Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλά είμαι, σε αναμονή να περάσει κ αυτή η εβδομάδα που έρχεται...

ναι μωρέ τελικά χρειάζεται λίγα απ'όλα..... κ εγώ επειδή έχω από της αδερφής μου, θα ξεχωρίσω τι έχει, κ θα πάω κ εγώ να πάρω μάλλον όταν αρχίσουν οι εκπτώσεις. μπορεί όμως κ νωρίτερα να είμαι έτοιμη γιατί το'χω εγώ με το νωρίτερο... χαχαχαχαχαχα

Περιμένεις τη Μ. εβδομάδα για την β επιπέδου ε? Ενταξει μπορεί να σου έτυχε να γεννησες προωρα μια φορα, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα οτι θα ξανασυμβει όμως! Να είσαι αισιόδοξη (αν και σε βλέπω πολύ χαλαρή με τηνέννοια οτι δεν αγχωνεσαι περισσοτερο από οσο πρέπει, μην παρεξηγηθώ!)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα συμφωνησω και εγω.Να παρεις αλλα λιγα γιατι ειναι αναλογα ποσο θα βγει το μωρο αλλα και η γραμμη του ρουχου.Εμενα η μικρη μου γεννηθηκε 3700 και τα 0-3 της εκαναν για λιγο καιρο,ουτε μηνα,ενω αλλα δεν της εκαναν καθολου.Πολλα φορμακια που μου εφεραν στο μαιευτηριο δεν τα φορεσαμε ποτε.Τα 3-6 σιγουρα θα τα βαλεις και μετα...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Κοριτσια θα συμφωνησω και εγω.Να παρεις αλλα λιγα γιατι ειναι αναλογα ποσο θα βγει το μωρο αλλα και η γραμμη του ρουχου.Εμενα η μικρη μου γεννηθηκε 3700 και τα 0-3 της εκαναν για λιγο καιρο,ουτε μηνα,ενω αλλα δεν της εκαναν καθολου.Πολλα φορμακια που μου εφεραν στο μαιευτηριο δεν τα φορεσαμε ποτε.Τα 3-6 σιγουρα θα τα βαλεις και μετα...

Ναι νομίζω λίγα από όλα τα μεγεθη ( 0-3 3-6) είναι καλά, για να βολευτούμε τον πρώτο καιρό! Μετά, ανάλογα το μωρό και την ανάπτυξή του, συμπληρώνουμε..

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Περιμένεις τη Μ. εβδομάδα για την β επιπέδου ε? Ενταξει μπορεί να σου έτυχε να γεννησες προωρα μια φορα, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα οτι θα ξανασυμβει όμως! Να είσαι αισιόδοξη (αν και σε βλέπω πολύ χαλαρή με τηνέννοια οτι δεν αγχωνεσαι περισσοτερο από οσο πρέπει, μην παρεξηγηθώ!)

ναι, τη β επιπέδου. κοίτα, στατιστικά λένε ότι δεν κάνεις 2 πρόωρους τοκετούς, πολύ σπάνια. αλλά κ αυτή η εγκυμοσύνη μέχρι τώρα είναι πολύ διαφορετική από την άλλη, χωρίς κανένα πρόβλημα (φτου-φτου μη το ματιάσω). αλλά πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να χαμογελάμε. πάντα υπάρχει ο φόβος αλλά.... δεν σε παρεξηγώ, μην φοβάσαι. απλά γενικά είμαι αισιόδοξο άτομο.:P

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ναι νομίζω λίγα από όλα τα μεγεθη ( 0-3 3-6) είναι καλά, για να βολευτούμε τον πρώτο καιρό! Μετά, ανάλογα το μωρό και την ανάπτυξή του, συμπληρώνουμε..

τα mothercare που είχα πάρει εγώ, να ξέρετε οτι έχουν μεγάλη φόρμα.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Zounitsa μου μπράβο που είσαι αισιοδοξη, και εγω το προσπαθω αν και δεν το χω και πολύ θα έλεγα!! Ναι όντως κ εμείς από mothercare ότι πήραμε το βολευτήκαμε αρκετο καιρό! Μου άρεσαν πολύ και αυτά τα Tesco που μας είχε κάνει ποστ η floreta αν θυμάμαι καλά. Να σας ρωτησω κάτι από jumbo ψωνίζετε εσώρουχα φορμάκια? Εγω στο γιο μου τα εσωτερικά φορμάκια του του τα έπερνα με το τσουβαλι από εκει αλλά μετα μου είπανε διαφορα και τα έκοψα.. και τωρα δε ξερω τι να κάνω!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Zounitsa μου μπράβο που είσαι αισιοδοξη, και εγω το προσπαθω αν και δεν το χω και πολύ θα έλεγα!! Ναι όντως κ εμείς από mothercare ότι πήραμε το βολευτήκαμε αρκετο καιρό! Μου άρεσαν πολύ και αυτά τα Tesco που μας είχε κάνει ποστ η floreta αν θυμάμαι καλά. Να σας ρωτησω κάτι από jumbo ψωνίζετε εσώρουχα φορμάκια? Εγω στο γιο μου τα εσωτερικά φορμάκια του του τα έπερνα με το τσουβαλι από εκει αλλά μετα μου είπανε διαφορα και τα έκοψα.. και τωρα δε ξερω τι να κάνω!!!

Εγώ πάντως ψώνισα πολλά από τα jumbo. Πρώτα δανείστηκα μερικά από την αδερφή μου, τα φόρεσα στη μικρή, είδα ότι δεν έβγαλε τίποτα σπυράκια και μετά αγόρασα. Πρόσεχα όμως να μου "κάθονται "καλά στο χέρι, να μου αρέσει το ύφασμα. Έχουν παρτάλια, αλλά έχουν και ρούχα με ωραία υφάσματα.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Κι εγώ ψήνομαι να αγοράσω από το Tesco...

καλέ αγχώθηκα!! Ημουν πολύ κουλαριστή και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι είμαι 24η εβδομάδα! Υπάρχουν μωρά που γεννιούνται και επιβιώνουν στην 24η εβδομάδα :shock::shock:!!! Φυσικά δεν το θέλω με τιποτα, αλλά τελοσπάντων είναι κάτι που συμβαίνει...Εμείς που έχουμε και δίδυμα έχουμε μεγάλο κίνδυνο πρώορου τοκετού.

Οπότε βάζουμε μπροστά για κούνιες, καρότσι και λέω να πάρω και λιγα φορμάκια!

Xara μου μπράβο για την αντιμετώπιση σχετικά με το όνειρο, κι εγώ συμφωνώ μαζί σου... είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά δεν ελέγχουμε το υποσυνείδητό μας! Κι εγώ έχει τύχει να ονειρευτώ ότι είμαι με άλλον άντρα, αλλά φυσικά στην πραγματική ζωή δε θα το έκανα ποτέ στον ανδρούλη μου γιατί τον αγαπάω τρελά! Οπότε θεωρώ ότι ίσως κάποτε να του έχει συμβεί το αντίστοιχο, τί να κάνουμε... τουλάχιστον χαίρομαι που δεν το ξέρω ;);)

Βγήκαν και τα αποτελέσματα της καλλιέργειας των ούρων και έχω e.colli. Σκ@τ@ :(:(:( Το απόγευμα θα πάω στη γυναικολόγο και θα μου πει αν θα πάρω αντιβίωση :(:(:( Κρίμα ρε γμτ, είμαι πολύ προσεκτική... και δεν έχω τίποτα από συμπτώματα!

Κορίτσια πριν ψωνίσετε από οπουδήποτε, δείτε αυτό: http://www.clothingattesco.com/kids/baby-essentials/icat/kids-baby-essentials/#esp_cf=pdxtgender&esp_viewall=y

Δε θυμάμαι ποια από σας το είχε αναρτήσει παλιότερα αλλά είναι όλα τα λεφτά!!!!!

Άρα εγώ που περιμένω αγοράκι και λογικά θα βγει μεγαλούτσικο λόγω κληρονομικότητας να πάρω 10 κοντομάνικα 0-3 (περίπου 15 ευρώ θα βγουν αυτά) και όλα τα άλλα 3-6;; Συγγνώμη που σας πρήζω, αλλά δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα...

Φλορέτα μου περαστικά!! Μη μου στεναχωριέσαι... Κι εγώ χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση στο δεύτερο τρίμηνο αλλά όλα καλά! Ακολούθησε αυτά που θα σου πει η γιατρός σου και μην ανησυχείς καθόλου!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

σχετικά με τα φανελάκια του jumbo, εγώ της τα πήρα από 18 μηνών κ πάνω κ όχι όλα. δεν είναι όλα καλά, όπως λέει η Θανούλα. αν θυμάμαι καλά όσα ήταν disney της έπερνα και όχι αυτά που είχαν πλαστικές στάμπες μπροστά, αυτά που ήταν ζωγραφισμένο το ύφασμα (αν το διατύπωσα καλά). στην αρχή μόνο mothercare και μινερβάκια.

Φλώρα μου, δεν πειράζει κορίτσι μου, δεν είναι κ τραγικό. θα πάρεις την αντιβιωσούλα σου κ όλα καλά. καλύτερα που το ανακάλυψες κ θα το αντιμετωπίσεις. είπαμε είμαστε ευαισθητες, αλλάτώρα στην εγκυμοσύνη παραείμαστε.

εσείς όντως θα γεννήσετε λίγο νωρίτερα, μην υπολογίζεις στις τελευταίες μέρες πιθανού τοκετού. ρώτα την γιατρό σου, λίγες βδομάδες νωρίτερα σίγουρα θα σας παι να γεννήσετε. για να είσαι έτοιμη, κ μην φοβηθείς, καλά θα είναι τα ζουζούνια σου.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πριν ψωνίσετε από οπουδήποτε, δείτε αυτό: http://www.clothingattesco.com/kids/baby-essentials/icat/kids-baby-essentials/#esp_cf=pdxtgender&esp_viewall=y

Δε θυμάμαι ποια από σας το είχε αναρτήσει παλιότερα αλλά είναι όλα τα λεφτά!!!!!

Άρα εγώ που περιμένω αγοράκι και λογικά θα βγει μεγαλούτσικο λόγω κληρονομικότητας να πάρω 10 κοντομάνικα 0-3 (περίπου 15 ευρώ θα βγουν αυτά) και όλα τα άλλα 3-6;; Συγγνώμη που σας πρήζω, αλλά δεν ξέρω πού πάνε τα τέσσερα...

Φλορέτα μου περαστικά!! Μη μου στεναχωριέσαι... Κι εγώ χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση στο δεύτερο τρίμηνο αλλά όλα καλά! Ακολούθησε αυτά που θα σου πει η γιατρός σου και μην ανησυχείς καθόλου!

κ ότι θα ζητούσα να δημοσιεύσετε πάλι το site να το δω πάλι γιατί το έχασα.... αχ μεγάλα πνεύματα.....:P:p

WeDjp2.png

0hUop3.png

Floreta μου περαστικα.Ξερω οτι επιτρεπονται καποιες αντιβιωσεις στην εγκυμοσυνη οποτε μην αγχωνεσαι.

Για τα ρουχα του jumbo εγω αρχησα να παιρνω ρουχα απο 6 μηνων και πανω.Νεογεννητη δεν της ειχα βαλει.Αλλα εχει τυχει να παρω ρουχο καλο και να χαλασει στα πρωτα πλυσιματα ενω του jumbo δεν εχει χαλασει καθολου.

sangreluna εγω στο γιατρο μου δινω σε καθε επισκεψη 50ε και στο τελος 800-1000ε.Δεν εχουμε αποφασισει ακομα,βεβαια εμας ειναι φιλος πλεον οποτε θα εξαρτηθει απο τα οικονομικα μας εκεινη τη περιοδο.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...