Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!! Floreta μου προσοχή με την οδήγηση.. μήπως να σε πηγαινοεφερνε κάποιος στις δουλειές σου αν υπάρχει αυτη η δυνατότητα? Κ ργω οδηγάω και θα το πάω όσο πάει! Μόλις δω οτι ζορίζομαι τσουπ θα το κόψω, κ έχει ο Θεός! Στείλε μου κ εμένα το λινκ με τα καρότσια όποτε μπορέσεις.. Ανατ μου, μαγνήσιο θα πάρουμε όλες? δε θυμάμαι να έπερνα στην 1η εγκυμοσύνη..! Κορίτσια από τζαμπο εμείς είχαμε ψωνίσει για τον μικρό αλλά άκουσα διαφορα (βασικά έχουν λέει φυτοφαρμακα κ ετσι) κ προβληματίστηκα.. και τώρα ψάχνω άλλες εναλλακτικές..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εντωμεταξυ καλά που λέτε για χαπάκια και θυμήθηκα πως μου είχε πει ο ντοκ να ξεκινήσω ασβέστιο και το ξέχασα.. θα το πάρω σήμερα.. κορίτσια, το σιχαίνομαι το ασβέστιο :(:shock:

kK3bp2.png

dKVVp3.png

καλημερούδια!!!!!!! τι κάνετε??? εμείς καλα.

τα ρουχαλάκια του τζάμπο μια χαρά είναι αλλά όχι όλα. όπως τα λέει η Θανούλα, κ όχι με πλαστικες στάμπες μπροστα, είναι πιο ανθιυγεινό.

κ εγώ μαγνήσιο δεν εία πάρει, ούτε τώρα. Ανατ γιατί?? δεν το παίρνουν όλοι. μόνο σε δύσκολες εγκυμοσύνες. βέβαια μερικοί γιατροί το δίνουν προληπτικά. εμένα μου είχαν πει να πάρω μόνο αν έχω πολλούς εμετούς το πρωί ή ζαλάδα μέχρι λυποθυμίας.

μου είπαν κ εμένα για ένα σάιτ με φτηνά επώνυμα καρότσια κ όχι μόνο. περιμένω να μου το πουν πάλι κ θα το γράψω.

Μαράκι μου αυτό το ασβέστιο που πέρνω κ εγώ το σιχαίνομαι. μου προκαλεί μέχρι κ εμετό.... θα ζητήσω να μου το αλλάξουν.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Κορίτσια δε νομίζω ότι είναι αναγκαίο για όλες απλά εγώ από την Κυριακή το πρωί είχα κάποιες σουβλιές και πέτρωμα της κοιλίας και πήρα το ντόκτορ και μου είπε ότι είναι συσπάσεις (φυσιολογικές) και να μην ανησυχώ, βέβαια είναι πολύ ενοχλητικές!!!!!

Μαράκι και εγώ οδηγώ και σκέφτομαι να το σταματήσω μόλις δω ότι ζορίζομαι!!!

Κορίτσια έχει αρχίσει και μεγαλώνει η κοιλία μου μέρα με τη μέρα να φανταστείτε

πριν 15 μέρες φορούσα τα τζήν μου και κανένας δε καταλάβαινε ότι είμαι έγκυος και τώρα ξαφνικά τσουπ πετάχτηκε μια ωραία κοιλίτσα!!!!

Όσον αφορά στα ρούχα του jumbo δεν έχω ιδέα αλλά πιστεύω με μια σωστή επιλογή κάτι μπορεί να βρεις! Καλλυντικά δηλαδή σαμπουάν αφρόλουτρα και κρέμες νομίζω ότι για τον πρώτο καιρό θα πάρω από το φαρμακείο!

Καλημερα......Τελικα κοριτσια μετα απο πολλες συζητησεις και με αλλους αποφασησα τουλαχιστον τα πρωτα ρουχα του μικρου οπως και στη κορη μου θα τα αγορασω απο ενα πρατηριο-βιοτεχνια που ξερω τι υλικο ειναι και οτι εχω παρει εχει βγει πολυ καλο.Ειναι και αρκετα οικονομικο σχετικα.Δεν ξερω μπορω να βαλω το σιτε να το δειτε??????

Οσο για τα χαπια απο 15 εβδομαδων παιρνω ασβεστιο,σιδηρο Χ 2 και μαγνησιο Χ 3.......

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Zounitsa ποιό πέρνεις? εγώ το calcioral η κάπως ετσι και δε μου αρέσει καθόλου! το ίδιο έπερνα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. το μασώμενο και σκέφτομαι μήπως πάρω το πόσιμο, μπας κ υπάρχει διαφορά. Ανατ πόσες μέρες θα το πάρεις το μαγνήσιο? Περαστικά σου κιόλας για τις συσπάσεις, εκλπίζω να περάσουν γρήγορα. Καλλυντικά για τον μικρό τα δύο δυομιση πρώτα χρόνια του έπερνα από το φαρμακείο, γιατι είχε ευαισθητο δερμα και έβγαζε κοκκινίλες σε όλο την πλατούλα και λίγο στην κοιλιά με τα κοινά. Τώρα όμως αγοράζουμε τα πάντα (καλά δε το αγαπημένο μας-και δικό μας και δικό του- είναι ένα με τον μπομπ σφουγγαράκη που μυρίζει τσιχλόφουσκα :P )

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Καλημερα......Τελικα κοριτσια μετα απο πολλες συζητησεις και με αλλους αποφασησα τουλαχιστον τα πρωτα ρουχα του μικρου οπως και στη κορη μου θα τα αγορασω απο ενα πρατηριο-βιοτεχνια που ξερω τι υλικο ειναι και οτι εχω παρει εχει βγει πολυ καλο.Ειναι και αρκετα οικονομικο σχετικα.Δεν ξερω μπορω να βαλω το σιτε να το δειτε??????

Οσο για τα χαπια απο 15 εβδομαδων παιρνω ασβεστιο,σιδηρο Χ 2 και μαγνησιο Χ 3.......

Καλημέρα! Φαντάζομαι πως μπορείς να μας βάλεις το site αλλωστε και η Floreta μας είχες βάλει το λινκ της τεσκο.. Κ εμείς για εκεί καταλήγουμε, να πάρουμε τα πρωτα ρούχα από αλλού, και μεγαλώνοντας να σταφουμε και στα εσωρουχα κορμακια κτλ στα jumbo.

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Να το βάλεις!!!!

Κι εγώ μετά την αυχενική ξεκίνησα σίδηρο, ασβέστιο (το οποίο συνήθως ξεχνάω... :rolleyes:) και μαγνήσιο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ναι Μαράκι αυτή την αηδία πέρνω.... κ εγώ σε πόσιμο θα ζητήσω, μου έχουν πει οτι υπάρχει.

Ανάτ, περαστικούλια σου.... τώρα πετάχτηκε η κοιλίτσα σου??? μια χαρά, εγώ είμαι σαν 6-7 μηνών, αφού όλοι μου λένε κοντεύεις εε?? κ όταν λέω Σεμπτέμβρη παθαίνουν πλάκα...

Ιωάννα κ εγώ τα πρώτα δεν τα είχα πάρει από τα τζάμπο. από 18 μηνών κ πάνω πήρα. αφού ξέρεις βιοτεχνία, μια χαρά.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Nefeli και εγω ξεχναω το ασβεστιο.Εσεις ποια περνετε?Εγω σιδηρο το fero-folic (ειναι μαζι με φυλικο),ασβεστιο το calcioral και μαγνησιο trofocard...Δεν με εχουν πειραξει ποτε....

Το site ειναι http://www.motherbaby.gr/services.php?lang=1.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Zounitsa ναι υπάρχει πόσιμο απλά σαν γευση δε ξερω πως θα είναι.. εντωμεταξυ γραφει οτι το πιπιλάς οχι το μασας μπαμ και κάτω, δε θυμάμαι κ τι μου πε ο ντοκ.. Τεσπά.. θα δείξει! Αχ εμένα χθες ενας συμφοιτητης στη σχολή μου πε οτι μέσα στο Σ/Κ τουμπανιασε η κοιλιά μου ξαφνικά! Χαχα και εγω ετσι νιώθω !!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Nefeli και εγω ξεχναω το ασβεστιο.Εσεις ποια περνετε?Εγω σιδηρο το fero-folic (ειναι μαζι με φυλικο),ασβεστιο το calcioral και μαγνησιο trofocard...Δεν με εχουν πειραξει ποτε....

Το έχω δει και σκέφτομαι να πάω μια βόλτα αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο καλής ποιότητας! :P Τα ίδια παίρνω κι εγώ! Μόλις παρήγγειλα από tesco: 10 κορμάκια 0-3, 7 κορμάκια 3-6, 4 φορμάκια 3-6, 10 καλτσάκια, 1 καπέλο για το μωρό και ένα μαγιώ για μένα συν τα μεταφορικά 95 ευρώ! Καλά δεν είναι;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσάρες καλημέρα και από μας!

sagreluna, anat και Λίνα πολύ με ανακουφίσατε που δεν είμαι η μόνη με την ενοχλητική φαγούρα. Δεν έτυχε να το συζητήσουμε και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα οπότε παραξενεύτηκα λιγάκι. Θα αξιοποιήσω τις συμβουλές σας μέχρι να με δει και η γιατρός μου.

Σχετικά με το θηλασμό κορίτσια...που βλέπω πως παρακολουθείτε και σεμινάρια...θα ήθελα να σας πω και την δική μου εμπειρία μιας και πιστεύω πως ίσως σας βοηθήσει να αποφύγετε μερικά πραγματάκια. Αρχικά να πω πως ποτέ δεν παρακολούθησα σεμινάρια ούτε για θηλασμό ούτε ανώδινου τοκετού, που πιστεύω πως θα με είχαν βοηθήσει αρκετά αν τα είχα παρακολουθήσει (όμως δούλευα 10 ώρες τη μέρα μέχρι 3 μέρες πριν γεννήσω...οπότε μου ήταν αδύνατον!!!).

Από την κλινική λοιπόν έφυγα με ματωμένες θηλές (διότι προφανώς κάτι δεν έκανα σωστά...) που σήμαινε πως δεν μπορούσα να βάλω το μωρό στο στήθος αφού πήγα σπίτι, κι έτσι χρειαζόμουν θήλαστρο (που δεν είχα προμηθευτεί...μέγα λάθος!!!) και έτρεχε ο άντρας μου να μου βρει (όπως και αποστειρωτή...ήμουν βλέπετε σίγουρη πως θα θηλάσω...). Για 20 μέρες λοιπόν έβγαζα το γάλα με το θήλαστρο και το έδινα στο μωρό και με μια τέτοια διαδικασία καταλαβαίνετε πως δεν είχα χρόνο για τίποτ' άλλο. Πάνω που έβαλα το μωρό στο στήθος και είπα "επιτέλους θα κοιμηθώ και λίγο"...παθαίνω την πρώτη μου μαστίτιδα...ανεβάζω δέκατα και το ένα στήθος σε ένα σημείο γίνεται πέτρα και κόκκινο...τηλέφωνο στη γιατρό...μου δίνει αντιβίωση όμως πρέπει παράλληλα να έρθει μαία να πατήσει το στήθος στο σημείο εκείνο για να "ξεφράξει" τον συγκεκριμένο αδένα. Ας προσπαθήσει, μου λέει, ο άντρας σου και αν δεν τα καταφέρετε καλείτε την μαία. Έρχεται ο άντρας μου και αρχίζει ο καημένος να πατάει (μας είχε πει η γιατρός βέβαια πως θα το κάνουμε) και εγώ να κλαίω από τον πόνο...για ώρες αυτό...με κρύες-ζεστές κομπρέσες στο ενδιάμεσο. 3 μέρες πατούσαμε μέχρι που στο τέλος ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!!! Ήμουν τόσο ευτυχισμένη...συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό όμως ήρθε η ώρα να ξεκινήσω δουλειά (αφού σαράντησα)...αρχίζει λοιπόν η διαδικασία να βγάζω το γάλα με το θήλαστρο 3 φορές στη δουλειά για να το δίνει η μαμά μου στον μικρό την επόμενη μέρα όσο εγώ θα έλειπα κ.ο.κ. Μετά από 2-3 βδομάδες μου χτυπάει την πόρτα η 2η μαστίτιδα. Είχα τόσο εξαντληθεί με το θέμα που με το που ανέβασα δέκατα άρχισα να κλαίω (και να μην είχα κατάθληψη...την έπαθα). Αχίζουμε την ίδια διαδικασία με το πάτημα και τον φρικτό πόνο (που δεν μπορώ να πω...με βοήθησε να ξεχάσω τον πόνο της γέννας) και τα κλάματα....ο καημένος ο άντρας μου να υποφέρει να με βλέπει έτσι αλλά να πρέπει να το κάνει...τι να σας λέω...Πάλι όμως τα καταφέραμε!!! Με όλη αυτή την περιπέτεια το γάλα μου ελαττώθηκε και έπρεπε να δίνω και συμπλήρωμα στο μωρό.

Ο λόγος που ήθελα να σας γράψω την (κουραστική μάλλον) ιστορία μου είναι ο εξής : 1ον. οτι όλο αυτο το διάστημα σκέφτηκα ΑΠΕΙΡΕΣ φορές πολύ σοβαρά να σταματήσω τον θηλασμό κορίτσια...όμως πάντα έλεγα λίγο ακόμα...λίγο ακόμα...και αισίως κατάφερα να θηλάσω 7 μήνες (όχι αποκλειστικά βέβαια...) και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ένιωσα πως ήταν η μεγαλύτερη θυσία που έκανα για τον γιο μου και άξιζε τον κόπο.

2ον. αυτό που πυροδοτούσε την κατάθληψή μου ήταν πως δεν είμαι καλή μαμά που δεν μπορώ να βάλω το μωρό στο στήθος (αρχικά) ή που δεν μπορώ να το θηλάσω αποκλειστικά...και όλοι με ρωτούσαν αν θηλάζω κλπ...κλπ...και κάπως ντρεπόμουν να πω πως δεν θηλάζω αποκλειστικά και τέτοια χαζά. Αυτό κορίτσια είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει η κοινωνία στη νέα μητέρα πιστεύω...της βάζει στο μυαλό πως αν δεν καταφέρει να θηλάσει είναι αποτυχημένη σαν μάνα και αυτό δεν ισχύει...Δεν λέω να κόψεις το γάλα σου επειδή πχ θέλεις να ξεκινήσεις το κάπνισμα...αλλά αν δεν τα καταφέρεις να θηλάσεις για τον οποιοδήποτε λόγο δεν είναι τραγικό...συμβαίνει!!!!!!!

Τέλος να προσθέσω πως ο μικρός μου που θήλασε 7 μήνες με συμπλήρωμα δεν αρρώστηκε καθόλο όλο το χειμώνα πέρα από λίγες μυξούλες και κάτι δέκατα που ήταν από τα δοντάκια του, ενώ μιας φίλης μου που θήλασε αποκλειστικά 1,5 χρόνο ...η μικρή της 4 μήνες τώρα δεν μπορεί να συνέλθει από ιώσεις...οπότε δεν ξέρω σε τι ποσοστό ισχύει αυτό που λένε για τον θηλασμό και τις αρρώστιες.

Κορίτισα μου σόρρυ για το τεράστιο ποστ!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Zounitsa ποιό πέρνεις? εγώ το calcioral η κάπως ετσι και δε μου αρέσει καθόλου! το ίδιο έπερνα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. το μασώμενο και σκέφτομαι μήπως πάρω το πόσιμο, μπας κ υπάρχει διαφορά. Ανατ πόσες μέρες θα το πάρεις το μαγνήσιο? Περαστικά σου κιόλας για τις συσπάσεις, εκλπίζω να περάσουν γρήγορα. Καλλυντικά για τον μικρό τα δύο δυομιση πρώτα χρόνια του έπερνα από το φαρμακείο, γιατι είχε ευαισθητο δερμα και έβγαζε κοκκινίλες σε όλο την πλατούλα και λίγο στην κοιλιά με τα κοινά. Τώρα όμως αγοράζουμε τα πάντα (καλά δε το αγαπημένο μας-και δικό μας και δικό του- είναι ένα με τον μπομπ σφουγγαράκη που μυρίζει τσιχλόφουσκα :P )

Μαράκι δε μου είπε για πόσες μέρες! Εμένα μ αρέσουν πολύ τα FREZYDERM τα παίρνω και για μένα!

Και σε μένα Ιωάννα το trofocard μου έδωσε 2 την ημέρα!

Το έχω δει και σκέφτομαι να πάω μια βόλτα αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο καλής ποιότητας! :P Τα ίδια παίρνω κι εγώ! Μόλις παρήγγειλα από tesco: 10 κορμάκια 0-3, 7 κορμάκια 3-6, 4 φορμάκια 3-6, 10 καλτσάκια, 1 καπέλο για το μωρό και ένα μαγιώ για μένα συν τα μεταφορικά 95 ευρώ! Καλά δεν είναι;

Μια χαρά με γεια σας και εγώ είμαι έτοιμη!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...