Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Δε θυμάμαι τιμές για να σου πω πόσο είχα εγώ. Εσένα λογικά αφού είναι μια αρχομένη κατάσταση δεν είναι κάτι σοβαρό. Για να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου είχα 4 αποβολές πριν βρω την αντίσταση στην ινσουλίνη. Ποτέ δε θα μάθω αν αυτη ήταν η αιτία. Όμως έχει νόημα να κοιτάς πίσω? Βελτίωσε τη διατροφή σου και βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου μια για πάντα όχι μόνο λόγω εξωσωματικής. Όσο για το βελονισμό, αν πιέζεσαι οικονομικά, να σου πω ότι εγω δεν είδα καμία φοβερή διαφορά. Λίγο στους πονοκεφαλους και μόνο για όσο διάστημα έκανα, μετά που σταμάτησα το απόλυτο τίποτα. Η γυμναστική όμως μου άλλαξε τα πάντα, ένιωθα άλλος άνθρωπος. Κακώς τόσα χρόνια είχα σταματήσει. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Thanoula και Nefeli...νομίζω πως μου το είπε γιατί τον είχα ζαλίσει τις προηγούμενες μέρες με τα "πάλι με απάτησες"...κλπ...κλπ...και ο καημενούλης μου ζητούσε και συγγνώμη από πάνω λες και έφταιγε...χαχαχα...

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Αχ, έπαθες τέτοιο πράγμα; Δεν ήταν καλά το μωράκι; Αν θέλεις λες, δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά είναι ένας από τους φόβους μου αυτός, να μη μου το δώσουν αμέσως...

Το μπάνιο δεν είναι τίποτα, απλά θέλει λίγο προσοχή να μη βραχεί το σημείο. Ο μπελάς είναι η αλλαγή της πάνας και το αντισηπτικό που πρέπει να βάζεις κάθε φορά, ενώ νομίζεις ότι πονάει το μωρό....πω ρε, τι θυμήθηκα τώρα...

α δεν έχω πρόβλημα, άλλωστε το έχω ξαναπεί εδώ. γέννησα πρόωρα, 30εβ+5ημ. και μπήκε εντατική η μικρή. την είδα 5 μέρες μετά (μέχρι να βγω κ εγώ) κ ήδη είχε πέσει ο αφαλός. την πήρα αγκαλιά περίπου 15 μέρες μετά και στις 25 μέρες φύγαμε για σπίτι.

αυτό που με τρομάζει είναι πως να την κρατάω για το μπάνιο. βέβαια τώρα θα μου δείξουν αλλά πάντα ήταν το μεγάλο άγχος μου.

Χαρά άξιζε τον κόπο..... χαχαχαχαααα αλλά ανέβασε ψηλά τον πήχη, την επόμενη φορά που θα δει τέτοιο όνειρο, να είναι με μια πολύ καλύτερη.... :P:p:p

WeDjp2.png

0hUop3.png

Zounitsa, μια ιδέα είναι αυτό με τον αφαλό. Θα λούζεις κανονικά το μωράκι σου και μετά απλά με ένα βαμβακάκι και λίγο πεταντίν ή οινόπνευνα (ό,τι σου επι ο γιατρός σου) θα ταμπονάρεις απαλά γύρω γύρω. Θα διπλώνεις λίγο το πάμπερ από πάνω ώστε να μην καλύπτει τον αφαλό και έτοιμο το νινί σου.

μωρέ αυτό που δεν είχα καταλάβει (δεν το έκανα κιόλας ποτέ) ήταν αυτό το πιάσιμο του μωρού για να το λούσεις.... αυτό που είναι σαν κεφαλοκλείδωμα... :P:p:p:p:p θα εκπαιδευτώ κ σ'αυτό, που θα πάει....:oops:

WeDjp2.png

0hUop3.png

μωρέ αυτό που δεν είχα καταλάβει (δεν το έκανα κιόλας ποτέ) ήταν αυτό το πιάσιμο του μωρού για να το λούσεις.... αυτό που είναι σαν κεφαλοκλείδωμα... :P:p:p:p:p θα εκπαιδευτώ κ σ'αυτό, που θα πάει....:oops:

Αυτό zounitsa θα στο δείξουν στην κλινική πως θα το κάνεις. Αν και τελικά όπως βολεύει την κάθε μαμά. Θα το πιάσεις έτσι...θα το πιάσεις αλλιώς το μωράκι και στο τέλος θα το βρεις...:P

FQzVp3.png

92nJp3.png

σιγουρα καλυτερο δεν το συζηταω!για καροτσι εχεισ ψαξει καθολου;εμεισ καταληξαμε σε 3 σε 1 τελικα...

Dinaki εγω εχω καροτσι απο το πρωτο παιδι οποτε τετοια δεν θα χρειαστω να αγορασω...Μονο ρουχαλακια,πετσετες,σεντονια αφου περιμενουμε αγορακι και εχω κοριτσακι.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιλιτσες.....

Τα πρωτα μπανια του νεογεννητου ενω εχει το μανταλακι στον αφαλο με προβληματιζει και εμενα πολυ αν και δευτερομανα.Στο πρωτο ειχα τη βοηθεια της μανουλας μου τις πρωτες μερες και ετυχε και επεσε ο αφαλος οταν ηταν ακομα εδω.Τωρα να με δω......

Με ανατριχιαζει ολη αυτη η κουμουτσα που εχουν στον αφαλο.....

Σου δειχνουν οι μαιες τα παντα για το μπανιο και το αλλαγμα,τουλαχιστον στο λητω που γεννησα εγω μας εκαναν σεμιναριο 2 φορες..Ενα οταν εισαι μεσα μαζι με αλλες μανουλες και ενα οταν φευγεις ερχεται μια μαια και σου δειχνει τα παντα...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

κ εμένα αυτό το πράγμα με ανατριχιάζει.....!!!! κ εμάς μας είχαν δείξει στη Νίκαια αλλά δεν το έκανα ποτέ, την έβαλα κατευθείαν στο μπανιερό που είχε θέση για νεογέννητο.

ντάξει μωρέ............ τόσα καταφέραμε.... εκεί θα κολλήσουμε????!!!!!! χαχαχαχαχααα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Επειδή έχω κολλήσει πολύ άσχημα με τα ρούχα της tesco και είμαι έτοιμη να παραγγείλω, βοηθήστε λίγο!!! Το νούμερο 0-3 υποτίθεται ότι είναι μέχρι 3 μηνών σωστά; Αν βγει το μωρό πιο αδύνατο από το φυσιολογικό φαντάζομαι δεν πειράζει να περισσεύουν τα ρούχα! Αν βγει πιο μεγάλο τι κάνουμε;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Επειδή έχω κολλήσει πολύ άσχημα με τα ρούχα της tesco και είμαι έτοιμη να παραγγείλω, βοηθήστε λίγο!!! Το νούμερο 0-3 υποτίθεται ότι είναι μέχρι 3 μηνών σωστά; Αν βγει το μωρό πιο αδύνατο από το φυσιολογικό φαντάζομαι δεν πειράζει να περισσεύουν τα ρούχα! Αν βγει πιο μεγάλο τι κάνουμε;

Αν βγει πιο μεγάλο θα τα φορέσει για λιγότερο. Θα το καταλάβεις πότε θα στενέψουν τα ρούχα, θα τσιτώνουν για να κλείσουν κάτω από την πάνα και θα τραβιέται προς τα κάτω το "λαιμουδάκι". Κατά τη γνώμη μου τα ρούχα θα έπρεπε να γράφουν επάνω εκατοστά και όχι ηλικίες, αυτά είναι ένας μέσος όρος των μωρών, δεν αναπτύσονται όλα με τον ίδιο ρυθμό.

Δεν περιάζει να περισσεύουν τα ρούχα. βέβαια εξαρτάται από το για τι ρούχο μιλάμε. Όταν έβαζα στην κόρη μου ολόσωμα φορμάκια που κάλυπταν και το πατουσάκι, όταν της ήταν μεγάλα έμπαιναν τα πόδια της ολόκληρα μέσα στο φορμάκι, διπλώνονταν στον χώρο για την κοιλιά και δενμπορούσε να κουνηθεί και την ενοχλούσε αυτό και έκλαιγε. Και με πολύ μεγαλύτερα φανελάκια θα δείχνει γελοίο το παιδί.

Πάντως μην πάρεις πολλά μηδέν, λογικά τα 0 - 3 θα σου κρατήσουν κανα δίμηνο και μετά έτσι και αλλοιώς θα κρυώσει ο καιρός, οπότε....

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

ναι Νεφέλη, είναι (υποτίθεται) μέχρι 3 μηνών. δεν πειράζει καθόλου να περισσεύει, απεναντίας θα τα φορέσει πιο πολύ καιρό. αν βγει μεγάλο το μωρό, το πολύ-πολύ να τα φορέσει για κανα μήνα. γι'αυτό μην πάρεις πολλά 0-3. πάρε 4-5 το πολύ. μετά θα πάρεις το 3-6 που επίσης θα είναι το ίδιο.....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια εγώ είχα πάρει 0-3 στην Αγγελική γιατί έβγαινε ψηλή. όταν όμως γεννήθηκε νωρίτερα, 1670γρ και 45εκ ύψος, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ήταν..... ένα διπλωμένο φορμάκι..... της δίπλωνα το μανίκι κ έφτανε μέχρι τον ώμο. εεεε πήγα κ της πήρα 4-5 φορμάκια κ κανά 3 βελουτέ για την υπόλοιπη μέρα 0 και βρήκα την υγειά μου. κ για να καταλάβετε τα φόρεσε μέχρι την ηλικία που θα γεννιόταν, μετά τα αλλάξαμε σε 0-3.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλά είμαι ζουνιτσα μου, εσυ?Κορίτσια εγω από ρουχακια δεν του χα πάρει του μικρο΄πυ καθολου μηδεν νουμερο γιατι μου λέγαν μην πάρεις και δε θα τα φορέσει για πολύ και και και... και μετα το λυπόμουν μεσα στε μεγάλα ρουχα και πήγε ο αντρας μου και του πήρε μηδεν νουμερο για τον πρώτο καιρό!!!Οπότε τωρα σίγουρα θα πάρω και μηδεν νούμερο, και όσο τα βάλει!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

καλά είμαι, σε αναμονή να περάσει κ αυτή η εβδομάδα που έρχεται...

ναι μωρέ τελικά χρειάζεται λίγα απ'όλα..... κ εγώ επειδή έχω από της αδερφής μου, θα ξεχωρίσω τι έχει, κ θα πάω κ εγώ να πάρω μάλλον όταν αρχίσουν οι εκπτώσεις. μπορεί όμως κ νωρίτερα να είμαι έτοιμη γιατί το'χω εγώ με το νωρίτερο... χαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...