα αρχη μαστιτιδας στη μια πλευρα κ πετρωμα στην αλλη κ ριγη. Εκατσε 2 ωρες, το παιδι κοιμοταν, ασχοληθηκε με το στηθος μου, μου δειξε πως να του κανω μασαζ, γτ ηταν τεραστιο κ δε μπορουσα να το διαχειριστω. Κ οταν ξυπνησε το παιδακι μου θηλασε ηρεμα κ ολα πηγαν καλα για ενα χρονο. Που θελω να καταλήξω;;;; ποσο ευκολο ειναι να το χασεις αν δεν εχεις υποστηρικτες, αν δεν εχεις συμπαρασταση;;; αν εχεις τη σκονη σπιτι κ τους πεθερογονεις να λενε ελα μωρε, δωσε σκονη τι θα παθει; το γιατρο να σου λεει παρε χαπακι; Εγω ειχα βριε παιδιατρο φαν του θηλασμου, απο πριν, ειχα τηλεφωνο μαιας ευκαιρο κ απολυτα ενημερωμενο περιβαλλον. Ουτε το χρονο, ουτε την ψυχραιμια, ουτε τις γνωσεις εχεις οταν προκυψουν τα δυσκολα. Κ οι δυσκολιες προκυπτουν οταν γυρνας σπιτι που ερχεται το πολυ το γαλα. Ζαχαρη περασαμε ενα χρονο, ποσοι αρρωστοι μπηκαν στο σπιτι, ποσες φορες αρρωστησα εγω, σε τι παιδοτοπους πήγαμε το παιδι δεν αρρωστησε ποτε. 15 μηνων εκανε πρωτη φορα πυρετουλι κ μιλαμε οτι οτι ιωση περναει μεχρι να την κατλαβουμε εχει γινει καλα. Ξερετε τι ειναι να εχεις αρρωστο παιδι μηνων;;; να κλαιει κ εσυ να πηγαινεις πανω κατω ολη νυχτα μ ενα μωρο; να νοσηλευεσαι σε νοσοκομεια;;; κ μη μου πετε κ της ταδε το παιδι θηλαζε κ ολο αρρωσταινε γτ δεν ξερετε ποσο χειροτερα ξθα αρρωσταινε αν δε θηλαζε. Αφηστε που απο το χρονο που αποθηλασα κ πινει αντιαλλεργικο γαλα δινουμε 160 ευρω το μηνα σε γαλα, το οποιο ειναι τοσο απαισιο που για να το νοστιμιζουν εχει ενα σωρο σιροπια μέσα. Ενημερωθείτε απο πριν, το 80% των μαμαδων θέλουν να θηλάσουν, πόσες όμως τα κατφερνουν;;; δεν είναι κρίμα να μη μπορεις να καταφερεις κατι που θέλεις πολύ επειδη δεν ενημερωθηκες;;;; κανονικα βεβαια επρεπε να ειχαμε υποστηριξη απο τους επαγγελματιες υγειας, αλλα αφου δεν την εχουμε βγαζουμε μονες μας τα ματια μας

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...