Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

1 προς 39.

Zounitsa μου, ο δικός μου γιατρός είχε πει ότι θα κάναμε αμνιοπαρακέντηση αν το αποτέλεσμα της αυχενικής ήταν πάνω από 1 στις 200 πιθανότητες, οπότε φοβάμαι ότι η φίλη σου δεν την γλυτώνει την άμνιο... μην απελπίζεται, όμως, γιατί και πάλι 1 προς 39 σημαίνει ότι υπάρχουν 38 πιθανότητες το μωρό να είναι μια χαρά και μόνο 1 να υπάρχει πρόβλημα! Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

σε ευχαριστούμε!!! Βιβή μπράβο θρεφταρι ο γιόκας σου! κορίτσια, έχετε καμιά συνταγη για κουλουράκια? θελω να φτιάξω του μικρου γιατι είναι η τελευταία μας μανια τα κουλουράκια! Να μην έχει μόνο σκόνη φουντουκιού κτλ, γιατι του τα χα κάνει κα τα φαγαμε μόνοι μας εγω κ ο αντρας μου καθόλου δεν τα θελε ο Κωστής!!! :oops:

μολις εκανα κουλουρακια κανελας αν θες σου δινω συνταγη

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Γεια σας!!!! Χάθηκα κ εγώ αλλά έχω κ άλλη μια μικρή μικρούλα που δε μπαίνει καθ΄ολου στο σπίτι, απίστευτη κατάσταση, θα μας ξαναδει το σπιτι μας απο οκτωβρη νομίζω. Χαχα!!!! ΛΟιπόν εγώ έχω αγχωθει λίγο γτ εχω πάρει 9 κιλά στις 25 εβδομαδες κ ο γιατρος ειπε οτι ειναι πολυ μεγαλο το μωρο κ θα δυσκολευτω να το γεννήσω κ οτι εχει που εχει τα γονιδια, μη του προσθετω κ εξτρα λιπος. Βεβαια ξερω κοπελα που εκανε μωρο 3 κιλα κ ειχε παρει 45 η ιδια. Κ γενικα απο οτι εχω ακουσει δεν ισχυει αυτο με τα κιλα της μαμας. Τι να κανω ειναι μεγαλο το μωρο, δε φταιω εγω που ειναι πανηψυλος κ με μια πατουσα βατραχοπεδιλο. Βασικα δεν τρωω τιποτα εξτρα αλλα καθε μερα τρωω γλυκό. Κ δε θελω να το κοψω. Μου ειπε οτι αν γεννησω μεγαλο μωρο μετα απο χρονια θα εχω προβλημα η ιδια. ΠΧ προπτωση μητρας κ τέτοια. Αλλα εγω νομιζω οτι η καθε γυναικα κυοφορει ενα μωρο που ειναι σε θεση να γεννησει. Εμεις ειμαστε πολυ ψηλοι κ οι 2. Δε θελω καισαρικη σε καμια περιπτωση. Οσο για τις αποκλισεις την κορη μου την υπολογιζαν γυρω στα 3.300 κ γεννηθηκε 4. Για πεντοκιλο τον βλεπω το μπεμπη μιας κ ειναι πιο μεγαλος στις μετρησεις. Εκτος αν γεννηθει λιγο νωριτερα

b5vNp2.png

6SMBp2.png

Κοπέλα που πήρε 45 κιλά;;;;!!!! Καλά, δεν έπαθε η μέση της από τόσο πρόσθετο βάρος; Τι να πω, κάνε πάντως λίγο κράτει nefel, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να μην πάθει τίποτα η μέση σου από την απότομη αύξηση! Αλλιώς δε νομίζω ότι το μωρό επηρεάζεται τόσο από το βάρος της μητέρας, εμένα μια ξαδέρφη μου έκανε μπέμπη 5 κιλά ενώ η ίδια ήταν κανονική στο βάρος και παρέμεινε έτσι και στην εγκυμοσύνη. Ό,τι πει ο γιατρός πάντως, αυτοί ξέρουν καλύτερα!

tt18a28c.aspx

αχα.... κ ο άγιος φοβέρα θέλει εεεε???? μίλησα για απουσίες κ τσουπ εμφανιστήκατε εε???? τυχαίο??? χαχαχαχαχαχααααα

καλά να είστε βρε κορίτσια κ ας χαθήκατε, απλά μείναμε να μιλάμε εμείς κ εμείς.... άντε να μαζευτούν κ οι υπόλοιπες....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Ήμουν όλη μέρα στο γραφείο μου και για κάποιον λίγο δε μου άνοιγε το parentscafe με τίποτα!

Μαράκι και zounitsa με το καλό οι β επιπέδου σας!

1 προς 39.

ααα ε ενταξει, λογικό είναι να ανησυχεί η κοπέλα. Αυτά τα τέστ όμως δεν είναι ακριβείας οπότε δεν πρέπει να τα παίρνει κανείς υπερβολικά σοβαρά. Ξέρω μια παρόμοια περίπτωση που τρελάθηκαν τα παιδιά, τρέχανε στην Αγγλία να κάνουν επιπλέον εξετάσεις κτλ, και στο τέλος το παιδάκι βγήκε μια χαρά!

Εμάς στη β επιπέδου (21η εβδομάδα) τα αγόρια ήταν 470 και 455 γραμμάρια.

Για νανουριστικό θόρυβο εμείς πήραμε έναν ιονιστή-καθαριστή αέρα για τις αλλεργίες μου αλλά μόλις τώρα σκέφτηκα και την επιπλέον χρήση του ;). Μπράβο κορίτσια, μου δώσατε ιδέα! Κάνει πολύ θόρυβο ο άτιμος!

Μάγδα μου εμένα τα μωρά έχουν καταλάβει όλη την περιοχή έως το μέσον της απόστασης ανάμεσα σε αφαλό και στήθος.... αλλά δεν τα ένιωθα καθόλου εκεί. Μου το είπαν στην β επιπέδου!

Νεφελ μου πόσο σε καταλαβαίνω!!! Κι εγώ θέλω γλυκό κάθε μέρα! Αλλά άρχισε να πονάει ο αφαλός μου από το τέντωμα του δέρματος και η γιατρός άρχισε να λέει διάφορα για ομφαλοκοίλες και τρόμαξα! Οπότε είπα να το κλείσω λίγο το στόμα μου....

φιλάκια σε όλες!! :P:D

Να μαι κι εγω..παρουσα!!!!Τι κανουν τα κοριτσια??Αρχικα συγχαρτηρια σε ολες τις μανουλες για τα καλα νεα της β επιπδεδου των μωρων τους!!Αντε και στα δικα μας οσες αναμενουμε(8 μερουλες για μας) και καλη επιτυχια στα κοριτσια που ανυπομονουν(τοσο σπαστικα) οπως εγω!

Οσον αφορα τα γλυκα ειναι μια πονεμεεεεεεενη ιστορια και για μενα!!Κι εγω απο ενα την ημερα ετρωγα και στις εξετασεις του μαρτη ειχα οριακο σακχαρο στο 92 (95 το τοπ για την εγκυμοσυνη) και ετσι η ''γιατρουκος'' μας εκανε το γλυκο Ε Ν Α την εβδομαδα!Ειναι πολυ ευαισθητο το σακχαρο μας οσο κι αν δε θελουμε να το δουμε και δυστυχως ειναι κατι που πρεπει να το προσεξεις!!Αφηστε που σκεφτομαι την καμπυλη ζαχαρου και πεταω καντηλες(ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΒΕΛΟΝΩΝ :shock:)

Οσο για το μικρακι μου κι εγω που ειμαι στην 21η εβδομαδα εκει στο εσωρουχο το νιωθω και τις καλες τις ριχνει συνηθως προς τα κατω,αυτο που ελεγαν και τα κοριτσια!!Γενικα δεν τις αισθανομαι ακομη κλωτσιες-κλωτσιες αλλα τουλαχιστον το καταλαβαινω!!!!

κ εγώ βρε κορίτσια όχι τόσο με τα γλυκά, όσο κανένα αναψυκτικό, λίγο σοκολατίτσα, λίγο καραμελίτσες.... σαν μικρό παιδάκι!!!! θα μου πείτε δεν είναι γλυκα αυτά, ναι αλλά σε άλλη μορφή... αφήστε.... κ εγώ στα όρια το ζάχαρο 92 την τελευταία φορά, βέβαια είχα φάει τον αγλέορα τις προηγούμενες μέρες κ παίζει κ αυτό ρόλο. θα δείξει....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι που τρώω γλυκάκια για να κάνει καμιά κίνηση ο μπεμπάκος; Βλακεία κάνω, ε; Γενικότερα μετά το φαγητό φαίνεται να ξυπνάει και να ρίχνει καμιά κλωτσίτσα! Πλέον τον καταλαβαίνω πιο καθαρά - όχι σαν μπουρμπουλήθρες αλλά σαν μικρά χτυπηματάκια!

tt18a28c.aspx

zounitsa εμενα βαλε μου απουσια,την αξιζω αλλα οση ωρα μιλαγαμε το πρωι η μικρη μου εκανε μετακομιση στο δωματιο της.Περιτο να σας πω ποση ωρα εκανα να το μαζεψω και μετα μαμ και περασε η ωρα..

nefel μου εμενα αν με δεις ειμαι πολυ αδυνατη με αρκετα στενη λεκανη.Η μικρη ηταν μεγαλο μωρο αφου η μαια οταν μπηκα στο μαιευτηριο λεει στον αντρα μου πως θα το γεννησει η γυναικα σου ολο αυτο το μωρο!!!!!3.700 η μικρη μου γεννηθηκε και 52εκ.Δε νομιζω τα κιλα της μαμας να επηρεαζουν τα κιλα του εμβρυου γιατι εχω ακουσει και για γυναικες που εχουν παρει πολλα κιλα και εχουν γεννησει μικρα μωρα και το αντιθετο...Εμενα κανεις δε το περιμενε να γεννησω τοσο μεγαλο μωρο.Απλα με το ζαχαρο ειχα και εγω θεμα αυτο που κανω τωρα ειναι να μην τσιμπολογαω.Τρωω το λιγοτερο ανα 3 ωρες ωστε να εχω καψει και χωνεψει το αλλο.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

δεν βάζω απουσία σε όσες έδωσαν το παρόν σήμερα.... στις υπόλοιπες που εξαφανίστηκαν θα βάλω.... χαχαχαχαχαχαα

όντως καμία σχέση δεν έχουν τα κιλά που θα πάρει η μαμά με τα κιλά του μωρού. μπορεί να πάρεις 50, τι θα πει οτι θα κάνεις 5 κιλά παιδί?? ή να πάρεις 5-7 όπως πολλές κοπέλες, τι θα κάνουν 1 κιλό παιδί?? το παιδί αυτό που είναι να πάρει θα το πάρει.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Εγώ πάλι που τρώω γλυκάκια για να κάνει καμιά κίνηση ο μπεμπάκος; Βλακεία κάνω, ε; Γενικότερα μετά το φαγητό φαίνεται να ξυπνάει και να ρίχνει καμιά κλωτσίτσα! Πλέον τον καταλαβαίνω πιο καθαρά - όχι σαν μπουρμπουλήθρες αλλά σαν μικρά χτυπηματάκια!

Ποσο σε κατλαβαινω...αν τρως καθε μερα και καμποσα,απλα προσπαθησε να τα ελατωσεις λιγο!Οσο για τα χτυπηματα,αυτο ελεγα πριν απο λιγο δε προλαβαινω να τελειωσω το φαγητο,δεν εχω σηκωθει απο το τραπεζι κια δινει το παρον!Λεω στον αντρα μου: ''φαινεται το παιδι μας θα γινει φαγανο''...χιχιχιχΙ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...