Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

Nefeli μου σε αυτο ευτυχως δεν ειχαμε θεμα.Σε ευτο που ειχαμε και εχουμε προβλημα ειναι στον υπνο.....Να σας πω μονο οτι για καιρο κοιμομασταν με το σεσουαρ ανοιχτο !!!!!!!

κ εγώ με τον αποροφητήρα μερικές φορές...

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Βιβη μπραβο το αγορακι σου!!!!!!!!!!!!!!

και μενα τοσο ηταν στο βαρος 529,θρεφταρι ειπε ο ντοκ!!

σαν την μαμα του χαχαχαχααχαχαχ

μου εβαλε λιγο χερι ο ντοκ να μην παρω πολλα κιλα!!

NkOFp3.png

zounitsa μακαρι να πανε ολα καλα για τη φιλη σου και το μωρακι της.Τωρα οτι και να λεμε ολοι μας η ψυχολογια της θα ειναι χαλια οποτε θα συμφωνησω οσο πιο γρηγορα τη κανει την αμνιο τοσο πιο γρηγορα θα ηρεμησει.

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

κ εγώ με τον αποροφητήρα μερικές φορές...

:P:p:p:p:p:p:p και αυτο και σκουπα αλλα επειδη θελαμε και εμεις να ξαπλωσουμε σεσουαρ...ηταν και χειμωνας και ζεστενοταν και το δωματιο,2 σε 1 :P:p:p:p:p:p:p

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

zounitsa μακαρι να πανε ολα καλα για τη φιλη σου και το μωρακι της.Τωρα οτι και να λεμε ολοι μας η ψυχολογια της θα ειναι χαλια οποτε θα συμφωνησω οσο πιο γρηγορα τη κανει την αμνιο τοσο πιο γρηγορα θα ηρεμησει.

μακάρι να πάνε όλα καλά, δεν την ξέρω την κοπέλα (είναι στο καφέ του οκτώμβρη) απλά ασχολήθηκα μαζί της γιατί έχουμε τον ίδιο γιατρό κ ήθελα λίγο να την καθησυχάσω, αλλά όπως λέτε και ξέρουμε αν δεν κάνει την εξέταση, δεν θα ησυχάσει.... άντε να περιμένει μέχρι μέσα Μάη!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

:P:p:p:p:p:p:p και αυτο και σκουπα αλλα επειδη θελαμε και εμεις να ξαπλωσουμε σεσουαρ...ηταν και χειμωνας και ζεστενοταν και το δωματιο,2 σε 1 :P:p:p:p:p:p:p

μια χαρά, και θέρμανση και ηρεμιστικό!!!! :D:D:D

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ο δικός μου στη β επιπέδου ήταν 470 γραμμάρια! Φυσιολογικό θεωρείται αλλά βλέπω ότι τα δικά σας τα αντράκια είναι πιο μεγάλα!!! Με το καλό Άννα και Μαράκι να κάνετε κι εσείς τη β΄επιπέδου!

Σκούπα, σεσουάρ, απορροφητήρα;;; Ο άντρας μου λέει να του βάζουμε λίγο τσίπουρο στο γάλα να ξεραίνεται όλη νύχτα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

zounitsa και Μαρακι με το καλο οι β επιπεδου!!!!!

σε ευχαριστούμε!!! Βιβή μπράβο θρεφταρι ο γιόκας σου! κορίτσια, έχετε καμιά συνταγη για κουλουράκια? θελω να φτιάξω του μικρου γιατι είναι η τελευταία μας μανια τα κουλουράκια! Να μην έχει μόνο σκόνη φουντουκιού κτλ, γιατι του τα χα κάνει κα τα φαγαμε μόνοι μας εγω κ ο αντρας μου καθόλου δεν τα θελε ο Κωστής!!! :oops:

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Διαφημίσεις

Ο δικός μου στη β επιπέδου ήταν 470 γραμμάρια! Φυσιολογικό θεωρείται αλλά βλέπω ότι τα δικά σας τα αντράκια είναι πιο μεγάλα!!! Με το καλό Άννα και Μαράκι να κάνετε κι εσείς τη β΄επιπέδου!

Σκούπα, σεσουάρ, απορροφητήρα;;; Ο άντρας μου λέει να του βάζουμε λίγο τσίπουρο στο γάλα να ξεραίνεται όλη νύχτα!

από νωρίς τα σκληρά???!!!!! :P:p

WeDjp2.png

0hUop3.png

μια χαρα καλε ειναι τι αδυνατουλης??

χαχαχαχαχ τσιπουρο?καλο!

NkOFp3.png

Νεφελακι μια χαρα είναι το παληκαρακι σου! Κορίτσια το ξέρετε οτι αυτες οι μετρησεις είναι με πόκλιση συν πλη κάποιο ποσοστό% ? εμάς ας πούμε μια μέρα πριν γεννησω που κάναμε τον τελευταιο υπερηχο ο σπορος έβγαινε 3320 και γενηθηκε 3 ακριβώς! φανταζομουν κ εγ οτι θα είναι κανένα τεάστιο μωρο και τελικά είναι μια χαψιά τα άτιμα!!!

kK3bp2.png

dKVVp3.png

01/08/04 Και συνεχίζουμε..

Nefeli τελειο.....:P:p:p:p:p

Και εμενα ο μικρος 480γρ ηταν στη β επιπεδου.Οποτε μην ανησυχεις.Η αναπυξη μετα τις 28 εβδομαδες φαινεται αν ειναι μεγαλο μωρο.Η κορη μου 3700 γεννηθηκε αλλα απο τις 28 εβδομαδες φαινοταν οτι θα ειναι μεγαλο μωρο,πριν μεχρι και 3-4 μερες μικροτερη την εβγαζαν....

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Νεφελακι μια χαρα είναι το παληκαρακι σου! Κορίτσια το ξέρετε οτι αυτες οι μετρησεις είναι με πόκλιση συν πλη κάποιο ποσοστό% ? εμάς ας πούμε μια μέρα πριν γεννησω που κάναμε τον τελευταιο υπερηχο ο σπορος έβγαινε 3320 και γενηθηκε 3 ακριβώς! φανταζομουν κ εγ οτι θα είναι κανένα τεάστιο μωρο και τελικά είναι μια χαψιά τα άτιμα!!!

Το έχω ακούσει αυτό! Αλλά η απόκλιση είναι μικρή, μερικά γραμμάρια όχι ολόκληρο κιλό! Εγώ φοβάμαι ότι θα είναι τεράστιος γιατί και εγώ και ο άντρας μου ήμασταν μεγάλα μωρά αλλά τώρα που βλέπω τις μετρήσεις για κανονικό προς αδύνατο τον κόβω! Μακάρι δηλαδή να μη χρειαστεί να υποφέρουμε στον τοκετό...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...