Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπερα σε οοοοοολα τα κοριτσακια!!!Αρχικα συγχαρητηρια σε ολες οσες ξεμπερδεψαν με τη β επιπεδου με καλα αποτελεσματα ελπιζω να την ευχαριστηθηκατε αρκετα!!!Εμεις αυριο το μεσημερι με το καλο!!!Δε βλεπουμε την ωρα με τον αντρα μου!!!Οσο για τη γιατρο μας παιρνει σχεδον σε καθε επισκεψη 50ε και για το τοκετο ολο και μεις (κακως)το αναβαλλουμε!!!

Ρε παιδια απο ποια εβδομαδα μπαινεις στον εκτο?Η μετρας αναποδα απο την ΠΗΤ σου τους μηνες??Τα χω κανει.....!!!!

Για τα ρουχαλακια της τεσκο εχω πορωθει κι εγω και περιμενω απο αυριο να ξεκινησω καμια παραγγελια.Τι ωραια που χετε ξεκινησει...Αντε να μπαινουμε στο ουσιωδες κλιμα σιγα σιγα!!!

Λίνα μου με το καλό η β επιπέδου να την απολαύσετε γιατί πραγματικά είναι σαν ταινία που δε θέλεις να τελειώσει.....

Σε ένα βιβλίο που έχω τον έκτο μήνα τον ξεκινάει την 23 εβδομάδα βέβαια έμενα ο γιατρός μου είπε οτι αλλάζω μήνα κάθε 8 του μήνα που είναι η ημερομηνία της τελευταίας περιόδου μου οπότε μερικούς μήνες συμφωνεί με το βιβλίο και άλλες όχι....

Πάντως σύμφωνα με το βιβλίο 1-4 1ος μήνας

5-8 2ος μήνας

9-13 3ος μήνας

14-17 4ος μήνας

18-22 5ος μήνας

23-27 6ος μήνας

28-31 7ος μήνας

32-35 8ος μήνας

36-40 9ος φτου και βγαίνω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες!!!

Floreta μου, με ενδιαφέρει και μένα το site με τα καρότσια. Έχουμε βέβαια ένα πολυκαρότσι από τον πρώτο μας αλλά χρειαζόμαστε και ένα καλοκαιρινό τώρα. Όσο για την κοιλίτσα σου λογικότατο μου ακούγεται...κουβαλάς τα διπλάσια από εμάς...και με την οδήγηση μάλλον πρέπει να σταματήσεις σιγά σιγά...εγώ από την αρχή της εγκυμοσύνης δεν τολμάω να πιάσω τιμόνι...μπράβο σου!!!!!!

Λίνα, με το καλό αύριο η β'επιπέδου κοπέλα μου!!! Να το απολαύσετε όσο μπορείτε!!! Περιμένουμε νέα.....

Κορίτσια μου, έχω ένα θεματάκι τις τελευταίες 2 βδομάδες το οποίο θα έλυνα σήμερα που είχα ραντεβού με την γιατρό αλλά λόγω έκτακτου τοκετού μου το ανέβαλε για την Πέμπτη οπότε θέλω μέχρι τότε και τη δική σας γνώμη. Έχω 2 βδομάδες τώρα έντονη φαγούρα από κάτω και έχω αρχίσει να προβληματίζομαι αν και τα υγρά που έχω είναι φυσιολογικά ή πιο πολλά απ' όσο θα έπρεπε... σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με μύκητες...τι να πω.................

FQzVp3.png

92nJp3.png

Χαρουλα τα ιδια κι εγω αλλα πλενομαι συχνα και φευγει με βρεφικο προδερμ ειναι επειδη φευγουν δθαφορα υγρα απο τη μητρα και μας φευγουν και λιγα ουρα δεν ειναι τιποτα πιστευω συχνο πλυσιμο θελει

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Πώς πήγαν οι βόλτες; Ναύπλιο, Αγρίνιο ακούω, χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχει εκδρομική διάθεση!

Ioannaki μπράβο για τη μπουμπού, με το καλό και η β΄ επιπέδου!

Εγώ σήμερα πήγα σε ένα σεμινάριο θηλασμού που διοργάνωσε το www.mitrikosthilasmos.com και ενθουσιάστηκα! Ήταν μια παιδίατρος που μίλησε με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο για το θηλασμό, ποια είναι η σωστή θέση, πώς πρέπει να κρατάμε το μωρό, πότε πρέπει να αρχίζει ο θηλασμός, πόσο καιρό να κρατάει, τι πρέπει να τρώει η μάνα που θηλάζει κλπ και ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον, παρεμπιπτόντως δε είπε και κάποια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τη γενικότερη φροντίδα του μωρού. Εγώ πριν πάω ήμουνα κάπως επιφυλακτική απέναντι σ' αυτή τη "μόδα" με τον αποκλειστικό θηλασμό αλλά εν τέλει με έπεισε, αυτά που έλεγε μου φάνηκαν λογικά και χωρίς ακρότητες. Αν έχετε την ευκαιρία να πάτε σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είχε και δωράκια, μας δώσανε μια σακκούλα διαφημιστικά δωράκια - δειγματάκια.

Και επειδή πριν από λίγο καιρό είχαμε πιάσει τη συζήτηση αν είναι καλύτερα τα γυάλινα ή τα πλαστικά μπιμπερό, να σας μεταφέρω ότι στο σεμινάριο είπανε ότι τα πλαστικά μπιμπερό που πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές είναι προτιμότερα από τα γυάλινα, γιατί τα πλαστικά διατηρούν καλύτερα κάποιες ουσίες του μητρικού γάλακτος.

Πίστεψε με δεν είναι μόδα ο θηλασμός, κ αν ειναι ας γινει μοδα κ κατι που ειναι προς οφελος, των παιδιων βμας, το δικο μας, της οικογενειας μας κ της κοινωνίας γενικότερα. Εγω θήλασα τη μικρή μου ένα χρόνο κ ειναι οτι καλύτερο έχω κάνει για το παιδί μου γτ όλα τ άλλα νιώθω οτι τα κάνω λάθος, ε έκανα κ κατι σωστό!!!! Χαχα!!!! Εγώ είχα πάει στην πάτρα σε μια ημερίδα για τα φιλικά προς μητερα κ βρέφος μαιευτήρια. Ακουσα πολλα ωραια τα περισσοτερα τα γνωριζα αλλα τα βαλα σε μια σειρα στο κεφαλι μου. Θα σας τα πω αναλυτικα οταν θα χω χρονο γτ ειναι πολυ ενδιαφεροντα

b5vNp2.png

6SMBp2.png

οντως ο θηλασμος δεν ειναι μοδα μοδα ηταν τα μπιμπερο και το ξενο γα΄λα που θελησαν σωνει και καλα να επιβαλουν οι εταιρίες τη δεκαετια του ογδοντα εχω δει με τα ματια μου τη διαφορα αναμεσα σε παιδι και μαμα που θηλαζει και οχι και εχει τεραστια διαφορα

εμενα αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι πως ο λογος για να μη θηλασει η μητερα η για να σταματησει το θηλασμο δεν υπαρχει και η πιθανοτητα να μη γινεται είναι λιγοτερο από ενα τις εκατο! δικαιολογιες και ψεματα που εχω ακουσει καταριφθηκαν με μιας! ενιωσα πραγματικα ευτυχης που παρακολουθησα το σεμιναριο!

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες!!!

Floreta μου, με ενδιαφέρει και μένα το site με τα καρότσια. Έχουμε βέβαια ένα πολυκαρότσι από τον πρώτο μας αλλά χρειαζόμαστε και ένα καλοκαιρινό τώρα. Όσο για την κοιλίτσα σου λογικότατο μου ακούγεται...κουβαλάς τα διπλάσια από εμάς...και με την οδήγηση μάλλον πρέπει να σταματήσεις σιγά σιγά...εγώ από την αρχή της εγκυμοσύνης δεν τολμάω να πιάσω τιμόνι...μπράβο σου!!!!!!

Λίνα, με το καλό αύριο η β'επιπέδου κοπέλα μου!!! Να το απολαύσετε όσο μπορείτε!!! Περιμένουμε νέα.....

Κορίτσια μου, έχω ένα θεματάκι τις τελευταίες 2 βδομάδες το οποίο θα έλυνα σήμερα που είχα ραντεβού με την γιατρό αλλά λόγω έκτακτου τοκετού μου το ανέβαλε για την Πέμπτη οπότε θέλω μέχρι τότε και τη δική σας γνώμη. Έχω 2 βδομάδες τώρα έντονη φαγούρα από κάτω και έχω αρχίσει να προβληματίζομαι αν και τα υγρά που έχω είναι φυσιολογικά ή πιο πολλά απ' όσο θα έπρεπε... σκέφτομαι μήπως έχει να κάνει με μύκητες...τι να πω.................

ΧΑΡΑ είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα το πρώτο τετράμηνο του το είπα και μου έδωσε μια εξωτερικής χρήσης αλοιφή( επειδή ακριβώς ήμουνα στο πρώτο τετράμηνο) και μου είπε να κάνω πλύσεις με χλιαρό χαμομήλι το οποίο πραγματικά με ανακούφιζε πάρα πολύ!

kali epitixia sthn b epipedou:):)

μαγδα μου σε ευχαριστουμε πολυ!Αυτο ηλπιζα να γλυτωνα...τον κολπικο αλλα τι να κανεις...ο μικρος λογικα εχει ανεβει λιγο,αλλα σιγουρα αυριο θα χω καλυτερη εικονα για τη θεση του!!!!

Διαφημίσεις

ανατ σε ευχαριστω πολυ!!εσεις δηλ ειστε εδω κ 4 μερες στο 6ο!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!με μπερδεψε που μου πε για την ΠΗΤ.Τι να πω!!Μα να μη ξερεις ποτε εισαι κ σε ποιο μηνα;Tragic!!

χαρα μου κι εγω εχω προβληματιστει και μαλλον το κολπικο τσεκ δεν το γλυτωνουμε!Απ την αλλη με τοσες αλλαγες στο σωμα μας ισως και να ειναι φυσιολογικο και να μη μπορουμε να καταλαβουμε τη διαφορα στην ποσοτητα των υγρων και ποια θεωρειται ανησυχητικη!!Γι αυτο τους πληρωνουμε ομως για να μας βρισκουν τη λυση!Μη αγχωνεσαι και μυκητες να ναι με τη σωστη αγωγη θα εξαφανιστουν!Ευτυχως πλεον εχουμε περασει το 1ο τριμηνο που ειναι ολα ρευστα!!Εννοειται πως αυριο θα χετε νεα μας!!!!Μακαρι Παναγια μου να ναι ολα καλα!!!

Οσο για το θηλασμο κοριτσια δεν πιστευω πως υπαρχει κατι καλυτερο να προσφερουμε στα μωρα μας!!!Οσα μωρα εχουν θηλασει αναμφισβητητα ειναι πιο δυνατα και πιο ''ανθεκτικα'' σε μικροβια,ιωσεις κλπ!Για το πως και ποσο θα ταλαιπωρηθουμε στην αρχη(ειδικα οι απειρες)ειναι κατι που θα μας δυσκολεψει τον πρωτο καιρο και μετα θα στρωσει!!!Καλε θα μας εκπαιδευσουν τα μωρακια μας!!!ολα στο μυαλο μας ειναι!!!Παντως δε ξερω για σας, ειδικα αυτο τον καιρο δεν ποναει τοσο το στηθος οσο οι θηλες!!!!ΑΟΥΤΣ!!!!

Δεν έχει έπιπλα! Μόνο ρουχαλάκια για το μωρό! Βασικά βρήκα κι ένα μαγιώ για μένα και πρέπει να μετρηθώ για να δω το νούμερο, αλλιώς θα τα είχα παραγγείλει!!!! Σίγουρα μέσα στην εβδομάδα θα φύγει η παραγγελία για να τα βρούμε όταν γυρίσουμε από Πάσχα!

Βρε κορίτσια, πώς μετριόμαστε για να κάνουμε παραγγελία από το internet; Έχω εντοπίσει κάτι ωραία φορεματάκια εγκυμοσύνης στο etsy και δεν ξέρω τι νούμερο να πάρω, small, medium, large; Πάει με το νούμερο που φορούσαμε προ εγκυμοσύνης; Και το άλλο κακό είναι ότι δεν ξέρω μέχρι πού θα πάει η κοιλίτσα για να υπολογίσω!

Βρήκα και ένα site με καρότσια σε πολυ καλύτερες τιμές από τις ελληνικές, όποια ενδιαφέρται να της στείλω λινκ! Εμείς τελικά από κει θα πάρουμε καρότσι maclaren σε σχεδόν μισή τιμή.

Η γυναικολόγος μου είπε να πάρω κάτι σερβιετάκια που ανιχνεύουν τυχόν διαρροή αμνιακού υγρου από το φαρμακείο.. είναι ακριβούτσικα (20 ευρώ τα δύο :shock::shock:) αλλά αν υπάρχει υποψία βάζεις ένα και βλέπεις, γιατί αλλάζουν χρώμα, απ΄ότι κατάλαβα.

Εγώ κορίτσια έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι πολύ με την κοιλιά, είναι πραγματικά πολύ μεγάλη! Όποιος με βλέπει νομίζει ότι είμαι στα τελειώματα αλλά όταν τους λέω ότι είμαι ακόμη 5,5 μηνών με κοιτάζουν σαν ούφο! Νομίζω ότι τις τελευταίες μέρες μεγάλωσε η κοιλιά απότομα. Έχει αρχίσει να "βρίσκει" και στο τιμόνι του αυτοκινήτου μου και φοβάμαι ότι σε κανένα απότομο φρενάρισμα μπορεί να φύγω απότομα μπροστά και να πέσει η κοιλιά στο τιμόνι :( Προς το παρόν πηγαίνω σαν τη κότα, αλλά νομίζω ότι σύντομα θα εγκαταλείψω την οδήγηση. Υπομονή λοιπόν :D φιλάκια σε όλες!

Floretta στείλε κι εδώ το site με τα καρότσια! Όσο για τα σερβιετάκια έχω σοκαριστεί με την τιμή... 20 ευρώ τα δύο σερβιετάκια ή τα δύο πακέτα;!!! Όσο για την κοιλίτσα και την οδήγηση διάβασα κάπου ότι καλό είναι τουλάχιστον να βάζουμε το κάθισμα όσο πιο πίσω γίνεται, ώστε άμα τυχόν ανοίξει κανένας αερόσακος να μην πιεστεί πολύ η κοιλιά.

Καλησπερα κοριτσια μου.....Τελικα ενα απο τα καλα του να εισαι εγκυος ειναι οτι στις δημοσιες υπηρεσιες σου παραχωρουν τη θεση τους και ξεμπερδευεις στο πι και φι.....

Κοριτσια εχω ενα πολυ μεγαλο διλημα και χρειαζομαι τη βοηθεια σας......

Πηγα στα jumbo το Σαββατο για να παρουμε κατι για τη μικρη.Λεω δεν ριχνω και μια ματια για να εχω αποψη για τιμες.Ηταν υπεροχα!!!!!Φορμακια,εσωρουχα 100% βαμβακι πολυ οικονομικα.Αλλα με αυτο που ξετρελαθηκα ηταν με τις πετσετες-μπορνουζια με 8ε κοριτσια μεγαλες ωραιες.Αλλα δεν ξερω τι να κανω!!!!!Στη κορη μου ειχαμε παρει απο jumbo αφου εγινε 6-7 μηνων και μου βγηκαν ολα παρα πολυ καλα.Αλλα ακουω τοσα για αυτα τα ρουχα που φοβαμαι επειδη ειναι made in china.Ναι αλλα και απο καλα καταστηματα made in china ειναι.Εδω κοιταξα χτες τα ρουχα του H&M τα οποια λατρευω και ελεγαν made in banglades.Δηλαδη αυτα ειναι καλητερα????

Θελω πολυ τη γνωμη σας.......Εγω αυτα που χρειαζομαι ειναι εσωρουχα,πετσετες,φορμακια,σελτεδακια τετοια.....

Πολλές φορές και οι πολύ ακριβές μάρκες είναι made in china και μετά κλαις και τα λεφτά που έδωσες! Εξαρτάται, άλλες φορές είναι καλά και τα πολύ οικονομικά και άλλες όχι. Για το jumbo δεν έχω άποψη και είμαι κι εγώ περίεργη, όποια τα έχει δοκιμάσει ας μας πει.

ανατ

Οσο για το θηλασμο κοριτσια δεν πιστευω πως υπαρχει κατι καλυτερο να προσφερουμε στα μωρα μας!!!Οσα μωρα εχουν θηλασει αναμφισβητητα ειναι πιο δυνατα και πιο ''ανθεκτικα'' σε μικροβια,ιωσεις κλπ!

Κορίτσια, αυτό πρέπει να ισχύει και σας το λέω από προσωπική πείρα. Εγώ ήμουν εφταμηνίτικο μωρό και δε θήλασα καθόλου και τώρα φαίνονται τα αποτελέσματα... τι βρογχίτιδες, τι αλλεργίες, όλη την ώρα βήχω, φτερνίζομαι και είμαι με το sumbicort στο χέρι. Ελπίζω να καταφέρω να θηλάσω το μπεμπάκο και να μην τραβήζει κι αυτός τα ίδια!

tt18a28c.aspx

Έχω πάρει ρουχαλάκια από τα τζάμπο. Έχει και καλά και παρτάλια. κυρίως να "πιστεύετε" το χέρι σας και όχι τα μάτια σας, δηλαδή να πιάνετε το ρούχο και αν σας φαίνεται καλό το ύφασμα λογικά θα είναι εντάξει. Έχει τύχει να φύγουν οι κόπιτσες με το δεύτερο τράβηγμα σε φορμάκι από καλό μαγαζί (όπως και σε κάποια του τζάμπο φυσικά), αλλά έχει τύχει να πάρω και κάποια άλλα που είναι ισάξια μαγαζιών όπως το πρενατάλ.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Καλημέρα!!!

Ανατ γιατι ξεκινησες μαγνησιο??? Ειχες συσπάσεις????

Εγω σημερα εκανα την ενεση ηπαρινης στο μπρατσο γιατι δεν μπορουσα να τις κανω αλλο στην κοιλια, δεν ειχα λιπος.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...