Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια κ κοιλιτσες τι κανετε?εγω πρωτο βραδυ που κοιμηθηκα σερι απ τις 10.30 κ ξυπνησα στις 7,δεν σηκωθηκα ουτε μια φορα για τουαλετα.για το ζαχαρο που λετε στην κυηση δεν υπαρχει κληρονομικοτητα.εγω παλια ετρωγα παρα μα παρα πολλα γλυκα καθε μερα κ το ζαχαρο μου ηταν μονιμως στο 75 περιπου.η καμπυλη πρεπει να γινεται εγω παντως αν δε μου το πει ο γιατρος θα παω να την κανω μονη μου εχω κανει κ πριν κανα δυο χρονια οχι μονο ζαχαρου αλλα κ ινσουλινης που σημαιναει αιμοληψια καθε μιση ωρα αρχικα κ μετα καθε τεταρτο,παρολο που τρεμω τις βελονες κ ας ειμαι νοσηλευτρια απλα ειχα πει στην κοπελα να μου παιρνει με πεταλουδα αιμα οπως στα παιδακια

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

οσο για τα κιλα ειναι λογικο να παρουμε κιλα θα τα χασουμε μετα με τοσο τρεξιμο που θα χουμε με το μωρο ουτε που θα καταλαβουμε ποτε χαθηκαν εγω ημουν στα +4 τωρα την παρασκευη που θα παω στο γιατρο θα δειξει.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Χαχαχα καλημέρα... κορίτσια τα όνειρα μας οργιάζουν... εγώ συνήθως βλέπω όνειρα με κλέφτες, ζόμπι και βαμπιρ -αυτά δηλαδή που φοβάμαι! Αλλά κι εγώ στα όνειρά μου είμαι πολύ θαραλλέα! Εκπλήσσομαι με τον εαυτό μου δηλαδή!

Zounitsa μη δίνεις και πολύ σημασία! Είναι υποσυνείδητο άγχος! Λογικό είναι ;)

Εγώ πάλι έδωσα ούρα για καλλιέργεια και περιμένουμε. Άντε να δουμε αν θα πάρω αντιβίωση :cry: Δεν μπορώ να καταλάβω πως το έπαθα αυτό, είμαι πολύ σχολαστική με την υγειινή μου :cry: Θα μου πείτε, αυτά να ναι τα χειρότερα! Και έτσι είναι...;)

φιλάκια!

η ουρολοιμωξη γλυκια μου δεν εχει να κανει με την υγειινη.εγω να φανταστεις παλια παθαινα κατευθειαν μολις εμπαινα σε πισινα.δεν ειναι κατι τρομερο θα παρεις την αντιβιωση σου κ ολα οκ μην αγχωνεσαι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

καλημερα κοριτσια κ ειλικρινα σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας!!!που θα παει με τοση θετικη ενεργεια ολα καλα θα μου πανε!!!xara ναι το πρωτο μου ειναι κ σου ευχομαι κ εσενα να πανε ολα καλα μεχρι τελουσ!!οσο για κιλα σας ενημερωνω οτι εχω παρει 10 ολοκληρα κιλα(μεταξυ μας παντα)!!!!οσο για τον αντρουλη μου τον καλο μονο θετικα σχολια κανει...μαλλον τα αρνητικα τα κραταει για τον εαυτο του!!κ καλα κανει εδω που τα λεμε...

C5ylp2.png

Μ' αρέσει που δίνω και συμβουλές για τα κιλά... Μόλις ανακάλυψα ότι πήρα 1 κιλό σε 2 μέρες!!!! Περιττό να πω ότι έχω πάθει σοκ.... Dinakim ο ρόλος τους τώρα είναι να μας βοηθάνε ψυχολογικά! Τι θα κερδίσει αν σου πει "Πώς έχεις γίνει έτσι;". Έτσι κι αλλιώς μόλις γεννήσουμε θα προσπαθήσουμε να χάσουμε όσο περισσότερα μπορούμε!! Ασε που πιστεύω ότι όταν θέλουν κι εκείνοι τόσο πολύ ένα μωράκι παραβλέπουν τις "παρενέργειες"!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κ ειλικρινα σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για τις ευχες σας!!!που θα παει με τοση θετικη ενεργεια ολα καλα θα μου πανε!!!xara ναι το πρωτο μου ειναι κ σου ευχομαι κ εσενα να πανε ολα καλα μεχρι τελουσ!!οσο για κιλα σας ενημερωνω οτι εχω παρει 10 ολοκληρα κιλα(μεταξυ μας παντα)!!!!οσο για τον αντρουλη μου τον καλο μονο θετικα σχολια κανει...μαλλον τα αρνητικα τα κραταει για τον εαυτο του!!κ καλα κανει εδω που τα λεμε...

Εννοείται πάντα μεταξύ μας! :P Στη 1η μου εγκυμοσυνη όταν κοντευα να γεννησω που ημουν μια μικρη φαλαινιτσα ο αντρας μου μου λεγε συνεχεια πόσο όμορφη είμαι.. Αφου τωρα βλέπω φωτο και λέω καλά που έβλεπε την ομορφια? Ημουν σα μπαλόνι! Αλλά ετσι πρεπει να μας λένε, ολοκληρο παιδάκι (η παιδάκια) μεγαλώνουμε μεσα μας!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

κορίτσια μου ήρθα στο μαγαζί οπότε μπορώ νά έχω το pc δικό μου. ναι νεφάλη μου δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ στο υπολογιστή όταν είναι η τσούγδω παρούσα. αλλά ούτε κ τηλεόραση μπορούμε να δούμε γιατί θέλει ντι-ντι (dvd). οπότε της έδειξα εχτές οτι μπορεί να βλέπει τα ντι-ντι της στο pc μπας κ δούμε κ λίγο τηλεόραση εμείς.

λοιπόν οτι θυμάμαι θα γράψω, για το χάιδεμα της κοιλιάς κ συσπάσεις το έχω ακούσει κ διαβάσει κ εγώ, βέβαια δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά 2 βιβλία που είχα αγοράσει στην 1η εγκυμοσύνη, το γράφανε κ τα δύο.

Φλορέτα πολλές κοπέλες έχουν ουρολοίμωξη ειδικά στην εγκυμοσύνη, λόγω υπερευσθησίας. θα πάρεις την αντιβίωση και όλα οκ.

Ντίνα μην ανησυχείς, απλά να ξεκουράζεσαι, το είχα περάσει κ εγώ κ κρεβατώθηκα. κ για τα κιλά δεν πειράζει, εγώ στην πρ'ωτη μου εγκυμοσύνη έιχα πάρει 13 κιλά (με εμετούς το 1ο τετράμηνο) μέχρι την 30η εβδομάδα που γέννησα. μια χαρά ήμουν....

αυτό με το όνειρο με προβληματίζει γιατί όταν βλέπω τέτοια σημαδιακά όνειρα, βγαίνουν. μακάρι να είναι κάτι που δεν θα γίνει. βλέπω κ κάτι ιστορίες για αρκούδες..... σήριαλ, εκεί δεν δίνω καμία σημασία, απλά γελάω.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μ' αρέσει που δίνω και συμβουλές για τα κιλά... Μόλις ανακάλυψα ότι πήρα 1 κιλό σε 2 μέρες!!!! Περιττό να πω ότι έχω πάθει σοκ.... Dinakim ο ρόλος τους τώρα είναι να μας βοηθάνε ψυχολογικά! Τι θα κερδίσει αν σου πει "Πώς έχεις γίνει έτσι;". Έτσι κι αλλιώς μόλις γεννήσουμε θα προσπαθήσουμε να χάσουμε όσο περισσότερα μπορούμε!! Ασε που πιστεύω ότι όταν θέλουν κι εκείνοι τόσο πολύ ένα μωράκι παραβλέπουν τις "παρενέργειες"!

Συγγνώμη για τη ερωτηση, αλλά έχεις ενεργηθεί? Γενικά έχεις δυσκοιλιότητα? Γιατι αν δεν έχεις επισκεφτει την τουαλέτα για κάποιες μέρες, δεν είναι δικό σου αυτο το κιλό! Καλύτερα να ξαναγυζιστείς αφού ενεργηθείς κ με άδειο στομάχι! Αλλά και δικό σου να ναι, δεν έγινε και κάτι! Κορίτσια εγω ζυγιστηκα σημερα, είμαι αισίως στα +5!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Εννοείται πάντα μεταξύ μας! :P Στη 1η μου εγκυμοσυνη όταν κοντευα να γεννησω που ημουν μια μικρη φαλαινιτσα ο αντρας μου μου λεγε συνεχεια πόσο όμορφη είμαι.. Αφου τωρα βλέπω φωτο και λέω καλά που έβλεπε την ομορφια? Ημουν σα μπαλόνι! Αλλά ετσι πρεπει να μας λένε, ολοκληρο παιδάκι (η παιδάκια) μεγαλώνουμε μεσα μας!

εγώ του απαντάω όταν μου λέει "πάχυνες λίγο" (για πλάκα βέβαια) πάρε την κοιλιά μου κ τις ορμόνες μου κ μετά τα λέμε. ο οποίος παιδιά περνάει την φάση της λιγούρας κ της πέινας μαζί μου. ενώ πριν μείνω έγκυος είχε μια σειρά στο φαγητό του κ στις λιχουδιές (είχε κόψει κ το τσιγάρο) τώρα θέλει συνέχεια να μασουλάει. :tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

καλωσορισες σε ποια εβδομαδα εισαι?

με το καλο το μωρακι σου

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Καλημερούδιααα!!!!

Λίνα μου, μακάρι να είναι όπως τα λες και να μας βλέπουν όντως με καλύτερο μάτι...

Ξέρεις τι είναι μωρε? Δεν είναι τα κιλά μόνο...είναι και τα μεγαλούτσικα και γεματούτσικα βρακάκια....τα ρούχα που δεν στρώνουν...η ατελής αποτρίχωση...ο τρόπος που σκήβω να πάρω κάτι από κάτω...κλπ...κλπ...όλα αυτά τσακίζουν την αυτοπεποίθησή μου. Άσε που τώρα που καλοκαιριάζει βγαίνουν όλες οι κορμάρες με τα σοτρσάκια τους επειδηκτικά λες και το κάνουν για σπάσιμο...χιχιχι....Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τους εφιάλτες που βλέπω πως με απατά και μετά δεν δίνει και δεκάρα για τα δάκρυά μου...άσε....σου λέω για κατάθληψη πάω.........................

Zounitsa, αν έδινα σημασία στα όνειρα-εφιάλτες μου...θα είχα πηδηχτεί απ' το παράθυρο μέχρι τώρα. Όπως φαίνεται είναι φυσιολογικότατο να βλέπουμε εφιάλτες. καλά δε λέω...κι εμένα με επηρεάζουν λίγο....ειδικά μόλις ξυπνήσω και τα έχω φρέσκα. Στην 1η μου εγκυμοσύνη έβλεπα όπως είπες πως μου πέφτουν όλα τα δόντια...τώρα βλέπω πως με απατάει ο άντρας μου...διάλεξε και πάρε που λένε.....

Μαράκι...θέλω και 3ο....και 4ο παιδάκιι..................αν φυσικά θέλει και ο Θεός να μου δώσει....οπότε δεν πρέπει να αφεθώ καθόλου αν θέλω την κορμάρα μου πίσω....

Νεφέλη μου...1 κιλό σε 2 μέρες...it sounds so familiar!!!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

κοιτάξτε κ αυτό. έτσι για να έχουμε να κουτσομπολέψουμε....

http://tsekouratoi20133.blogspot.gr/2013/04/skinny_17.html

χάλια δεν είναι....... χαχαχαχαχαχαχααααα

Zounitsa...μου έφτιαξες την μέρα!!! Από σήμερα δίαιτα...χαχαχαχαχαχαχα

FQzVp3.png

92nJp3.png

Χαρά μου πόσο σε καταλαβαίνω... Αυτό το περπάτημα της πάπιας και το σκύψιμο του λουμπάγκου δεν είναι ότι πιο σεξουαλικό! Πού θα πάει; Θα τα χάσουμε τα κιλά!! Θα πλακωθούμε στη γυμναστική μόλις γεννήσουμε!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...