Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα!

Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί μόλις έμαθα ότι μια ξαδελφούλα μου είναι κι αυτή έγκυος, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της στα τέλη Οκτωβρίου - δυστυχώς είμαστε μακρυά γιατί είναι στην Αυστραλία αλλά παρ' όλα αυτά την αγαπάω πολύ και είμαι ενθουσιασμένη που τα μωράκια μας θα έχουν ουσιαστικά την ίδια ηλικία!

Κορίτσια, για τα ρουχαλάκια δεν έχω ιδέα και πολύ προβληματίζομαι κι εγώ τι πρέπει να πάρω. Όσο για τα έξοδα του τοκετού επίσης δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα με το γιατρό. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουμε αλλά κάθε φορά αυτή η συζήτηση αναβάλλεται για την επόμενη... Ελπίζω να μην πάθουμε σοκ όταν ακούσουμε πόσο θα πάει τελικά ο λογαριασμός!

Χαρά, αφού ο άντρας σου σε "απάτησε" με την Anne Hathaway, που σας χωρίζει κι ένας ωκεανός βρε παιδί μου, κανένα πρόβλημα. Για φαντάσου να σου έλεγε "με την κολλητή σου την τάδε"... Εκεί θα ήταν ένα θέμα!

Floretta, e.colli, τι γκαντεμιά! Αυτό από τα μαρούλια δεν είναι; Μην ανησυχείς, όμως, ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Οι αντιβιώσεις όντως επιτρέπονται οι περισσότερες. Επειδή χρειάστηκε να πάρω κι εγώ, είχα ρωτήσει και έναν παιδίατρο και μου είχε πει ότι επιτρέπονται εκτός από κάποιο συγκεκριμένο είδος που μπορεί να κιτρινίσει τα δόντια του μωρού. Δε θυμάμαι ποιο ήταν αυτό αλλά ρώτα το γιατρό σου.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Floretta το e.collι είναι βακτηριο ουρολημωξης και υπαρχουν αντιβιωσεις που επιτρεπονται στην εγκυμοσυνη!!! Εγω χρειαστηκε να παρω στην αρχη της εγκυμοσυνης και με ηρεμησε ο γιατρός μου.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσια για τους πρωτους μηνες να παιρνεται φορμακια απο mothercare , για καποιο λογο εβγαζαν τους πιο πολλους μηνες απο καθε αλλη μαρκα. Εγω πηρα στις εκπτωσεις φορμακια να τα χω γιατι να τα πληρωνω τωρα;;;;

οσο για το γυναικολογο μου παιρνειι 1300 κ 40 στην επισκεψη.

Να ρωτησω κατι που με καιει. Τα νευρα σας πως ειναι;;;; Εσεις που εχετε ηδη ενα παιδι. Μεχρι τωρα ημουν η απολυτα στοργικη μανουλα, attachment parenting κ τετοια. 19 μηνων η μικρη κ να το βρασω το attachment parenting που εφαρμοσα , αφου αν συνεχισω ετσι θα το τρελανω το παιδι. Καλυτερα να ημουν μια μετρια μανα παρα τωρα που βγαζω ολη μου την υστερια πανω στο παιδι. Κ έχω κ πολυ βοηθεια απο τους γονεις μου κ τη γειτονια που ειναι ολοι συγγενεις, αλλα με το που θα βρεθουμε σπιτι βαραω τρελα. Δεν ξερω αλλα τι να κανεις οταν πρεπει να γινουν καποιες δουλειες;;; Σημερα προσπαθουσα απο τις 9 να μαγειρεψω κ με το ζορι καταφεραμε να φαμε στις 2.μισι. Τη σηκωσα αγκαλια χιλιαδες φορες, τη μαλωσα αλλες τοσες, κ οχι μαλωμα, μαλωμα με ουρλιαχτα. Κ ειδε κ ενα εκατομμυριο παιδικα. Κ δεν ειναι οτι με νευριαζει μονο το δικο μου παιδι με νευριαζουν κ τα ξενα, μ εχουν παρει πρεα οι φιλες μου οτι εχει αρχισει να μου στριβει. Ειναι απο την εγκυμοσυνη ή το χάνω κ να πάει σε κανα γιατρο να με κοιταξει τωρα που ναι νωρις;;; Πείτε μου οτι θα συνελθω

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Γιθατι οσο εγω ημουν μ ενα παιδι στο σλινγκ, το σπιτι μου βρωμαγε, για μεσημεριανο ετρωγα μπισκοτα, κ θηλαζα κιολας (ωραια διατροφη). Τωρα ομως δεν υπαρχει αυτη η πολυτελεια, πρεπει να μπει μια σκουπα, να μαγειρεψω για το παιδι εστω, δε δινω κ ετοιμες κρεμες κ εχω συνεχεια να ετοιμαζω κατι στην κουζινα κ να γινεται χαλια. Δεν ειμαι καμια τρελη με την καθαριοτητα αλλα τωρα προκυπτουν πραγματα. Πλυντηρια καθε δευτερη μερα σιγουρα.

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Κορίτσια πριν ψωνίσετε από οπουδήποτε, δείτε αυτό: http://www.clothingattesco.com/kids/baby-essentials/icat/kids-baby-essentials/#esp_cf=pdxtgender&esp_viewall=y

Δε θυμάμαι ποια από σας το είχε αναρτήσει παλιότερα αλλά είναι όλα τα λεφτά!!!!!

Άρα εγώ που περιμένω αγοράκι και λογικά θα βγει μεγαλούτσικο λόγω κληρονομικότητας να πάρω 10 κοντομάνικα 0-3 (περίπου 15 ευρώ θα βγουν αυτά) και όλα τα άλλα 3-6;; Συγγνώμη που σας πρήζω, αλλά δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα...

Φλορέτα μου περαστικά!! Μη μου στεναχωριέσαι... Κι εγώ χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση στο δεύτερο τρίμηνο αλλά όλα καλά! Ακολούθησε αυτά που θα σου πει η γιατρός σου και μην ανησυχείς καθόλου!

σχετικά με τα φανελάκια του jumbo, εγώ της τα πήρα από 18 μηνών κ πάνω κ όχι όλα. δεν είναι όλα καλά, όπως λέει η Θανούλα. αν θυμάμαι καλά όσα ήταν disney της έπερνα και όχι αυτά που είχαν πλαστικές στάμπες μπροστά, αυτά που ήταν ζωγραφισμένο το ύφασμα (αν το διατύπωσα καλά). στην αρχή μόνο mothercare και μινερβάκια.

Φλώρα μου, δεν πειράζει κορίτσι μου, δεν είναι κ τραγικό. θα πάρεις την αντιβιωσούλα σου κ όλα καλά. καλύτερα που το ανακάλυψες κ θα το αντιμετωπίσεις. είπαμε είμαστε ευαισθητες, αλλάτώρα στην εγκυμοσύνη παραείμαστε.

εσείς όντως θα γεννήσετε λίγο νωρίτερα, μην υπολογίζεις στις τελευταίες μέρες πιθανού τοκετού. ρώτα την γιατρό σου, λίγες βδομάδες νωρίτερα σίγουρα θα σας παι να γεννήσετε. για να είσαι έτοιμη, κ μην φοβηθείς, καλά θα είναι τα ζουζούνια σου.

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε κανω ενα γκαλοπ για το ποσο που ζητανε οι μαιευτηρες σας για τον τοκετο οποια θελει θα με βοηθοσε να πει !
Floreta μου περαστικα.Ξερω οτι επιτρεπονται καποιες αντιβιωσεις στην εγκυμοσυνη οποτε μην αγχωνεσαι.

Για τα ρουχα του jumbo εγω αρχησα να παιρνω ρουχα απο 6 μηνων και πανω.Νεογεννητη δεν της ειχα βαλει.Αλλα εχει τυχει να παρω ρουχο καλο και να χαλασει στα πρωτα πλυσιματα ενω του jumbo δεν εχει χαλασει καθολου.

sangreluna εγω στο γιατρο μου δινω σε καθε επισκεψη 50ε και στο τελος 800-1000ε.Δεν εχουμε αποφασισει ακομα,βεβαια εμας ειναι φιλος πλεον οποτε θα εξαρτηθει απο τα οικονομικα μας εκεινη τη περιοδο.

Καλησπέρα κι από μένα!

Σήμερα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί μόλις έμαθα ότι μια ξαδελφούλα μου είναι κι αυτή έγκυος, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της στα τέλη Οκτωβρίου - δυστυχώς είμαστε μακρυά γιατί είναι στην Αυστραλία αλλά παρ' όλα αυτά την αγαπάω πολύ και είμαι ενθουσιασμένη που τα μωράκια μας θα έχουν ουσιαστικά την ίδια ηλικία!

Κορίτσια, για τα ρουχαλάκια δεν έχω ιδέα και πολύ προβληματίζομαι κι εγώ τι πρέπει να πάρω. Όσο για τα έξοδα του τοκετού επίσης δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα με το γιατρό. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουμε αλλά κάθε φορά αυτή η συζήτηση αναβάλλεται για την επόμενη... Ελπίζω να μην πάθουμε σοκ όταν ακούσουμε πόσο θα πάει τελικά ο λογαριασμός!

Floretta, e.colli, τι γκαντεμιά! Αυτό από τα μαρούλια δεν είναι; Μην ανησυχείς, όμως, ακολούθα τις οδηγίες του γιατρού και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Οι αντιβιώσεις όντως επιτρέπονται οι περισσότερες. Επειδή χρειάστηκε να πάρω κι εγώ, είχα ρωτήσει και έναν παιδίατρο και μου είχε πει ότι επιτρέπονται εκτός από κάποιο συγκεκριμένο είδος που μπορεί να κιτρινίσει τα δόντια του μωρού. Δε θυμάμαι ποιο ήταν αυτό αλλά ρώτα το γιατρό σου.

Καλησπέρα!!!

Floretta το e.collι είναι βακτηριο ουρολημωξης και υπαρχουν αντιβιωσεις που επιτρεπονται στην εγκυμοσυνη!!! Εγω χρειαστηκε να παρω στην αρχη της εγκυμοσυνης και με ηρεμησε ο γιατρός μου.

Γειά σας κορίτσια μου! Σας ευχαριστώ για τα καθησυχαστικά σας λόγια ;)

Γύρίσαμε από το γυναικολόγο και θα πάρω αντιβιωσούλα για 4 μέρες! Μετά από 15 μέρες επαναληπτική καλλιέργεια ούρων. Άντε να δούμε. Πάντως τα μωρά μας είναι μια χαρά και η γυναικολόγος δε φάνηκε να ανησυχεί...

Νεφέλη μου εγώ το είχα πεί για το Tesco! Παρήγγειλα κιόλας ;););)

Τα μεταφορικά μου βγήκαν 10 λίρες!

φιλιά σε όλες, πάμε με τον άντρα μου για φαγητό έξω!! Γιούπιιιιι!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσια για τους πρωτους μηνες να παιρνεται φορμακια απο mothercare , για καποιο λογο εβγαζαν τους πιο πολλους μηνες απο καθε αλλη μαρκα. Εγω πηρα στις εκπτωσεις φορμακια να τα χω γιατι να τα πληρωνω τωρα;;;;

οσο για το γυναικολογο μου παιρνειι 1300 κ 40 στην επισκεψη.

Να ρωτησω κατι που με καιει. Τα νευρα σας πως ειναι;;;; Εσεις που εχετε ηδη ενα παιδι. Μεχρι τωρα ημουν η απολυτα στοργικη μανουλα, attachment parenting κ τετοια. 19 μηνων η μικρη κ να το βρασω το attachment parenting που εφαρμοσα , αφου αν συνεχισω ετσι θα το τρελανω το παιδι. Καλυτερα να ημουν μια μετρια μανα παρα τωρα που βγαζω ολη μου την υστερια πανω στο παιδι. Κ έχω κ πολυ βοηθεια απο τους γονεις μου κ τη γειτονια που ειναι ολοι συγγενεις, αλλα με το που θα βρεθουμε σπιτι βαραω τρελα. Δεν ξερω αλλα τι να κανεις οταν πρεπει να γινουν καποιες δουλειες;;; Σημερα προσπαθουσα απο τις 9 να μαγειρεψω κ με το ζορι καταφεραμε να φαμε στις 2.μισι. Τη σηκωσα αγκαλια χιλιαδες φορες, τη μαλωσα αλλες τοσες, κ οχι μαλωμα, μαλωμα με ουρλιαχτα. Κ ειδε κ ενα εκατομμυριο παιδικα. Κ δεν ειναι οτι με νευριαζει μονο το δικο μου παιδι με νευριαζουν κ τα ξενα, μ εχουν παρει πρεα οι φιλες μου οτι εχει αρχισει να μου στριβει. Ειναι απο την εγκυμοσυνη ή το χάνω κ να πάει σε κανα γιατρο να με κοιταξει τωρα που ναι νωρις;;; Πείτε μου οτι θα συνελθω

Γιθατι οσο εγω ημουν μ ενα παιδι στο σλινγκ, το σπιτι μου βρωμαγε, για μεσημεριανο ετρωγα μπισκοτα, κ θηλαζα κιολας (ωραια διατροφη). Τωρα ομως δεν υπαρχει αυτη η πολυτελεια, πρεπει να μπει μια σκουπα, να μαγειρεψω για το παιδι εστω, δε δινω κ ετοιμες κρεμες κ εχω συνεχεια να ετοιμαζω κατι στην κουζινα κ να γινεται χαλια. Δεν ειμαι καμια τρελη με την καθαριοτητα αλλα τωρα προκυπτουν πραγματα. Πλυντηρια καθε δευτερη μερα σιγουρα.

δεν είσαι καθόλου τρελή!!!!! είναι οι ορμόνες.... και εγώ έχω ξεσπάσει πολλές φορές με το παραμικρό στην Αγγελική, αλλά τις περισσότερες φορές στον άντρα μου. κυριολεκτικά με το παραμικρό..... και ούτε μαγειρεύω, σκούπα κάθε σάββατο αν εχω τα κέφια μου, πλυντήρια αραιά κ που αλλά όλα μαζεμένα, σιδέρωμα η μαμά μου. νιώθω όμως τόσο κομμάτια τα απογεύματα.... υπομονή και θα περάσει, θα ξανάρθεις στα φυσιολογικά σου!!!! προς το παρών κουράγιο!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κορίτσια κ από εμένα! Δεν εχω μπει καθόλου από χθες γιατι είμαστε στο ΑΓρίνιο σε μια φίλη. Ραντεβού απο Δευτέρα καλό Σ/Κ σε όλες!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις πηγαμε στο γιατρο την παρασκευη,η μπουμπου μας ειναι μια χαρα ειναι 340 γραμμαρια κ εγω συνολο απ την αρχη στα +6.μας εκλεισε ραντεβου για β επιπεδου 2 μαιου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις πηγαμε στο γιατρο την παρασκευη,η μπουμπου μας ειναι μια χαρα ειναι 340 γραμμαρια κ εγω συνολο απ την αρχη στα +6.μας εκλεισε ραντεβου για β επιπεδου 2 μαιου

καλημέρα και σε σένα κορίτσι μπράβο με τη μπούμπου σου....Ιωαννάκι και εμένα η μαμά μου κατάφερε να μου βάλει 2 κιλά σε 10 μέρες οπότε τώρα είμαι στα +5:tongue: Πότε κάνεις β επιπέδου?

καλημέρες κορίτσια μου!!!!! βόλτες κ πάλι βόλτες.

Ιωαννάκι μπράβο, μια χαρά είστε. και εμείς 2 Μαϊου έχουμε β επιπέδου.

οι υπόλοιπες καλά να περ'ασετε. εμείς θα πάμε μια βόλτα μέχρι Ναύπλιο για καφέ κ σουβλάκια... μιαμ μιαμ..... φιλάκια πολλά

WeDjp2.png

0hUop3.png

καλημέρα και σε σένα κορίτσι μπράβο με τη μπούμπου σου....Ιωαννάκι και εμένα η μαμά μου κατάφερε να μου βάλει 2 κιλά σε 10 μέρες οπότε τώρα είμαι στα +5:tongue: Πότε κάνεις β επιπέδου?

ευχαριστω γλυκια μου 2/5 εχουμε β επιπεδου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

καλημέρες κορίτσια μου!!!!! βόλτες κ πάλι βόλτες.

Ιωαννάκι μπράβο, μια χαρά είστε. και εμείς 2 Μαϊου έχουμε β επιπέδου.

οι υπόλοιπες καλά να περ'ασετε. εμείς θα πάμε μια βόλτα μέχρι Ναύπλιο για καφέ κ σουβλάκια... μιαμ μιαμ..... φιλάκια πολλά

α ωραια εχουμε την ιδια μερα β επιπεδου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...