Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

ΠΑΡΟΥΣΑ.......

Κορίτσια μου δε πρόλαβα να σας διαβάσω αλλά δεν ήθελα να πάρω απουσία!!!!!

Είμαστε καλά και οι δύο μας:P

Σας φιλώ όλες θα τα πούμε αναλυτικά αύριο!!! kissessssssss

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εμείς όχι τόσο καλά και εγω και οαντρας μου είμαστε αρρωστοι με στομαχικές διαταρχες και αυριο ρε γαμωτο είχα ραντεβου για τη β επιπεδου. Ελπίζω να γίνου καλά μέχρι αυριο και κα μπορέσουμε να πάμε.. Ιωαννάκι μου αν θες στειλε μου τη συνατγη για τα κουλουράκια!! Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Καλημερα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εμείς όχι τόσο καλά και εγω και οαντρας μου είμαστε αρρωστοι με στομαχικές διαταρχες και αυριο ρε γαμωτο είχα ραντεβου για τη β επιπεδου. Ελπίζω να γίνου καλά μέχρι αυριο και κα μπορέσουμε να πάμε.. Ιωαννάκι μου αν θες στειλε μου τη συνατγη για τα κουλουράκια!! Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!

καλημερα κοριτσι!!!!!!!!!περαστικα σας!!!!!!!!!!η συνταγη ειναι 1 ποτηρι λαδι,1 ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι,1 ποτηρι ζαχαρη,1,5 κουταλια σουπας κανελα,μισο ποτηρι κρασιου κονιακ η λικερ,ξυσμα πορτοκαλιου,1 κουταλακι του γλυκου σοδα φαγητουκ 900 γραμμ αλευρι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

καλημέρες!!!! περαστικά Μαράκι, υπομονή κ γρήγορη αναρρωση. είναι η εποχή που όλες οι ιώσεις είναι πάλι στο φουλ. όχι πολλές επαφές με κόσμο κ προπαντως με παιδιά που πάνε σχολείο.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Παρούσα κι εγώ!

Τι καιρός είναι αυτός, βρε κορίτσια; Πάνω που είχαμε συνηθίσει τη λιακάδα και τη ζέστη έβαλε κρύο! Στο μεταξύ όντως θέλει προσοχή γιατί η γαστρεντερίτιδα θερίζει - πριν λίγο μιλούσα με μια ξαδερφούλα μου που είναι κι αυτή εγκυούλα στο δεύτερο παιδάκι και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και αυτή και ο μικρός της χάλια με εμετούς, διάρροια κλπ, τέτοιο πράγμα δεν το είχε ξαναζήσει στη ζωή της. Μαράκι, ελπίζω να είναι πιο ελαφριά η περίπτωσή σου, περαστικά και όλα να πάνε καλά αύριο!

Λίνα, λες να μας βγούνε φαγανέλια; Η αλήθεια είναι ότι ο δικός μου ρίχνει κάτι χτυπηματάκια και το πρωί πριν σηκωθώ απ' το κρεββάτι, όταν είμαι νηστική, μήπως διαμαρτύρεται επειδή πεινάει;

tt18a28c.aspx

Ξυπνήσατε τσούπες μου; Πού είναι οι υπόλοιπες; Άντε, έχω σηκωθεί από τα αξημέρωτα και περιμένω παρέα! Στην Αθήνα έχει ήλιο και δεν κάνει πολύ κρύο αλλά φυσάει και βλέπω κάτι απειλητικά συννεφάκια...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοιτάξτε να δέιτε τι συμβαίνει τώρα: Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα συσπάσεις πολύ νωρίς, από την 14η εβδομάδα. Θυμάμαι ότι η κοιλιά μου πέτρωνε, και με αυτό εννοώ ότι γινότανε πέτρα, ένα εξόγκωμα που πεταγότανε προς τα έξω σε σαφώς μεγαλύτερο ύψος από αυτό που είχε η κανονική μου κοιλιά. Καταλάβαινα πότε ξεκινούσε και πότε τελείωνε η σύσπαση. Τώρα: είμαι όλη τη μέρα στο πόδι, σηκώνομαι στις έξι το πρωί και συνήθως ξαπλώνω για πάνω από τέταρτο κατά τις 9:00 που κοιμάται η μικρή μου. Τα περισσότερα πρωινά όταν ξυπνάω (απότομα, με αφύπνιση), αυτόματα βάζω το χέρι στην κοιλιά μου (έλα, παραδέξου το, και εσύ το κάνεις, λες και κατά τον ύπνο σου θα έχει φύγει η κοιλιά...). Ρε κορίτσια, αιθάνομαι να πρήζεται και να "μετακινείται" προς τα πάνω, το ίδιο συμβαίνει και τις περισσότερες φορές όταν ενεργούμαι (αυτό είναι καθαρά για λόγους συννενόησης, το να ενεργηθώ κανονικά είναι μακρινή ανάμνηση πλέον...), κάποιες φορές και με τα τσίσα γίνεται, αν θέλω πολύ να πάω τουαλέτα και για κάποιο λόγο έχω αργήσει. Μέχρι τώρα θεωρούσα ότι είναι έντερα ή κινήσεις του μικροσκοπικού ακόμα εμβρύου, ακριβώς επειδή η κοιλιά δεν πετρώνει. Όμως σήμερα ξύπνησα στις 4:30 και δεδομένου ότι δεν πουνούσα κάπου και υπήρχε απόλυτη ησυχία, αλλά ξαναείχα αυτό το "σφίξιμο", λέω μήπως ....καταλαβαίνετε για ποιο πράγμα μιλάω ή είμαι μόνο εγώ;

as1cJLP0g410000MDAwOGQ0fDAwMDMxODhkfEVpc2FpIG1hemkgbWFz.gif

as1cONE0g410000MDA4NDczZHwwMDAxMjM1ZHxZb3UgYXJlIHdpdGggdXM.gif

Thanoula μου, έχω διαβάσει και για άλλες κοπέλες που έχουν εμφανίσει αντίστοιχα συμπτώματα αλλά εγώ δεν το έχω πάθει και δεν ξέρω καθόλου. Δεν παίρνεις τηλέφωνο το γιατρό να του το πεις; Αν νομίζεις ότι κάτι μπορεί να είναι ανησυχητικό, καλύτερα να το διευκρινίσεις, μην το αφήνεις!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

θανούλα αυτο:"ότι η κοιλιά μου πέτρωνε, και με αυτό εννοώ ότι γινότανε πέτρα, ένα εξόγκωμα που πεταγότανε προς τα έξω σε σαφώς μεγαλύτερο ύψος από αυτό που είχε η κανονική μου κοιλιά"

το παθαινω μερικες φορες αφου λεω ειναι πετρωμα ή το μωρακι γιατι ειναι σε ενα σημειο για λιγο που και που!!!! το ειπα στο γιατρο αλλα μου ειπε αφου δεν ποναω δεν ειναι τπτ.

Μαρακι περαστικα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αν υπήρχε κανονικό πέτρωμα θα είχα ήδη πάει, δεν θα είχα αρκεστεί στο τηλέφωνο. Επίδης δεν πονάω και δεν υπάρχει τακτικότητα, και τα δυό είναι καλά. Αν συνεχιστεί και σήμερα (θα προσπαθήσω να ξαπλώσω το απόγευμα και ....ε, θα φάω κανένα ακτινίδιο, τι να κάνω...) θα τον πάρω αύριο. Απλά αν κάποια κοπέλα βίωσε συσπάσεις χωρίς πέτρωμα της κοιλιάς (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα βέβαια) να πάω σημερα να το δω και να μην περιμένω.

Καλημερα!!!!

θανούλα αυτο:"ότι η κοιλιά μου πέτρωνε, και με αυτό εννοώ ότι γινότανε πέτρα, ένα εξόγκωμα που πεταγότανε προς τα έξω σε σαφώς μεγαλύτερο ύψος από αυτό που είχε η κανονική μου κοιλιά"

το παθαινω μερικες φορες αφου λεω ειναι πετρωμα ή το μωρακι γιατι ειναι σε ενα σημειο για λιγο που και που!!!! το ειπα στο γιατρο αλλα μου ειπε αφου δεν ποναω δεν ειναι τπτ.

Μαρακι περαστικα!!!

καλησπερα κοριτσια!!

αυτο Μαγδα κ Θανουλα το παθαινω και γω,οταν ειμαι ξαπλα βλεπω ενα καρουμπαλο και ειναι σκληρο,το χαιδευω λιγο και μετα απο λιγακι φευγει και ριχνει κλωτσιες ο μπεμπης!

και μενα ο ντοκ μου ειπε τιποτα δεν ειναι!

εσυ Θανουλα ρωτα τον γιατρο σου για καλο κ για κακο!

NkOFp3.png

Καλημερα!!!!

Μαρακι περαστικα!!!

Αν είναι το μωρό να ξέρεις ότι είναι τοπικό. Η κοιλιά σκληραίνει ελαφρώς σε ένα μόνο σημείο, εκεί που είναι το μωρό. Η σύσπαση γίνεται σε όλη τη μήτρα και είναι αρκετά ενοχλητική για να περάσει απαρατήρητη.Και όταν λέμε σε όλη, εννοούμε ότι η κοιλιά σου τεντώνεται και μαζεύεται προς τα έξω.Εμφανώς. Φαίνεται δηλαδή και με το μάτι ότι εκεί που θα ΄πεπρεπε να είναι μια στρογγυλωπή κοιλίτσα είναι ένα καρούμπαλο. Μόνο έτσι μπορώ να περιγράψω τις επικίνδυνες συσπάσεις που είχα εγώ. Με το μωρό είναι πιο γλυκιά η αίσθηση, δεν είναι ενοχλητική από ότι θυμάμαι....

Απλά τώρα λέω για πιο ήπιες συσπάσεις αν υπάρχουν και πώς γίνονται αντιληπτές από εμάς...

Θανουλα κ μενα πετρωνει η κοιλια μολις φαω ομως για λιγο κ μετα φευγει.κοριτσια πριν ημουν στο νεροχυτη κ επλενα κ ενιωσα στον αφαλο σα να με γαργαλαν μυρμηγκια λετε να ηταν το μωρο?

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...