Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Και μην το σκέφτεσαι καθόλου...αν σου δώσει να πάρεις χαπάκι....θα το παίρνεις πολύ μετά του θυροειδή και λίγο μετά τον πρώτο σίδηρο όμως πριν από τον δεύτερο σίδηρό πριν φας το μεσημεριανό σου και παράλληλα και πριν το ασβέστιο το οποίο θα παίρνεις πολύ αργότερα για να μην αλληλεπιδρά με το σίδηρο ούτε με την αντιβίωση αλλά ο σίδηρος να μην είναι και κοντά ο ένας στον άλλον για να γίνεται δουλειά.........αν κάτι δεν κατάλαβες θα σου κάνω ένα σχεδιάγραμμα...........χαχαχαχαχαχαχαχααα.....γελάω με τον πόνο σου αλλά και με τον δικό μου....κι εγώ δεν μπορώ να τα χωρέσω σε 24 ώρες........

φσσστ! ντόινγκ!! χαχαχαχαχαα

φιλια, καληνύχτα σε όλες!

Διαφημίσεις

Floreta εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάθει ουρολοίμωξη. Βέβαια με έτσουζε, είχα συμπτώματα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, πήρα αντιβίωση που μου έδωσε ο γυναικολόγος μου αφού βγήκαν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας και δεν έπαθε κανένας τίποτα, ούτε εγώ ούτε το μωρο.

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Καλημέρα σε κοιλίτσες και μωράκια!

Με τις συσπάσεις δε μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν έχω νιώσει ποτέ και μάλλον φοβάμαι ότι δε θα τις καταλάβω ούτε όταν έρθει η ώρα...

Dinakim καλως ήρθες και με το καλό να υποδεχθείς την κορούλα σου στην ώρα της χωρίς άλλες ταλαιπωρίες!

Χαρά μην τρελαίνεσαι με τα κιλά! Καταλαβαίνω το σοκ από κει που δεν έπαιρνες τίποτα ξαφνικά να πάρεις 6 κιλά αλλά σκέψου ότι αυτά θα τα έπαιρνες ούτως ή άλλως! Κι εγώ στα +6 είμαι αισίως στον 6ο μήνα και είναι φυσιολογικό!

Φλορέτα πολλές κοπέλες παθαίνουν ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη και δεν έχουν καθόλου συμπτώματα! Μην ανησυχείς, λογικά θα σου δώσει αντιβίωση την οποία όμως πρέπει να βρεις πότε θα την παίρνεις.... Τι κακό κι αυτό με τόσα χάπια; Εγώ τα μισά τα έχω κόψει από μονη μου!

Χθες πήγα στα Ήρα σε μια συνάντηση με μαία και μας είπε πολλά ενδιαφέροντα πραγματάκια για την περιποίηση του μωρού, τον ύπνο και το θηλασμό! Το απόγευμα έχω ραντεβού με το γιατρό και τρέμω να κάνω την ερώτηση για την καμπύλη ζαχάρου.... Είναι τόσο εύκολο να πάθεις διαβήτη κύησης χωρίς να υπάρχει ιστορικό; Έχω φάει κόλλημα τώρα με αυτό και σκέφτομαι να κάνω προληπτικά διατροφή πού και πού...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα!!!

Για το ζαχαρο ξερω οτι ειναι κληρονωμικό, εγω ενω ειμαι αδυνατη εχω προδιαθεση αυτο ειχε δειξει μια εξεταση (καμπυλη) που ειχα κανει πριν απο ενα χρονο. τωρα προσεχω και στην 23 εβδομαδα θα κανω καμπυλη μου ειπε ο ενδοκρινολόγος!!!!

Το πρωινο μου ζαχαρο παντως ειναι πολύ χαμηλο 69-75.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

κορίτσια μου καλημέρα!!!!! εχτές χάθηκα γιατί είχε κάνει καταληψη η μικρή στο κομπιουτερ γιατί έβλεπε μάους.

Ντινακιμ καλωσόρισες, με το καλό και καλύτερη συνέχεια μέχρι τέλους...!!!!!

Χαρά έχουν δίκιο τα κορίτσια, μια χαρά είναι τα κιλά σου.

κορίτσια είδε ένα σκ!#$%όνειρο..... τι να σας πω, φοβάμαι μην βγει, γιατί όταν βλέπω άσχημα όνειρα βγαίνουν.... είδα ότι κάποιος με χτύπησε στο στόμα για πλάκα και μου κουνιόντουσαν όλα τα πίσω δόντια και μάλιστα ένα μου βγήκε κιόλας. κ είδα κ λίγο αίμα που σημαίνει οτι θα γίνει κάτι γρήγορα. αφήστε ξύπνησα με τρομάρα....

κατά τα υπόλοιπα καλά. θα τα πούμε μετά πάλι γιατί θέλουμε να δούμε μάους πάλι....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Μάγδα το ζάχαρο δεν έχει καμία σχέση με τα κιλά! Κι εγώ νομίζω ότι παίζει ρόλο η κληρονομικότητα, αλλά αν είναι χαμηλό μην ανησυχείς! Το απόγευμα θα ρωτήσω το γιατρό τι θα κάνουμε με την καμπύλη γιατί θέλω να την αποφύγω όπως έχετε καταλάβει... Ζουνίτσα, αμαν πια με αυτά τα μάους!!! Μη δίνεις σημασία στα όνειρα... Συνήθως υποδηλώνουν την ανησυχία μας να πάνε όλα καλά παρά προειδοποιούν ότι όντως πρέπει να προσέξουμε κάτι! Εγώ έβλεπα ότι ο άντρας μου είχε γκόμενα και μάλιστα όταν ξύπνησα του κρατούσα μούτρα!!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καταρχην σας ευχαριστω όλες για τα περαστικά σας! Ευτυχως είμαι πολύ πολύ καλύτερα, δεν έχω αυτά τα ενοχλητικά συμπτωματα απλά μια καταπτωση. Ετσι λέω να πάω στη σχολή το απόγευμα και μετα το βραδυ βοουυυρ στο γιατρο να δουμε το μπεμπε μας! Ioannaki τη συνταγή θα τη φτάξω με το που αναρρωσουμε πλήρως! Σε ευχαριστώ! Floreta,Λινα, δυστυχώς είμαι και εγω στις γλυκατζούδες! Θα μπορούσα να τρεφομαι μόνο με σαχλαμάρες, μα έλα που δεν κάνει! Dinakim καλώς μας ήρθες κορίτσι μου και ελπίζω να έχεις γρηγορη αναρρωση και να μην ξαναταλαιπωρηθείς μέχρι να γεννησεις!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Και τέλος, Χαρά δεν πειράζει βρε κοριτσάκι μου για τα κιλά 2 πάνω 2 κάτω όπως τα πάρουμε θα τα χάσουμε.. εσυ τα κάνεις και κοντα κοντα τα παιδάκια σου και μετα θα έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να ξαναγίνεις κορμάρα! Σημασία έχει να κυλάει ομαλά η εγκυμοσύνη και φυσικά να είναι γερά τα εμβρυάκια μας! Να χαίρεσαι και το παληκαράκι σου είδα οτι χρόνισε πρόσφατα!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

sangreluna ΠΗΤ 29/07/2013 (Αγοράκι)

ioanna27 ΠΗΤ 01/08/2013 (Αγοράκι)

xara_84 ΠΗΤ 03/08/2013 (Κοριτσάκι)

nefel ΠΗΤ 04/08/2013 (Αγοράκι)

Dinakim ΠΗΤ 04/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαριάννα13 ΠΗΤ 07/08/2013 (Αγοράκι)

Nefeli_13 ΠΗΤ 08/08/2013 (Αγοράκι)

ΒΙΒΗ ΠΗΤ 11/08/2013 (Αγοράκι)

ksotiko ΠΗΤ 12/08/2013 (Αγοράκι)

Floreta ΠΗΤ 13/08/2013 (Αγοράκια)

ΓωγώΖ ΠΗΤ 13/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ράνια36 ΠΗΤ 14/08/2013 (Αγοράκι)

Anat ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

Μαράκι8 ΠΗΤ 15/08/2013 (Κοριτσάκι)

christina27 ΠΗΤ 17/08/2013 (Αγοράκι)

Flosummer ΠΗΤ 18/08/2013 (Κοριτσάκι)

Ioannaki28 ΠΗΤ 21/08/2013 (Κοριτσάκι)

Λίνα_ ΠΗΤ 23/08/2013 (Αγοράκι)

liana87 ΠΗΤ 27/08/2013 (Αγοράκι)

anna*22 ΠΗΤ 30/08/2013 (Κοριτσάκι)

Magda ΠΗΤ 31/08/2013 (Κοριτσάκι)

alikys ΠΗΤ 08/09/2013 (Αγοράκι)

milinaki ΠΗΤ 12/09/2013 (Αγοράκι)

zounitsa ΠΗΤ 15/09/2013 (Αγοράκι)

Margioula ΠΗΤ 16/09/2013 (Αγοράκι)

dsdoraki ΠΗΤ 21/09/2013

kK3bp2.png

dKVVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααα!!!!

Dinaki καλως ηρθες στην παρεα μας!!!με το καλο η κορουλα σου,και να ειναι η τελευταια λαχταρα που περνας!!

Flo οπως ειπαν και τα κοριτσια και ουρολοιμωξη να ειναι δεν υπαρχει προβλημα,αλλα εσυ δεν ειχες ουτε συμπτωματα ουτε τιποτα,οποτε ολα καλα ,να μην ανησυχεις!!

Χαρα μεγαλη κουβεντα ανοιξες με τα κιλα κουκλα μου,και γω ειμαι ηδη 6 -7 κιλα συν,και ο ντοκ μου εβαλε λιγο χερι να κρατηθω χιχιχιιχιχχιι

και γω εχω μια φοβια με το ζαχαρο κοριτσια καθοτι γλυκατζου μεχρι αηδιας χαχαχαχαχαχα

πριν 2 εβδομαδες που εκανα εξετασεις στο 80 κατι ειχε βγει,καλο ειναι??ο ντοκ δεν μου ειπε τιποτα βεβαια!

NkOFp3.png

Μάγδα το ζάχαρο δεν έχει καμία σχέση με τα κιλά! Κι εγώ νομίζω ότι παίζει ρόλο η κληρονομικότητα, αλλά αν είναι χαμηλό μην ανησυχείς! Το απόγευμα θα ρωτήσω το γιατρό τι θα κάνουμε με την καμπύλη γιατί θέλω να την αποφύγω όπως έχετε καταλάβει... Ζουνίτσα, αμαν πια με αυτά τα μάους!!! Μη δίνεις σημασία στα όνειρα... Συνήθως υποδηλώνουν την ανησυχία μας να πάνε όλα καλά παρά προειδοποιούν ότι όντως πρέπει να προσέξουμε κάτι! Εγώ έβλεπα ότι ο άντρας μου είχε γκόμενα και μάλιστα όταν ξύπνησα του κρατούσα μούτρα!!!!

χαχαχχαχχα Νεφελη και γω το εχω παθει...και τα ειμαι μουτρωμενη ολη μερα και να μην ξερει τι να με κανει ο καημενος :P:p

NkOFp3.png

Χαχαχα καλημέρα... κορίτσια τα όνειρα μας οργιάζουν... εγώ συνήθως βλέπω όνειρα με κλέφτες, ζόμπι και βαμπιρ -αυτά δηλαδή που φοβάμαι! Αλλά κι εγώ στα όνειρά μου είμαι πολύ θαραλλέα! Εκπλήσσομαι με τον εαυτό μου δηλαδή!

Zounitsa μη δίνεις και πολύ σημασία! Είναι υποσυνείδητο άγχος! Λογικό είναι ;)

Εγώ πάλι έδωσα ούρα για καλλιέργεια και περιμένουμε. Άντε να δουμε αν θα πάρω αντιβίωση :cry: Δεν μπορώ να καταλάβω πως το έπαθα αυτό, είμαι πολύ σχολαστική με την υγειινή μου :cry: Θα μου πείτε, αυτά να ναι τα χειρότερα! Και έτσι είναι...;)

φιλάκια!

Χριστίνα, εγώ του είπα γιατί είμαι μουτρωμένη, μη με περάσει για τρελή!!! Χαχαχαχα!!!

Φλορέτα, δε σημαίνει ότι κάνεις εσύ κάτι λάθος. Στην εγκυμοσύνη πέφτει η άμυνα του οργανισμού και η ουρολοίμωξη είναι πολύ συνηθισμένη!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...