Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Ίσως κανένα εσωρουχάκι; Γιατί στην αρχή δε νομίζω να τους βάλουμε τίποτα άλλο...

εσωρουχακι λες ε;εγω σκεφτομουν να επαιρνα τιποτα πανακια για τισ γουλιτσες ή κατι τετοιο...:confused::confused::confused:

C5ylp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου!

Πάλι τρελό όνειρο είδα σήμερα. Ήταν λέει χειμώνας και έκανε κρύο κι εμείς είμασταν πολύ φτωχοί και δεν είχαμε χρήματα να πάρουμε φαγητό στα αγοράκια μας που ήταν μικρούλια... Και κάναμε διαρρήξεις με τον άντρα μου σε εξοχικά σπίτια μπας και βρούμε καμιά κονσέρβα με φαγητό :shock::shock::shock:

Θεούλη μου, τί άλλο θα ονειρευτω;; Σίγουρα αντικατροπτρίζει το άγχος μου για το μέλλον, γιατί από δουλειά δε με βλέπω να τα πηγαίνω καλά, και μόνο με το μισθό του άντρα μου δύσκολο να τα βγάλουμε πέρα με 2 μωρά... Να ναι καλά οι γονείς δηλαδή! Αλλά όχι κι έτσι ρε γμτ!

Καλημέρα κορίτσια μου!! Ειμαι πολύ χαρούμενη! Το μπεμπουλίνι μας είναι μια χαρά, είναι 470 ολόκληρα γραμμάρια έχει λεπτά χαρακτηριστικά και ο ντο είπε οτι μου μοιάζει (έπρεπε να μοιάζει κ ένα σε εμένα, ο μικρός είναι καρμπόν του μπαμπά του!!!!) Πάλι ραντεβού σε 3 εβδομάδες τωρα, μου εγραψε να ξεκινήσω και το ασβέστιο, μπλιαχ). Πάω να σιδερώσω τα ρουχα του μικρού, να τον ετοιμάσω και επανέρχομαι
Καλημέρα!! Χθες πήγαμε στο γιατρό και είδαμε το μπομπιράκι μας! 630 γραμμάρια είναι, μας έδειξε ο γιατρός και το τσουσουνι του και ο άντρας μου στεναχωρήθηκε γιατί του φάνηκε μικρό!!!! Χαχαχχαχαχαχα!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που μεγαλώνει σωστά το μωράκι μου, κι εγώ από κιλά είμαι μια χαρά είπε ο γιατρός. Την καμπύλη ζαχάρου τελικά δεν τη γλιτώνω... Θα την κάνω μετά το Πάσχα, αλλά ευτυχώς τη μικρή και μαζί με τις άλλες μηνιαίες εξετάσεις, οπότε ένα τσιμπηματάκι έξτρα!

Μαράκι και Νεφελάκι συγχαρητήρια για τα μπεμπίνια σας!!! Εύχομαι να βγούνε γερά και ομορφούτσικα σαν τις μαμάδες τους :D

κοριτσια θελω ιδεες!!!εχω ενα κουπονι με 20 ευρω για να αγορασω ο,τι θελω απο καταστημα prenatal:D:D:D να παρω κατι σε ρουχαλακι εγκυμοσυνης ή να αγορασω κατι για τη μπεμπουλα μου;κ τι μπορω να αγορασω απο τωρα για τη μικρη;:?

χμμμμ για να είμαι ειλικρινής τα ρούχα του πρεναταλ τα βρίσκω ακριβά και τα περισσότερα δε μου αρέσουν, και αν σκεφτεις ότι θα τα φορέσεις για λίγο ακόμη, θεωρώ ότι δεν αξίζει... αν θέλεις ρούχα καλύτερα στο H&M.

Εγώ θα έπαιρνα μια εξάδα κορμάκια (δηλ κοντομάνικα με τα ποδαράκια γυμνά) που θα είναι κατάλληλα για Αύγουστο... ή ένα θερμόμετρο μπάνιου, που το θέλω αλλά δε νομίζω να σκεφτεί κανείς να μου το φέρει ;)

Γεία σας κοριτσάκια

Για να ρωτήσω κάτι.... τα δικά μας μωρά που γεννηθούν κατακαλόκαιρο τι φορμάκια θα τα βάλουμε?????? μακρύ πόδι μακρύ χέρι????? ή κοντά??

Δεν έχω αρχίσει τις αγορές και η μαμά μου με πιέζει αύριο να βγούμε για ψώνια και νομίζω θα υποκύψω......:rolleyes::rolleyes:

Επίσης πόσα πρέπει να πάρει κάποιος για αρχή????? στο πρώτο νούμερο εννοώ!

Νεφελη και Μαράκι μπράβο για τα μπουμπουκάκια σας!!!!!

κοριτσια θελω ιδεες!!!εχω ενα κουπονι με 20 ευρω για να αγορασω ο,τι θελω απο καταστημα prenatal:D:D:D να παρω κατι σε ρουχαλακι εγκυμοσυνης ή να αγορασω κατι για τη μπεμπουλα μου;κ τι μπορω να αγορασω απο τωρα για τη μικρη;:?

ποιο καλα να παρεις κατι για το μωρο.τα ρουχα εγκυμοσυνης που εχει εμενα δε μ αρεσουν κ ειναι κ πανακριβα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια μου!

Πάλι τρελό όνειρο είδα σήμερα. Ήταν λέει χειμώνας και έκανε κρύο κι εμείς είμασταν πολύ φτωχοί και δεν είχαμε χρήματα να πάρουμε φαγητό στα αγοράκια μας που ήταν μικρούλια... Και κάναμε διαρρήξεις με τον άντρα μου σε εξοχικά σπίτια μπας και βρούμε καμιά κονσέρβα με φαγητό :shock::shock::shock:

Θεούλη μου, τί άλλο θα ονειρευτω;; Σίγουρα αντικατροπτρίζει το άγχος μου για το μέλλον, γιατί από δουλειά δε με βλέπω να τα πηγαίνω καλά, και μόνο με το μισθό του άντρα μου δύσκολο να τα βγάλουμε πέρα με 2 μωρά... Να ναι καλά οι γονείς δηλαδή! Αλλά όχι κι έτσι ρε γμτ!

Φλορέτα μου γέλασα τόσο πολύ!!!!!!

Όνειρα επιστημονικής φαντασίας........είναι το επόμενο βήμα!

Άσε τώρα το θέμα της δουλείας.... γιατί το μέλλον φαίνεται ζοφερό!!!! Αλλά ας μην είμαστε απαισιόδοξες όλο και κάτι θα γίνει:P

Καλησπέρα, κορίτσια!

Χτες όλη τη μέρα ήμουνα χάλια - με είχε πιάσει μια τρελλή αλλεργία, τα μάτια μου κλαίγανε, η μύτη μου έτρεχε και φτερνιζόμουνα όλη τη μέρα. Δε μπορώ να καταλάβω τι με πείραξε, στην αρχή το απέδωσα στο γατούλη (παλιότερα ήμουν αλλεργική στις γάτες και σκέφτηκε μήπως επανήλθε η αλλεργία) αλλά σήμερα το πρωί που ήρθε ο γατούλης στην αγκαλιά μου η αλλεργία πέρασε, οπότε κάτι άλλο έφταιγε. Δεν είναι κατάσταση αυτή, από την αρχή της εγκυμοσύνης μία είμαι κρυωμένη, μία έχω βρογχίτιδα, μία αλλεργίες, πάντως μόνο καλά δεν είμαι! Είπαμε, πέφτει το ανοσοποιητικό αλλά όχι κι έτσι, αφού έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως έχω τίποτα πιο σοβαρό!

Στο μεταξύ είναι και ο αντρούλης μου στο κρεββάτι, έκανε επέμβαση κήλης και πονάει πολύ ο καϋμενούλης, έτσι πλέον είμαστε δύο τα παραλυμένα στο σπίτι... ευτυχώς που έχουμε τους γονείς, και τους δικούς μου και τους δικούς του και βοηθάνε!

Μαράκι8, Nefeli_13 και Dinakim, συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σας! Πω πω, καλέ τι μεγέθη μωρών είναι αυτά; Εμείς την προηγούμενη φορά ήμασταν μόλις 200 γρ., ανυπομονώ κι εγώ για τη β΄επιπέδου να δω πόσο έχουμε πάει!

Floretta, τι όνειρο ήταν κι αυτό πάλι... προτείνω να κόψεις τον Ευαγγελάτο το απογεύματα, χι χι, μας έχει κατααγχώσει με την κρίση!

Τις προάλλες ήμουν κι εγώ στο H&M και ψώνισα μερικά φαρδουλά ρουχαλάκια για μένα και πράγματι έχει μερικά πολύ γουστόζικα φορμάκια για μωράκια σε πολύ καλές τιμές (ελπίζω να μην ξεθωριάζουν στο πρώτο πλύσιμο). Δεν ξέρω όμως τι να πάρω για τον δικό μου, που μάλλον θα γεννηθεί Σεπτέμβριο - δε θα είναι ντάλα καλοκαίρι αλλά μάλλον θα είναι νωρίς ακόμα για μακρυμάνικα, έτσι δεν είναι;

Ioannaki28, άνοιξες μεγάλο θέμα με τα ονόματα! Εγώ είμαι πιο παραδοσιακός τύπος και θα προτιμούσα μάλλον να τιμήσουμε τους γονείς αλλά ο άντρας μου φλερτάρει και με την ιδέα να διαλέξουμε ένα άσχετο όνομα που να είναι, όμως, ιδιαιτέρως ωραίο. Από τη μία πλευρά μ' αρέσει η ιδέα το παιδάκι να έχει το όνομα ενός αγαπημένου προσώπου, νομίζω ότι πέρα από τη χαρά που δίνει στον παππού / γιαγιά ότι και για το ίδιο το παιδί είναι ωραίο να ξέρει ότι το όνομά του έχει κάποια συναισθηματική αξία, από την άλλη πλευρά το καταλαβαίνω ότι ένα ιδιαιτέρως ωραίο και ίσως πιο σπάνιο όνομα είναι μια καλή "προίκα" που το συνοδεύει σε όλη του τη ζωή (αν μη τι άλλο είναι ωραίο όταν σε ρωτάνε "πώς σε λένε" μετά να αναφωνούν όλοι "αχ τι ωραίο όνομα!") Εσείς κορίτσια τι λέτε, το έχετε σκεφτεί;

tt18a28c.aspx

Δεν ξέρω αν στο Prenatal έχει τέτοια πράγματα αλλά έχω γραφτεί στο newsletter του whattoecpect.com και σήμερα έχουν ως πρόταση αγοράς ένα φωτάκι νυχτός! Θα είναι απαραίτητο λέει όταν θα θέλουμε να μπούμε στο δωμάτιο του μωρού τη νύχτα χωρίς να ανάψουμε το φως του δωματίου, για να μην το αναστατώσουμε αλλά να βλέπουμε κι εμείς, μη σωριαστούμε πουθενά!

tt18a28c.aspx

Κορίτσια μου καλησπέρα τις τελευταίες μέρες με ταλαιπωρεί πάλι ο πονοκέφαλος με αποτέλεσμα να μη μπορώ να σας παρακολουθήσω.... Μπαίνω μια λίγο σας διαβάζω και βγαίνω άρον άρον γιατί νομίζω ότι ο πονοκέφαλος επιδεινώνεται !

Dinaki καλώς ήρθες και εύχομαι από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά!!!

Μαράκι περαστικά χαίρομαι που σήμερα νιώθεις καλύτερα

Εμένα ο γιατρός μου έχει μαία αλλά δε το συζητήσαμε ακόμα!

Αυτό που γράψατε για το άγγιγμα της κοιλίας δε το είχα ακούσει και εμένα το χέρι μου είναι μόνιμα πάνω στη κοιλία μου!!!!!!

Anat, περαστικά! Αυτό για το άγγιγμα της κοιλιάς νομίζω ότι η κοπελιά που το έγραφε έλεγε ότι είναι για τις κυήσεις υψηλού κινδύνου. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις φαντάζομαι ότι μάλλον καλό θα κάνουν τα χαδάκια στο μπεμπάκι.

tt18a28c.aspx

Γεία σας κοριτσάκια

Για να ρωτήσω κάτι.... τα δικά μας μωρά που γεννηθούν κατακαλόκαιρο τι φορμάκια θα τα βάλουμε?????? μακρύ πόδι μακρύ χέρι????? ή κοντά??

Δεν έχω αρχίσει τις αγορές και η μαμά μου με πιέζει αύριο να βγούμε για ψώνια και νομίζω θα υποκύψω......:rolleyes::rolleyes:

Επίσης πόσα πρέπει να πάρει κάποιος για αρχή????? στο πρώτο νούμερο εννοώ!

Εγώ λέω αυτό που έγραψα και πιο πάνω, κορμάκια (δηλαδή ποδαράκια έξω και κοντομάνικα) για την ημέρα... για το βράδυ ίσως θέλει κάτι που να σκεπάζει και τα ποδαράκι, δεν το έχω σκεφτεί :confused:

Καλησπέρα, κορίτσια!

Χτες όλη τη μέρα ήμουνα χάλια - με είχε πιάσει μια τρελλή αλλεργία, τα μάτια μου κλαίγανε, η μύτη μου έτρεχε και φτερνιζόμουνα όλη τη μέρα. Δε μπορώ να καταλάβω τι με πείραξε, στην αρχή το απέδωσα στο γατούλη (παλιότερα ήμουν αλλεργική στις γάτες και σκέφτηκε μήπως επανήλθε η αλλεργία) αλλά σήμερα το πρωί που ήρθε ο γατούλης στην αγκαλιά μου η αλλεργία πέρασε, οπότε κάτι άλλο έφταιγε. Δεν είναι κατάσταση αυτή, από την αρχή της εγκυμοσύνης μία είμαι κρυωμένη, μία έχω βρογχίτιδα, μία αλλεργίες, πάντως μόνο καλά δεν είμαι! Είπαμε, πέφτει το ανοσοποιητικό αλλά όχι κι έτσι, αφού έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως έχω τίποτα πιο σοβαρό!

Στο μεταξύ είναι και ο αντρούλης μου στο κρεββάτι, έκανε επέμβαση κήλης και πονάει πολύ ο καϋμενούλης, έτσι πλέον είμαστε δύο τα παραλυμένα στο σπίτι... ευτυχώς που έχουμε τους γονείς, και τους δικούς μου και τους δικούς του και βοηθάνε!

Μαράκι8, Nefeli_13 και Dinakim, συγχαρητήρια για τις εξετάσεις σας! Πω πω, καλέ τι μεγέθη μωρών είναι αυτά; Εμείς την προηγούμενη φορά ήμασταν μόλις 200 γρ., ανυπομονώ κι εγώ για τη β΄επιπέδου να δω πόσο έχουμε πάει!

Floretta, τι όνειρο ήταν κι αυτό πάλι... προτείνω να κόψεις τον Ευαγγελάτο το απογεύματα, χι χι, μας έχει κατααγχώσει με την κρίση!

Τις προάλλες ήμουν κι εγώ στο H&M και ψώνισα μερικά φαρδουλά ρουχαλάκια για μένα και πράγματι έχει μερικά πολύ γουστόζικα φορμάκια για μωράκια σε πολύ καλές τιμές (ελπίζω να μην ξεθωριάζουν στο πρώτο πλύσιμο). Δεν ξέρω όμως τι να πάρω για τον δικό μου, που μάλλον θα γεννηθεί Σεπτέμβριο - δε θα είναι ντάλα καλοκαίρι αλλά μάλλον θα είναι νωρίς ακόμα για μακρυμάνικα, έτσι δεν είναι;

Ioannaki28, άνοιξες μεγάλο θέμα με τα ονόματα! Εγώ είμαι πιο παραδοσιακός τύπος και θα προτιμούσα μάλλον να τιμήσουμε τους γονείς αλλά ο άντρας μου φλερτάρει και με την ιδέα να διαλέξουμε ένα άσχετο όνομα που να είναι, όμως, ιδιαιτέρως ωραίο. Από τη μία πλευρά μ' αρέσει η ιδέα το παιδάκι να έχει το όνομα ενός αγαπημένου προσώπου, νομίζω ότι πέρα από τη χαρά που δίνει στον παππού / γιαγιά ότι και για το ίδιο το παιδί είναι ωραίο να ξέρει ότι το όνομά του έχει κάποια συναισθηματική αξία, από την άλλη πλευρά το καταλαβαίνω ότι ένα ιδιαιτέρως ωραίο και ίσως πιο σπάνιο όνομα είναι μια καλή "προίκα" που το συνοδεύει σε όλη του τη ζωή (αν μη τι άλλο είναι ωραίο όταν σε ρωτάνε "πώς σε λένε" μετά να αναφωνούν όλοι "αχ τι ωραίο όνομα!") Εσείς κορίτσια τι λέτε, το έχετε σκεφτεί;

Μιλινάκι πολύ γελάσαμε με το σχόλιό σου για τον Ευαγγελάτο, κι εγώ και ο άντρας μου!!! Δίκαιο έχεις!!! χιχιχι!:D:D:D:D:D

Περαστικά σας!

Εμείς για το όνομα δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη....

Διαφημίσεις

γλυκες μανουλες σας ευχαριστω ολες για τις ιδεες σας!!!με βαλατε σε σκεψεις!!!παω τωρα κ θα παρω ο,τι μου κανει κλικ!!!!!:)φιλια πολλα!!!!!!α!οσο για το ονομα εμεις μαλλον θα δωσουμε το ονομα της μαμας μου,ωστε αν το δευτερο βγει αγορι να παρει το ονομα του πεθερου μου!!μαλλον Μαρία θα ειναι η μπεμπουλα μας λοιπον κ μου αρεσει γιατι θα εχει το ονομα της Παναγιτσας που προστατευει τα μωρακια μας κ τις οικογενειες μας!!

C5ylp2.png

Dinakim, το Μαρία και ωραίο όνομα είναι και, πλάκα- πλάκα, κοντεύει να γίνει σπάνιο πλέον! Μια γνωστή μου δασκάλα μου έλεγε ότι στο σχολείο έχει γεμίσει ο τόπος Μυρτούδες, Δανάες και Νεφέλες και ότι το Μαρία δεν είναι πια τόσο συνηθισμένο όσο παλιά. Με το καλό να έρθει το Μαράκι σου, λοιπόν!

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγούμαι (επειδή έχουμε και αρκετές Νεφέλες στην παρέα), το Μυρτώ, Νεφέλη και Δανάη προφανώς έχουν γίνει τόσο δημοφιλή ακριβώς επειδή είναι τόσο υπέροχα ονόματα - είναι στην κατηγορία "αχ τι ωραίο όνομα" που έλεγα πιο πάνω!

tt18a28c.aspx

Floretta, ευχαριστούμε για τα περαστικά!

Βρε κορίτσια, για δείτε τι βρήκα: http://blog.thebump.com/2013/04/17/study-suggests-light-drinking-during-pregnancy-okay-but-would-you-do-it/ . Θα μας τρελλάνουν, για τα αγοράκια είναι καλύτερα η έγκυος μάνα να πίνει λίγο αλκοόλ την εβδομάδα από το να μην πίνει καθόλου;;;!!! Εγώ δεν έχω πιει ούτε σταγόνα από τότε που έμεινα έγκυος, μήπως πρέπει να το αρχίσω :confused::confused::confused:

tt18a28c.aspx

Φλώρα τι όνειρο ήταν αυτό???!!!!!!! γέλασα πάρα πολύ..... να'σαι καλά.

όσο αφορά το ρούχα του μωρού, εγώ ποτέ δεν φόρεσα μακρυμάνικο φανελάκι, πάντα κοντομάνικο το χειμώνα και ραντάκι το καλοκαίρι και από πάνω φορμάκι λεπτό (μακώ) για τον ύπνο και βελουτέ την υπόλοιπη μέρα τον χειμώνα. δεν έχουμε κ κανά βαρύ χειμώνα (όπως στα πολύ βόρεια) ώστε να ντύνουμε τα παιδιά τόσο. άλλωστε καλό θα είναι να μην μάθετε το παιδί σε πολλά ρούχα και πολύ ζέστη. θα σας τα παι κ ο παιδίατρος. μην τα κάνετε κρεμμύδια. η πεθερά μου έντυνε της κουνιάδας μου τα παιδιά με 2 φανέλες κ 2 μπλουζάκια μακρυμάνικα. κ της το έλεγε η γιατρός μην τα ντύνετε έτσι τα παιδια, αλλά οι γονείς μας έχουν κ το κατοχικό σύνδρομο. πολλά ρούχα, πολύ φαγητό, κλπ.

τώρα για καλοκαίρι λογικά στην Αθήνα που θα έχει κ καύσωνα κανα κοντομάνικο φορμάκι με φανελάκι.... δεν ξέρω, δεν το έχω με τα καλοκαιρινά.

Μιλινάκι δεν νομίζω οτι πρέπει να πιεις αλκοολ επειδή θα κάνεις αγόρι. ρατσισμός μέχρι κ εκεί???? οι γιατροί λένε όχι κανοινικά. άντε λίγο ότι κ να έχεις, όχι επειδή αγόρι πιες άν έχεις κορίτσι μην πίνεις.....

όσο αφορά το όνομα, της Αγγελικής είναι της πεθεράς μου μιας κ ήταν το μόνο όνομα που δεν είχε ακουστει ( της μαμάς μου το έχει βάλει ο αδερφός μου κ η αδερφή μου) και τώρα φυσικά το αγόρι θα πάει στον πεθερό μου μιας κ όπως είχα πει παλιά ο άντρας μου είναι το μόνο αγόρι στην οικογένεια που θα συνεχίσει κ το όνομα αλλά κ το επώνυμο.... οπότε..... 2 στα 2, δεν πειράζει όμως, έτσι είναι και δεν θα κάτσω να τσακωθώ. ααα το όνομα θα είναι Γιώργος.

WeDjp2.png

0hUop3.png

επανηλθα!!!δε βρηκα κατι αξιολογο κ ετσι πηρα ενα φορεμα καλοκαιρινο εγκυμοσυνης-θηλασμου!ελπιζω να φανει χρησιμο!!επισης ειδα πολυ ωραια κουνια(απλη ολοασπρη)με πολυ ωραια συρταριερα-μπανακι-αλλαξιερα με 179 κ 189 ευρω αντιστοιχα!!!καλα δεν ειναι;;μονο που δε ρωτησα αν στην τιμη περιλαμβανεται κ το στρωματακι αν κ δε νομιζω...

C5ylp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...