Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις πηγαμε στο γιατρο την παρασκευη,η μπουμπου μας ειναι μια χαρα ειναι 340 γραμμαρια κ εγω συνολο απ την αρχη στα +6.μας εκλεισε ραντεβου για β επιπεδου 2 μαιου

Μπράβο Ιωαννάκι! Με το καλό η β' επιπέδου! :P

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Πώς πήγαν οι βόλτες; Ναύπλιο, Αγρίνιο ακούω, χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχει εκδρομική διάθεση!

Ioannaki μπράβο για τη μπουμπού, με το καλό και η β΄ επιπέδου!

Εγώ σήμερα πήγα σε ένα σεμινάριο θηλασμού που διοργάνωσε το www.mitrikosthilasmos.com και ενθουσιάστηκα! Ήταν μια παιδίατρος που μίλησε με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο για το θηλασμό, ποια είναι η σωστή θέση, πώς πρέπει να κρατάμε το μωρό, πότε πρέπει να αρχίζει ο θηλασμός, πόσο καιρό να κρατάει, τι πρέπει να τρώει η μάνα που θηλάζει κλπ και ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον, παρεμπιπτόντως δε είπε και κάποια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τη γενικότερη φροντίδα του μωρού. Εγώ πριν πάω ήμουνα κάπως επιφυλακτική απέναντι σ' αυτή τη "μόδα" με τον αποκλειστικό θηλασμό αλλά εν τέλει με έπεισε, αυτά που έλεγε μου φάνηκαν λογικά και χωρίς ακρότητες. Αν έχετε την ευκαιρία να πάτε σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είχε και δωράκια, μας δώσανε μια σακκούλα διαφημιστικά δωράκια - δειγματάκια.

Και επειδή πριν από λίγο καιρό είχαμε πιάσει τη συζήτηση αν είναι καλύτερα τα γυάλινα ή τα πλαστικά μπιμπερό, να σας μεταφέρω ότι στο σεμινάριο είπανε ότι τα πλαστικά μπιμπερό που πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές είναι προτιμότερα από τα γυάλινα, γιατί τα πλαστικά διατηρούν καλύτερα κάποιες ουσίες του μητρικού γάλακτος.

tt18a28c.aspx

Γεια σας γεια σας γεια σας! Τι κάνετε κοιλίτσες? Στγχαρητήρια Ιωαννάκι για τη μπουμπού, μια χαρά είναι κ με το καλό και η β επιπέδου! Αχ εμείς πίσω σπιτάκι, περάσαμε πάρα πολ'υ ωραία, ξεφύγαμε λιγάκι! Μιλινάκι, ωραίο μου ακούγεται το σεμινάριο..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Floreta μου περαστικά σου, δεν πειραζει που θα πάρεις αντιβίωση εφόσον είναι για να φύγει το μικρόβιο και δεν επηρεάζει τα μωράκια σου!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια!

Πώς πήγαν οι βόλτες; Ναύπλιο, Αγρίνιο ακούω, χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχει εκδρομική διάθεση!

Ioannaki μπράβο για τη μπουμπού, με το καλό και η β΄ επιπέδου!

Εγώ σήμερα πήγα σε ένα σεμινάριο θηλασμού που διοργάνωσε το www.mitrikosthilasmos.com και ενθουσιάστηκα! Ήταν μια παιδίατρος που μίλησε με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο για το θηλασμό, ποια είναι η σωστή θέση, πώς πρέπει να κρατάμε το μωρό, πότε πρέπει να αρχίζει ο θηλασμός, πόσο καιρό να κρατάει, τι πρέπει να τρώει η μάνα που θηλάζει κλπ και ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον, παρεμπιπτόντως δε είπε και κάποια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα σχετικά με τη γενικότερη φροντίδα του μωρού. Εγώ πριν πάω ήμουνα κάπως επιφυλακτική απέναντι σ' αυτή τη "μόδα" με τον αποκλειστικό θηλασμό αλλά εν τέλει με έπεισε, αυτά που έλεγε μου φάνηκαν λογικά και χωρίς ακρότητες. Αν έχετε την ευκαιρία να πάτε σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είχε και δωράκια, μας δώσανε μια σακκούλα διαφημιστικά δωράκια - δειγματάκια.

Και επειδή πριν από λίγο καιρό είχαμε πιάσει τη συζήτηση αν είναι καλύτερα τα γυάλινα ή τα πλαστικά μπιμπερό, να σας μεταφέρω ότι στο σεμινάριο είπανε ότι τα πλαστικά μπιμπερό που πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές είναι προτιμότερα από τα γυάλινα, γιατί τα πλαστικά διατηρούν καλύτερα κάποιες ουσίες του μητρικού γάλακτος.

ευχαριστω αχ ωραια θα ηταν στο σεμιναριο ε?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γεια σας γεια σας γεια σας! Τι κάνετε κοιλίτσες? Στγχαρητήρια Ιωαννάκι για τη μπουμπού, μια χαρά είναι κ με το καλό και η β επιπέδου! Αχ εμείς πίσω σπιτάκι, περάσαμε πάρα πολ'υ ωραία, ξεφύγαμε λιγάκι! Μιλινάκι, ωραίο μου ακούγεται το σεμινάριο..

ευχαριστω Μαρακι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ιωαννάκι, πράγματι ήταν πολύ ωραία! Επί την ευκαιρία, για όσες είναι από Αθήνα, μας είπαν ότι το ερχόμενο Σάββατο έχει δωρεάν ημερίδα για το μητρικό θηλασμό στο Αττικό Νοσοκομείο (δείτε στο http://www.mitrikosthilasmos.com/2013/03/6-etisia-imerida-gia-ton-mitriko-thilasmo-apo-ton-galaxia.html ), είδα το πρόγραμμα και τα θέματα φαίνονται όντως ενδιαφέροντα.

tt18a28c.aspx

Εγω πηγα στο γιατρο γιατι με φευγουν λιγα υγρα διαφανα και αοσμα και ανυσηχησα(ξερω τρελη θα καταληξω στο τελος) μου ειπε πως εχω κολπιτιδα και μου εδωσε κανεστεν υποθετα!!! το θεμα ειναι οτι τα διαφανα υγρα συνεχιζουν και λεω μην ειναι τπτ αλλο(μπορει να ειναι και μπεμπα που παιζει μπαλα με την ουροδοχο μου), αλλα προσπαθω να ηρεμησω σε μια εβδομαδα εχω και β επιπεδου!!! Αντε να περασει ο καιρος και να ερθει το Πασχα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Είδα πιο πάνω που συζητούσατε για γιατρούς και τιμές, ο δικός μου πέρνει 30 ευρω στην επίσκεψη τώρα στην εγκυμοσύνη και αυτό οχι πάντα και για αμοιβή δε ξέρω τι θα μας ζητησει τώρα, δεν το χουμε συζητησει υπολογίζω 1000 και κατι...

kK3bp2.png

dKVVp3.png

καλημερα γκαστρουλες!!!!

Μαρακι καλως ηρθες!περασατε ομορφα?γεμισατε τις μπαταριες σας?

Μαγδα αφου ειπε ο ντοκ οτι ολα ειναι οκ να μην ανησυχεις καθολου!αντε με το καλο η β επιπεδου!!

και σε σενα Ιωαννακι με το καλο η β επιπεδου!!!θα δειτε ολοκληρα μωρα τωρα!!!!!

Μιλινακι πολυ ενδιαφερον αυτο για τον μητρικο θηλασμο, θα δω αν μπορεσω να παω!

NkOFp3.png

Ευχαριστω Κριστινα:):)

Για το θηλασμο μου ειπε θα μου δειξει η μαια του γιατρού που θα ειναι μαζι στην γεννα!!! μακαρι να καταφερουμε να θηλάσουμε:):)

Οσο για τιμες μου παιρνει 50? καθε 3 εβδομάδες και δεν ξερω ποσο θα παρει στην γέννα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή εβδομάδα!

Sangreluna, πού ήσουνα χτες, στο σεμινάριο για το θηλασμό; Αν ναι, πώς σου φάνηκε; Εγώ δεν είχα ξαναπάει σε κάτι τέτοιο και τώρα έχω ενθουσιαστεί, ψάχνω πού αλλού έχει τέτοια σεμινάρια / μαθήματα να πάω! Αν έχετε ακούσει για τίποτα μαθήματα όχι μόνο ανώδυνου τοκετού και θηλασμού αλλά και γενικότερα περιποίησης μωρού, πείτε μου!

Μάγδα, περαστικά και με το καλό η β΄ επιπέδου! Δεν είναι τίποτα η κολπίτιδα, μην ανησυχείς!

Μαράκι και Μάγδα, ο δικός μου γιατρός παίρνει 80 σε κάθε επίσκεψη, που απ' ό,τι διαβάζω εδώ είναι μάλλον από τις πιο τσιμπημένες τιμές - χαλάλι όμως γιατί είναι πολύ καλός και τα λεφτά πάνε για καλό σκοπό!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...