Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα τις τελευταίες μέρες με ταλαιπωρεί πάλι ο πονοκέφαλος με αποτέλεσμα να μη μπορώ να σας παρακολουθήσω.... Μπαίνω μια λίγο σας διαβάζω και βγαίνω άρον άρον γιατί νομίζω ότι ο πονοκέφαλος επιδεινώνεται !

Dinaki καλώς ήρθες και εύχομαι από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά!!!

Μαράκι περαστικά χαίρομαι που σήμερα νιώθεις καλύτερα

Εμένα ο γιατρός μου έχει μαία αλλά δε το συζητήσαμε ακόμα!

Αυτό που γράψατε για το άγγιγμα της κοιλίας δε το είχα ακούσει και εμένα το χέρι μου είναι μόνιμα πάνω στη κοιλία μου!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!! Ειμαι πολύ χαρούμενη! Το μπεμπουλίνι μας είναι μια χαρά, είναι 470 ολόκληρα γραμμάρια έχει λεπτά χαρακτηριστικά και ο ντο είπε οτι μου μοιάζει (έπρεπε να μοιάζει κ ένα σε εμένα, ο μικρός είναι καρμπόν του μπαμπά του!!!!) Πάλι ραντεβού σε 3 εβδομάδες τωρα, μου εγραψε να ξεκινήσω και το ασβέστιο, μπλιαχ). Πάω να σιδερώσω τα ρουχα του μικρού, να τον ετοιμάσω και επανέρχομαι

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημέρα!! Χθες πήγαμε στο γιατρό και είδαμε το μπομπιράκι μας! 630 γραμμάρια είναι, μας έδειξε ο γιατρός και το τσουσουνι του και ο άντρας μου στεναχωρήθηκε γιατί του φάνηκε μικρό!!!! Χαχαχχαχαχαχα!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που μεγαλώνει σωστά το μωράκι μου, κι εγώ από κιλά είμαι μια χαρά είπε ο γιατρός. Την καμπύλη ζαχάρου τελικά δεν τη γλιτώνω... Θα την κάνω μετά το Πάσχα, αλλά ευτυχώς τη μικρή και μαζί με τις άλλες μηνιαίες εξετάσεις, οπότε ένα τσιμπηματάκι έξτρα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Dinakim, για το Φαιναρέτη έχω ακούσει κι εγώ πολύ καλά λόγια. Αν σε βολεύει να κλείσεις ραντεβού να πας! Κι εγώ θα ήθελα αλλά μου πέφτει πολύ μακριά...

Λίνα, σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις; Ρώτα κάποια που έχει γεννήσει εκεί να σου πει την εμπειρία της από τις μαίες. Εγώ μιλούσα χθες με μια κοπέλα που γέννησε στο Λητώ (εκεί θα γεννήσω κι εγώ) και μου είπε ότι οι μαίες δεν παίζονται!!! Τη βοήθησαν πάρα πολύ στον τοκετό αλλά και στο θηλασμό, παρόλο που η ίδια είχε πάει "αδιάβαστη"... Επίσης, δε δίνουν ξένο γάλα αν δε δώσεις την έγκρισή σου!! Συνεπώς, για το Λητώ η προσωπική μαία είναι πεταμένα λεφτά αφού του μαιευτηρίου είναι τόσο καλές! :P Μαθήματα ανώδυνου κάνουν όλα τα ιδιωτικά μαιειτήρια, οπότε μπορείς να ρωτήσεις σε αυτό που θα γεννήσεις λεπτομέριες. Εγώ έχω κλείσει και στο Έλενα αλλά δεν ξέρω αν θα πάω τελικά. Στο Έλενα πάντως είναι 20 ευρώ για 4 μαθήματα και γίνονται μετά την 30η εβδομάδα αλλά αν ενδιαφέρεσαι πρέπει να κλείσεις εγκαίρως θέση!

Milinaki, εμένα αυτό το "Έρευνες δείχνουν ότι το πρώτο τρίμηνο ο άντρας βλέπει όνειρα με σεξουαλικό περιεχόμενο και παρτενέρ διαφορετικές από την γυναίκα του" με καθυσήχασε γιατί κι εγώ όλο το πρώτο τρίμηνο (και ακόμα μη σου πω...) τέτοια όνειρα έβλεπα και το πρωί ξυπνούσα με τύψεις... :oops: Εννοείται ότι τέτοια πράγματα δεν τα παραδέχεσαι στον άντρα σου ούτε θα ήθελα να συμβεί το αντίστροφο! Μερικά πράγματα (ειδικά αυτά που πληγώνουν χωρίς να υπάρχει λόγος) καλό είναι να τα κρατάμε για τον εαυτό μας...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!! Ειμαι πολύ χαρούμενη! Το μπεμπουλίνι μας είναι μια χαρά, είναι 470 ολόκληρα γραμμάρια έχει λεπτά χαρακτηριστικά και ο ντο είπε οτι μου μοιάζει (έπρεπε να μοιάζει κ ένα σε εμένα, ο μικρός είναι καρμπόν του μπαμπά του!!!!) Πάλι ραντεβού σε 3 εβδομάδες τωρα, μου εγραψε να ξεκινήσω και το ασβέστιο, μπλιαχ). Πάω να σιδερώσω τα ρουχα του μικρού, να τον ετοιμάσω και επανέρχομαι

αχ τελεια νεα μπραβο!!!!!!!!!!ετσι να μοιαζει κ ενα στη μαμα που τραβαει τοσα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Χθες πήγαμε στο γιατρό και είδαμε το μπομπιράκι μας! 630 γραμμάρια είναι, μας έδειξε ο γιατρός και το τσουσουνι του και ο άντρας μου στεναχωρήθηκε γιατί του φάνηκε μικρό!!!! Χαχαχχαχαχαχα!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που μεγαλώνει σωστά το μωράκι μου, κι εγώ από κιλά είμαι μια χαρά είπε ο γιατρός. Την καμπύλη ζαχάρου τελικά δεν τη γλιτώνω... Θα την κάνω μετά το Πάσχα, αλλά ευτυχώς τη μικρή και μαζί με τις άλλες μηνιαίες εξετάσεις, οπότε ένα τσιμπηματάκι έξτρα!

μπραβο!!!!!!!!!!!!αυτο εχει σημασια να ειναι κ να μεγαλωνει σωστα το μωρακι εγω εχω ραντεβου αυριο

pXU3p2.png?EiDCGUBk

καλημερα μανουλες!!!!εμενα η δικια μου εχει φτασει τα 700γρ.!!!!!να δω πως θα βγει αν συνεχισει να μεγαλωνει ετσι!!!οσο για την καμπυλη,την εκανα κ η αληθεια ειναι οτι περιμενα χειροτερη τη γλυκοζη αλλα τελικα μια χαρα την ηπια,μην ακουτε κανεναν!!!!

C5ylp2.png

καλημερα μανουλες!!!!εμενα η δικια μου εχει φτασει τα 700γρ.!!!!!να δω πως θα βγει αν συνεχισει να μεγαλωνει ετσι!!!οσο για την καμπυλη,την εκανα κ η αληθεια ειναι οτι περιμενα χειροτερη τη γλυκοζη αλλα τελικα μια χαρα την ηπια,μην ακουτε κανεναν!!καλημερα αντε τοσο μεγαλη ειναι η μπουμπου σου?μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ εγω την εχω κανει παλιοτερα κ μενα μια χαρα μου φανηκε

pXU3p2.png?EiDCGUBk

καλημερα κοριτσακια μου

Μαρακι μπραβο για τα καλα αποτελεσματα της β-επιπεδου.Λεπτουλες μου φαινεται θα τις βγαλουμε τις κορουλες μας!Και εμεις πριν απο 10 μερες 410 γραμμαρια ημασταν......

Dinakim καλωσηρθες και με το καλο το μωρακι σου..τελειομηνο!!!!!!!!!

Νομιζω και καποιο αλλο κοριτσακι δεν εχω καλωσορισω.......

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΟΡΊΤΣΙΑ!!!

Μαράκι, Νεφέλη και Ντίνακιμ μπράβο στα μωράκια σας!!!! τέλεια!!! σιγά-σιγά οδεύεται προς το τέλος.... σούπερ....

Μιλινάκι φυσικά είναι αναγκαία η παρουσία της μαίας, απλά έχουν κ τα νοσοκομεία μαίες που είναι όλη την ώρα εκεί. κ ειδικά αν γεννήσεις σε ιδιωτικό, δεν το συζητώ.... πάνω από το κεφάλι σου θα είναι όλη την ώρα αλλά κ μετά, σε βοηθούν με το θηλασμό, με το μωρό γενικότερα.

αυτό που θέλω να σου πω είναι οτι αν δεν θέλεις/έχεις λεφτά για δικιά σου μαία, μην αγχωθείς, θα έχει το νοσοκομείο.

άντε να φτάσει 2/5 να πάω κ εγώ για β επιπέδου.... από τη μία θέλω να περάσει ο καιρός, από την άλλη πόσο γρήγορα περνάει ο άτιμος γενικότερα....!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

zounitsa ποσο δικιο εχεις για τον καιρο!!!απο τη μια λεμε να περασει γρηγορα για να αγκαλιασουμε τα μωρα μας κ απο την αλλη περναει τοσο γρηγορα που νομιζω οτι θα ερθει η ωρα να γεννησουμε κ θα λεμε ''αυτο ηταν μονο;;;''

C5ylp2.png

εγώ πάντως στην Αγγελική, βιαζόμουνα να μεγαλώσει. ήμουν περίεργη για το πως θα είναι το επόμενο στάδιο της ηλικίας κ πάντα ανυπομονούσα. δεν είναι οτι δεν την χάρηκα, απλά είχα στο μυαλό μου "τι γίνεται μετά??" τώρα που θα θέλω να το απολάυσω δεν θα μ'αφήνει η Αγγελική.... χαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Γεια σας κοριτσια.................

Εχω πολυ καιρο να μπω και πανω που σας θυμομουν τωρα παλι τα ξεχασα ολα............

Βλεπω μιλατε για εξετασεις και τα μωρακια σας ε?

Εγω εχω ακομα για τη β επιπεδου :(:(:( κι εχω αρχισει κι ανυπομονω αλλα τη Μ.Τεταρτη ωστοσο θα παω γιατρο κι ελπιζω αυτη τη φορα να δουμε και τι ειναι!!!!!

Ελπιζω ολες σας και τα μωρακια σας να ειστε καλα!!!!!!!!!!

UW0Gp2.png

wlX5p3.png

κοριτσια θελω ιδεες!!!εχω ενα κουπονι με 20 ευρω για να αγορασω ο,τι θελω απο καταστημα prenatal:D:D:D να παρω κατι σε ρουχαλακι εγκυμοσυνης ή να αγορασω κατι για τη μπεμπουλα μου;κ τι μπορω να αγορασω απο τωρα για τη μικρη;:?

C5ylp2.png

μπραβο!!!!!!!!!!!!αυτο εχει σημασια να ειναι κ να μεγαλωνει σωστα το μωρακι εγω εχω ραντεβου αυριο

Σ' ευχαριστώ Ιωαννάκι! Μετο καλό να δεις κι εσύ το δικό σου αύριο!

καλημερα μανουλες!!!!εμενα η δικια μου εχει φτασει τα 700γρ.!!!!!να δω πως θα βγει αν συνεχισει να μεγαλωνει ετσι!!!οσο για την καμπυλη,την εκανα κ η αληθεια ειναι οτι περιμενα χειροτερη τη γλυκοζη αλλα τελικα μια χαρα την ηπια,μην ακουτε κανεναν!!!!

Το πρόβλημά μου δεν είναι η γλυκόζη όσο τα τρυπήματα.... Άσε, κάθε φορά που δίνω αίμα οι φλέβες μου δε δίνουν αίμα, με πονάνε μέχρι να βρουν έστω μια συνεργάσιμη, στο μεταξύ σπάνε, μετά μελανιάζουν και γενικά περνάμε πολύ ωραία!!

άντε να φτάσει 2/5 να πάω κ εγώ για β επιπέδου.... από τη μία θέλω να περάσει ο καιρός, από την άλλη πόσο γρήγορα περνάει ο άτιμος γενικότερα....!!!!!

2 εβδομάδες έμειναν! Θα περάσει ο καιρός! Εγώ θέλω να περάσει το Πάσχα (για κάποιο λόγο είναι το ορόσημό μου) και μετά θα αρχίσω ψώνια και ετοιμασίες στο σπίτι, μπάνια, βόλτες οπότε μάλλον δε θα καταλάβω για πότε θα γεννήσω!

κοριτσια θελω ιδεες!!!εχω ενα κουπονι με 20 ευρω για να αγορασω ο,τι θελω απο καταστημα prenatal:D:D:D να παρω κατι σε ρουχαλακι εγκυμοσυνης ή να αγορασω κατι για τη μπεμπουλα μου;κ τι μπορω να αγορασω απο τωρα για τη μικρη;:?

Ίσως κανένα εσωρουχάκι; Γιατί στην αρχή δε νομίζω να τους βάλουμε τίποτα άλλο...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...