Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Πως είστε;

Εμένα μου δάνεισε μια φίλη το μαξιλάρι που είχε πάρει για την εγκυμοσύνη της και πολύ το βολεύτηκα!

Τα μωρά μου κάνουν πάρτυ, κουνιούνται πάρα πολλές φορές την ημέρα, νιώθω χτυπηματάκια παντού! Ευτυχώς όχι τίποτα ενοχλητικό ακόμη!

Επίσης προσπαθώ να βρώ ένα πρόγραμμα για να παίρνω όλο το ασβέστιο και το σίδηρο που χρειάζομαι γιατί η γυναικολόγος μου είπε να διπλασιάσω τον σίδηρο αλλά να μην παίρνω και τις 2 δόσεις του σιδήρου μαζί :evil: Έλεος δηλαδή, δεν μπορώ να βρω κάποια στιγμή και με άδειο στομάχι, και μακρυά από το πρωί που παίρνω το χαπάκι του θυρεοειδούς, και μακρυά από την ώρα που παίρνω το ασβέστιο και την άλλη δόση του σιδήρου!!! 24 ώρες έχει η μέρα! αν είχε 30 θα το βόλευα ;) Χτες το πήρα στη μέση της νύχτας που σηκώθηκα για τουαλέτα...χαχαχα.. ήταν η μόνη ώρα που πληρούσα τις προυποθέσεις!

Λίνα μου κι εσύ γλυκατζού; Τι κατάρα είναι αυτή... Εγώ θα μπορούσα να χορταίνω μόνο με γλυκά! Υπομονή! Είμαστε όλες μαζί στη διαδικασία αυτή!

Zounitsa και εμένα τα μακαρόνια μου φτιάχνουν πάρα πολύ το στομάχι. Με ανακουφίζουν τόσο που τα τρώω ακόμη και σκέτα!

Μαράκι μου περαστικά σας! Τι να πω, καλή υπομονή, συνήθως δεν κρατάει πάνω από 1-2 μέρες το δύσκολο κομμάτι...

Thanoula μου δεν ξέρω από αυτές τις συσπάσεις γιατί δεν έχω... το έπαθα μόνο μια φορά πριν από πολύ καιρό αλλά δεν ασχολήθηκα περεταίρω γιατί δεν μου ξανασυνέβη έκτοτε.

Αχ Ιωαννάκι μου λες να ήταν το μωράκι; Πολύ πιθανό!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!

Πως είστε;

Εμένα μου δάνεισε μια φίλη το μαξιλάρι που είχε πάρει για την εγκυμοσύνη της και πολύ το βολεύτηκα!

Τα μωρά μου κάνουν πάρτυ, κουνιούνται πάρα πολλές φορές την ημέρα, νιώθω χτυπηματάκια παντού! Ευτυχώς όχι τίποτα ενοχλητικό ακόμη!

Επίσης προσπαθώ να βρώ ένα πρόγραμμα για να παίρνω όλο το ασβέστιο και το σίδηρο που χρειάζομαι γιατί η γυναικολόγος μου είπε να διπλασιάσω τον σίδηρο αλλά να μην παίρνω και τις 2 δόσεις του σιδήρου μαζί :evil: Έλεος δηλαδή, δεν μπορώ να βρω κάποια στιγμή και με άδειο στομάχι, και μακρυά από το πρωί που παίρνω το χαπάκι του θυρεοειδούς, και μακρυά από την ώρα που παίρνω το ασβέστιο και την άλλη δόση του σιδήρου!!! 24 ώρες έχει η μέρα! αν είχε 30 θα το βόλευα ;) Χτες το πήρα στη μέση της νύχτας που σηκώθηκα για τουαλέτα...χαχαχα.. ήταν η μόνη που πληρούσα τις προυποθέσεις!

Λίνα μου κι εσύ γλυκατζού; Τι κατάρα είναι αυτή... Εγώ θα μπορούσα να χορταίνω μόνο με γλυκά! Υπομονή! Είμαστε όλες μαζί στη διαδικασία αυτή!

Zounitsa και εμένα τα μακαρόνια μου φτιάχνουν πάρα πολύ το στομάχι. Με ανακουφίζουν τόσο που τα τρώω ακόμη και σκέτα!

Μαράκι μου περαστικά σας! Τι να πω, καλή υπομονή, συνήθως δεν κρατάει πάνω από 1-2 μέρες το δύσκολο κομμάτι...

Thanoula μου δεν ξέρω από αυτές τις συσπάσεις γιατί δεν έχω... το έπαθα μόνο μια φορά πριν από πολύ καιρό αλλά δεν ασχολήθηκα περεταίρω γιατί δεν μου ξανασυνέβη έκτοτε.

Αχ Ιωαννάκι μου λες να ήταν το μωράκι; Πολύ πιθανό!!

αχ μακαρι να ηταν το μωρακι μου τα δικα σου πολυ δραστηρια βλεπω

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Ρανια αυτο ακριβως παθαινω και εγω!!!!! αφου μερικες φορες νομιζω οτι θα μου φυγουν ουρα:):) θελω να ρωτησω το γιατρο εαν πειραζει!!!!

Magda καλημέρα και καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες,

εγώ τον ρώτησα και είδαμε και τον τράχηλο την παρασκευή που μας πέρασε στην βʼ επιπέδου.

Σε έμενα μου το εξήγησε ότι λόγω δεύτερης εγκυμοσύνης το παιδί είναι πιο χαμηλά γιατί η μήτρα είναι ποιο χαλαρή στην παρούσα φάση, αλλά ο τράχηλο είναι κανονικότατα κλειστός!!! Και εγώ είχα τρομάξει αλλά μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Και τώρα που σου γράφω από κάτω με χτυπάει!!!

Να σου πω την αλήθεια επειδή εγώ φοβάμαι ασχέτως τι είπε ο γιατρός εκείνη την ώρα που το κάνει ή σηκώνομαι και περπατάω λίγο ή τον σκουντάω να φύγει από κει και προς το παρόν με ακούει……….

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

καλησπερα κοριτσακια μου

τι κανετε?ελπιζω ολες καλα και τα μωρακια μας το ιδιο!!!!!!!!!!!!

Τρεχω και δεν φτανω με τη δουλεια και τα παιδια.........και δεν ξερω τι θα κανω οταν ερθει το τριτο πραγματικα..........

Margioula καλωσορισες και εδω και με το καλο το αγοαρκι σου.Ευχομαι αυτη τη φορα να πανε ολα κατ ευχην..........

Μπραβο σε ολα τα κοριτσακια για τα καλα αποτελεσματα στις β-επιπεδου.......

Μαρακι περαστικα και εγω περασα γαστρεντεριτιδα την προηγουμενη εβδομαδα.........ευτυχως δεν κολησα κανενα......

Δεν εχω διαβασει πολλα δεν προλαβαινω κιολας.Οα προσπαθησω να επανελθω το βραδυ...

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλησπερα κοριτσια!!

αυτο Μαγδα κ Θανουλα το παθαινω και γω,οταν ειμαι ξαπλα βλεπω ενα καρουμπαλο και ειναι σκληρο,το χαιδευω λιγο και μετα απο λιγακι φευγει και ριχνει κλωτσιες ο μπεμπης!

και μενα ο ντοκ μου ειπε τιποτα δεν ειναι!

εσυ Θανουλα ρωτα τον γιατρο σου για καλο κ για κακο!

Και εγω το χαιδευω και φευγει και μετα κλωτσαει το ζουζουνι μου:):)

Αν είναι το μωρό να ξέρεις ότι είναι τοπικό. Η κοιλιά σκληραίνει ελαφρώς σε ένα μόνο σημείο, εκεί που είναι το μωρό. Η σύσπαση γίνεται σε όλη τη μήτρα και είναι αρκετά ενοχλητική για να περάσει απαρατήρητη.Και όταν λέμε σε όλη, εννοούμε ότι η κοιλιά σου τεντώνεται και μαζεύεται προς τα έξω.Εμφανώς. Φαίνεται δηλαδή και με το μάτι ότι εκεί που θα ΄πεπρεπε να είναι μια στρογγυλωπή κοιλίτσα είναι ένα καρούμπαλο. Μόνο έτσι μπορώ να περιγράψω τις επικίνδυνες συσπάσεις που είχα εγώ. Με το μωρό είναι πιο γλυκιά η αίσθηση, δεν είναι ενοχλητική από ότι θυμάμαι....

Απλά τώρα λέω για πιο ήπιες συσπάσεις αν υπάρχουν και πώς γίνονται αντιληπτές από εμάς...

Ειναι ενα καρουμπαλο απο δεξια μικρουλη!!!!

Οι συσπασεις που δεν ειναι αντιληπτες δεν μας εννοχλουν και δεν μας πειραζουν αλλα ρωτα τον γιατρό σου!!!!

Magda καλημέρα και καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες,

εγώ τον ρώτησα και είδαμε και τον τράχηλο την παρασκευή που μας πέρασε στην βʼ επιπέδου.

Σε έμενα μου το εξήγησε ότι λόγω δεύτερης εγκυμοσύνης το παιδί είναι πιο χαμηλά γιατί η μήτρα είναι ποιο χαλαρή στην παρούσα φάση, αλλά ο τράχηλο είναι κανονικότατα κλειστός!!! Και εγώ είχα τρομάξει αλλά μου είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Και τώρα που σου γράφω από κάτω με χτυπάει!!!

Να σου πω την αλήθεια επειδή εγώ φοβάμαι ασχέτως τι είπε ο γιατρός εκείνη την ώρα που το κάνει ή σηκώνομαι και περπατάω λίγο ή τον σκουντάω να φύγει από κει και προς το παρόν με ακούει……….

Οταν θα παιζει μπαλα το μικρο μου θα σηκωνομαι και εγω να δω εαν σταματαει!!! και εμεις μετρησαμε το τραχηλο και ηταν οκ!!! οταν ξαναπαω θα πω να το ξαναδει!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια ειμαι κ εγω μανουλα αυγουστου:-P!!η δικη μου εμπειρια με τισ συσπασεις ειναι η εξης:ειμαι στην 24η εβδομαδα κ προχτεσ ποναγε η κοιλια μου κ την ενιωθα πρησμενη σαν να μην ειχα ενεργηθει για μερες κατι το οποιο δε συνεβαινε!στην αρχη πηρα boscopan κ ο πονοσ περασε,το βραδυ ομως με ξαναεπιασε κ δεν περναγε με τιποτα!αποτελεσμα..μου κανανε εισαγωγη στο νοσοκομειο,μου χορηγησανε αμεσωσ yutopar με ορο κ εμεινα μια μερα μεσα!στη δουλεια δε θα ξαναπαω για ενα μηνα τουλαχιστον..η διαγνωση ηταν προωρεσ συσπασεις τις οποιες αν δεν προλαβαινα θα οδηγουσαν σε τοκετο:cry::cry::cry:!

C5ylp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρααα!!!

Ξέρω την πήρα την απουσία μου και μάλιστα με τόνο!!!χεχεχε....θα προσπαήσω να είμαι πιο συνεπής από δω και στο εξής.......

Μαράκι περαστικούλια σας!!! Ελπίζω ήδη να νιώθεις καλύτερα...

Thanoula, παρ' όλη την αναλυτικότατη περιγραφή σου δεν μπόρεσα ακριβώς να καταλάβω για τι είδους συσπάσεις ρωτάς οπότε θα σου πω ψέματα. Εγώ νιώθω την κοιλιά μου να πετρώνει ώρες ώρες (συνήθως νομίζω είναι όταν κουραστώ ή όταν σηκώσω βάρος) αλλά μόλις χαλαρώσω περνάει...και κατά 90% με πιάνει βραδινές ώρες.

Dinakim, καλωσήρθες στο παρεάκι μας! με το καλό το νινί σου! Πωπω...τι ξαφνικό ήταν αυτό που έπαθες. Να κάτσεις να ξεκουραστείς τώρα...δόξα το Θεό πήγαν όλα καλά. Να μας πεις και τι περιμένεις να σε βάλει το μαράκι μας στην λίστα μας.

Κοριτσάκια μου, κοντεύω να πάθω κατάθληψη με τα κιλά. Μέχρι τον 5ο μήνα δεν είχα καθόλου κοιλιά και ζήτημα να είχα πάρει 1 κιλό...από τότε που μπήκα στον 6ο όμως η κοιλιά μου φούσκωσε πολύ απότομα και πήρα 6 κιλά...σύνολο 7 (+τα 4 της προηγούμενης εγκυμοσύνης). Κάθε πρωί κάθομαι μπροστά στην ντουλάπα και βλέπω πως τίποτα δεν μου κάνει πια...και επίσης νιώθω το ίδιο βάρος-δυσφορία που ένιωθω στον πρώτο μου στο τέλος του 8ου μήνα. Και να πω πως τρώω πολύ.........όσο έτρωγα πριν και ίσως και λιγότερο...και ποτέ μετά τις 7....ουφ!!!

Τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού με τη γιατρό να δούμε την ζουζουνίτσα μας. Θα μου πει μάλλον και αν θα χρειαστεί να κάνω καμπύλη ζαχάρου. Στην τελευταία εξέταση αίματος είχα ζάχαρο 69, κάτω από το κατώτερο φυσιολογικό όριο όμως δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο...

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλημέρα! Παρούσα κι εγώ!

Τι καιρός είναι αυτός, βρε κορίτσια; Πάνω που είχαμε συνηθίσει τη λιακάδα και τη ζέστη έβαλε κρύο! Στο μεταξύ όντως θέλει προσοχή γιατί η γαστρεντερίτιδα θερίζει - πριν λίγο μιλούσα με μια ξαδερφούλα μου που είναι κι αυτή εγκυούλα στο δεύτερο παιδάκι και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και αυτή και ο μικρός της χάλια με εμετούς, διάρροια κλπ, τέτοιο πράγμα δεν το είχε ξαναζήσει στη ζωή της. Μαράκι, ελπίζω να είναι πιο ελαφριά η περίπτωσή σου, περαστικά και όλα να πάνε καλά αύριο!

Λίνα, λες να μας βγούνε φαγανέλια; Η αλήθεια είναι ότι ο δικός μου ρίχνει κάτι χτυπηματάκια και το πρωί πριν σηκωθώ απ' το κρεββάτι, όταν είμαι νηστική, μήπως διαμαρτύρεται επειδή πεινάει;

Φαγανελια σιγουρα!!Χαχαχα!!!Τι να σου πω mlinaκι μου..μπορει και να πειναει το γλυκουλι!Παντως το μονο που μου χει κανει εντυπωση στην ορεξη μου ειναι οτι το πρωι δεν ετρωγα ποτε πρωινο,ο νους μου ηταν στον καφε και μετα οολα τα αλλα!Τωρα γουργουριζει πριν καν σηκωθω!!!

xara_84 ευχαριστω πολυ για τισ ευχεσ σου!!πητ μου εχει δωσει 4/8 κ εχουμε κοριτσαρο που με εχει πεθανει στισ κλωτσιεσ!!!μεχρι που ο γιατρος μου ειπε να μην πολυχα'ι'δευω την κοιλια μου γιατι τοτε κλωτσαει πιο δυνατα κ μπορει να ξαναπροκληθουν συσπασεισ!!το εχει ξανακουσει καμμια σασ αυτο;

C5ylp2.png

Ξέρω την πήρα την απουσία μου και μάλιστα με τόνο!!!χεχεχε....θα προσπαήσω να είμαι πιο συνεπής από δω και στο εξής.......

Μαράκι περαστικούλια σας!!! Ελπίζω ήδη να νιώθεις καλύτερα...

Thanoula, παρ' όλη την αναλυτικότατη περιγραφή σου δεν μπόρεσα ακριβώς να καταλάβω για τι είδους συσπάσεις ρωτάς οπότε θα σου πω ψέματα. Εγώ νιώθω την κοιλιά μου να πετρώνει ώρες ώρες (συνήθως νομίζω είναι όταν κουραστώ ή όταν σηκώσω βάρος) αλλά μόλις χαλαρώσω περνάει...και κατά 90% με πιάνει βραδινές ώρες.

Dinakim, καλωσήρθες στο παρεάκι μας! με το καλό το νινί σου! Πωπω...τι ξαφνικό ήταν αυτό που έπαθες. Να κάτσεις να ξεκουραστείς τώρα...δόξα το Θεό πήγαν όλα καλά. Να μας πεις και τι περιμένεις να σε βάλει το μαράκι μας στην λίστα μας.

Κοριτσάκια μου, κοντεύω να πάθω κατάθληψη με τα κιλά. Μέχρι τον 5ο μήνα δεν είχα καθόλου κοιλιά και ζήτημα να είχα πάρει 1 κιλό...από τότε που μπήκα στον 6ο όμως η κοιλιά μου φούσκωσε πολύ απότομα και πήρα 6 κιλά...σύνολο 7 (+τα 4 της προηγούμενης εγκυμοσύνης). Κάθε πρωί κάθομαι μπροστά στην ντουλάπα και βλέπω πως τίποτα δεν μου κάνει πια...και επίσης νιώθω το ίδιο βάρος-δυσφορία που ένιωθω στον πρώτο μου στο τέλος του 8ου μήνα. Και να πω πως τρώω πολύ.........όσο έτρωγα πριν και ίσως και λιγότερο...και ποτέ μετά τις 7....ουφ!!!

Τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού με τη γιατρό να δούμε την ζουζουνίτσα μας. Θα μου πει μάλλον και αν θα χρειαστεί να κάνω καμπύλη ζαχάρου. Στην τελευταία εξέταση αίματος είχα ζάχαρο 69, κάτω από το κατώτερο φυσιολογικό όριο όμως δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο...

Χαρα μου καλησπερα!!!Σε οτι αφορα το ζαχαρο σου τι θα λεγες μνα σου δωσω λιγο κι εγω??μνα μπορουμε να χτυπησουμε κανα γλυκακι κι εμεις βρε παιδι μου!!Οσο για τα κιλα αντε απο κει που θα παθεις και καταθλιψη!Ετσι οπως μου τα λες πανω κατω τα ιδια κιλα εχουμε παρει με τη μονη διαφορα πως εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη 4 κιλα πανω απο οτι ημουν συνηθως και ενω δεν εχω μπει στον 6ο εχω παρει τα 6 τωρα!Το μονο που θα σε νοιαζει αρχικα θα ειναι το μωρακι σου που ειναι υγιες και που εσυ εχεις μια καλη εγκυμοσυνη!Απο κει και περα βοηθησε τον οργανισμο σου οσο μπορει να μην παρει πολλα αλλα!Καταλαβαινω απολυτα πως νιωθεις αλλα πρεπει να κανουμε υπομονη!!!Φιλια πολλα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια ειμαι κ εγω μανουλα αυγουστου:-P!!η δικη μου εμπειρια με τισ συσπασεις ειναι η εξης:ειμαι στην 24η εβδομαδα κ προχτεσ ποναγε η κοιλια μου κ την ενιωθα πρησμενη σαν να μην ειχα ενεργηθει για μερες κατι το οποιο δε συνεβαινε!στην αρχη πηρα boscopan κ ο πονοσ περασε,το βραδυ ομως με ξαναεπιασε κ δεν περναγε με τιποτα!αποτελεσμα..μου κανανε εισαγωγη στο νοσοκομειο,μου χορηγησανε αμεσωσ yutopar με ορο κ εμεινα μια μερα μεσα!στη δουλεια δε θα ξαναπαω για ενα μηνα τουλαχιστον..η διαγνωση ηταν προωρεσ συσπασεις τις οποιες αν δεν προλαβαινα θα οδηγουσαν σε τοκετο:cry::cry::cry:!

Dinaki μου καλησπερα και καλως σας βρηκαμε με το μπεμπακι σου!!Τρομερο ολο αυτο που περιγραφεις οτι περασες και πιστευω πως ειναι και ο μυστικος φοβος ολων των εγκυων μηπως δεν καταλαβουν ποτε ακριβως πρεπει να πανε νοσοκομειο(οπως και ο δικος μου)!Τουλαχιστον ολα πηγαν καλα χαρη στην προαισθηση σου και τωρα θα ξεκουραστεις και αυτο που περασες θα ειναι με το καλο και το τελευταιο!!!Περαστικα σου και ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!

Πόπο κοπέλα μου τί έπαθες... παρά τρίχα γλύτωσες!! Καλή ανάρρωση και εύχομαι γρήγορη επιστροφή στο σπίτι! Και καλώς όρισες στην παρέα μας! Με το καλό να έρθει η ζουζούνα σου και κυρίως να είναι τελειόμηνη!!!

Χαρά μου γλυκιά, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ!!! Λογικό είναι κάποια στιγμή να πάρεις τα κιλά που δεν πήρες στην αρχή... σχεδόν όλες οι κοπέλες εδώ είχαν πάρει περισσότερα από σένα. Δεν είναι δα και τόσο πολλά τα 7 κιλά! Ρώτα και το γιατρό σου. Είσαι έγκυος, ένα μωράκι μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ΄όλα! Τώρα τα κιλά, 2 πάνω, 2 κάτω, λίγη σημασία έχουν!

Εγώ κορίτσια λίγο ανησύχησα, γιατί έκανα γενική ούρων και μου έβγαλε πολλά πυοσφαίρια και μικροοργανισμούς.. η γυναικολόγος μου είπε να ξαναπάω αύριο να δώσω ούρα για καλλιέργεια :?:? Τι να ναι άραγε; Ουρολοίμοξη; Δεν έχω καμία ενόχληση, τί να πω...

Καλέ Dinakim...1 μέρα διαφορά έχουμε και έχουμε (3/8 εγώ) και οι 2 κορίτσαρο ζωηρότατο......άντε να δούμε...είναι το πρώτο σου? Αυτό με το χάιδεμα και τις συσπάσεις δεν το έχω ξανακούσει αλλά δεν απολείεται να είναι κι έτσι γιατί κι εγώ με το που βάζω το χέρι στην κοιλιά αρχίζει η μικρή...

Λίνα μου, κι εγώ ξεκίνησα 4 κιλά πάνω την εγκυμοσύνη μου. Έχετε δίκιο και εσύ και η Floreta για τα κιλά...καταλαβαίνω πως μάλλον είμαι υπερβολική αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ σωστά...με έχει πάρει από κάτω. Μάλλον το πήρε πρέφα και ο άντρας γιατί τελευταία όλο κοπλιμέντα για το κωλί μου μου κάνει...

Floreta μου, μην αγχώνεσαι...ειδικά αν πρόκειται για ουρολοίμωξη. Μια φίλη μου που γέννησε πρόσφατα είχε πάθει στην εγκυμοσύνη και δεν είχε καταλάβει τίποτα. Δεν ένιωθε ούτε τσούξιμο ούτε ενόχληση. Η γιατρός της έδωσε να πάρει κάτι και μια χαρά. Και μην το σκέφτεσαι καθόλου...αν σου δώσει να πάρεις χαπάκι....θα το παίρνεις πολύ μετά του θυροειδή και λίγο μετά τον πρώτο σίδηρο όμως πριν από τον δεύτερο σίδηρό πριν φας το μεσημεριανό σου και παράλληλα και πριν το ασβέστιο το οποίο θα παίρνεις πολύ αργότερα για να μην αλληλεπιδρά με το σίδηρο ούτε με την αντιβίωση αλλά ο σίδηρος να μην είναι και κοντά ο ένας στον άλλον για να γίνεται δουλειά.........αν κάτι δεν κατάλαβες θα σου κάνω ένα σχεδιάγραμμα...........χαχαχαχαχαχαχαχααα.....γελάω με τον πόνο σου αλλά και με τον δικό μου....κι εγώ δεν μπορώ να τα χωρέσω σε 24 ώρες........

zounitsa...είδες....με τρόμαξες τόσο πολυ με τις απουσίες που μπήκα και βράδυ από το σπίτι μου....χεχεχε.......................(ίσως να μου έσβηνες την απουσία λόγω καλή διαγωγής???).

Καλό βράδυ σε όλες!!!!

FQzVp3.png

92nJp3.png

Καλέ Dinakim...1 μέρα διαφορά έχουμε και έχουμε (3/8 εγώ) και οι 2 κορίτσαρο ζωηρότατο......άντε να δούμε...είναι το πρώτο σου? Αυτό με το χάιδεμα και τις συσπάσεις δεν το έχω ξανακούσει αλλά δεν απολείεται να είναι κι έτσι γιατί κι εγώ με το που βάζω το χέρι στην κοιλιά αρχίζει η μικρή...

Λίνα μου, κι εγώ ξεκίνησα 4 κιλά πάνω την εγκυμοσύνη μου. Έχετε δίκιο και εσύ και η Floreta για τα κιλά...καταλαβαίνω πως μάλλον είμαι υπερβολική αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ σωστά...με έχει πάρει από κάτω. Μάλλον το πήρε πρέφα και ο άντρας γιατί τελευταία όλο κοπλιμέντα για το κωλί μου μου κάνει...

Floreta μου, μην αγχώνεσαι...ειδικά αν πρόκειται για ουρολοίμωξη. Μια φίλη μου που γέννησε πρόσφατα είχε πάθει στην εγκυμοσύνη και δεν είχε καταλάβει τίποτα. Δεν ένιωθε ούτε τσούξιμο ούτε ενόχληση. Η γιατρός της έδωσε να πάρει κάτι και μια χαρά. Και μην το σκέφτεσαι καθόλου...αν σου δώσει να πάρεις χαπάκι....θα το παίρνεις πολύ μετά του θυροειδή και λίγο μετά τον πρώτο σίδηρο όμως πριν από τον δεύτερο σίδηρό πριν φας το μεσημεριανό σου και παράλληλα και πριν το ασβέστιο το οποίο θα παίρνεις πολύ αργότερα για να μην αλληλεπιδρά με το σίδηρο ούτε με την αντιβίωση αλλά ο σίδηρος να μην είναι και κοντά ο ένας στον άλλον για να γίνεται δουλειά.........αν κάτι δεν κατάλαβες θα σου κάνω ένα σχεδιάγραμμα...........χαχαχαχαχαχαχαχααα.....γελάω με τον πόνο σου αλλά και με τον δικό μου....κι εγώ δεν μπορώ να τα χωρέσω σε 24 ώρες........

zounitsa...είδες....με τρόμαξες τόσο πολυ με τις απουσίες που μπήκα και βράδυ από το σπίτι μου....χεχεχε.......................(ίσως να μου έσβηνες την απουσία λόγω καλή διαγωγής???).

Καλό βράδυ σε όλες!!!!

Χαχα!!Θα σου πω μονο πως επειδη εμας ειιναι το πρωτο μας και τα ψιριζουμε πολυ τα πραγματα!Σε συζητηση με τον αντρα μου και σε πολλα σημεια που εχω διαβασει, οταν στρουμπουλευουμε απο τα κιλα και στην κοιλιτσα στα ματια των ανδρων μας ειμαστε πιο θηλυκα!Ειναι μια συγκεκριμενη ορμονη που παραγεται στον εγκεφαλο τουσ (λογω του οτι περιμενουν διαδοχο)!!Γι αυτο μη νομιζεις οτι στα λεει μονο για να σε κανει να αισθανθεις καλυτερα αλλα και επειδη το πιστευει...Ας πουμε επειδη παντα θεωρουμουν(αν το λεω σωστα) τυπου μικροκαμωμενη τωρα ο αντρας μου με παρατηρει και μου λεει πχ:

-μεχρι και η πλατη σου εχει αρχισει να γεμιζει...

-και τι καλο ειναι αυτο;απανταει η ανασφαλεια κατακοκκινη..

-ναι γιατι τωρα το σωμα σου εχει περισσοτερες καμπυλες ...θηλυκοτητας..απανταει ο αντρας.

-ααααα!!!ενταξει τοτε!!!

Γιαυτο σου λεω μη τρελαινεσαι...Εδω καποιο κοριτσι ανεφερε για 45 εξτρα κιλα,πλακα κανεις??

Χαχα!!Θα σου πω μονο πως επειδη εμας ειιναι το πρωτο μας και τα ψιριζουμε πολυ τα πραγματα!Σε συζητηση με τον αντρα μου και σε πολλα σημεια που εχω διαβασει, οταν στρουμπουλευουμε απο τα κιλα και στην κοιλιτσα στα ματια των ανδρων μας ειμαστε πιο θηλυκα!Ειναι μια συγκεκριμενη ορμονη που παραγεται στον εγκεφαλο τουσ (λογω του οτι περιμενουν διαδοχο)!!Γι αυτο μη νομιζεις οτι στα λεει μονο για να σε κανει να αισθανθεις καλυτερα αλλα και επειδη το πιστευει...Ας πουμε επειδη παντα θεωρουμουν(αν το λεω σωστα) τυπου μικροκαμωμενη τωρα ο αντρας μου με παρατηρει και μου λεει πχ:

-μεχρι και η πλατη σου εχει αρχισει να γεμιζει...

-και τι καλο ειναι αυτο;απανταει η ανασφαλεια κατακοκκινη..

-ναι γιατι τωρα το σωμα σου εχει περισσοτερες καμπυλες ...θηλυκοτητας..απανταει ο αντρας.

-ααααα!!!ενταξει τοτε!!!

Γιαυτο σου λεω μη τρελαινεσαι...Εδω καποιο κοριτσι ανεφερε για 45 εξτρα κιλα,πλακα κανεις??

*****βεβαια κραταω και τις επιφυλαξεις μου οτι παραμυθιαζομαι αλλα προτιμω να παραμυθιαζομαι παρα να σκαω!!!χιχιχιχι!!συμφωνει και το παιδι...μολις εσπρωξε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...