Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Μαρακι και Nefeli συγχαρητηρια για τις εξετασεις σας....

Κοριτσια εγω τα ρουχα H&M τα εχω ευχαριστηθει πολυ στη μικρη μου.Εχουν φαει το πλυσιμο και ειναι σαν καινουρια.Ξερω και ενα μαγαζι-πρατηριο που εχει πολυ οικονομικα ρουχα και γενικα ειδη για μωρα αλλα δεν ξερω κανει να γραψω ονομα???

Ειχα παρει απο εκει πορτ-μπεμπε,σελτεδακια,πανακια,πετσετες και να φανταστειτε οτι καποια σελτεδακια τα εχω ακομα μετα απο 2 χρονια σαν καινουρια(και αν εχουν φαει πλυσιμο στους 60 βαθμους)...

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

επανηλθα!!!δε βρηκα κατι αξιολογο κ ετσι πηρα ενα φορεμα καλοκαιρινο εγκυμοσυνης-θηλασμου!ελπιζω να φανει χρησιμο!!επισης ειδα πολυ ωραια κουνια(απλη ολοασπρη)με πολυ ωραια συρταριερα-μπανακι-αλλαξιερα με 179 κ 189 ευρω αντιστοιχα!!!καλα δεν ειναι;;μονο που δε ρωτησα αν στην τιμη περιλαμβανεται κ το στρωματακι αν κ δε νομιζω...

Dinaki συνηθως σε αυτα δεν συμπεριλαμβανεται στρωματακι.Παντως σαν τιμες εμενα πολυ καλα μου ακουγονται....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Dinaki συνηθως σε αυτα δεν συμπεριλαμβανεται στρωματακι.Παντως σαν τιμες εμενα πολυ καλα μου ακουγονται....

κ εγω ετσι νομιζω Ιωαννα!οσο για τα Η&Μ εννοειται πως θα τα προτιμησω για ρουχαλακια οταν ερθει η ωρα!εχουν ολα τα καταστηματα ομως παιδικα;:rolleyes::rolleyes:

C5ylp2.png

κ εγω ετσι νομιζω Ιωαννα!οσο για τα Η&Μ εννοειται πως θα τα προτιμησω για ρουχαλακια οταν ερθει η ωρα!εχουν ολα τα καταστηματα ομως παιδικα;:rolleyes::rolleyes:

Α αυτο δεν το ξερω...Αλλα εγω βεβαια δεν χρεαζομαι πολλα πραγματα αλλα θα κανω μια ερευνα αγορας πριν ξεκινησω τα ψωνια γιατι πολλα μαγαζια εχουν προσφορες...Καλο το ιντερνετ αλλα καλητερα να τα δεις απο κοντα.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Α αυτο δεν το ξερω...Αλλα εγω βεβαια δεν χρεαζομαι πολλα πραγματα αλλα θα κανω μια ερευνα αγορας πριν ξεκινησω τα ψωνια γιατι πολλα μαγαζια εχουν προσφορες...Καλο το ιντερνετ αλλα καλητερα να τα δεις απο κοντα.

σιγουρα καλυτερο δεν το συζηταω!για καροτσι εχεισ ψαξει καθολου;εμεισ καταληξαμε σε 3 σε 1 τελικα...

C5ylp2.png

Διαφημίσεις

Floretta, ευχαριστούμε για τα περαστικά!

Βρε κορίτσια, για δείτε τι βρήκα: http://blog.thebump.com/2013/04/17/study-suggests-light-drinking-during-pregnancy-okay-but-would-you-do-it/ . Θα μας τρελλάνουν, για τα αγοράκια είναι καλύτερα η έγκυος μάνα να πίνει λίγο αλκοόλ την εβδομάδα από το να μην πίνει καθόλου;;;!!! Εγώ δεν έχω πιει ούτε σταγόνα από τότε που έμεινα έγκυος, μήπως πρέπει να το αρχίσω :confused::confused::confused:

xaxaaa πινω και παραμιλωωω, ωχ αμαν...

εγώ να λέω την αλήθεια, συνήθως ένα ελαφρύ ποτό ή ένα ποτήρι κρασί το πίνω σχεδόν κάθε εβδομάδα.. πάντα όμως με πολύ νερό και αργά...

επανηλθα!!!δε βρηκα κατι αξιολογο κ ετσι πηρα ενα φορεμα καλοκαιρινο εγκυμοσυνης-θηλασμου!ελπιζω να φανει χρησιμο!!επισης ειδα πολυ ωραια κουνια(απλη ολοασπρη)με πολυ ωραια συρταριερα-μπανακι-αλλαξιερα με 179 κ 189 ευρω αντιστοιχα!!!καλα δεν ειναι;;μονο που δε ρωτησα αν στην τιμη περιλαμβανεται κ το στρωματακι αν κ δε νομιζω...

Μεγεία Dinakim! καλοφόρετο! Οι τιμές είναι χωρις στρώμα. Για στρώμα υπολόγισε άλλα 70-100 ευρώ, ανάλογα με το τι θα επιλέξεις. Είμαι σίγουρη γιατί αυτές τις μέρες ψάχνουμε κρεββατάκια και τα έχουμε γυρίσει όλα! Όλες οι τιμές είναι χωρίς στρώμα, γιατί στο στρώμα έχεις επιλογές και διαφορετικές τιμές οπότε το παραγγέλνεις χωριστά. Σαν τιμή είναι αρκετά καλή τα 179, εφόσον πρόκειται για απλή κούνια (εως 3 χρονών). Τα προεφηβικά (έως 7 χρονών) είναι πιο ακριβά.

Εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχουν όλα τα H&M εγκυμοσύνης και παιδικά...

Καλημέρα!! Τι είναι αυτό με τα όνειρα που μας έχει πιάσει όλες; Κι εγώ κάτι ασυνάρτητα βλέπω συνέχεια και ξυπνάω τρομαγμένη!!! Σε ένα σεμινάριο που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα μας είπε η μαία για τα μωράκια που θα γεννηθούν Ιούλιο-Αύγουστο ότι τις πρώτες μέρες χρειάζονται μόνο αμάνικα κορμάκια και οπωσδήποτε καλτσάκια! Για τον ύπνο, όπως είναι με την κουνουπιέρα! Τσάμπα θα τη βγάλουμε το καλοκαίρι!!! Εγώ πάντως δε θα αγοράσω πολλά από το πρώτο νούμερο, μάλλον 4 0-3 και άλλα 4 3-6 και θα το δω πώς θα πάει. Στην τελική αν μου λείψουν τα ρούχα πετάγεται κάποιος και μας παίρνει επιπλέον! Όνομα εμείς θα δώσουμε του πεθερού μου για να συνεχιστεί παράδοση που κρατάει 3 γενιές τώρα, αλλά στα επόμενα είπαμε θα διαλέξουμε μόνοι μας κάποιο όνομα που μας αρέσει! Millinaki περαστικά και στους δυο σας! Dinakim με γεια τα καινούργια ρούχα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Δεν θα σας πω πόσα να πάρετε, πάντως θυμάμαι ότι η κόρη μου λέρωνε πάαααρα πολλά ρουχαλάκια κάθε μέρα. Λόγω του "μανταλακίου" (έχω και μαμά φιλόλογο...) στον αφαλό δεν μπορούσαμε να σφίξουμε την πάνα πολύ, οπότε λίγα τσίσα, λίγα κακά που βγαίνανε νερουλά... τουλάχιστον δύο φορμάκια την ημέρα χρειαζόμασταν. Μόλις πήρε λίγα γραμμάρια και σταμάτησε να της είναι τεράστια η πάνα Νο1, και ειδκά μόλις έπεσε ο αφαλός, πετούσαμε. Αν θέλαμε την αφήναμε με τα ίδια ρούχα και όλη την ημέρα μη σου πω....

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Α, όνειρα ακόμα δεν βλέπω, σαν τούβλο κοιμάμαι. Μόνο μια φορά έίδα το κλασικό, ότι ήταν ο σύζηγος με τη γκόμενα και με ειρωνευότανε καιοι δύο μαζί και γελούσανε και τέτοια χαζά και ξύπνησα κλαίγοντας.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη όμως που δεν κουραζόμουν καθόλου, έβλεπα διάφορα. Χαρακτηριστικά θυμάμαι την τελευταία νύχτα που κοιμήθηκα έγκυος και μάλιστα το τελευταίο όνειρο που είδα έγκυος και με αυτό ξύπνησα, ήταν ο Άγιος να βγαίνει στεγνός από τη θάλασσα, να στέκεται εκεί που σκάει το κύμα και να με κοιτάει. Πολύ ήρεμη ξύπνησα, δεν ήταν τρομαχτικό.

Καλημέρα!! Τι είναι αυτό με τα όνειρα που μας έχει πιάσει όλες; Κι εγώ κάτι ασυνάρτητα βλέπω συνέχεια και ξυπνάω τρομαγμένη!!! Σε ένα σεμινάριο που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα μας είπε η μαία για τα μωράκια που θα γεννηθούν Ιούλιο-Αύγουστο ότι τις πρώτες μέρες χρειάζονται μόνο αμάνικα κορμάκια και οπωσδήποτε καλτσάκια! Για τον ύπνο, όπως είναι με την κουνουπιέρα! Τσάμπα θα τη βγάλουμε το καλοκαίρι!!! Εγώ πάντως δε θα αγοράσω πολλά από το πρώτο νούμερο, μάλλον 4 0-3 και άλλα 4 3-6 και θα το δω πώς θα πάει. Στην τελική αν μου λείψουν τα ρούχα πετάγεται κάποιος και μας παίρνει επιπλέον! Όνομα εμείς θα δώσουμε του πεθερού μου για να συνεχιστεί παράδοση που κρατάει 3 γενιές τώρα, αλλά στα επόμενα είπαμε θα διαλέξουμε μόνοι μας κάποιο όνομα που μας αρέσει! Millinaki περαστικά και στους δυο σας! Dinakim με γεια τα καινούργια ρούχα!!

χρήσιμες πληροφορίες για τα ρουχαλάκια.... ωραία γιατί κ εγώ με τα καλοκαιρινά δεν το'χω. νομίζω οτι καλό θα ήταν να πάρεις 2 τεράδες από το καθένα γιατί ούτως ή άλλως 1 την ημέρα το θες. αν λερωθεί κιόλας όπως λεει η Θανούλα....

Δεν θα σας πω πόσα να πάρετε, πάντως θυμάμαι ότι η κόρη μου λέρωνε πάαααρα πολλά ρουχαλάκια κάθε μέρα. Λόγω του "μανταλακίου" (έχω και μαμά φιλόλογο...) στον αφαλό δεν μπορούσαμε να σφίξουμε την πάνα πολύ, οπότε λίγα τσίσα, λίγα κακά που βγαίνανε νερουλά... τουλάχιστον δύο φορμάκια την ημέρα χρειαζόμασταν. Μόλις πήρε λίγα γραμμάρια και σταμάτησε να της είναι τεράστια η πάνα Νο1, και ειδκά μόλις έπεσε ο αφαλός, πετούσαμε. Αν θέλαμε την αφήναμε με τα ίδια ρούχα και όλη την ημέρα μη σου πω....

σωστά.... έχεις δίκιο.

Α, όνειρα ακόμα δεν βλέπω, σαν τούβλο κοιμάμαι. Μόνο μια φορά έίδα το κλασικό, ότι ήταν ο σύζηγος με τη γκόμενα και με ειρωνευότανε καιοι δύο μαζί και γελούσανε και τέτοια χαζά και ξύπνησα κλαίγοντας.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη όμως που δεν κουραζόμουν καθόλου, έβλεπα διάφορα. Χαρακτηριστικά θυμάμαι την τελευταία νύχτα που κοιμήθηκα έγκυος και μάλιστα το τελευταίο όνειρο που είδα έγκυος και με αυτό ξύπνησα, ήταν ο Άγιος να βγαίνει στεγνός από τη θάλασσα, να στέκεται εκεί που σκάει το κύμα και να με κοιτάει. Πολύ ήρεμη ξύπνησα, δεν ήταν τρομαχτικό.

καλύτερα που κοιμάσε κ δεν βλέπεις όνειρα. απόλαυσέ το!!!!:tongue:

Καλημέρες σε όλες τις μανούλες.

αχ Θανούλα μόλις μου θύμισες οτι εγώ δεν ξέρω πως είναι το μωρό με τον αφαλό... στην Αγγελική μέχρι να την πάρω αγκαλίτσα, είχε πέσει ο αφαλός της και φυσικά στο σπίτι δεν είχα κάνει αυτά που κάνουν τις πρώτες μέρες..... κ πάντα αυτό ήταν το άγχος μου, το μπάνιο με τον αφαλό!!!!

κατά τα υπόλοιπα, τα ίδια.:P

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες κι από μένα σε όλη την παρέα!

Κορίτσια, σχετικά με το "Έρευνες δείχνουν ότι το πρώτο τρίμηνο ο άντρας βλέπει όνειρα με σεξουαλικό περιεχόμενο και παρτενέρ διαφορετικές από την γυναίκα του" έχω να πω πως ο δικός μου μου το είπε κιόλας. Ξυπνάω μια ωραία πρωία και μετά τις καλημέρες και αφού είχαμε και 3 βράδια πίσω μας που τον έβλεπα να με απατά και του το λεγα...μου λέει:

-Κούκι, σε απάτησα στον ύπνο μου

-................α ναι? Με ποια? (να δω αν άξιζε τουλάχιστον τον κόπο...)

(αφού σκέφτηκε κάμποση ώρα να θυμηθεί το όνομά της.....άντρες παιδί μου...)

-χμμμ........με τηηηην.......πως την λένε να δεις......εεεεεε.....εκείνη που έπαιζε στοοο (εδώ μου είπε την ταινία).......πες το μωρέ..........εεεεε.....χμμμμ......

-Α!!την Anne Hathaway λες???

-ΝΑΙ!!!!!

-Α εντάξει...αν ήταν με την Anne δεν πειράζει!!!

-Αλλά μετά ένιωθα τύψεις...(σπεύδει να συμπηρώσει....)

Τουλάχιστον ήταν με καμιά ωραία...γιατί εγώ όλο με κάτι χάλια τον έβλεπα να με απατάει και έλεγα "ε όχι δα!"....ξεφτίλα.......

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλημέρες σε όλες τις μανούλες.

αχ Θανούλα μόλις μου θύμισες οτι εγώ δεν ξέρω πως είναι το μωρό με τον αφαλό... στην Αγγελική μέχρι να την πάρω αγκαλίτσα, είχε πέσει ο αφαλός της και φυσικά στο σπίτι δεν είχα κάνει αυτά που κάνουν τις πρώτες μέρες..... κ πάντα αυτό ήταν το άγχος μου, το μπάνιο με τον αφαλό!!!!

κατά τα υπόλοιπα, τα ίδια.:P

Αχ, έπαθες τέτοιο πράγμα; Δεν ήταν καλά το μωράκι; Αν θέλεις λες, δεν θέλω να σε πιέσω, αλλά είναι ένας από τους φόβους μου αυτός, να μη μου το δώσουν αμέσως...

Το μπάνιο δεν είναι τίποτα, απλά θέλει λίγο προσοχή να μη βραχεί το σημείο. Ο μπελάς είναι η αλλαγή της πάνας και το αντισηπτικό που πρέπει να βάζεις κάθε φορά, ενώ νομίζεις ότι πονάει το μωρό....πω ρε, τι θυμήθηκα τώρα...

Καλημέρες κι από μένα σε όλη την παρέα!

Κορίτσια, σχετικά με το "Έρευνες δείχνουν ότι το πρώτο τρίμηνο ο άντρας βλέπει όνειρα με σεξουαλικό περιεχόμενο και παρτενέρ διαφορετικές από την γυναίκα του" έχω να πω πως ο δικός μου μου το είπε κιόλας. Ξυπνάω μια ωραία πρωία και μετά τις καλημέρες και αφού είχαμε και 3 βράδια πίσω μας που τον έβλεπα να με απατά και του το λεγα...μου λέει:

-Κούκι, σε απάτησα στον ύπνο μου

-................α ναι? Με ποια? (να δω αν άξιζε τουλάχιστον τον κόπο...)

(αφού σκέφτηκε κάμποση ώρα να θυμηθεί το όνομά της.....άντρες παιδί μου...)

-χμμμ........με τηηηην.......πως την λένε να δεις......εεεεεε.....εκείνη που έπαιζε στοοο (εδώ μου είπε την ταινία).......πες το μωρέ..........εεεεε.....χμμμμ......

-Α!!την Anne Hathaway λες???

-ΝΑΙ!!!!!

-Α εντάξει...αν ήταν με την Anne δεν πειράζει!!!

-Αλλά μετά ένιωθα τύψεις...(σπεύδει να συμπηρώσει....)

Τουλάχιστον ήταν με καμιά ωραία...γιατί εγώ όλο με κάτι χάλια τον έβλεπα να με απατάει και έλεγα "ε όχι δα!"....ξεφτίλα.......

Έτσι ε; Έμάς πάντως η γκομενίτσα μας μια χαρά ήταν, ακόμα και στον ύπνο μου έχει καλό γούστο το πουλάκι μου!!!

Μαράκι, Nefeli, Dinakim μπράβο με τις εξετάσεις...τέλεια τα μωράκια σας!!! Άντε καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης τώρα να έχουμε όλες!

Ioannaki, με το καλό να δεις το μπεμπέ σου σήμερα!!! Εμείς θα βάλουμε το όνομα της πεθεράς μου (την οποία υπεραγαπώ)..."Αλεξάνδρα"...γενικά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το όνομα...είμαι μάλλον παραδοσιακός τύπος...αλλά ευτυχώς και τα πεθερικά μου και οι γονείς μου έχουν ωραία ονόματα!!!

Zounitsa, μια ιδέα είναι αυτό με τον αφαλό. Θα λούζεις κανονικά το μωράκι σου και μετά απλά με ένα βαμβακάκι και λίγο πεταντίν ή οινόπνευνα (ό,τι σου επι ο γιατρός σου) θα ταμπονάρεις απαλά γύρω γύρω. Θα διπλώνεις λίγο το πάμπερ από πάνω ώστε να μην καλύπτει τον αφαλό και έτοιμο το νινί σου.

Για τα φανελάκια που λέτε κι εγώ είμαι της άποψης πως χρειάζονται αρκετά γιατί θέλεις τουλάχιστον ένα την ημέρα και επίσης είναι τόσο μικρά τα άτιμα τα ρουχαλάκια του μωρού που δεν συμπληρώνεις πλυντήριο κάθε 2-3 μέρες...ειδικά το καλοκαίρι...

Κορίτσια...χτες μετά από μπορεί και ένα εξάμηνο πήγα μια βόλτα στην αγορά και πήρα τα πάνω μου. 1ον γιατί το 90% των ρούχων φέτος είναι σε φαρδιά γραμμή...είχα άπειρες επιλογές...και 2ον γιατί είδα πως μου πάνε κιόλας και πως τελικά δεν είμαι και τόσο φουσκωμένη όσο νόμιζα (βέβαια έχουν και κάτι καθρέφτες στα μαγαζιά που σίγουρα σε κόβουν λίγο...αλλά ακόμα κι έτσι ανέκτησα ένα μέρος της χαμένης μου αυτοπεποίθησης).

Για όσες έχετε κοριτσάκια...είδα κάτι βρεφικά αμάνικα-κοντομάνικα φανελάκια (με φρουτάκια, λουλουδάκια κλπ) που έχουν ενσωματωμένη κάπου στη μέση κάτι σαν φουστίτσα και έπαθα την πλάκα μου...ήταν τόσο χαριτωμένα (και πρακτικά...άνετα πας το μωρό το καλοκαίρι μια βόλτα με ένα τέτοιο)!!!!!!!...καθόμουν μπροστά στην βιτρίνα και γελούσα σαν τη χαζή μόνη μου.

FQzVp3.png

92nJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...