Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Νεφελακι μια χαρα είναι το παληκαρακι σου! Κορίτσια το ξέρετε οτι αυτες οι μετρησεις είναι με πόκλιση συν πλη κάποιο ποσοστό% ? εμάς ας πούμε μια μέρα πριν γεννησω που κάναμε τον τελευταιο υπερηχο ο σπορος έβγαινε 3320 και γενηθηκε 3 ακριβώς! φανταζομουν κ εγ οτι θα είναι κανένα τεάστιο μωρο και τελικά είναι μια χαψιά τα άτιμα!!!

κ εμένα μια μέρα πριν γεννήσω μου είχαν πει οτι ήταν περίπου 1800 και τελικά γεννήθηκε 1670. πάντα έχουν απόκλιση στις μετρήσεις τους.

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Νεφελακι μια χαρα είναι το παληκαρακι σου! Κορίτσια το ξέρετε οτι αυτες οι μετρησεις είναι με πόκλιση συν πλη κάποιο ποσοστό% ? εμάς ας πούμε μια μέρα πριν γεννησω που κάναμε τον τελευταιο υπερηχο ο σπορος έβγαινε 3320 και γενηθηκε 3 ακριβώς! φανταζομουν κ εγ οτι θα είναι κανένα τεάστιο μωρο και τελικά είναι μια χαψιά τα άτιμα!!!

ναι καλα λες,εχουν αποκλισεις!δεν μπορουν να ξερουν ακριβως!

NkOFp3.png

Το έχω ακούσει αυτό! Αλλά η απόκλιση είναι μικρή, μερικά γραμμάρια όχι ολόκληρο κιλό! Εγώ φοβάμαι ότι θα είναι τεράστιος γιατί και εγώ και ο άντρας μου ήμασταν μεγάλα μωρά αλλά τώρα που βλέπω τις μετρήσεις για κανονικό προς αδύνατο τον κόβω! Μακάρι δηλαδή να μη χρειαστεί να υποφέρουμε στον τοκετό...

Όλα καλά θα πάνε, εσύ άλλωστε έχεις κ οικογενειακό ιστορικό ευκολίας στον τοκετό! ;)

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!!!

Γυρισα και εγω!!!!!

Χάθηκα ειχα παει στην μητερα μου και δεν ειχα ιντερνετ:):) Δεν σας διαβασα ακομη!!!

εμεις ειμαστε καλά η μπεμπα εχει ραντεβου με το γιατρο την παρασκευή!!! κουνιεται και κλωτσαει, αλλα ειναι αρκετα χαμηλα την νιωθω κατω απο το εσωρουχο κυριως!!!

Θα ρωτησω τον γιατρο ποτε θα αναιβει γιατι με αγχωνει!!!;):)

Τα δικα σας εφτασαν στον αφαλό???

Παω να σας διαβάσω!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Βρε κορίτσια σας έχω πει ότι το 90% των χτυπημάτων που μου ρίχνει το μωρό είναι στον κόλπο και την ουρήθρα μου??? Σήμερα λοιπόν ενώ με κλότσαγε πάνω ψηλά (ποιο ψηλά και από το αφαλό μου) και είπα Δόξα το Θεό τώρα λέω ξανά βοήθα Παναγιά μου γιατί μου ρίχνει κάτι κλοτσιές από κάτω άλλο πράγμα!!!!

Ρανια αυτο ακριβως παθαινω και εγω!!!!! αφου μερικες φορες νομιζω οτι θα μου φυγουν ουρα:):) θελω να ρωτησω το γιατρο εαν πειραζει!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα, κορίτσια, και καλή εβδομάδα!

Το σ/κ απουσίασα αδικαιολογήτως απ' το forum, είχαμε μαστόρους στο σπίτι για κάτι επισκευές και γινότανε χαμός... δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα μηνύματα αλλά να σας ενημερώσω ότι μόλις γύρισα από το σούπερ μάρκετ και στα lidl σήμερα έχει προσφορές ρουχαλάκια για εγκύους! Δε θα έλεγα ότι είναι ό,τι πιο trendy αλλά έχει άνετα κολάν και παντελονάκια, αν μη τι άλλο για μέσα στο σπίτι φαίνονται μια χαρά.

tt18a28c.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...