Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Sangreluna, εγώ καθόμουν σε μια μαξιλάρα κοντά στην πόρτα και ρώτησα αρκετά πράγματα, όπως τι γίνεται με το θηλασμό στα πρόωρα μωρά και αν είναι καλύτερα τα πλαστικά μπιμπερό από τα γυάλινα, πέρα από τα μπουκαλάκια αποθήκευσης γάλακτος. Σύμπτωση, ε, βρεθήκαμε πολύ κοντά!

Για τον τοκετό δεν έχουμε συζητήσει τιμή ακόμα (κατά κάποιο περίεργο τρόπο αυτή η συζήτηση πάντα αναβάλλεται για την επόμενη φορά) αλλά ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε μαιευτήριο, οπότε μετά το Πάσχα λέω να αρχίσω το ψάξιμο και γι' αυτό. Εσύ ξέρεις σε ποιο μαιευτήριο θα πας;

Επανέρχομαι πάλι στα μαθήματα, κάνει το prenatal; Πρώτη φορά το ακούω. Πού μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες, στα καταστήματα;

tt18a28c.aspx

Μμμ αν να θυμαμαι λοιπον μην το αναβαλεται ρωτησε τον αμεσα εγω θα παω στο ρεα προσεξε λιγο το ιασω γιατι τσιμπαει αν μπεις στο γεννα εχει τις τιμες μαιευτηριων για πληροφοριες σεμιναριων θα βρεις στις αντιστοιχες ιστοσελιδες

Διαφημίσεις

Το Ρέα είναι πολύ καλό και χλιδάτο, γέννησε μια φίλη μου εκεί και έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Εγώ σκέφτομαι το Λητώ που μάλλον είναι το πιο οικονομικό και μου έκανε καλή εντύπωση και το site του, αλλά αλήθεια, πώς επιλέγει κανείς μαιευτήριο; Η τιμή είναι ένα θέμα και να είναι κοντά στο σπίτι σου, επίσης, αλλά από εκεί και πέρα τι κάνεις, πας επισκέψεις στα μαιευτήρια για να δεις ποιο σου αρέσει πιο πολύ;

tt18a28c.aspx

καλημέρες κορίτσια μου!!!!!

με το καλό η β επιπέδου σε εμάς που επιτέλους κοντεύει ο καιρός!!!!!!

Μάγδα μου περαστικούλια σου, δεν είναι τπτ αφού το είδε κ ο γιατρός σου.

αμοιβή ο γιατρός μου 40-50? η επίσκεψη (όχι πάντα) και 1000 αμοιβή.

έχω ακούσει κ 2500 για αμοιβή, κ 3500....

ωραία περάσαμε εχτές, πολύ ζέστη (επιτέλους), πολλά μωράκια κ φουσκίτσες. ωραία κ τα σουβλάκια.... ανακαλύψαμε κ έναν οργανωμένο παιδότοπο που θα πάμε την επόμενη φορά.

αρχίζουμε να ετοιμάζουμε ντουλάπες παιδιών, να δω τα ρούχα για την μικρή μου (παλιά της αδερφής μου, καινούρια από αλλαγές από την βάφτιση, περσινά που μπορεί να της κάνουν χαμός..) και να δούμε τι έχουμε από μπεμπέ αγορίστικα πάλι από της αδερφής μου. ψώνισα κάτι λίγα της Αγγελικής, να ξέρω τι πρέπει να ψωνίσω κ του μπέμπη.

αααχχχχχχ αρχίζουν τα μπεμπε ψώνια κ μ'αρέσει!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα!!! Ακούω για το σεμινάριο θηλασμού και σας ζηλεύω... Ήθελα κι εγώ να πάω αλλά δεν τα κατάφερα ούτε αυτό το μήνα!!! Ελπίζω στον επόμενο... Ψώνια ακούω zounitsa... Κι εγώ ανυπομονώ!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

ναι Νεφέλη, κ εγώ ανυπομονώ η αλήθεια είναι!! μου είπε η αδερφή μου "άστα ακόμα είναι νωρίς" κ της λέω "άσε μας, έτσι μου έλεγες κ την προηγούμενη κ την προηγούμενη φορα...." (φυσικά γελάσαμε έτσι..)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Το νωρίς και το αργά είναι σχετικά... Καλύτερα να τα έχεις έτοιμα και να περιμένεις παρά να τρέχεις τελευταία στιγμή! Εμείς μετά το Πάσχα θα παραγγείλουμε την κούνια και θα αρχίσουμε τις βόλτες στα μαγαζιά! Μετά θα πιάσουν και οι ζέστες και άντε να ξεκουνηθούμε με τις κοιλιές... Την παραγγελία από το Tesco την έχω έτοιμη και μένει να πατήσω το κουμπάκι!!!! Προς το παρόν συγκρατούμαι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Το νωρίς και το αργά είναι σχετικά... Καλύτερα να τα έχεις έτοιμα και να περιμένεις παρά να τρέχεις τελευταία στιγμή! Εμείς μετά το Πάσχα θα παραγγείλουμε την κούνια και θα αρχίσουμε τις βόλτες στα μαγαζιά! Μετά θα πιάσουν και οι ζέστες και άντε να ξεκουνηθούμε με τις κοιλιές... Την παραγγελία από το Tesco την έχω έτοιμη και μένει να πατήσω το κουμπάκι!!!! Προς το παρόν συγκρατούμαι...

χαχαχαχαααα κάντο μωρέ, αφού το θέλετε κ οι δυό σας πολύ (αν δεν κάνω λάθος κ ο άντρας σου το θέλει) εκτός αν σε σταματάει το ένστικτό σου:shock::shock:

η αλήθεια για το νωρίς κ το αργά είναι όπως το είπες.... σχετικό. στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, τα είχαμε βγάλει όλα, τα είχαμε ξεδιαλέξει κ τα φύλαγε η μαμά μου να τα πλύνει πιο αργά για να είναι φρέσκα. αλλά τελικά η ζουζού μας την έκανε. δεν τα χρειάστηκα γιατί απαγορευόταν στην μονάδα να φορέσουμε ρούχα δικά μας, αλλά μόνο ο πανικός που δημιουργήθηκε κ το τρέξιμο επειδή δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε, έφτανε. οπότε τώρα σιγά-σιγά θα ετοιμαστούμε.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας και πάλι!! Κορίτσια αν βρω χρόνο θα πάω κ εγω στο σεμινάριο του Σαββάτου.. όσο για τα ψώνια.. δεν κρατιέμαι! Τη Μεγάλη εβδομάδα θα πάμε να πάρουμε ρουχα σεντονάκια πετσετες να τα πλύνουμε, να τα σιδερώσουμε, να είναι έτοιμα γιατι αν πιάσουν οι μεγάλες οι ζέστες αντε να σιδερώσεις.. Κ με την κοιλιά στο στομα! Christina περάσαμε πολύ ομορφα, το χρειαζόμασταν λίγο να ξεφύγουμε γιατι έρχεται δύσκολο δίμηνο και ήταν ότι έπρεπε!!!

Τι κάνετε κορίτσια κατα τα άλλα? Εγώ έχω φτιάξει καφεδάκι και τσουκου τσουκου γράφω τη διπλωματική μου σε μια πρώτη άποψη..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...